{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
879 visninger | Oprettet:

..i mængden af åndssvage emner.. {{forumTopicSubject}}

...kommer der endnu et... Tja, man kan vel ligeså godt bidrage med noget øregas, nu hvor alle andre er godt igang smiley

Jeg sidder egenligt bare ude på arbejdet en røvsyg søndag, fordi der er nogle som mener at man skal arbejde om søndagen hver 6. weekend. Nå, nok om det.

Kom så til at tænke på, hvordan det kan være, at alle drenge herinde er så sindssygt needy i deres kommentarer til tøsebørnenes profiler herinde?

"DU ER MEGA LÆKKER"
"Gode Patter"
"X-høj, du sku ikk gå ret mange gange rundt om min seng, 'rrrrauw darling"
"Vil du kneppe??????"

.....osv... I kender rutinen.

Hvad forventer I at opnå af svar på sådan en gang lortekommentarer? At pigen siger: "Ja, selvfølgelig vil jeg kneppe, sutte din pik, osv osv osv...." Helt ærligt drenge, det er da lidt en slap kommentar at hælde ud... smiley
Hvis I er så needy, så kig da noget porno istedet.

Udover det, så synes jeg også det er totalt needy-stil at skrive på tøsernes annoncer, hvis de fx sælger en BH og har et billede af den monteret på kroppen: "Lækker krop... Skal vi bolle?"

- Det sænker lidt niveauet af de annoncer som bliver oprettet herinde, hvis de konstant bliver ødelagt af liderlige 14 årige.

Jeg er klar over at tilstanden sikkert ikke står til at ændre, men ikke destomindre vil jeg da henstille til at tænke over hvordan man opfører sig på nettet. I går jo heller ikke over til en pige på en club og siger: "Hey, gode patter...skal vi ikke bolle?" For så er der da på forhånd dømt håndmaddegaranti.

Nå, nu vil jeg sku også afslutte mit indlæg. Tænk over det drenge smiley
-og fortsat god, grå søndag.

/greve/


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  ..i mængden af åndssvage emner..
Kommentér på:
..i mængden af åndssvage emner..

Annonce