{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
484 visninger | Oprettet:

Polysl
Polysl
Online Tilmeldt:
4. dec 2014
Følger: 9 Følgere: 225 Emner: 743 Svar: 9.161

Hvad med ofrene? {{forumTopicSubject}}

Indlæg Af Peter Skaarup, MF, Gruppeformand og Retsordfører, Dansk Folkeparti

”Vold udløser en brækket næse, tandskader og hjernerystelse på offeret. Tiltalte er tidligere straffet for vold. Thi kendes for ret: Dom: 3 måneders ubetinget fængsel og et erstatningskrav på 5.000 kr. Tiltalte slipper for at afsone og betale erstatningskravet, da sagsbehandlingstiden har været lang. Hensynet til offeret tager retten ikke”

Sådan lyder det desværre alt for ofte, når forbrydere slipper for at afsone deres straf, fordi systemet har været for langsommelige om at sagsbehandle, inden sagen skal for retten. Og derfor mener domstolene, at den lange sagsbehandlingstid skal tilgodese gerningsmanden. Offerets rets følelse ser man desværre stort på.

I Dansk Folkeparti ser vi helt anderledes på det, for vi er til enhver tid på offerets side. Og har man været udsat for en forbrydelse, så skal ens gerningsmand selvfølgelig ikke slippe, blot fordi sagen har været længe om at nå domstolene.

Det er under ingen omstændigheder tilfredsstillende, hverken for den generelle retsfølelse eller for de ofre som har måtte vente urimeligt længe på, at deres sag skulle afgøres hos domstolene, at sagen endelig kommer for en dommer. Ofrene må efterfølgende se deres gerningsmand forlade retten som en fri mand, mens ofrene måske fortsat skal passe deres psykologbehandling – hvis de overhovedet har råd til en sådan – for at komme ovenpå igen og leve videre med de traumer en forbrydelse nu engang altid vil medføre.

Dansk Folkeparti har derfor stillet forslag i Folketinget om, at vi ønsker strafrabatterne afskaffet. For helt grundlæggende er strafrabatter noget, der er indført for at vise hensyn til gerningsmanden.

Danmarks fokus må aldrig være at vise alle mulige hensyn til gerningsmanden, men derimod at udvise hensyn til ofrene helt generelt. Det er trods alt dem, der helt uforvarende er blevet udsat for en forbrydelse. Og dem der er uskyldige.

********************************************************

Det har jeg skrevet om i flere år - men godt der endelig sker noget. Det er dybt krænkende at ofre lades i stikken og må klare sig selv. Erstatning kan ikke ske før der er en dom og når det sker så går gerningsmand ud af retten med et stor smil om kæften - det rager ham da en høstblomst at ofret skal kæmpe en kamp i forskellige systemer imens man "forgylder" gerningsmand.

Men jeg håber da at man gør mere for ofret som et aconto beløb fra offerfanden indtil sagen er afgjort.


Kommentarer på:  Hvad med ofrene?
 • #1   1. jul Vi socialister er koncentreret om at hjælpe ofret. Vi vil genopbygge et socialt sikkerhedsnet hvorefter alle har ret til nødvendig hjælp og behandling. Det inkluderer også alle ofre for vold og kriminalitet.
  Hvis man synes at gerningsmanden skal betale, så bliver det samfundets opgave at kradse pengene ind.


 • #2   1. jul Polysl jeg er helt enig og strafferabat er noget fis - jeg må så sige igen - hvis de regler som findes nu vil jeg aldrig haft fået et kørekort da jeg kørte samtidigt med at jeg tog det + jeg så lige skulle tage mig samme til at tage de prøver - Gudskelov er jeg blevet voksen - sådan da smiley

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 225 Emner: 743 Svar: 9.161
  #3   1. jul Alis

  Ifølge historikken så har socialister ikke gjort noget i mere end 30 år - og det skal undre mig at der heller ikke sker noget som helst under Mette fup.

  Kan du klippe en skaldet?

  Al gæld fra politi, retssystem, kommune sendes til skat på et tidspunkt, hvis pågældende er på overførelses indkomst kan der ikke fra skats side gøres udlæg. Så gerningsmænd er da total ligeglade for der er ikke nogen sanktions muligheder.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 225 Emner: 743 Svar: 9.161
  #4   1. jul Leon

  Tror at mange har kørt uden kørekort, da jeg som knægt var fejedreng på Jeros maskinfabrik tog jeg deres lille lastbil og kørte en tur - ja tænkt sig, dengang lod man nøglen sidde i.

  Jeg kan huske da jeg købte en Ford Granada 2,3 som var opgraderes med en 2.8 og al elektrisk - her skulle jeg lige se hvor stærkt den kunne køre ned til grænsen for at handle ind og hjem. knap 3 timer tog det så det gik stærkt - i dag vil det nok anset som vanvid kørsel. Jeg kan så være glad for der ikke skete noget.


 • #5   1. jul Polysl dengang kaldes det for drengestreger smiley

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 225 Emner: 743 Svar: 9.161
  #6   1. jul Leon

  Nej - dengang gik man ikke ud og legede smadre karl, dengang smadre man kun dem man var i strid med.

  I dag er volden steget og selve graden også, volden er helt umotiveret og tilfældig. Dengang slog man ikke folk ned og sparkede dem i hovedet og krop til de døde. man har slet ikke det værdigrundlag som dengang.


 • #7   2. jul Polysl enig jeg har dog prøvet at slås - men det er en helt anden historie smiley

 • #8   2. jul Polysl # 3

  Du slap hurtigt over det med at hjælpe ofrene, på trods af at det iflg. din overskrift er det, det tråden handler om.

  Socialisterne gør rigtigt meget hver eneste dag for at få indført bedre sociale betingelser, og også bedre betingelser for ofrene for vold, men det er op ad bakke p.g.a. dem, der ikke vil betale skat.

  "Kan du klippe en skaldet? "

  Det klarer de neoliberale da meget godt. I stedet for at hente pengene der hvor de er, så skærer de ned på den sociale omsorg og på sundhedsvæsenet.
  Tidligere beregnede man hvor mange penge det offentlige skulle bruge, og så beregnede man skatteprocenten efter det. Idag spørger man de velstillede om hvor meget de vil betale, og så må sundhedsvæsenet klare sig med det.

  Det er rigtigt at mange voldsmænd er ligeglade med hvad de bliver idømt af erstatning. Derfor skal det offentlige klare den side af sagen.

  Polysl # 6

  "I dag er volden steget og selve graden også, volden er helt umotiveret og tilfældig. Dengang slog man ikke folk ned og sparkede dem i hovedet og krop til de døde. man har slet ikke det værdigrundlag som dengang. "

  Det er rigtigt, og politikerne er gået foran. De sidste mange år har politikerne lært danskerne at det menneskelige følelsesliv er værdiløst. Tidligere var der en helt anden omsorg for borgerne, og ingen blev ladt i stikken. Siden da er hullerne i det sociale sikkerhedsnet blevet så store, at praktisk taget hvem som helst kan falde igennem.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 225 Emner: 743 Svar: 9.161
  #9   2. jul Den med skat sejlede du pænt hen over ved at give alle andre end det offentlige skylden. Skat sejler og lader være med at forfølge de store skattesnydere, så er det nemmere lige at sanktionerer at en borger har trukket et par træsko fra i skat uberettiget. Hvis jeg kunne snyde af helvede i skat så ville jeg gøre det - for når det bliver for komplekst så gider de ikke - alt for meget arbejde og penge.

  Det ville svare til at fartsyndere slipper fordi de køre 200 km på motorvejen og snupper dem som køre 5 km for meget.

  Nu har vi en regering som du foretrækker og jeg kan ikke få øje på alle de lyksaligheder de gør. De har travlt med at pudse ruder, og spise makrelmad og sidde og trone dem på Twitter og Facebook - på trods af at 20% ikke bruger de medier - i stedet for at bruge DR til vigtige udmeldinger så alle kan være med.

  Faktisk ser jeg det som en uforskammethed - men det giver jo en masse likes og det er jo vigtig når Mette Fupski køre valgkamp hele tiden.

  Jeg slap ikke hurtig ud over det med ofre. Jeg har før skrevet og nu at man skal udbetale et aconto beløb vurderet af dommere så de stakler ikke skal sælge hele deres hjem og bil og og hus bare for at overleve - eller i værste tilfælde begå selvmord.

  Skat skal have mulighed for også at kunne sanktionerer overfor folk med overførelses indkomster, det vurderes at folk skylder skat mere end 1.5 milliard som ikke kan inddrives pga. den lov. Så må kongens foged ind i deres hjem og nappe deres tv, dyre lamper, smykker, møbler - det er den eneste måde folk lære at betale deres gæld til det offentlige.


 • #10   2. jul Jeg uddeler kun likes hvis det er noget jeg kan li eller syntes om smiley

 • #11   2. jul Vi har ikke en regering efter mit hoved. Vi har socialdemokratisk regering, og det er bedste mulighed i øjeblikket, men de svigter især flygtninge og nydanskere. Derudover gør de hvad der kan samles flertal til.
  Fint nok at de fører valgkamp hele året. Det ser desværre ud til at det er dem, der råber højest, der får flest stemmer. De skal ganske rigtigt hele tiden gøre opmærksom på hvad de udretter.

  Den hjælp ofrene for vold og kriminalitet mangler, skyldes at hele samfundet ikke længere er indrettet så der er plads til mennesker med fysiske eller psykiske problemer. Der er kun plads til dem, der gavner det private erhvervsliv. Det burde være en selvfølge at alle, der har fysiske eller psykiske problemer de får den behandling og støtte, de har brug for, sådan var det tidligere.
  Pengene skal skaffes ved at beskatte de højeste indkomster og største formuer.

  Det gavner hele samfundet at så mange som muligt har det så godt som muligt.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 225 Emner: 743 Svar: 9.161
  #12   2. jul #11 alis

  Der mangler ikke penge - der er milliarder i offerfonden, som kunne bruges på at hjælpe ofre - og hold nu op med dit had til de rige, og fokuser på at offerfonden bare samler penge sammen. Offerfonden skal ikke være en pengemaskine men hvile i sig selv og betale for de skader en kriminel har forårsaget.

  Både EB og BT og andre online aviser har i årevis skrevet om den uretfærdighed - hvor offerfonden ikke udbetaler noget før der foreligger en dom.

  Offerfondens største indtægtskilde er trafik syndere, så det vil da være urimeligt at de rige skal betale for de fattiges trafik forseelser. Faktisk er det pløk idiotisk.


 • #13   2. jul Polysl

  Hold op med at tolke mine holdninger. Det kan du ikke. Og hold op med at forsvare de rige - Hvis man sidder i en millionvilla på Strandvejen med flere biler og en helikopter i garagen og er ligeglad med at andre mennesker ikke engang har en seng at sove i, men fryser ihjel på gaden, så er der noget galt. De velbjergede mennesker vælger politikere, der forsvarer deres formuer, og de er ligeglade med deres medborgere.

  Faktum er, at syge, arbejdsløse, hjemløse og ofre for kriminalitet får ikke den hjælp, de har brug for for at kunne leve et nogenlunde liv. Du kan godt spare mig for alle dine politiske finter og undskyldninger for at lade den situation fortsætte. Løkke var sundhedsminister, men hans opgave var ikke at få sundhedssystemet til at fungere, han opgave var at bryde det ned.
  Det eneste der kan redde ofrene for vold og kriminalitet er et sundhedssystem med lige adgang for alle, der har brug for det. Men det koster skattekroner så derfor vil de rige kæmpe for at det ikke sker.
  Det er tilstrækkeligt mange stemmer til de socialistiske partier der kan få det til at ske alligevel.


 • #14   2. jul Hvor mange i Danmark ejer en helikopter ??

 • #15   3. jul Alis C Lars Lykke Rasmussen har nu gjort gode ting og der skal nu noget til at holde Danmark i gang smiley

 • #16   3. jul Jetset jeg ejer ikke en helikopter og ønsker nu heller ikke at eje en smiley

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 225 Emner: 743 Svar: 9.161
  #17   3. jul #13

  De rige bruger ikke offentlige sygehuse, de bruger privathospitaler - som betyder de ikke er dem som fylder op - så der er plads for andre.

  Nu er der mange grunde til at folk er hjemløse, nogle har valgt den vej, andre pga. et misbrug. nogen kan ikke håndterer at have en bolig -

  Mener du at valg er manipuleret når du siger at velbjergede vælger politikere som beskytter deres formue?

  Mener du også at velbjergede ikke må vælge politikere som arbejder for deres interesser?

  Mener du at de velbjergede skal vælge politikere ud fra dine behov og interesser?
  Sjovt nok så er der mange som ikke har formue som vælger samme politikere - hvorfor mon? • #18   3. jul https://civilstyrelsen.dk/sagsomraader/raadet-for-offerfonden/om-offerfonden

  Lidt om offerfonden. De udbetaler ikke penge direkte til ofre for kriminalitet.

  Polysl # 17

  "De rige bruger ikke offentlige sygehuse, de bruger privathospitaler - som betyder de ikke er dem som fylder op - så der er plads for andre. "


  Den undskyldning har vi hørt på i årevis. Det er stadig skatteborgenes penge der går til det meste af omkostningerne ved et privathospital, og nu skal der også betales udbytte til aktionærerne.
  Mennesker, der ikke har råd til det, kan ikke bruge privathospitalerne, og service på de offentlige hospitaler er skåret ned til minimum.

  "Nu er der mange grunde til at folk er hjemløse, nogle har valgt den vej, andre pga. et misbrug. nogen kan ikke håndterer at have en bolig - "


  Eller de har ikke råd! I de senere år er der flere og flere unge mennesker, der starter tilværelsen som hjemløse, og nogle af dem kommer ikke videre.
  Hvis folk ikke kan håndtere at have en bolig, så må andre håndtere det, men det vil man ikke betale for.

  "Mener du at valg er manipuleret når du siger at velbjergede vælger politikere som beskytter deres formue? "

  Hvad kalder du det når velbjergede betaler bunker af penge til politikere, der varetager deres interesser? Det var ikke ideen med demokrati! Velbjergede politikere har råd til at betale professionelle til at rådgive om kommunikation og manipulation, og de har råd til at betale for at få skrevet deres taler.
  Som når DF bilder folk ind at de i virkeligheden er socialdemokrater og at de varetager de svages interesser samtidig med at de samarbejder med højrefløjen om at skære ned på de svages interesser. Som f.eks. sundhedsvæsenet.

  Ofrene for kriminalitet og vold må passe sig selv. Den eneste hjælp de kan få er et jobtræningscenter, hvor man tager stilling til om de kan blive gode arbejdsslaver igen.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 225 Emner: 743 Svar: 9.161
  #19   3. jul I Danmark er der ingen lønslaver, der findes slaver af ens forbrug. jo større forbrug jo mere slave af ens forbrug.

  Du bliver sgu da også mere og mere besynderlig.

  Folk som arbejder generelt er ikke lønslaver, de får det de er værd som bestemt af fagforening - ikke alle ryger op i en høj løngruppe - og for mange er det total ligegyldigt. De har et arbejde en meningsfyldt dagligdag og ikke en som består at se tv i 12 timer og bliver skrupskør.

  //citat
  Hvis folk ikke kan håndtere at have en bolig, så må andre håndtere det, men det vil man ikke betale for.
  //citat slut

  Nu talte jeg med en hjemløs ved en lokal brugs, som sagde at han ikke kunne lide at være alene i en lejlighed, så han inviterede en masse andre hjemløse hjem - druk, ballade, larm - så han blev opsagt. Hvor vil du placerer dem som ikke vil?

  Ensomhed kan ikke bekæmpes hvis folk ikke kan bevæges i den mere sociale retning. Hvad fanden havde du tænkt dig?. De gider ikke AA - ingen kan tvinge folk til noget de ikke gider. Skal de have håndjern på og tvinges? En kommunes job er ikke at tvinge men at konsultere og hvis kommunikationen mangler så er det hele nytteløst.


 • #20   4. jul Der er som bekendt kun en her på Baboom der går mere op i forbrydernes rettigheder end i ofrenes smiley
  Den holdning var udbredt før i tiden, men efterhånden som antallet af ofre steg og mange selv var blandt ofrene ændrede holdningen sig hurtigt smiley
  Det er vel efterhånden kun vores venstreradikale retssystem + A... der stadig mener at forbryderne har flere rettigheder end ofrene smiley


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 225 Emner: 743 Svar: 9.161
  #21   4. jul Der hvor der skal sættes ind overfor er Internet snyd, falske udlejere, snyde handler med salgsannoncer osv...

  Folk er simpelthen blevet for naive, hvis man kunne give kriminelle trange kår så vil meget være reddet.

  Som følge af bankrøverier, kiosk røverier, supermarked røverier er flere gået over til gulvbokse, så det eneste de kan røve er varer. Det gjorde at de så begyndte at røve folk på gaderne, samt hjemmerøveri.

  Tænk at forstille sig at alle butikker i Odense er som Shell hvor man om aftenen lukkes ind ved en knap pga. dårlige erfaringer. Et samfund hvor borgere lukkes inde og hvor kriminelle er "ude"

  Man siger at man ikke gør nok for de kriminelle når de sidder inde - det er en lodret løgn, lad os tage Nyborg Statsfængsel, hvor de har forskellige tilbud som snedkeri, vaskeri, storkøkken, lidt havebrug - samt at folk kan få en skolegang op til 8 klasse. Åbne fængsler har flere tilbud, som landbrug, uddannelser, men det preller helt af på de teflonbelagte fakta benægtere.

  Når pågældende kommer ud så har de en kontaktperson som de skal mødes med indenfor prøveløsladelsen som hjælper ud fra den kriminelles ønsker og muligheder.

  Men alle de tilbud falder til jorden hvis pågældende ikke gider, eller det rager dem en skid.

  Det store idioti i lukkede fængsler er at man begyndte at give madpenge så de kan handle ind i den lille kiosk i fængslet. I stedet for at sørge for mad til alle, nu bruges den kiosk til at betale for fangers gæld til en anden ved varekøb. Det betyder faktisk at flere fanger ikke får mad hver dag.

  Dem ude i samfundet er ikke kriminel af nød - de er kriminel fordi de har valgt en lettere løsning.

  Det er ikke hjemløse som vælter ind i supermarkeder som en stor gruppe og stjæler med arme og ben, nej det er ikke etniske og i flere tilfælde 3g, det er ikke kriminelle fra Øst - de klare sig alene som bande med en i en butik som stjæler som ind i helvede - i de fleste tilfælde er det tyveri, men når de 3g vælter ind og truer så er det røveri. Smart som de er så bruger de er fortrop som er under den kriminelle lavalder - og så kan uddeler eller politi ikke gøre noget - andet at sige på gensyn.


 • #22   4. jul Den undskyldning har vi hørt på i årevis. Det er stadig skatteborgenes penge der går til det meste af omkostningerne ved et privathospital, og nu skal der også betales udbytte til aktionærerne. Jr. Alis

  Jamen, dem som benytter sig af privathospitaler betaler også skat, ligesom alle andre skatteborgere, og så gør de ovenikøbet plads til ekstra borgere på offentlige hospitaler. Men jeg kunne godt tænke mig, du gav info om, hvad det offentlige betaler og hvad patienterne betaler, det ved du nok.

  Mennesker, der ikke har råd til det, kan ikke bruge privathospitalerne, og service på de offentlige hospitaler er skåret ned til minimum.

  Ved du noget om, hvad der er skåret ned til minimum. Jeg har lige haft en god oplevelse på et offentligt hospital, så jeg ved ikke, hvad du snakker om !!!

  Eller de har ikke råd! I de senere år er der flere og flere unge mennesker, der starter tilværelsen som hjemløse, og nogle af dem kommer ikke videre.
  Hvis folk ikke kan håndtere at have en bolig, så må andre håndtere det, men det vil man ikke betale for.


  Her må da lige være en opgave for dig, du er ressource stærk, start dog noget hjælp op, hvis du synes, der skal hjælpes, du går ind for barnepigementalitet, ingen skal have ansvar for eget liv.

  Ofrene for kriminalitet og vold må passe sig selv. Den eneste hjælp de kan få er et jobtræningscenter, hvor man tager stilling til om de kan blive gode arbejdsslaver igen.

  Har du ikke fået tolv i psykologi eller var det 13 ?? - Den bedste terapi vi kan få, er et godt arbejde, der er noget man skal og noget at stå op til og vide, man gør en god samfundstjeneste, men den tanker ligger dig nok fjern.

  Hvornår begynder du at gøre noget for disse stakler, der bliver udskudt, du har så mange teorier, brænder du ikke for, at få dem ført ud i livet ??


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 225 Emner: 743 Svar: 9.161
  #23   4. jul Jeg har aldrig forstået hvorfor Alis har den had til de rige, og mere de skal have frataget deres formue og alle fradrag, lukke deres virksomheder og tage et job i det offentlige eller at medarbejdere skal have del i overskuddet - det besynderlige er at de ikke skal være med til at betale underskuddet.

  Ergo sidder arbejdsgiver med hele risikoen. Man kan så diskuterer omkring størrelsen af lønnen, men det er så ikke min eller din opgave da den er overenskomst bestemt så det er som sådan ikke arbejdsgiver som skal sprættes op og have fjernet alle organer men fagforbund.

  Hvis folk vil have del i overskuddet må de være en del af bestyrelsen og aktionær, altså de må som arbejder investerer i virksomheden. Men jeg tror ikke man finder en eneste dansker som arbejder på "gulvet" der tør.

  Med hensyn til sygehuse og deres service så er der for mange pylrehoved der bruger deres tid på småting som ikke er akut - som en finger der skal syes, sidst jeg blev syet ventede jeg til næste dag og ringede til min læge som syede fingeren. Under Corona kender jeg 2 sygeplejesker som gik på fuldtid indtil krisen var overstået, og nu hvor den stort set er overstået så begynder patienter at ligge på gangen igen - det gjorde de så også før Corona og før strejke. Man kan så gætte på om det ikke bruges som brækjern i strejken - som her kan i se hvor vigtige vi er - så kan i lære det kan i.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 225 Emner: 743 Svar: 9.161
  #24   4. jul #13

  Hvad har de rige med et kommunal problem at gøre - det er derfor man vælger kommunal politikere til at klare kommunale forpligtelser. Så hvis de rige ikke gør noget og du ikke gør noget og jeg ikke gør noget for de hjemløs så er man hjerteløs - og ligeglad med ens medborgere.

  Jeg som andre skal ikke være barnepige for nogen som helst andet hvis det er i min omgangskreds. Børn i andre lande rager mig en høstblomst - jeg gider ikke betale for korruption så en sort i Afrika kan få et kladdehæfte og en blyant. Mange er ikke hjerteløse men et sted skal man prioriterer - alt det forpulede rasleri med deres lortebøtter, her i Danmark er det gået helt over gevind.

  Med hensyn til offerfonden var jeg ikke klar over det kun var til projekter - men jeg lure ved at man hvert år kun bruger 27 millioner på det. Hvis pengetanken så er tom så må det fandme være nogle dyre medarbejdere de har, for jeg er sikker på de har over en milliard på kontoen. 1 læge sidder i fonden og resten har ikke en kuk forstand på noget - andet at sidde på pengene og give og nægte.

  Dengang offerfonden var på tegnebrættet var det til projekter og til erstatning til ofre. Den til ofre blev hurtigt sløjfet for det kunne dræne pengetanken.


 • #25   4. jul Polysl # 19

  "Folk som arbejder generelt er ikke lønslaver, de får det de er værd "

  Og hvordan måler man så det? Værd for hvem? Prøv at se på sygeplejestrejken lige nu - der er for lidt opmærksomhed om den. Folk vil hellere se fodbold. Efter min mening så er sygeplejerskernes arbejde noget af det, der er mest værd, men det afspejler sig ikke i lønnen. Sådan set er jeg også mere interesseret i deres arbejdsforhold og hvor meget eller lidt stressede de er.
  Sagen er at industrien har trykket lønningerne i årevis og over det meste af linien. Så lidt løn som muligt til lønarbejderne og så meget overskud som muligt til aktionærer og virksomhedsejere.

  "Nu talte jeg med en hjemløs ved en lokal brugs, som sagde at han ikke kunne lide at være alene i en lejlighed, så han inviterede en masse andre hjemløse hjem - druk, ballade, larm - så han blev opsagt."


  Og du er naturligvis lammet i roen når du skal finde ud af, hvad der kan gøres. Jeg ville starte med at oprette nogle steder, hvor de kan samles, og hvor der er nogle tilbud angående beskæftigelse. Og hvor der altid er noget på kaffekanderne. Der skal også være personale med forskellig uddannelse til at rådgive angående forskellige problemer. Så ville de hjemløse få et sted at mødes under ordnede forhold, og hvor der formidles den nødvendige hjælp til evt. problemer.
  Vi havde sådan et sted her i min kommune, hvor betingelsen for at komme der var at man af en eller anden grund fik pension. Det var der jeg holdt til, og hvor jeg havde mit sociale netværk. Men så fandt kommunen ud af, at hvis man fjernede nogle grupper fra fritidscenteret, så kunne man spare personale. Jeg tror ikke det var alle, der overlevede at blive udstødt af fællesskabet på den måde, men det gjorde jeg altså. Det næste jeg konstaterede var, at hvis man oplyste det på Nettet, så gik højreekstremisterne til angreb. Så var der ingen ytringsfrihed. Det må slet ikke komme frem, hvilke betingelser mange mennesker lever under.

  "Ensomhed kan ikke bekæmpes hvis folk ikke kan bevæges i den mere sociale retning."


  Så kom vi til alting er folks egen skyld.

  Cody # 20

  "Der er som bekendt kun en her på Baboom der går mere op i forbrydernes rettigheder end i ofrenes"

  Så skal vi have lidt Cody-manipulationer. Overskriften på denne tråd er "hvad med ofrene", og jeg har holdt debatten på at tale om ofrene og hvad man kan gøre for at hjælpe dem på benene igen. Nu er den på vej til det, denne slags tråde plejer at køre over i, nemlig at tæve voldsmanden. Det nytter ikke at forklare højreekstremister at straf nytter ikke, og det hjælper ikke. Hvad i alverden er det for en syg trang nogle mennesker har til at tyrannisere andre?

  "Den holdning var udbredt før i tiden, men efterhånden som antallet af ofre steg og mange selv var blandt ofrene ændrede holdningen sig hurtigt"

  Forkert!! Du skulle sætte dig ind i kendsgerningerne. Antallet af voldsofre faldt, da man indførte mere menneskevenlige systemer. Men det vendte igen, da de autoritære politiker fik magten. Idag er slagsmål og skyderier nærmest en daglig begivenhed. Alligevel bliver man stadig ved med at tro, at man kan løse problemer ved at hæve straframmen. Hvis ikke det stoppes, så ender vi som de barbariske samfund vi kun læser om på Nettet og i Amnesty International.
  Manglen på respekt for menneskers liv og følelse er noget der først og fremmest kommer oppefra.

  Polysl # 21

  Til hele det indlæg vil jeg kun sige en ting - du opfatter kun det negative i mennesker. Du kan ikke hjælpe nogen. Det er noget af det, jeg har imod den kristne tro "Vi tror på djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen". Jeg kender det, jeg voksede selv op med det samme, men jeg blev ikke hængende i det.

  Jetset # 22

  "Men jeg kunne godt tænke mig, du gav info om, hvad det offentlige betaler og hvad patienterne betaler, det ved du nok. "

  Du kender sikkert udtrykket at pengene skal følge patienten. Ud over at patienter får penge med fra det offentlige til behandling på privathospitalerne, så er det det offentlige der betaler for f.eks. fejlbehandling der skal repareres og diverse andre udgifter, som forskning m.m.
  Sundhedsvæsenet er ikke længere lige for alle, de, der har penge til privathospitaler får en bedre behandling end de, der er prisgivet det offentlige sundhedsvæsen, hvor der er skåret ind til benet. Men naturligvis vil du blive ved med at benægte at det er sådan, for du er ikke interesseret i at det ændres.

  "Her må da lige være en opgave for dig, du er ressource stærk, start dog noget hjælp op, hvis du synes, der skal hjælpes, du går ind for barnepigementalitet, ingen skal have ansvar for eget liv. "

  Det er de BETINGELSER, man byder unge mennesker, der skal gøres noget ved. Det nytter ikke noget at byde dem nogle betingelser, der ikke kan lade sig gøre, og så tro at det er de unge, der skal behandles. Det er samfundssystemet, der skal behandles. De skal netop have ansvar for deres eget liv og mulighed for at sige til eller fra. Det er det der med ytringsfrihed, du ved nok ...

  "Har du ikke fået tolv i psykologi eller var det 13 ?? - Den bedste terapi vi kan få, er et godt arbejde, der er noget man skal og noget at stå op til og vide, man gør en god samfundstjeneste, men den tanker ligger dig nok fjern. "

  Jeg fik et 13-tal i psykologi, og det der pladder falder jeg altså ikke for. Det er da ikke ligegyldigt hvilket arbejde man sætter folk til. Det skal være noget, der svarer til deres interesser og evner, og så skal der være et socialt netværk at støtte sig til.

  "Hvornår begynder du at gøre noget for disse stakler, der bliver udskudt, du har så mange teorier, brænder du ikke for, at få dem ført ud i livet ?? "


  Mere pladder. Jeg gør ved Gud, hvad jeg kan! I modsætning til dig, så kan jeg godt opfatte magtstrukturerne i det danske samfund. Det er det, der skal ændres så vi får demokrati og ligeværdighed igen.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 225 Emner: 743 Svar: 9.161
  #26   5. jul Alis

  Nu har du skrevet at mere straf ikke hjælper, så i realiteten når en vanvid billist mejer en mor og datter ned så skal han i hvad? i Fængsel, Terapi, eller få fortalt at de går altså ikke - og så kommer han i som du kalder det ordentlig rådgivning for så at forsætte - hvad vil du så gøre?

  Hvis man sanktionere gerningsmand med 0 - så krænker man ofre og deres familie.

  straf er dynamisk og afspejler handlingen. Handlingerne bliver mere grove så må straffe også være mere grove for at fortælle at hertil og ikke længere.

  Den røde tråd går tilbage til forældre - som enten er ligeglad eller kulturelt bare gør som de har gjort siden 1400 tallet. Opdragelse er i flere tilfælde kulturelt bestemt og så kan du komme med en masse psykologer og eksperter som prøver at afrette gerningsmand - jeg siger bare - god fornøjelse. For at omvende en kultur er ligeså svært som at presse en elefant igennem et nåleøje.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 225 Emner: 743 Svar: 9.161
  #27   5. jul ps. alis

  Du siger du har et 13 tal i psykologi, fin karakter - men forholdene har ændret sig i de mere end 20 år du har været lukket inde, nye befolkningsgrupper med helt andre psykologiske behov er kommet til. Så søgte du et arbejde i dag ville du ikke have en chance for at få jobbet. En kandidat uddannelse har vel også flere retninger i psykologi.

  Det ville svare til at jeg ikke har udviklet og læst om software siden xp - kernen i Windows software er API (Application Programming Interface) som er dynamisk hver gang et styresystem opdateres og gør at udviklere kan få adgang til at udvikle programmer baseret på en API. Så ville jeg søge et job som programmør med viden fra xp så ville de vælte om på gulvet af grin.

  Så du kan nemt sidde og spille klog, men det kan så bare ikke bruges til noget - uden at man opdateres til nutid, og det ville nok tage nogle år.


 • #28   5. jul Polysl - du skal holde op med at tro, at det er for ofrenes skyld, at du appellerer til hårdere straf. Når man begynder at pege på forskellige muligheder for at hjælpe ofrene, så er du også negativ over for næsten det hele.

  Mennesker skal ikke styres og kontrolleres af angst for straf. De skal styre sig selv og kontrollere sig selv, fordi de forstår, at man ikke må gøre andre mennesker fortræd eller udsætte dem for fare. Det hensyn skylder vi hinanden, og ellers får vi aldrig et samfund til at fungere.
  Børneopdragelse, og hvordan man sikrer at børn lærer at forstå hvad hensyn og sammenhold betyder er et meget omfattende spørgsmål, men der er masser af mennesker der har beskæftiget sig med det og der findes masser af litteratur.
  Børn er født med evnen til at holde af andre mennesker.

  Hvis de så når at blive voksne uden at have fået det på plads, så bliver opgaven meget større. Men det er stadig den samme opgave.
  Hvis mennesker gør noget ulovligt, så må de fjernes fra samfundet i kortere eller længere tid, men det er vigtigt hvad den tid bliver brugt til.Det skulle gerne være hele mennesker, der kommer ud af fængslerne, og ikke nogen der er gået endnu mere i stykker.

  Angående min eksamen - for nogle år siden var der en dame, der fik nobelpris for at påvise, at mennesker ikke har forandret sig i flere tusinde år. Vi fødes stadig med de samme evner og egenskaber. Derfor har klassisk litteratur også stadig samme værdi i dag som da den blev skrevet.

  Det, der er så farligt for kloden og menneskeheden idag er, at teknologisk er der sket en omfattende udvikling, men uden at den menneskelige modning og udvikling er fulgt med. Vi kan ikke administrere det, og vi kan lave meget større ulykker på kortere tid.


 • #29   6. jul Jeg fik et 13-tal i psykologi, og det der pladder falder jeg altså ikke for. Det er da ikke ligegyldigt hvilket arbejde man sætter folk til. Det skal være noget, der svarer til deres interesser og evner, og så skal der være et socialt netværk at støtte sig til. Jr. Alis

  Ahaa, så det betyder, at hvis jeg nu ikke kan få et arbejde, som har mine interesser, så er det samfundets pligt at forsørge mig, det er ikke os selv, mener du. Vi kan alle stort set godt tage en uddannelse af interesse, men ingen har lovet os, at vi så også kan få netop lige det job, som svarer til uddannelsen, og så må vi altså bare tage det, som vi nu kan få, det kan aldrig være samfundets pligt, at forsørge os, meld dig ind i en A-kasse og lign. forsikring og sørg for dig selv.

  Mere pladder. Jeg gør ved Gud, hvad jeg kan! I modsætning til dig, så kan jeg godt opfatte magtstrukturerne i det danske samfund. Det er det, der skal ændres så vi får demokrati og ligeværdighed igen.

  Hvad gør DU ?? - Jeg sidder ikke på de sociale medier og berette om, hvad der er rigtigt og forkert, men jeg har fundet ud af ad åre, at du lever et helt forkert sted på jorden, mon ikke, du vil befinde dig godt i et kommunistisk land, hvor alle de "rige" mistrives og diktatoren stortrives, så er der ikke nogen af befolkningen, der har mere end andre, dem der har mindre, de må finde ud af andre veje for overlevelsens skyld, disse samfund kan ikke gøre noget.

  Husk !! - vi lever i en hel anden tid, end den du sammenligner nutiden med, vi har fået alt for mange problemer i det danske samfund, til at tages os af det, som der blev dengang du nævner, i nutiden er der alt for mange socialbedragere, kriminelle og andet utøj, det kan godt køre et ellers godt velfungerende samfund i sænk.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 225 Emner: 743 Svar: 9.161
  #30   6. jul Alis skriver: jeg er negativ, også for nye ideer.

  NU er det ikke den opfattelse fra familie og omgangskreds, Jeg ser bare tingene anderledes som en slags ud af boksen - også da jeg arbejde.

  Men det billede af dig er at du næres af kritik, som du kan komme med dine horrible indslag - men ok, det skal der også være plads til.

  Men at påstå at kunne have alle de rigtige meninger og løse alle problemer med en slags ordkvalder som i grunden ikke siger noget som helst af løsninger - det meste går på neo er yt, rige er yt, og alle andre er de rigtige mennesker med de meninger du kan sympatiserer med.

  Går man i dybden så er det altid alle andre, end kommune selvom man kan påvise de er taget med fingrene nede i kagekrukken. Besparelser og besparelser ser du alle vegne, nu er samfundet dynamisk og må tilpasse sig. Det dur ikke at kigge i dine bøger fra Morten Korch tiden.

  Her et bud på den nutidige problem med misundelse af studenterhuen fra en psykolog.

  https://bit.ly/3xnKIJM

  Du bliver også ved med at skrive, kontrolleres og at de ikke skal styres af angst for straffen. Så i grunden siger det mig du gerne vil have et samfund hvor ingen straffes, for angsten er væk. Men hvad med ofre som har en angst når de går ud i samfundet og prøver at fungerer igen. Det må være forfærdelig at blive overfaldet og skal igennem et psykologisk forløb som måske eller måske ikke løser noget. De bliver som dig en grønsag bag termoruden med wifi.

  Her et andet link:
  Citat
  Som Utku Hayri Güzel, cand.mag. i mellemøststudier, forklarer om muslimer: »Vi er vidt forskellige og i evig konflikt med hinanden.«

  Til det kan jeg kun sige: er man ikke i konflikt med kristne, eller andre - så er man i konflikt med andre muslimer. Det tør Utku ikke skrive.

  https://bit.ly/3hBVSUN


 • #31   7. jul Jetset # 29

  " det kan aldrig være samfundets pligt, at forsørge os, meld dig ind i en A-kasse og lign. forsikring og sørg for dig selv. "

  Du lever i et demokratisk velfærdssamfund og ikke i en junglelandsby. Det, der er tilbage af velfærdssamfundet. Desværre var der nogen, der fandt ud af at der er bunker af penge at tjene på forsikringer, hvor det var betydeligt billigere og langt mere sikkert at lade det sociale system være vores forsikring.

  "mon ikke, du vil befinde dig godt i et kommunistisk land,"

  Faktisk så tror jeg at du er ret ligeglad med hvor jeg befinder mig godt, så dit mål med den sætning må være et andet. Kan du iøvrigt anbefale et kommunistisk land, hvor man kan oprette selvstændige virksomheder eller leve som freelance? Som SFer er det det, jeg tror på og ønsker.

  "Husk !! - vi lever i en hel anden tid, end den du sammenligner nutiden med, vi har fået alt for mange problemer i det danske samfund, "


  Ja, og alle de problemer er ikke kommet af sig selv, de er kommet med højredrejningen. De yderste højrefløjspartier har helt bevidst trumfet alle forringelserne igennem, fordi de ikke ville betale skat.
  Der er ikke noget, der forhindrer os i igen at opbygge det sociale velfærdssamfund, hvis der er flertal for det, og ironisk nok så er der faktisk flertal for det, men politik er blevet så gennemsyret af løgn og manipulationer at folk ikke kan finde ud af, hvad der foregår.


 • #32   7. jul Polysl # 30

  "Alis skriver: jeg er negativ, også for nye ideer. "

  Ja, jeg foreslår at vi genopbygger vores sundhedssystem, så alle igen har ret til den nødvendige hjælp hvis de har problemer med helbredet, og det har mennesker, der har været udsat for vold eller kriminalitet. Alle skal kunne få den nødvendige hjælp, og uden tanker om hvad der er deres egen skyld og uden at det skal bevilges fra et eksperthold, der lige skal se på sagen i 1 år eller 3.
  Det er ikke engang noget nyt, sådan var det tidligere.

  "Men det billede af dig er at du næres af kritik, som du kan komme med dine horrible indslag - men ok, det skal der også være plads til. "

  Jeg gad vide hvor mange gange jeg har sagt, at jeg ikke skal psykoanalyseres hverken af dig eller nogen anden her. Jeg kan selv gøre rede for hvad jeg tænker og føler og hvad mine motiver er.
  Men mon ikke du skulle tjekke dine egne motiver og hvad du næres af. I over 15 år har jeg set dig smøre den ene tråd op efter den anden med horrible påstande om muslimer, og konstante opfordringer til højere straf. Oven i det så pakker du dine våben ned og tager til Israel og skyder muslimer. Hvad i himlens navn får folk til at opføre sig på den måde?

  Mit motiv er at jeg ikke kan fordrage diskrimination, hverken af muslimer eller af nogen andre. Jeg tilhører selv en gruppe, der er udsat for alvorlig diskrimination, så jeg ved hvordan det føles. Eftersom jeg selv voksede op i en neoliberal familie, så ved jeg også at det er praktisk taget umuligt at stoppe den slags mennesker. De ændrer ikke mening, de ændrer kun metoder hvis de tror at andre metoder giver bedre resultater.
  Jeg vil leve i et land, hvor man lever i fred og er hinandens sociale netværk. Et land hvor mennesker tænker selvstændigt og lærer af hinanden. Der har du mit motiv.

  Angående dit link så læser jeg normalt aldrig Denkorteavis, og kun når det er relevant i en debat. Så den korte avis har foretaget en politiundersøgelse og fundet ud af at de ægkastende unge ved studenterfesterne de var indvandrere?? Man har også psykoanalyseret dem og kan forklare hvorfor. Mig bekendt så er der kommet nogle anmeldelser til politiet, og man ved stadig ikke hvem de unge er, der angreb studenterne og slet ikke hvorfor.
  Der ville være meget vundet hvis man kunne stoppe Denkorteavis og den asociale opførsel.

  "Du bliver også ved med at skrive, kontrolleres og at de ikke skal styres af angst for straffen. Så i grunden siger det mig du gerne vil have et samfund hvor ingen straffes, for angsten er væk."

  På trods af at vi har berørt emnet masser af gange, så har du stadig ikke forstået det. Angst for straf er en meget dårlig motivation, og fører en række andre problemer med sig. Hvis man derimod sørger for at børn og andre mennesker forstår, hvorfor vi skal behandle hinanden ordentligt så får vi et helt andet samfund og meget bedre resultater.

  "Det må være forfærdelig at blive overfaldet og skal igennem et psykologisk forløb som måske eller måske ikke løser noget. De bliver som dig en grønsag bag termoruden med wifi. "

  Det har du heller ikke fået rigtigt fat i. Jeg blev allerede før skolealderen og hele min barndom igennem udsat for vold og seksuelle overgreb. Jeg har lidt af Ocd siden jeg var 4 år, og måske før, men det kan jeg ikke huske. Da jeg var først i 20erne gennemgik jeg en intensiv psykoanalytisk behandling om kom fri af Ocd. Jeg var fri for symptomer i 8 år, det havde jeg aldrig prøvet før, gennemførte en ny uddannelse og havde fuldtidsjob i 5 år. Men det var også et brud med min neoliberale families normer og deres evindelige tro på at straf løser alle problemer, så de kæmpede for at få mig kørt ned igen. Til sidst lykkedes det desværre, jeg blev indlagt et nyt sted, og så fik familien kontrol over psykiatrien og afgjorde mine diagnoser og behandling.
  Jeg kan love dig for, at jeg ved hvad jeg gør, når jeg forsøger at stoppe den politik med stærkere og stærkere straf, i stedet for at hjælpe mennesker på benene igen, hvis de er væltet.

  Angående dit link til Jyllandsposten med en islamforsker, så har jeg ikke tid lige nu til at undersøge hvor seriøs hun er.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 225 Emner: 743 Svar: 9.161
  #33   7. jul //citat
  De yderste højrefløjspartier har helt bevidst trumfet alle forringelserne igennem, fordi de ikke ville betale skat.
  //citat slut

  Problemet er at SKAT ikke gider forfølge milliarder som ville pynte godt på bundlinjen. De gider ikke bruge tid på det - fordi det er for kompliceret. Det er så et vink med en vognstang at man skal bare svinde i stor stil så gider SKAT ikke. Jeg kan huske en sagde: det kan ikke svare sig, set i lyset af hvad vi opnår og det vi skal bruge af udgifter. Skat har fået mange flere folk nu, men alligevel sejler det hele. Det må aldrig ses i lyset af udgifter for at afsløre eller inddrive gæld - det skal og må være signalværdien.


 • #34   7. jul Jeg er selv uddannet ved skattevæsenet og dengang sejlede det ikke.

 • #35   7. jul Alis #32

  Til sidst lykkedes det desværre, jeg blev indlagt et nyt sted, og så fik familien kontrol over psykiatrien og afgjorde mine diagnoser og behandling.

  Du bliver ved med den latterlige påstand, hvem havde du lige regnet med der tror på sådan en gang vrøvl smiley
  Slægtninge havde ikke, har ikke og kommer aldrig til at bestemme diagnose og behandling af et andet familiemedlem så stop nu den indbildte løgnehistorie smiley


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 225 Emner: 743 Svar: 9.161
  #36   7. jul #34

  Så du mener at skat køre på samme måde i dag, som da du var ansat?

  Dengang var der ikke så bastante snyd og bedrag for kæmpebeløb, i dag er skat mere kompleks og giver hele tiden næring til snyd af milliard beløb. Det store snyd skyldes EU, hvor regler kolliderer eller ligger på grænsen til skat. Så er der også ubrugelige IT systemer som ikke kan opdage en skid.

  Under Corona vidste skat godt at mange "perker" kiosker lagde deres salg ude i garagen i forskellige ghettoer - der var bare ikke en kæft som skulle have klinket noget af fætter og onkel - ikke en gang bestyrelsen i ghettoen skulle nyde noget.

  Jeg snød da i 80'erne i skat, med forskellige fradrag, det blev aldrig opdaget så helt helgen agtig var skat ikke dengang. Faktisk tror jeg ikke jeg var den eneste.- men det var småting set i lyset i dag hvor vi er oppe i horrible beløb. Man kunne fandme bygger mange broer med gratis betaling hvis der havde været mere styr på tingene. Nye IT systemer kom til som de mente kunne erstatte ansatte - dybt ubegavet fejl - som sikkert har kostet Danmark for mere end 300 milliarder.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 225 Emner: 743 Svar: 9.161
  #37   7. jul #32

  Imponerende familie som har så megen magt over psykiatrien, læger og hospital. Var det kun lokalt eller var det på landsplan de havde så megen magt? Var de i familie med Mærsk eller Lars Larsen? eller andre mastodonter i erhvervslivet? For så kan jeg godt forstå dit had til de rige smiley

  I øvrigt så ved jeg nu at jorden er flad for jeg var på ferie for nogle dage siden og rejste helt ud til kanten, jeg lænede mig ud og bøjede hovedet og så Australien som stod helt på hovedet. Det mest mærkelige var at vandet slet ikke løb ud over kanten - vandet i afløbet løb også den anden vej i Australien. I Danmark løber den venstre om - i Australien løber den højre om. Men de er nok mere højre orienteret end Danmark.


 • #38   7. jul Hæ hæ Polysl - good one smiley

 • #39   8. jul #35 - CODY

  Alis #32

  “ Til sidst lykkedes det desværre, jeg blev indlagt et nyt sted, og så fik familien kontrol over psykiatrien og afgjorde mine diagnoser og behandling. ”


  Du bliver ved med den latterlige påstand, hvem havde du lige regnet med der tror på sådan en gang vrøvl smiley
  Slægtninge havde ikke, har ikke og kommer aldrig til at bestemme diagnose og behandling af et andet familiemedlem så stop nu den indbildte løgnehistorie.

  Cody lad nu være med at tage Alis' livsløgne fra hende -

  Henrik Ibsen siger det uforglemmeligt i Vildanden, hvor Doktor Relling giver selvbedrageren Hjalmar Ekdal en kommentar med på vejen: »Tager [man] livsløgnen fra et gennemsnitsmenneske,« siger doktor Relling, kynikeren eller snarere det gode menneske som i visse tilfælde kan komme ud på det samme, »så tager [man] lykken fra ham med det samme.« • #40   8. jul Cody # 35

  "Slægtninge havde ikke, har ikke og kommer aldrig til at bestemme diagnose og behandling af et andet familiemedlem "

  Så du har aldrig hørt om at mennesker, der udøver vold over for andre, de lyver om det?

  Jo, det kan du tro, de kan. Der findes oven i købet flere film om emnet.

  https://www.imdb.com/title/tt0068569/

  Pigen endte med at ryge ud i en psykose da hun ikke længere kun skulle kæmpe med familien men også med hele behandlersystemet. Men så kunne hun blive vist frem, når psykologerne skulle forklare, hvad de gjorde ved sådan noget.

  Familiens forklaringer på hvorfor en indlagt har det så dårligt bliver oversat til latin, og så er det blevet til diagnoser.

  Desuden har jeg været udsat for det, så mon ikke jeg ved mere om det end du.

  Polysl # 36

  "Så du mener at skat køre på samme måde i dag, som da du var ansat? "

  Det var da en højst besynderlig påstand at komme med. Dengang jeg blev uddannet var der orden i arbejdsgangen, men det var et andet system. Faktisk var hele den sociale tankegang i samfundet en anden.
  Ja, folk snyder og det gjorde de også dengang. De store og negative forandringer kom med Glistrup, der appellerede til at folk skulle ikke finde sig i at betale skat, og så viste han sit skattekort frem med 0 i trækprocent. De mest ubegavede og de mest griske kørte med på vognen. Han appellerede til svinehunden i folk, og han glemte at fortælle, at når de skattebetalte goder som f.eks. sundhedsvæsenet forsvandt, så blev det brugerbetaling i stedet, og det er dyrere.
  Ved jordskredsvalget i 1973 kom han i folketinget med 28 mandater. Senere røg han i spjældet for alle sine asociale fiduser, men ideen havde desværre fænget.

  Spørgsmålet er hvor meget af det roderi, der siden er skabt i skattevæsenet, det har været med vilje. Kan man ikke få sat skatten ned, så kan man gøre det nemmere at snyde. Med de nye EDB-systemer er det betydeligt nemmere at tjekke selvangivelser end dengang vi måtte blade dem alle sammen igennem for at tjekke, og alligevel kan de ikke finde ud af det. Desuden kan man lægge dobbeltkontroller ind i arbejdsgangen i selve systemet.

  At systemet roder er ingen undskyldning for at snyde, Polysl. Årsagen til at du gør det er at finde hos dig selv.

  Polysl # 37

  "Imponerende familie som har så megen magt over psykiatrien, læger og hospital"

  Nej, det er ikke særligt underligt. Psykologer og psykiatere leder efter fejl hos patienterne, og jeg havde en neoliberal familie, der var mere end villige til at fodre dem med oplysninger om hvad jeg efter deres mening havde af fejl, og hvor uskyldige de selv var.
  Første gang jeg var indlagt blev de gennemskuet, der blev vurderet og behandlet rigtigt og med et utroligt godt resultat. At overvinde 18 års Ocd er meget flot. Da familien havde kørt mig ned igen og jeg 5 år senere blev indlagt anden gang et andet sted godtog de familiens paranoide nedvurderinger og behandlede mig efter dem. Denne gang havde jeg ikke noget at skulle have sagt selv.
  Der er op til 3 her, der mener at den behandling, der helbredte mig må være forkert, og den det fremkaldte Ocd igen må være den rigtige. Det er påfaldende.

  Men nu handler denne tråd ikke om psykiatrien, selvom det ville være relevant, for mennesker der bliver udsag for vold og kriminalitet får ofte psykiske problemer, sagen er bare at det er så omfattende et emne at tage fat på, at der ikke rigtigt er plads til det her.

  Annella # 39

  "»Tager [man] livsløgnen fra et gennemsnitsmenneske,« siger doktor Relling, kynikeren eller snarere det gode menneske som i visse tilfælde kan komme ud på det samme, »så tager [man] lykken fra ham med det samme.« "

  Og det forklarer måske så hvorfor man her holder så systematisk fast på alle løgnene om muslimer at man ligefrem laver en blok om dem, og om kriminelle og at afstraffelsessystemer skulle løse nogen problemer. Det gør de ikke, men prøv at forklare det til folk, der tror at hvis de bare får kontrol over deres medmennesker, så vil det gå meget bedre. Kontrolfreaks! Det er nemt at se, hvis man åbner øjnene.


 • #41   9. jul Du påstår hele tiden at du blev helbredt smiley
  Er det faldet dig ind at det måske slet ikke passer smiley
  Mon ikke det bare skyldes at psykiatrien er træt af at bruge tid og penge på et håbløst tilfælde smiley


 • #42   9. jul #41

  Mon ikke det bare skyldes at psykiatrien er træt af at bruge tid og penge på et håbløst tilfælde.

  Det kunne jo også være Cody, at familien bare har stillet den forkerte diagnose? smiley


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 225 Emner: 743 Svar: 9.161
  #43   9. jul Grænsen mellem at være et geni og idiot er hårfin.

  Nogen lever i en papkasse med et Intranet som består af en dåse med snor ind til naboen - for at fortælle hvad der skal købes nede i den lokale habib kiosk.


 • #44   10. jul Faktisk så tror jeg at du er ret ligeglad med hvor jeg befinder mig godt, så dit mål med den sætning må være et andet. Kan du iøvrigt anbefale et kommunistisk land, hvor man kan oprette selvstændige virksomheder eller leve som freelance? Som SFer er det det, jeg tror på og ønsker. Jr. Alis

  Du skal betragte det, som et foreslag, hvor du vil befinde dig godt. Og nej, jeg kan overhovedet ikke anbefale et kommunistisk land, hvor man kan oprette selvstændige virksomheder eller leve som freelance, og det passer jo så godt på dig, da du hader alle dem, som vil tage ansvar, skabe vækst, skabe arbejdspladser, så vi kan brødføde os selv, det er dig meget imod, det er noget samfundet, skal stå for, vi skal bare være lige dumme, eje det samme og ellers bare blive til uselvstændige mennesker, der er gået total i stå. Jeg kan slet ikke se din holdning og meninger hos SF, SF er også blevet "moderne", siden Axel Larsens tid, hvor SF var mørkerød.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 225 Emner: 743 Svar: 9.161
  #45   10. jul Jeg vil også håbe på at toppen i SF ikke mener at staten skal være garant for folks fjollede forsøg.

  Ligeværdighed er der intet af i et moderne samfund, der er folk som tager chancer, der er folk som bare sætter sig og sener foran kukkassen og mener at samfundet ikke gør nok for dem som bare sidder.

  Nogen investerer - og har held til en formue, andre sidder bare på bænken og bæller den ene øl efter den anden og mene - det er sgu for dårligt at nogle er rige og at jeg er fattig.

  Samfundet er bygget op på at folk kan forsørge sig selv, kan de ikke det så får de naturligvis en bistand. Men regningen som de forlader, skal samfundet ikke betale.

  Men det gør vi alligevel for den ligger hos skat og skat er alle.

  Jeg gider sgu ikke betale min skat for at få at vide at en masse perkere har en cigarkasse apparat og ikke betaler en femøre til skat. Ikke en kæft tør tage ud i Egeparken i Odense og se alle de garager med frugt og grønt som ikke betaler en jante i skat. Bestyrelsen er det rene sharia så her er ikke nogen hjælp at hente.

  Mon ikke det forgår mange steder?


 • #46   11. jul Ja Jetset det er Alis i en nøddeskal.
  Selvstændige virksomheder i et kommunistisk land smiley
  Hun er helt på månen smiley smiley


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 225 Emner: 743 Svar: 9.161
  #47   11. jul Cody

  Jeg så på DR en udsendelse fra Cuba, hvor man de seneste år har tilladt at folk ejer deres bolig - og der er jo også en masse små iværksættere, så kan man sige at cuba er et kommunistisk land ?

  I et ægte kommunistisk land er det staten der ejer alt - befolkningen er bare lemminge i et hamsterhjul.

  I et ægte kommunistisk land er toppen de rige som lever at at befolkningen slaver. Så intentionen om at alle er lige - holder ikke en meter. Alle samfund uanset hvad fanden det er så er der nogen som er mere end andre, mere rige end andre.

  Men hvis alis kan pege på et land hvor alle stor som små har lige meget - for det findes ikke.


 • #48   11. jul Jamen vi er helt enige Polysl og de meninger som Alis lægger for dagen vidner jo tydeligt om hendes manglende kendskab til ægte kommunisme.
  Det mest misundelsesværdige ved ægte kommunisme er sammenholdet samt fraværet af indvandring, grov kriminalitet, neo liberalisme og globalisme smiley
  Neo Liberalisme bygger på personlig frihed og en minimalistisk off. sektor uden kontrol samt ubegrænset indvandring så arb.givere har et stort udvalg at vælge imellem.
  Problemet er bare at liberalismen samtidig åbner op for arb.sky indvandrere samt omfattende svindel og alskens kriminalitet da kontrollen er afskaffet smiley


Kommentér på:
Hvad med ofrene?

x