{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
608 visninger | Oprettet:

Apps {{forumTopicSubject}}

Som udvikler af software har jeg altid haft fokus på den trend som har kørt nogle år, Man udviklede software i forbindelse med en Apps som følger de brugere som benytter den.

Faktisk kan en Apps hente alt af dit liv, tænde for kamera, Mikrofon, se dine data, se dine beskeder, se dine kontakter - faktisk en genial spion.

Nu behøver man ikke at bryde ind i NSA, FBI,Børsen, og andre firmaer, nu kan man stille og rolig til en ostemad og en latte sidde og følge en persons færden helt ned til det intime.

Har man ikke en lommelygte så henter man så Apps'en som så logger alt og stjæler alt fra din telefon. De oplysninger bliver så sorteret og solgt - dvs. dit levned - dit liv bliver solgt.

Du aner ikke en brik før du bliver bombarderet med tilbud i dit interesse område..

Aldrig har det været nemmere at lave databaser som henter oplysninger fra Mobiler - det rene tag selv bord.

Folk er "blinde" når det gælder Apps for de kræver før brug at man acceptere betingelserne og ingen gider læse de alenlange som kan være mere end 10 A4 ark...Den blinde tro på at den hellelige gral er bevaret.

Folk som udvikler den type elsker forbrugere som bare en total "blinde" for hvad der sker inde bag Apps'en.

Og det er ganske lovligt og du har jo sagt ja ik?

I forbindelse med at lave Apps så udvikler man også software som bruger de data der hentes og koblet til Google - så ja du tror du ikke over våges men det gør du hvis du har sagt ja til en Apps.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Apps
Kommentér på:
Apps

Annonce