{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
176 visninger | Oprettet:

DET GODE OG DET ONDE {{forumTopicSubject}}


DET GODE OG DET ONDE

Nu skal vi altså have gjort rent og udryddet al fortidens ondskab.

Alt der smager af uretfærdig behandling skal fjernes, alle navne der tyder på at der findes ondskab skal forsvinde ud af vores erindring.

For der findes da ingen uhyrer under sengen, så at sige.

Men hvordan kan man få et forhold til hvad der er rigtigt eller forkert ,hvis man ikke gennem tiderne ,kan følge udviklingen frem til vores forholdsvise gode tilværelse.

I vore dage er der da trods alt kommet en vis balance i livet.

Men skal vi derfor fjerne den historie der førte os frem, fra at være hulemænd til en rimelig "habit" alder.

Det ville være det samme som at opdrage et barn og når alt var på plads med et rimeligt resultat, så at fjerne minderne om dets opvækst.

Der kan ikke laves om på at der findes både godt og ondt, sådan er mennesker indrettet. Og at fjerne alle beviser på det er så forkert, For i vore dage. er vi kommet så meget ud på den side der tager hensyn til alle mennesker at det næsten nærmer sig hensyns betændelse.

At der så stadig er nogle der ikke følger parolen om anstændig opførsel er umuligt at komme til livs.

Der vil altid findes den slags, de går efter alle slags ofre. Rødhårede, Overvægtige, og anderledes tænkende, det kan vi ikke udrydde ved at fjerne fortidens ondskab.


Kommentarer på:  DET GODE OG DET ONDE
 • #1   14. jun Kisser D helt enig og det er jo ikke godt med alt den hensynstagen smiley

 • #2   14. jun Det som folk kæmper for, er også en del af det de kæmper imod - bizard`

  Hende den store sorte Sørensen kæmper for de sorte og deres ligestilling og racisme - og selv siger hun "at hvide skal gå bagerst i demoer". Hvide vil vise deres medfølelse og så bliver de svinet til at kan de ikke lide at gå bagerst så hold jer væk.

  Hun mener også at Støjberg og Vermund skal spærres inde - og Paludan kalder hun en nazilort. Hun tillod ikke en hvid at tale - for det er kun hende som er Schwarzer Peter - eller en der er tilpas sort til at være med i hendes sindssyge verden.

  Mere ubehøvlet store sorte kælling skal man lede længe efter i Danmark.

  Normalt er der ingen der skænder fortidsminder i Danmark - lige på nær Havfruen - at man skal til at barrikaderer og sikre som sker i flere lande er meget udansk.

  Man godt at aviser og andre medier viser hvad hun i virkelighed er - en svindler,racist - en der prøver at slå plat på samfundet.


 • #3   14. jun "Der kan ikke laves om på at der findes både godt og ondt, sådan er mennesker indrettet. Og at fjerne alle beviser på det er så forkert, For i vore dage. er vi kommet så meget ud på den side der tager hensyn til alle mennesker at det næsten nærmer sig hensyns betændelse."

  Præcis, Kisser...sånt är livet, som Anita Lindblom sang, hensynsbetændelsen skal væk, men naturligvis skal det ikke være legalt at slå nogen ihjel.


 • #4   14. jun smiley smiley smiley
  Roskilde festivalen har iøvrigt ringet - til Bwalya Sørensen, De vil gerne have deres telt tilbage fra orange scene!


 • #5   14. jun Poly

  Hun er et kæmpe fjols. Pinlig.
  Ja faktisk skader hun mere end hun gavner.
  Hun er en skændsel. Og tvivler på at ret mange farvede.
  Incl mig selv bakker hende op.

  Den eneste måde jeg kan se bare en lille bitte mening med hendes opdeling på.
  Var hvis en afro Amerika feks havde lavet den opdeling i usa for at de hvide derover kunne prøve at føle en lille smule hvordan det havde været for afro amerikanerne i sin tid. Hvor de kun måtte sætte sig bagerst i bussen osv.

  Men sådan har det jo aldrig været i Danmark.
  Så med mine ord så synes jeg faktisk hun er dybt ødelæggende for et hvert sammenhold der kunne blive i sådan en demonstration.

  Ps : sådan som hun klovner rundt troede jeg det var et cirkus der gerne ville ha deres telt med klovn tilbage smiley


 • #6   14. jun Kitty

  Spørgsmålet er så om organisationen støtter op om hendes ord i Danmark og i udlandet?.

  Jeg vil mene at sorte i danmark er lidt flove over hendes fremfusen - som holder sin kæft.

  Håber at banken fryser de penge der går ind hendes mobilpay box - ellers bliver jeg skuffet da indsamlingen er ulovlig - og da hun er bistandsklient så er der også en god ting at sagsbehandler lige beder om udskrift så de kan modregnes i hendes bistand.


 • #7   14. jun Jeg tror alle er flove over hende smiley

 • #8   15. jun Se på hende B.S. i billeder overalt. hun ligner en syg Gorilla i brunst, og hun fremmer ikke deres sag. hvad den så end må være. for de ved det ikke selv. de har travlt med at ødelægge og smadre alt omkring sig..
  Og for at få lov til at skrive her, har jeg måtte smide den skide Hey mate reklame ud 4 gange. jeg er fandme så træt af den, derfor er jeg her så lidt. De skal ikke bestemme hvad jeg skal eller ikke skal have af reklamer. når jeg endelig får nogle, er det sgu til kvinder, så de aner ikke hvad de laver. ellers går det godt hernede. vi har gudskelov ikke den slags ballade. det gider Canarierne ikke. og de enkelte fremmede vi har , skal ikke prøve på noget. her er min solnedgang fra i forgårs.


  profilbillede
 • #9   16. jun Der er ikke tale om at udrydde gamle heltehistorier og statuer, men om at optimere historieskrivningen. Udmærket med nogle facts til at nuancere billedet på museer, skolebøger etc.
  Christian lV byggede vildt i hovedstaden, kan det være kolonierne, der financierede det, og kan det være vores slaver der i virkeligheden fik gigt og rygskader af de livsfarlige stilladser? Men enig, talskvinden afsporer sagen med sin fratødende stil smiley


 • #10   17. jun Kisser, alt skal fejes ind under gulvtæppet, berøringsangst er blevet en pandemi, vi skal bare snakke om alting og ingenting, god-da-mand-økse-skaft, så er alt godt - utrolig overfladisk tid vi lever i, lige meget med fortiden og dengang Danmark var Danmark, historietimerne i skolen bliver nok også fejet ind under gulvtæppet, vi bliver kultur- og historieløse, glad for, at jeg nok ikke når, at blive det, heller ikke mine børn, måske mine børnebørn og oldebørn ....... smiley

Kommentér på:
DET GODE OG DET ONDE

x