{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
427 visninger | Oprettet:

Hvornår gik det galt. {{forumTopicSubject}}

Ja lad mig dog starte med at fortælle om hvordan min opdragelse lærte mig, jo at sige tak for mad - bukke/give hånd og sige tak og alt det vi bare lærte i vores genration + ja jeg har altid haft stor respekt for vores beskyttere (politiet) og jo har kørt for stærkt - fået en bøde for at give lussinger (700.kr) 40.år siden og har måtte sige undskyld i en retssal, men så er vi også ved at være der.
Hvis jeg ellers ikke husker helt forkert har bilafbrændinger været en dagligdagsting igennem de sidste to årtier + jeg syntes at høre om hvordan der er steder i Danmark politiet helst ikke (bare sådan lige kommer til) i min verden en uhørt ting og hvem bestemmer så reelt der hvor vores politi (Danmarks befolknings beskytter) vi ser endog på tv hvor unge anden genrations nydansker kaster sten imod politifolk + at der tales meget grimt til politifolkene og de par ting jeg sådan lige tager frem (var uhørt i min ungdom) så hvor blev respekten af?
Og er den pædagogiske linje gået fløjten.
Når alt det så er sagt må jeg sige at jeg både ser og høre om hvordan nydanskerne bliver bedre og bedre i skolen + jeg ser den gode integrationsbølge (alle dem der bare gerne vil leve et godt liv sammen med alle os andre) og de skal da ikke stå for skud over for de 5 - 10 - 15% der bare ikke syntes om det frie demokratiske Danmark.
Er jeg så bare blevet til en god gammeldags konservativ SFer.Kommentarer på:  Hvornår gik det galt.
 • #1   11. okt 2017 Du glemte at pakke den danske fane ind i bobleplast. Selvrespekten er ligeså tom som æsken.

  Danmark er i gang med at producere pivlinge hvor de bliver fortalt de bare kan gøre som de vil - ikke kun 2g men over hele linjen.

  HREF*pivling

  Et ord som stammer fra min oldemor som var fra Polen. En ret beskrivende måde mennesker kan være på som ikke tager ansvar og piber overalt over den mindste ting. Et usselt liv. Hun brugte det meget på de mennesker som brokkede sig over at være kartoffel optager og generelt brokkede sig over alt. Min oldemor kunne altid forklare ting så de var forståeligt.

  Med hensyn til politi så forstår jeg godt folk hvis de ringer og ikke en kæft kommer når de har en indbrudstyv i huset - devisen er for politiet at observere og ikke blande sig. Og så skal man så lige huske venlige ord til indbrudstyven - på gensyn....

  Butiks ejere øver selvtægt og klasker røvere, fy da og får en dom på 1 år fængsel for at overreagere. Hjemmet ukrænkelighed eksisterer ikke, bare lade det ske og lade sig berøve og klaske og tapes til.

  Personligt har jeg ikke nogen som helst respekt for politiet, men jeg svinder dem ikke til eller giver dem fingeren. Der er altid andre løsninger......

  Retssystemet er blevet en farce at anklagede anmelder offer for vold for at da han klaskede offer i fjæset så brækkede han hånden. Offer kunne bare undvige men undlod at undvige så det er en bevist handling og beviste handlinger er strafbart. ik?


 • Casper P
  Casper P Tilmeldt:
  aug 2011

  Følger: 1 Svar: 3
  #2   12. okt 2017 Vi er bare blevet et blidt samfund, hvor at vi skal passe på alt og alle, og samtidig ikke tør give vores mening tilkende.
  Hvis vi ikke følger disse samfundsregler, så er det blevet sådan at vi er bange for at blive udstillet og uha! Så kan vi jo miste vores job og trygge rammer, det er hvertfald hvad jeg ser hos politikerne som ikke tør komme med deres mening længere.

  Under 2.verdenskrig forlangte tyskerne at få udleveret jøderne i Danmark. Men gjorde vi så det? Nej, vi hjalp dem videre til sverige, mens politikkerne holdt tyskerne hen. Det tror jeg desværre ikke man vil se i dagens danmark..


 • #3   12. okt 2017 Ja, hvornår gik det galt? - og et lige så relevant spørgsmål: hvad var det, der gik galt?

  Tilbagegangen tog for alvor fart fra omkring 1980. Da fik vi konservativ regering, som gik i gang med at bryde vores velfærdssamfund ned. Man begyndte at fyre offentligt ansatte og at lave arbejdsløshed. Samtidig gik man i gang med at forringe forholdene for den brede befolkning og for lønarbejderne.
  Hvor de offentlige systemer hidtil havde varetaget alle borgeres interesser, så blev de omstillet til at varetage det private erhvervslivs interesser, og til at kontrollere resten af befolkningen i stedet for at servicere dem.

  Hele min ungdom igennem havde vi fuld beskæftigelse. Det blev der sat en stopper for, og det er ikke siden blevet genindført.

  Vi var ikke længere ligeværdige mennesker. Der var nogen, der var betydeligt mere lige end andre. Distancen mellem forskellige befolkningsgrupper blev større og større. Man kendte ikke længere hinanden.

  Angående opdragelse så vandt den misforståelse mere og mere frem igen, at målet var at lære børn at lystre.
  Nej!! opdragelse er ikke at lære børn at lystre! Opdragelse er at sørge for at de tilegner sig de erfaringer, der er nødvendige for at de kan tænke selv, og selv tage stilling. selv vurdere hvad der er mest hensigtsmæssigt at gøre i en given situation.
  Det er en afgørende forskel i en befolknings mentalitet - er vi selvstændige borgere, der kan tænke selv, eller er vi lydige mennesker, der helst skal have nogen, der tænker for os.
  Respekterer vi hinandens frihed, eller har vi travlt med at dominere dem, der er anderledes.

  Man kender et samfund på hvordan det behandler sine svageste.
 • #4   12. okt 2017 Alis.

  Du tænker på kartoffelkuren, som Schlüter indførte i 1986, fordi Danmark levede på lån, og vel og mærket lån, hvor renterne efterhånden havde nået højder, så man ligefrem talte om at Danmark skulle sættes under administration.
  Vi kunne ikke bare fortsætte med at forbruge uden at ryge ud over kanten.

  Jeg er absolut ikke konservativ, men Schlüter gjorde et godt stykke arbejde.
  I dag har vi nået en økonomisk situation, så livremmen burde kunne åbnes lidt, men desværre har vi så mange utilpassede mennesker i dette land, så de bliver kanaliseret til dem.


 • #5   12. okt 2017 Kartoffelkur og valgflæsk interesserede mig lige så lidt dengang som nu. Vi havde en kraftig inflation, men det kunne være stoppet på mange andre måder. Det skyldtes for en del at ejendomspriserne steg og steg. Erhardt Jacobsen sørgede for at man ikke kunne gøre noget ved det problem.

  Når man laver en omprioritering af samfundsforholdene, så syge og arbejdsløse stilles ringere, så har det ikke noget at gøre med rentepolitik. Samtidig blev det private erhvervsliv stillet tilsvarende bedre.

  Det var fordelingspolitikken, der blev ændret og endda meget drastisk.

  Det var de sædvanlige fordomme om at lønarbejdere er dovne, og de velbjergede er flittige. Det samme som vi ser i dag.


 • #6   12. okt 2017 Alis C vi er enig politik er noget lort

 • #7   13. okt 2017 Ja, politik er noget lort.

  Det var ikke de sociale udgifter, der forringede Danmarks økonomi i 70erne, det var 2 olikriser, og de var dyre. Rigtigt dyre endda.

  Men det havde ikke behøvet at koste på det menneskelige plan. Vi var et af de rigeste lande i verden. Når det også menneskeligt blev så dyrt, var det fordi højrefløjen udnyttede det og skubbede regningen over på de ikke så socialt svage ved at skære i velfærden.


 • #8   13. okt 2017 Alis C alt koster også når vi hjælper alle andre, men som vi alle ved bides hestene når krybben er tom

 • #9   13. okt 2017 Leon - Krybben var ikke tom. Der var bare røget lidt af overskuddet.

  Vi havde også nogle sociale regler, så alle var sikret penge til husleje og husholdning. Et sikkerhedsnet under de svageste.
  Det var det, man begyndte at ændre. Man skubbede regningen over på de svageste i stedet for at lade de stærke betale, som ikke var kommet til at mangle det nødvendige.


Kommentér på:
Hvornår gik det galt.