{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Sauce til kylling?
  • #2   4. maj 2016 http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=35277

    Her er mange muligheder....

    Men at lave i fad giver altid en fond til at lave sovs af.

    Ellers kan du gøre som jeg gør nogle gange...tager bare lidt tid men et eminent resultat.

    Lav selv en fond....

    stor gryde

    1 stor porre
    3 store gulerødder
    1 stort løg
    6 - 8 fed hvidløg
    grøn peber, rød peber, gul peber
    teske af følgende tørrede: Timian, oregano,salvie,karry,paprika sød,estragon, rosmarin.

    3 spk. Dijon sennep
    2 kylling kraft fra Knoor

    1½ liter vand og lad det koge uden låg i en time eller mere

    Si det hele fra og smid grønsagerne væk og begynd at reducere din fond til du syntes den er kraftig nok.

    Du kan med fordel komme det i nogle kopper til frysning så har du altid en dejlig sovs som faktisk kan bruges over hele spektraet som bøf, kylling filet,frikadeller, skært kød. Det er faktisk en grundsovs som man kan lege med og give den karakter til det kød du vil bruge det til.

    Simpel hurtig sovs....

    Væden fra dine kylling filet i en gryde med en kylling terning, Maggi Wurtze, lidt ketchup, lidt sennep dijon fordi den er mild.3 knuste hvidløg, behøves ikke at pilles for du kan si den bagefter også fordi du lige får smag fra skallen med.

    Fløde tilsættes og smages til om den mangler salt eller peber. Husk altid at vente med salt og peber for det kan man altid tilsætte efter behag, fløde, Jævn det med Marizena majsstivelse, kom kulør i.


Kommentér på:
Sauce til kylling?

Annonce