{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
621 visninger | Oprettet:

DET GODE OG DET ONDE {{forumTopicSubject}}


DET GODE OG DET ONDE

Nu skal vi altså have gjort rent og udryddet al fortidens ondskab.

Alt der smager af uretfærdig behandling skal fjernes, alle navne der tyder på at der findes ondskab skal forsvinde ud af vores erindring.

For der findes da ingen uhyrer under sengen, så at sige.

Men hvordan kan man få et forhold til hvad der er rigtigt eller forkert ,hvis man ikke gennem tiderne ,kan følge udviklingen frem til vores forholdsvise gode tilværelse.

I vore dage er der da trods alt kommet en vis balance i livet.

Men skal vi derfor fjerne den historie der førte os frem, fra at være hulemænd til en rimelig "habit" alder.

Det ville være det samme som at opdrage et barn og når alt var på plads med et rimeligt resultat, så at fjerne minderne om dets opvækst.

Der kan ikke laves om på at der findes både godt og ondt, sådan er mennesker indrettet. Og at fjerne alle beviser på det er så forkert, For i vore dage. er vi kommet så meget ud på den side der tager hensyn til alle mennesker at det næsten nærmer sig hensyns betændelse.

At der så stadig er nogle der ikke følger parolen om anstændig opførsel er umuligt at komme til livs.

Der vil altid findes den slags, de går efter alle slags ofre. Rødhårede, Overvægtige, og anderledes tænkende, det kan vi ikke udrydde ved at fjerne fortidens ondskab.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  DET GODE OG DET ONDE
  • #1   14. jun 2020 Kisser D helt enig og det er jo ikke godt med alt den hensynstagen smiley

  • #2   14. jun 2020 Det som folk kæmper for, er også en del af det de kæmper imod - bizard`

    Hende den store sorte Sørensen kæmper for de sorte og deres ligestilling og racisme - og selv siger hun "at hvide skal gå bagerst i demoer". Hvide vil vise deres medfølelse og så bliver de svinet til at kan de ikke lide at gå bagerst så hold jer væk.

    Hun mener også at Støjberg og Vermund skal spærres inde - og Paludan kalder hun en nazilort. Hun tillod ikke en hvid at tale - for det er kun hende som er Schwarzer Peter - eller en der er tilpas sort til at være med i hendes sindssyge verden.

    Mere ubehøvlet store sorte kælling skal man lede længe efter i Danmark.

    Normalt er der ingen der skænder fortidsminder i Danmark - lige på nær Havfruen - at man skal til at barrikaderer og sikre som sker i flere lande er meget udansk.

    Man godt at aviser og andre medier viser hvad hun i virkelighed er - en svindler,racist - en der prøver at slå plat på samfundet.


  • #3   14. jun 2020 "Der kan ikke laves om på at der findes både godt og ondt, sådan er mennesker indrettet. Og at fjerne alle beviser på det er så forkert, For i vore dage. er vi kommet så meget ud på den side der tager hensyn til alle mennesker at det næsten nærmer sig hensyns betændelse."

    Præcis, Kisser...sånt är livet, som Anita Lindblom sang, hensynsbetændelsen skal væk, men naturligvis skal det ikke være legalt at slå nogen ihjel.


  • #4   14. jun 2020 smiley smiley smiley
    Roskilde festivalen har iøvrigt ringet - til Bwalya Sørensen, De vil gerne have deres telt tilbage fra orange scene!


  • #6   14. jun 2020 Kitty

    Spørgsmålet er så om organisationen støtter op om hendes ord i Danmark og i udlandet?.

    Jeg vil mene at sorte i danmark er lidt flove over hendes fremfusen - som holder sin kæft.

    Håber at banken fryser de penge der går ind hendes mobilpay box - ellers bliver jeg skuffet da indsamlingen er ulovlig - og da hun er bistandsklient så er der også en god ting at sagsbehandler lige beder om udskrift så de kan modregnes i hendes bistand.


  • #9   16. jun 2020 Der er ikke tale om at udrydde gamle heltehistorier og statuer, men om at optimere historieskrivningen. Udmærket med nogle facts til at nuancere billedet på museer, skolebøger etc.
    Christian lV byggede vildt i hovedstaden, kan det være kolonierne, der financierede det, og kan det være vores slaver der i virkeligheden fik gigt og rygskader af de livsfarlige stilladser? Men enig, talskvinden afsporer sagen med sin fratødende stil smiley


  • #10   17. jun 2020 Kisser, alt skal fejes ind under gulvtæppet, berøringsangst er blevet en pandemi, vi skal bare snakke om alting og ingenting, god-da-mand-økse-skaft, så er alt godt - utrolig overfladisk tid vi lever i, lige meget med fortiden og dengang Danmark var Danmark, historietimerne i skolen bliver nok også fejet ind under gulvtæppet, vi bliver kultur- og historieløse, glad for, at jeg nok ikke når, at blive det, heller ikke mine børn, måske mine børnebørn og oldebørn ....... smiley

Kommentér på:
DET GODE OG DET ONDE

Annonce