{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
126 visninger | Oprettet:

Polysl
Polysl
Online Tilmeldt:
4. dec 2014
Følger: 9 Følgere: 224 Emner: 703 Svar: 8.847

At gøre noget {{forumTopicSubject}}

Lige siden 70'erne med deres musik som på en måde er samfunds revsende så har der været en stilstand speciel efter at mange lande har fået en masse muslimer med deres forstokkede kvindefjendtlige holdninger.

Ikke en kæft gør noget, de lilla bleer gider ikke, eller andre som skulle stå for kvinders rettigheder - det hele ender i at en har taget en pige på låret for 30 år siden og så skal det gøres til en sag i Metoo billede. Nu dømmer man i dag hvad der skete for mange år tilbage som en verbal udtalelse - det er fandme ikke nemt at være mand når den slags i hele andre tider ikke betød noget - men nu - uha så falder der sgu brænde ned og kan man få en erstatning eller bruge det politisk så gør man det.

Politik bliver mere og mere svinsk når en kælling kommunalt bruger det til at komme op af stigen og få en kandidat pillet ned.

Nogle hykler også som hende som ikke følte sig krænket, og leverede sin nedringede kjole tilbage til butikken fordi ikke en kæft fløjtede efter hende i gågaden -

Det er blevet et forvirrende samfund med at kvinder godt vil have opmærksomhed og alligevel ikke. Vi får en samfund som bliver mere og mere kropforskækkede.

I Sverige er der nogle som mener at der ikke er forskel på piger og drenge så de kalder dem "HEN" og mener at piger skal tvinges til at lege med biler og drenge med dukker- den form for pædagogik kan kun udtænkes af total pløk åndssvage mennesker - for stadig er der toiletter for drenge og piger - mystisk.

Nå men tilbage til musikken hvor Alannah Myles har taget problematikken muslimsk bedækning til sig i sin sang " Song Instead Of A Kiss"

https://www.youtube.com/watch?v=2BsaxKucapY

Her kan man høre at hun gøre opmærksom på muslimske kvinders trang til frigørelse for den nedvurdering og beklædning som præger dem.

Jeg kan så bemærke at ikke en kæft af alle de frigørelses kolbøtter der er ikke vil røre det med en ildtang.


Kommentarer på:  At gøre noget
Kommentér på:
At gøre noget

x