{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.008 visninger | Oprettet:

kopi-vare {{forumTopicSubject}}

nogen der så den udsendelse af "Razzia" der lige har været på TV2???
De sagde noget om at det ikke var ulovligt at indfører kopi-vare i danmark som privat person, men derimod som virksomhed med henblik på videre salg..
Men så til sidst i programmet viser de hvordan de på en postcentral åbner og beslaglægger netop kopivare til privat personser og der bliver snakker om meget høje bøde...

Er det mig der har misforstået noget eller modsiger de sig selv???


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  kopi-vare
  • #1   19. maj 2011 tror de mener det er lovligt nok at købe i landet, men ikke at indføre det, sån forstod jeg det hvertfald...

  • aleksandra b
    aleksandra b Tilmeldt:
    maj 2011

    Følger: 1 Svar: 2
    #2   19. maj 2011 Jeg forstod det heller ikke helt, de der clocks efterligninger sælges da alle steder?? Hvor bliver de købt???

  • #3   19. maj 2011 ean nej det var ikke kun medicin.. der var da os nike shox og canadian goose jakker.. pandora ¨smykker osv


  • #4   19. maj 2011 Du må indføre til eget forbrug, men du må f.eks ikke indføre 10 par nike shox der er ens, og så prøve at bortforklare den som til eget forbrug.
    Men et enkelt eller to af hvad du så end køber, det kan karakteriseres som til eget forbrug. Og det må du gerne importere.
    Men med det samme at der er belæg for at du kan have importeret tingene til videresalg, så vil de tilbageholde varen og du vil få en pæn lille hilsen fra dem.


  • #5   19. maj 2011 Det er okay at købe til sig selv det er ikke "ulovligt" men hvis du køber at par falske nike sko kan formæt Nike godt komme efter dig og opkrave dig for en masse penge nærmest sag-søge dig :)!

  • #6   19. maj 2011 * firmaet

  • #7   20. maj 2011 Sebastian forkert, det er ikke køberen de hænge det op på at det er en kopivare de har købt, Du må gerne købe kopivare til eget forbrug. uden det koster dig noget. Dog ikke medicin etc:

  • #8   20. maj 2011 De sagde klart og tydeligt! De kunne hængemforbrugeren ud

  • #9   20. maj 2011 sebastian -- det har lige været i på tv .. der var 2 unge mennesker der havde købe fake nike sko ... der måtte nike droppe sagen

  • #10   20. maj 2011 jaja det kunne godt være de må droppe sagen men det kan lade sig gøre, og det er det der sker tit kender selv nogne der har prøvet det..


  • #11   20. maj 2011 Lovlig import af kopivarer

    Uanset om du har været på ferie i udlandet, eller om du køber kopivarerne på internettet, er det 100 % lovligt at købe og indføre kopivarer i Danmark til eget forbrug.

    Tager du for over 1.350,- kr. med hjem fra et land uden for EU skal du betale moms og told, men det gælder uanset om det er kopivarer eller ej, så udover du selvfølgelig skal ligge omkostningerne til prisen, er det ikke noget, du behøver at tænke nærmere over.


  • #12   20. maj 2011 JA DET ER LOVLIGT! !!!! Du får ikke en bøde af politiet eller noget.. men den med nike skoene kan de godt kræve penge af dig, da det er et kopi sko af deres produkt, så de må gerne opkræve pengene fra dig!

  • #13   20. maj 2011 Darkwin Duck " Past Copy " smiley Men rigtigt

  • #14   20. maj 2011 i har hel fejl på den.. hør klippet igen.. og læs loven. smiley

  • #15   20. maj 2011 MEN JO DET ER LOVLIGT....

  • #16   20. maj 2011 LÆS OG LÆR!

    I Danmark
    I Danmark kan du som forbruger lovligt både købe og bruge kopivarer. Du kan også frit medbringe kopivarer til eget brug til Danmark efter en rejse til et andet land.

    Du risikerer imidlertid at skulle betale told og moms efter en rejse fra et land udenfor EU. Ved hjemkomst med fly eller skib fra et land uden for EU kan du medbringe kopivarer, hvis de har en samlet værdi af under 3.250 kr. Ankommer du med bil, bus eller tog er grænsen 2.250 kr. I begge tilfælde skal det være til privat forbrug, og varerne skal indføres som en del af dit personlige rejsegods.

    Du skal være opmærksom på, at hvis varerne bliver sendt fra et land uden for EU, skal der betales moms, når varernes værdi overstiger 80 kr. og told, når varernes værdi overstiger 1.150 kr., læs mere på www.SKAT.dk.

    Hvis du medbringer kopivarer fra et land udenfor EU, hvor værdien overstiger 3.250 kr./2.250 kr., eller hvis toldmyndighederne vurderer at varerne ikke er til eget brug, så risikerer du, at toldmyndighederne tilbageholder kopivarerne, og underretter rettighedshaveren om, at du har forsøgt at indføre kopivarerne til EU-området.

    Hvis rettighedshaveren mener, at forsøget på at indføre kopivarerne er sket erhvervsmæssigt og dermed ulovligt, kan han vælge at anlægge en retssag imod dig og kræve konfiskation og erstatning. Ønsker rettighedshaveren ikke at anlægge retssag, får du varen udleveret igen. Det er domstolene, der vurderer om indførslen er sket erhvervsmæssigt.

    Du skal også være opmærksom på, at der kan gælde andre regler, hvis du tager en kopivare købt i Danmark med over grænserne, jævnfør afsnittet nedenfor.



  • #17   20. maj 2011 der står jo klart og tydeligt at det er lovligt :O)

  • #18   20. maj 2011 Du forstår jo intet! Jeg siger jo også at det er 100% lovligt!! Men firmaerne kan sagtens tage dine vare og kræve en erstatning hvis de mener det ikke er til den selv eller hvis de syntes det er forkert du køber en vare hvor der står deres navn på men ikke deres produkt!! Men du kan ikke få en bøde straf af politiet eller skat men du kan sagtens få en bøde af de oprindelig mærke!! Har jeg skåret det godt nok ud i pap nu ;)!?

Kommentér på:
kopi-vare

Annonce