{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
241 visninger | Oprettet:

polysl
polysl
Online Tilmeldt:
4. dec 2014
Følger: 9 Følgere: 193 Emner: 466 Svar: 6.244

15 år fængsel {{forumTopicSubject}}

CNN

En kvinde fik 15 års fængsel for at slå en 91 årige mexicaner med en mursten.

Mexicaneren gik i en park da han umotiveret blev overfaldet af kvinden som brækkede hans kæbe og kindben og brækkede 2 ribben. Ydermere opfordrede kvinden andre til at deltage i overfaldet.

Kvinden var lige blevet prøveløsladt for trusler da hun overfaldt den 91 årige.

Hun gik med til at lave en handel så hun slap for morforsøg som kunne give 3 år mere.

Se det er retfærdighed....
Kommentarer på:  15 år fængsel
 • #1   3. mar Helt enig i at det er retfærdighed Poly.

  Herhjemme tænker man mere på de stakkels kriminelles velfærd og videre fremtid efter fængsel, end man gør på ofrene som ikke engang får den hjælp de har krav på. • polysl
  polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 193 Emner: 466 Svar: 6.244
  #2   3. mar ja cris

  erstatninger er næsten et håbløst forsøg på retfærdighed for inden erstatningen er opgjort så er den kriminelle ude igen imens offer i flere tilfælde bliver økonomisk banket tilbage til stenalderen.

  For længe siden skrev eb.dk om en mor som umotiveret blev overfaldet med hoved trauma til følge, hun mistede sit job, røg på udredning som beløb er på linje med en bistand. Var på et tidspunkt hjemløs da hun ikke havde råd til lejligheden i KBH, i mellemtiden havde de placeret moderen på bistand og da hun fik erstatning modregnede kommunen i den - selvom det er ulovligt. Nu skulle hun så kæmpe mod kommunen for at få sin erstatning uden den modregnes.

  Loven er jo klar på det område at man ikke må modregne i erstatninger - men det var KBH ligeglad med og forsatte - det endte så i højeste ret hvor hun fik medhold og dermed alle pengene tilbage som kommunen havde modregnet.

  Nogle gange er man i tvivl om man i det hele taget lever i en retsstat.

  En anden sag var at en der var fuld og på stoffer dræbte en mor og barn fordi han kørte over for rødt - det blev så takseret til 3 mdr. ubetinget fængsel - frakendelse af kørekort i 10 år.

  Man skulle næsten tro at dommere mener at straf ikke har nogen betydning, det er muligt - men det har en betydning for de efterladte og deres tro på systemet at der kommer bare lidt retfærdighed og i det her tilfælde er det helt til grin for manden sad i varetægt ca. 3 mdr. og kunne dermed vandre ud som en fri mand.

  Det siger lidt om man ikke skal planlægge mord, men bare være på stoffer og drikke sig i hegnet så slipper man for en større straf. Det er ikke et enkeltstående eksempel men desværre en af flere hvor man er total uforstående for dommen. Manden blev så senere snuppet igen for kørsel med sprut og narko i blodet og fik 6 mdr. ubetinget fængsel.

  Men som det er i dag så er straffeattesten ren efter 5 år offentlig og intern hos politiet 10 år, men anklager må kun bruge tidligere domme så længe straffeattesten stadig er gældende.


 • #3   3. mar
  Jeg læste for år tilbage i den samme avis på samme side om to skolebørn der blev dræbt i et fodgængerfelt. Føreren var en ung mand der skulle vise sig for sin ven. Han kørte med høj hastighed ind i børnene og dræbte dem.

  Længere nede stod der en artikel om to bankrøvere der havde røvet en bank, med et meget ringe udbytte.

  Den ene dom lød på 3 1/2 måneds ubetinget fængsel og den anden lød på 7 års ubetinget fængsel,
  Du/I kan så gætte på hvad man vægtede højest Børneliv eller Penge.
  Og ja i gættede sikkert rigtigt.
  For mig er det totalt uforstående at man kan sætte penge højere end menneskeliv.


 • polysl
  polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 193 Emner: 466 Svar: 6.244
  #4   3. mar Det var faktisk en tanke jeg skulle havde skrevet i #2 for penge vægtes højere end liv, allerede i 1980 skærpede man straffen for bankrøveri pga. de mange der var på det tidspunkt, hvor man gik fra 1½ år til 3 år....

  Den er så åbenbart blevet skærpet endnu mere da den lyder på 7 år, men så skal det også være noget ekstrem bankrøveri for at lande på 7 år.


 • #5   3. mar Jeg ved ikke hvor mange år det er siden måske små 20 år, Men tallene er ægte nok, det satte sig nemlig på min nethinde at det var så bund uretfærdigt.


 • #6   4. mar Læs denne:
  https://www.dr.dk/nyheder/politik/staten-daekker-voldsdomtes-regning-forsoger-forgaeves-inddrive-pengene

  Det kan muligvis/måske være en årsag til at der ikke gives de store erstatninger til ofrene, for det er mere reglen end undtagelsen at dømte kommer til at betale, istedet er det alle os borgere der står for regningen.

  Der burde istedet straks laves en afdragsordning, som uanset hvor lang tid det tager, skal der betales tilbage. Så ingen lige pludselig falder igennem grundet forældelsesfrister. • #7   4. mar
  Intet ved statens gøremål kan længere forundre mig,
  Ingen strafansvar til statsansatte der har overset at 121 millioner fossede ud af kassen
  Ingen strafansvar til skatte ansatte der lod milliarder fosse ud af kassen
  Ingen strafansvar til banker der har hvidvasket penge i Polen
  Ingen strafansvar til mulige fremtidige statsansatte, så der er friet slag for forbrydelser.
  Ikke sært at vi mangler penge i Statskassen til andre borgere der har behov.
  Man skal bare være en tilpas stor gruppe mennesker for at slippe for straf,


 • polysl
  polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 193 Emner: 466 Svar: 6.244
  #8   4. mar Nu er det jo ikke staten som dækker erstatning til offer, men offer fonden som speciel bilister er med til at betale via deres forseelser.

 • #9   4. mar
  Polysl. nu var mit indlæg bare en opsummering af hvem, og hvordan man kan slippe for at blive straffet for penge forseelser, Og det gælder jo også bøder eller manglende Licens betalinger. Hvis bare man gemmer sig i en stor gruppe ligemænd, så bliver man åbenbart tilgivet eventuelle penge bøder,


 • #10   4. mar #8 Poly

  Jo, som overstående artikel beskriver omkring voldsdømte så er det Staten som betaler, og her ikke nogen fond.

  Rigspolitiet har fra 2016 til 2018 kun formået at inddrive 6,6 millioner kroner af de 191 millioner kroner, som voldsdømte var blevet pålagt at skulle betale til deres ofre.

  Det betyder, at staten har måttet betale penge til erstatning, som eksempelvis voldsofre har haft krav på.


 • #11   4. mar
  Nemlig Cris, det meste ender altid i statskassens regi, og statskassen er så os, vi er staten.


Kommentér på:
15 år fængsel