{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
285 visninger | Oprettet:

Hvorfor læser I {{forumTopicSubject}}

noget, som I synes er rædselsfuldt sprogligt skrevet. I sidder her 24/7 år ud og år ind og læser noget i finder skammeligt og ganske usmageligt.

Og I bliver ved med at rette, stikke, angribe, mobbe og belære profilen, hvordan man bør skrive og hvordan man bør opføre sig.

S T O P D E T !!!!!!

Vi kan godt diskutere om profilens indlæg og tråde - men så sandelig også Jeres jagt på profilen, hvad mon er værst ???

Det er Jeres hetz og jagt - lad være med at læse profilen, hvis I synes den er så usmagelig, vil foreslå, I får et liv.

Vi skriver, som vi skriver, det har vi alle ret til, men vi har ikke ret til at hetze og jagte andre profiler.

Ser gerne udtalelse fra Administrationen BaBoom.


Kommentarer på:  Hvorfor læser I
 • #1   22. jun Hej Jetset er der nogen der bliver jaget -jeg bliver nysgerrig smiley

 • Jojo
  Jojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 5 Følgere: 8 Emner: 78 Svar: 904
  #2   22. jun Jeg vil også gerne vide det Leon.

  Nu spiller jeg golf næsten hvert eneste dag, arbejder frivilligt ved siden af det, men bruger en del af min tid på FB altså Baboon.

  Jeg har det rigtigt godt here på debatten, og hvis der er nogen vi jagter hører jeg ligesom Leon gerne hvem.

  Vi er de sidste par dage lidt på Poly, men det er selv valgt, og jeg er en som jagter Poly, og han jagter mig hvis han kan finde noget.

  Poly og mig er altid lidt på højkant med hinanden, vi jagter hinanden, men vi respekterer også hinanden, vi kan også finde på at skrive privat selvom vi er rygende uenig.

  Det er hvordan debatten fungerer, hvordan det er med andre ved jeg ikke, men jeg ved at Annella har samme indstilling. Leon bliver aldrig sur og Brok kan også godt tage og give lidt.

  Hvor kommer du så ind i billedet Jetset, vi ser ikke ret meget til dig. smiley


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 10 Følgere: 235 Emner: 869 Svar: 10.861
  #3   22. jun jojo

  Du har en god balance, jeg driller dig, du driller mig - sådan giver en vis pingpong i en tråd. Og ja - jeg respekterer dig fordi du ikke går over stregen - du giver plads til at nogle kan være anderledes, som meninger, holdninger. Jeg er så bare ked at mit indlæg med Hitler blev misforstået. Jeg er absolut ikke en favorit af Hitler, men syntes at der skal være plads til hvad hvis....en slags tankespil. Nogle profiler ser rødt, når man laver et tankespil, de ser det som en hyldest af Hitler - jeg kan så være total ligeglad, som jeg gør. I en debat skal der være plads til at skrive om mange magthavere, enkel mennesker som har krydset grænsen for anstændighed.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 10 Følgere: 235 Emner: 869 Svar: 10.861
  #4   22. jun Jetset

  Nu syntes jeg ikke vi skal blande administrationen ind i vores små problemer, dem kan vi som sådan godt løse selv - og som er den bedste måde for et godt miljø. Moderation er stort set ikke eksisterende her, de 4 der er har ikke været online i flere år eller måneder. Så hvad skal man med dem? De gider ikke Baboom - men alligevel fik jeg en accept fra Baboom at mit indlæg ikke var krænkende, eller på nogen måde som overtrådte gældende regler og dansk lov. Er det nu jeg skal føle mig krænket?

  Nej - jeg respekterer folks meninger, men jeg har så lov til at udfordre de andres meninger for at forsvare mine meninger. Det kan lyde lidt kringlet men som sådan ganske simpel.


 • #5   23. jun Jetset dejligt at høre at der er liv i dig og hvornår viser du dig i kjole og stilletter som lovet smiley

 • Brok S
  Brok S Online Tilmeldt:
  apr 2019

  Følger: 1 Følgere: 4 Emner: 26 Svar: 711
  #6   23. jun Mærkelig, at BaBoom skriver til den der klages over og slet ikke skriver andet sted. Så jeg ser det som endnu en løgn.

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 10 Følgere: 235 Emner: 869 Svar: 10.861
  #7   23. jun Brok

  Jeg har aldrig oplevet at man delagtiggør deres afgørelser med andre. Andet at man kan se at en person bliver "frosset" for en tid.


 • Brok S
  Brok S Online Tilmeldt:
  apr 2019

  Følger: 1 Følgere: 4 Emner: 26 Svar: 711
  #8   23. jun Afgørelse på hvad? Har du været tiltalt? Og for hvad?
  Så lad nu bare være med, at snakke uden om for du hyller Hitler og hans folkevogn
  Så i mine øjne er du tilhænger af en massemorder, og en tøsedrengder ikke vil stå ved dine egne nazi udsagn skvat


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 10 Følgere: 235 Emner: 869 Svar: 10.861
  #9   23. jun Brok

  Nu skulle du lære at stave, og køb lige nogle læsebriller. som vil fortælle, at jeg absolut ikke hylder Hitler med mit indlæg. Folkevognen var genial - sjov at køre i, og startede altid uanset om der er 30 minus grader.


 • Brok S
  Brok S Online Tilmeldt:
  apr 2019

  Følger: 1 Følgere: 4 Emner: 26 Svar: 711
  #10   23. jun Åh hvad er du nu forfulgt hr.nazi poly, og det af en der ikke kan stave og læse, men som stadig ser dig være tilhænger af Hitler som opfinder af folkevognen som er direkte løgn,

  Jeg er sikker på at det jødiske samfund vil give mig ret i at du er tilhænger af Hitler med dit indlæg.
  Men det kan vi da finde ud af.
  Nu er du jo blevet sart, men øgenavne er jo ikke hvad de undlader så, at du smager gen medicin er for mig retfærdig.

  Her er nogen du kan synge med.
  https://www.avisen.dk/14-aarige-tvillinger-hylder-hitler_68549.aspx


 • #11   23. jun #1 Leon - jeg har læst dig gennem flere år, og jeg ved, du er bare et godt menneske, det mener jeg af hele mit smiley , men når det så er sagt, så må du ikke bilde mig ind, at du ikke ved, hvad jeg mener med mit trådoplæg.

  Jeg er ikke her så tit, det har du fuldstændig ret i eller var det JoJo, der nævnede det. Selvom jeg ikke er her så tit får jeg notifikation og kan se, i det samtlige fornylig oprettede 18-20 tråder, der ender ud i en hæslig jagt på en bestemt profil her, og det synes jeg ikke om, man går direkte efter personen, her er en 5 stk profiler, der ikke kan nære sig i at blive meget personlige, det er ikke OK.

  Leon, du optræder også i dem, men du er den, som glatter ud, sådan har du altid været, jeg gør det på en anden måde, jeg opretter en tråd om denne her personlige hetz, for jeg kan overhovedet slet ikke forstå, at disse 5 profiler, læser denne person oprettede tråde, hvorfor ??


 • #12   23. jun #4 Polysl - jeg har også læst dig i flere år, og jeg ved også godt, hvordan du bearbejder kritik, men jeg synes ikke det er OK læsning, at et par styk eller 3 beskylder dig for direkte at lyve og noget, der er meget værre og her i min tråd ovenikøbet liker dig - det er dybt godnat, men det skal jeg nok ikke gå så højt op i, eller skal vi bare ryste på hovedet ??

  Og så kunne jeg da godt tænke mig, at der var styr på tonen - der hvor jeg ønsker styr på tonen er, når indlæg bliver ondskabsfulde - min notifikation siger meget, det er jo slet ikke noget, der kan grines af, det er direkte ondskabsfuldt, derfor min tråd.


 • Brok S
  Brok S Online Tilmeldt:
  apr 2019

  Følger: 1 Følgere: 4 Emner: 26 Svar: 711
  #13   23. jun Jetset, jeg tror faktisk der er meget du ikke forstår.
  Men du læser måske ikke indlæg som jeg gør. Racisme, øgenavne, rette på andres stavning m.m.
  Og så pive når man får af samme skuffe. Lort pis og andre latrinære udtryk keder normale der er bare lidt seriøs, og det er poly, og har du bare fulgt historier han har skrevet om alle oplevelser, så er manden mindst 150 år eller fuld af løgn.

  Så pas du bare på naiviteten.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 10 Følgere: 235 Emner: 869 Svar: 10.861
  #14   23. jun brok du glemte nazi poly i din kommentar.

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 10 Følgere: 235 Emner: 869 Svar: 10.861
  #15   23. jun #10 Brok dit link...

  Hvad andre gør rager mig, hvis i føler jer krænket af mit indlæg rager mig også. Indlægget er helt i overens med lovgivningen. Så stop piben ind hvor det er mørkest.

  https://www.youtube.com/watch?v=ABDloaI4Zr4&ab_channel=MusicChannelDenmark


 • #16   23. jun Nazi Poly #15

  Hvis det rager dig så meget hvad andre mener om dit latrinære sprog og hvordan du uddeler øgenavne til dem, du vil have os til at vende os imod, så er du totalt tyrannisk!! Vi fortæller dig hvad der generer os, og det svar vi får er at det rager dig. Du er uhyggeligt dominerende, side op og side ned. Jeg tror ikke du er i stand til at tage ved lære, og det har du ikke været i mange år.


 • Brok S
  Brok S Online Tilmeldt:
  apr 2019

  Følger: 1 Følgere: 4 Emner: 26 Svar: 711
  #17   23. jun Ok så gør jeg bare som dig NaziPoly, og undskyld jeg ikke var klar over det rager dig en ski. så hold dog kæft.

 • #18   23. jun Jetset #12

  Det er hykleri når du begynder at belære os andre om, hvordan vi skal tackle en debattør, der prøver at styre det hele. Som er ligeglad med hvordan han generer os andre med sit sprog og med sine evindelige øgenavne, og asociale holdninger.

  Det skal ses sammen med hvor meget du har kritiseret mig, og endda oprettet tråde alene med det formål. Der var tale om gruppemobning, og det er jeg heldigvis stort set sluppet for i den senere tid. Efterhånden er der ikke ret mange andre end Polysl tilbage.
  Der er nemlig stor forskel på at være uenig i folks holdninger og så kritisere dem for hvad de er.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 10 Følgere: 235 Emner: 869 Svar: 10.861
  #19   23. jun brok

  naza poly er jeg ligeglad med., så forsæt da bare med at udstille dig selv. måske kan du få din egen plads på et museum. som den største kværulant i historien. Måske kan du få et show på DR, de er jo kendt for at tage ral og krat.

  Jeg vil sige som ham som har lavet Tour de pøllevogn som kan ses på Youtube.....pølle,pølle.pølle tænkt at man kan spise pøller, og de kommer ud af den anden ende som pøller.


 • #20   23. jun
  Det er hykleri når du begynder at belære os andre om, hvordan vi skal tackle en debattør, der prøver at styre det hele. Som er ligeglad med hvordan han generer os andre med sit sprog og med sine evindelige øgenavne, og asociale holdninger. Jr. Alis.


  Det handler slet ikke om at belære, det handler om, at det er rædselsfuld læsning, du er en del af, svar mig på, hvorfor læser du det ??? - her er ikke læsetvang, er der noget der støder dig, så spring det over, men din hetz er ikke skøn læsning.

  Det skal ses sammen med hvor meget du har kritiseret mig, og endda oprettet tråde alene med det formål. Der var tale om gruppemobning, og det er jeg heldigvis stort set sluppet for i den senere tid.

  Har jeg virkelig oprette tråde alene pga din person, ved du hvad, det kan jeg ikke huske, men jeg kunne godt tænke mig at få syn for sagen, mon du er i stand til at kunne henvise til et link ??
  Og jo, Alis, jeg synes det er så godt for dig, at du har fået det meget bedre, du har forandret dig totalt, og så har du med det også fået dig en god veninde her, det er helt fantastisk, men jeg husker dine nye "veninder" her, som de allerværste, og det kan bevises om noget, det ville fylder over 200 indlæg i bare en tråd.

  Og rigtigt, der er meget stor forskel på, at holde sig til emnet og så blive modbydelig personlig, jvfr dine nye "veninder".


 • #21   23. jun Jetset - når man deltager i en debat er man nødt til at læse alle indlæg for at følge med i hvad der foregår, og Polysl kommenterer praktisk taget alle tråde.
  Det nytter ikke noget at komme med nemme løsninger.


 • Brok S
  Brok S Online Tilmeldt:
  apr 2019

  Følger: 1 Følgere: 4 Emner: 26 Svar: 711
  #22   23. jun Åh ja stakler, i får ret os normale får nok ikke fred.

 • #23   23. jun #21 - og så kommer din dokumentation senere eller hva ??

 • #24   23. jun Jetset - hvordan vil du have at jeg skal gå flere år tilbage i tiden og lede. Men det gjorde så stærkt et indtryk at jeg husker det.

 • #25   24. jun Mht at lede efter gamle tråde her, så er det da ikke noget problem, du kan da bare gå i arkivet og du ved da, at der engang imellem her, dukker meget gamle tråde op flere år tilbage, så bare gå igang, jeg kan ikke tage udokumenterede påstande seriøst.

  Og jo, det er ganske simpelt at lade være med at læse indlæg, I finder usmagelige sprog- og opførsels mæssigt.


 • #27   24. jun Jetset dejligt at se der er liv i dig smiley

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 10 Følgere: 235 Emner: 869 Svar: 10.861
  #28   24. jun Alis

  Nu kan man godt komme med nemme løsninger her, men de løsninger kan man så ikke bruge til noget herfra.


 • #29   25. jun Jetset

  Du var selv en del af gruppemobning imod mig, du lavede endda tråde alene med det formål. Jeg har ikke tænkt mig at begynde at lede i gamle tråde, det kan tage flere dage at finde sådan noget. Men du vil altså gerne have det omdøbt til en udokumenteret påstand og prøve at feje det af bordet på den måde.

  Vi er mange, der er meget generet af Polysls sprog og som prøver at ændre det, så han kan deltage i debat på lige fod med os andre, og du skal bare blande dig udenom!
  Men det kommer ikke bag på mig at du faktisk er tilhænger af hans metoder.


 • #30   25. jun Nu er du en kujon, Alis - du skriver længere oppe, at det har gjort dybt indtryk på dig, med mine gamle tråde mod dig. Så kan det ikke være så svært at finde de gamle tråde her, men det vil tage dig flere dage at finde dem, holda op, jeg læser dig, som en usikkerhed for dig, at du ikke kan finde nogen tråde af mig, som du påstår handler om dig.

  Nææh, jeg husker da også denne gang, alle var imod dig her Alis, hvorfor mon ?? - ved du det ?? - hvis ikke, så vil jeg da gerne fortælle hvorfor.

  Men jeg husker godt de allerværste, det var ikke mig, for de allerværste sprang du over, men du svarede altid mig, mine indlæg er ikke beskidte som dine nye veninders, sjovt nok, men hvor kan alt ting bare lige vende 180 gr på en tallerken.

  Og så skal du slet ikke blande dig i, hvad jeg ellers har på hjertet, jeg skriver og opretter det, som passer mig og ikke hvad du synes, jeg bare skal blande mig udenom. Du går ikke ind for gruppemobning, men nu deltager du selv i gruppemobning på højeste plan, hvordan synes du det lyder ??

  Vi har alle sammen hver vores måde at skrive på, øgenavne, bandeord o.lign. men det mener du (I), har krav på at bestemme, underlig mentalitet.

  Så længe du ikke bliver kaldt øgenavn og for den sags skyld andre her, jeg er lige blevet kaldt endnu engang øgenavn, men det synes du sikkert, er helt OK, dobbeltmoral !!!! - i allerhøjeste grad.


 • #31   25. jun Jetset - jeg kender alle dine tricks og har tidligere brugt bunker af tid på dem, lige nu gider jeg altså bare ikke.

 • #32   26. jun Nææh - det er dig i en nøddeskal, men rent bort set fra det, så er der rigtige mange eksempler i arkivet på, at dine udtalelser om min mobning mod dig, de er ikke eksisterende, så jeg kan godt forstå, at du ikke lige "gider"

  https://www.baboom.dk/forum/politik/294801-hizb_ut_tahrir


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 10 Følgere: 235 Emner: 869 Svar: 10.861
  #33   26. jun uh ha konspiration - Alis har rå båndet fra tv2(eller?) og så må vi jo se nogle beviser. At man begynder med med at man stener kvinder er jo taget fra det gamle testamente, som var mere voldeligt end det nye. Det betyder at man var blevet mere human, man knaldede ikke en ned eller korsfæster fordi de stjal et brød.

  Jeg forstår ikke den lidenskab Alis har for Imamer og muslimer, tanken kunne være hun er en konvertit. som titter en smule ud på altanen for at få lidt luft. Men nu kan man jo åbne op og komme ud - ingen tvang jeg skal så ikke sige om Alis knaldes ned af en krølhåret på vej ud af døren i det område.

  Den lorte Koran er der ingen nåde, ingen nåde i Sharia. det er den mest djævleske bog i verden. De burde alle brændes, og pålægge at ingen må trykke en ny af det lort.


Kommentér på:
Hvorfor læser I

x