{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
603 visninger | Oprettet:

Vi er velsignet {{forumTopicSubject}}

Det gælder blandt andet også en 25-årig irakisk asylansøger, som onsdag den 9. november ved 22-tiden frarøvede en mand sin bil.

Han nægter sig skyldig på trods af flere overvågninger videos, jamen jeg kan næsten ikke få armene ned af begejstring over hvor tossegode vi er.

Hvad mon det bliver næste gang en kalot lige skal markere sin status i det kriminelle som han har taget med fra sit lorte land.?

Hvornår mon jagt sæsonen går ind på de bastarder,?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Vi er velsignet
  • #2   13. nov 2016 Det tossegode er at uanset hvilken kriminalitet de laver så kan de ikke udvises, men efter fængsel er her på tålt ophold-

  • Bonderøven af jylland.
    Bonderøven af jylland. Tilmeldt:
    dec 2014

    Følgere: 3 Svar: 392
    #4   13. nov 2016 Selvom de bliver udvist. så er chancen meget lille at man slipper af med dem. For de skaber sig bare i flyet, og så må de ikke komme med. Og så kan de ikke sendes ud af landet.

  • #9   15. nov 2016 Citat
    Dem, der træder ved siden af, skal behandles som andre kriminelle. I fængsel, og derefter en chance for at bygge en bedre tilværelse op.
    //citat slut

    Nej.....For de tager deres lort med fra deres lorteland, og de skal ikke have en fremtid i vores samfund. slut prut finale en neger har en hale...

    Hvis vi ikke gør kort proces så fylder vi Danmark op med kriminelle fra lorte lande - ud med dem så kan de lave lort i deres eget lorte land.


  • #11   15. nov 2016 vi ønsker ikke at lukke dem inde men fjerne dem fra Danmark - en envejs billet og så må det så være modtageren som har problemet.

  • #13   15. nov 2016 I min optik ja - så burde de tænke sig om næste gang....

    Hvad med de danskere som er i livsfare pga. deres kriminalitet?


  • #16   15. nov 2016 Alis

    Sikke en gang vrøvl...

    De kommer til Danmark og er sikker, og stadig tager de deres kriminelle fortid med fra deres lorteland.

    Er de på flugt i Danmark?
    er de sikker i Danmark?
    Får de mad i Danmark?
    Får de penge i Danmark?


  • #18   15. nov 2016 Annella

    Hvad kan man bruge en udvisningsdom til? Spørg Alis


  • #21   15. nov 2016 Kan godt lide at bombe dem tilbage til stenalderen, dengang var hjulet ikke opfundet - men nu er der catering lige foran hytten og alligevel vælger de at flygte - det samme ser vi jo i opstand over at skulle spise pasta i <Italien - føj for pokker siger de, ikke vores mad vil hellere ind på 5 stjernet hotel og få deres myrer overtrukket med sirup- oveni vil vi så også have hugo boss jakker og Jordan sko....

  • #24   15. nov 2016 De unge mænd der søger om asyl, vil kun bolle vores kvinder og piger...

    Du er nok ikke i fare zonen Alis, dertil er du for gammel og grim.

    Men jeg vil foreslå dig og ligesindede, RV, EL og Alternativet, at i hæver Jeres opsparing, og tager ned til disse lystne unge mennesker og underholder dem.

    Som jeg forstår på dig Alis, og din afholdenhed, har du sikkert efterhånden fået et stramt hul som de vil kunne hygge sig med, og du ville nok hvine af fryd..... AFSTED!!!!


Kommentér på:
Vi er velsignet

Annonce