{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
542 visninger | Oprettet:

Politiet på flugt {{forumTopicSubject}}

Igen skal man opleve politiet flygter uden at gøre deres ærinde, det var ikke klart hvad de skulle på Christiania.

Hvor er gummikugler og peberspray,tåregas er de løbet tør? På videoen var der ikke stenkast men bare en overvægt af nogle kraftige fyre som tvang politiet tilbage selvom de gjorde udfald mod dem og slog med knipler. #ifølge videoen fra Local Eye

Det er ikke et godt signal at sende ud i Danmark at bare man er truende og mange nok, så flygter politiet med halen mellem benene,

Til demonstrationer møder de med al mandskab og her er der ikke tale om flugt, men brug af tåregas og peberspray, men ikke på Christiania.

I Gribskov havde muslimer tændt bål som fejring af afslutningen af EID på trods af afbrændings forbud, politiet blev tilkaldt men blev mødt af næsten 30 vrede muslimer som absolut ikke havde til hensigt at overholde lands love på trods af at en skovfoged havde givet tilladelse til det uden lige at tjekke baglandet for det kan han ikke tillade.

Her måtte politiet også flygte for ikke som de sagde: at tingene eskalerer da der er kvinder og børn til stede,

Det kalder jeg den "palæstinenser modellen", her sender man også kvinder og børn ud i frontlinjen

https://bit.ly/2LCClpm
Kommentarer på:  Politiet på flugt
 • Ronald G
  Ronald G Online Tilmeldt:
  dec 2015

  Følger: 9 Følgere: 33 Emner: 86 Svar: 2.292
  #1   26. jul 2018 Jeg ved snart ikke hvad jeg skal tænke om Demokrati. Man fjerner med vold - alle Diktatorer, uden at se på at de faktisk skaber ro i rækkerne.
  I sin tid hvor Franco var ved magten i Spanien. var der ro, kæft trit og retning. alle nød at rejse på ferie i Spanien, for alt var i orden
  i dag er det kaos alle vegne. Danmark er ved at falde fra hinanden. Forbrydere bliver beskyttet i hoved og røv. Så skide være med befolkningen.
  Det er meget nemt at være lovbryder i dag. bare gå ud af egen dør. så begynder det.


 • Peter P
  Peter P Tilmeldt:
  feb 2017

  Følger: 3 Følgere: 1 Svar: 52
  #3   27. jul 2018 Man har foretaget en "mediebåret kastration" af statsmagten i Danmark. Hvis nogen formaster sig til at sige nej, så er der ballade i medierne. Håndhæver nogen det job, som de er ansat til, så giver det ballade.
  Kommer politiet i en situation, hvor de bliver nødt til at bruge den magt, som de er udstyret med for at kunne håndhæve lov og orden, så bliver der ballade.

  Ingen har lyst til at blive hængt ud i mediernes folkedomstole, og derfor bliver selv den mest hærdebrede politimand/-kvinde pludselig håndsky, for der er jo et kamera i enhver mobiltelefon.
  Ingen bekymrer sig om optakten til, at myndighedspersoner pludselig bruger den magt, som de har fået tildelt for at kunne håndhæve deres arbejde. Men alle er på stikkerne, når der er en historie om, at myndighederne tryner "den lille uskyldige borger".

  En mere afbalanceret debat i medierne savnes, og samtidig ville det være fremmende for samfundet, hvis medierne og deres redaktioner ville tage deres samfundsansvar alvorligt og bakke op om de myndigheder, som er sat til at passe på vores samfund.


Kommentér på:
Politiet på flugt