{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
220 visninger | Oprettet:

Polysl
Polysl
Online Tilmeldt:
4. dec 2014
Følger: 9 Følgere: 217 Emner: 643 Svar: 8.062

Nul kød {{forumTopicSubject}}

For at forstå veganere og vegetarer vil jeg fra Mandag og 14 dage frem udelukkende spise "græsplæne" for at føle hvordan det føles efter 14 dage at være uden kød og animalske produkter.

Temaet har været flere steder om hvordan det er uden kød, men som kødspiser er det jo svært at sætte sig ind i - så derfor dette forsøg - nej ikke forsøg for det lyder lidt som om at man kan bakke ud. Nej en konsekvent brug af føde uden vegetabilsk olier og kød - så pas på derude, hvis jeres græsplæne er slået i løbet af natten så er det ikke havenissen som bliver levende om natten og slår græsplænen men mig som huserer.

Jeg ville være spændt på hvordan jeg føler mig efter 14 dage - jeg kunne begrænse det til en uge - men erfaring har vist at der altid skal bruges 14 dage før der er en mærkbar effekt indenfor mange ting - som sport. på HF havde jeg idræt og løb for første gang, føj hvor gjorde det ondt, anden gang gjorde det ondt tredje gang gjorde det om. Næste uge gjorde det ikke ondt andet hvis man pressede sig -
Jeg har desværre ikke den store erfaring på mad uden animalsk fedt og kød - men jeg må så lige google på nogle retter.


Kommentarer på:  Nul kød
 • M.m
  M.m Tilmeldt:
  feb 2017

  Følger: 10 Følgere: 1 Svar: 69
  #1   29. apr

  profilbillede
 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 217 Emner: 643 Svar: 8.062
  #2   29. apr M.n..

  bare rolig jeg kan ikke omvendes og det affald jeg smider er mine køkkenposer overalt for jeg gider sgu ikke sorterer. smiley


 • M.m
  M.m Tilmeldt:
  feb 2017

  Følger: 10 Følgere: 1 Svar: 69
  #3   29. apr Helt ok Polysl det var kun lidt sjov.Al respekt for din veganer kur/tur smiley .Skal nok sørge for min ko ikke spiser dit græs eller skider på plænen smiley

 • M.m
  M.m Tilmeldt:
  feb 2017

  Følger: 10 Følgere: 1 Svar: 69
  #4   29. apr Polysl,jeg sorterer godt nok mit affald (i boligforening) men lidt til grin Hård/blød plast bliver blandet igen ved afhentning ,og komposten bliver blandet med restaffald igen.Så man føler sig fandme lidt til grin,men det er jo kun en af de små `latterlige`ting i Danmark.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 217 Emner: 643 Svar: 8.062
  #5   29. apr M.n

  Lige nøjagtig for en skralde bil har ikke 6 forskellige kamre som affaldet kan være i.

  Metal, glas, papir, småt pap, madaffald, restaffald.


 • M.m
  M.m Tilmeldt:
  feb 2017

  Følger: 10 Følgere: 1 Svar: 69
  #6   29. apr Polysl, Kender du det at munden løber i vand når man kan lugte den næsten færdige steg i ovnen ? mon også du får det sådan når du næsten er færdig med at slå græsplænen ?

 • #7   29. apr Ja ja Polysl jeg vælger, modsat dig, ikke at forsøge at forstå veganere og vegetarer så jeg vil nøjes med at sende dig en medlidende tanke næste gang jeg sætter tænderne i en mør ko smiley

 • #8   30. apr Jeg kan faktisk godt li´ en falaffel, og en linsesuppe, så jeg er ikke helt afvisende.

  Men Polysl, hvorfor skriver du at du ikke vil bruge vegetabilsk olie under dit forsøg, skulle der ikke have stået animalsk?


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 217 Emner: 643 Svar: 8.062
  #9   30. apr Markgreven

  Du har ret - det var vegetabilsk.


 • #10   1. maj Du ka få et Partout kort til en Tosseanstalt …. Tænk at ville stjæle kaninernes mad.føj

  profilbillede
 • #11   1. maj #10

  Ovenstående foto bli'r man ikke vegetar af...lækkert med en god gammeldags gang flæskesteg. smiley


 • #12   1. maj Nemlig og sådan laver fatter her det, og det har jeg i sinde at blive ved med. Men ligenu har jeg ingen. jeg må vente til efter den 11. så får vi lov til at gå lidt ud igen, så i alt bliver det til 8 uger med Udgangsforbud, og det virker.

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 217 Emner: 643 Svar: 8.062
  #13   16. maj Stopper i dag - kan ikke mere. Savner kød mellem bisserne så jeg har fået savet en T-bone på 500g hvor bæstet skal slagtes i aften.

  Morgenmaden bestod af figenpålæg på rugbrød hvor jeg tog en bid og kylede lortet ned i skraldespanden og lavede en æggekage med skåret bacon.

  Modbydelig næsten 14 dage som jeg ikke vil have at min værste fjende oplever. En lind mave, hovedpine, træt på trods af at jeg åd en vitaminpille hver morgen. Ingen sprut og de 3 smøger jeg ryger smagte af basilikum.

  Føler mig absolut ikke sund men mere grøn i ansigtet som flere vegetarer ser som en god kulør.

  Slut med græsplæne og kaninfoder - bøffen jeg skal have fejres helt uden noget som helst - ikke kartofler, sovs eller græsplæne, men som den sande føde for kloge mennesker. Havde jeg forsat så var jeg nok endt som Svensker med mørke fletninger og et vredt blik.

  Så lad de syge forsætte med græsplæne... jeg forsætter med kød i lange baner.

  God weekend.


 • #14   16. maj Hvordan kunne du da også være så dum POLYSL. Du burde kende dig selv -- Du er sgu da over konfirmationsalderen.. ikke 10 vilde Jomfruer fik mig til det - så er livet jo ikke værd at leve.

  profilbillede
 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 217 Emner: 643 Svar: 8.062
  #15   16. maj Ron

  Man skal prøve det for at være med i en debat - og så er det jo en udfordring.


 • #16   16. maj Klovn Polysl, man kan ikke lave en så omfattende ændring i sine kostvaner på 14 dage. Jeg tror jeg brugte ½ år, hvor jeg langsomt gik mere og mere over til vegetarkost. Nu har jeg været vegetar i mellem 30 og 40 år, og jeg kunne ikke tænke mig at ændre det igen.

  Mit system har ændret sig, og hvis jeg spiser kød idag, bliver jeg syg. Ind imellem har der været nogle fjolser, der troede de skulle bestemme hvad jeg skal spise, og som skjult kom kød i min mad. Jeg har flere gange siddet ude på toilettet med kramper i maven så jeg troede at jeg skulle dø.

  Jeg så godt du oprettede denne tråd, men jeg har det princip, at mennesker må eksperimentere med hvad de har lyst til, både angående kost og religion, så jeg besluttede at blande mig udenom.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 217 Emner: 643 Svar: 8.062
  #17   16. maj Alis

  Hvis du besluttede at blande dig udenom, hvorfor skriver du så?

  er det for at manifesterer at du ved ud fra dig selv at alle er sådan indrettet - det vil da være meget arrogant.

  Godt du ikke er i et firma som skal lave tabeller og grafer baseret på et element.. Det kræver noget af et specielt dataark.

  Og selvfølgelig kan jeg beskrive min subjektive mening hvordan jeg føler mig efter næsten 14 dage - det kan du eller andre ikke for mig.

  Eller skulle jeg havde sendt dig mit indlæg til godkendelse så jeg ikke bliver kaldt en klovn? • #18   16. maj Polysl - selvfølgelig skal du skrive hvordan du føler efter 14 dages vegetarkost, det, der er galt, er at det ikke er repræsentativt for hvordan det er hele tiden at leve som vegetar. Din konklusion er forkert.

  Når jeg ikke ville blande mig på forhånd og advare dig, så er det fordi jeg ikke ville påvirke dit eksperiment. Du kunne jo når som helst stoppe af dig selv, hvis det blev for ubehageligt.


Kommentér på:
Nul kød

x