{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.107 visninger | Oprettet:

Det her er bare ikke OK {{forumTopicSubject}}

- FØJ, hvor er det modbydeligt, hvad bilder de sig ind, hun bliver behandlet værre end SKIDT - jeg håber så inderligt, at hun får de penge, hun har til gode og mere til og så håber jeg det gyselige ægtepar får en klækkelig bøde, skulle faktisk også sendes i Thailands fængsel. Udnyttelse kan jeg slet ikke have

http://www.bt.dk/danmark/24-aarige-maria-behandlet-som-husslave-af-dansk-familie-jeg-skulle-samle-blade-opKommentarer på:  Det her er bare ikke OK
 • #1   27. jul 2017 Jetset, hvorfor i Thai fængsel?

 • #2   27. jul 2017 Nej, det er bestemt ikke okay, såfremt det korrekt fremstillet.

  Den med 'kulturudveksling', den er næsten for bekvem for dem, der både vil ha' en til at passe børn og gøre rent for et meget lavt beløb, de er meget bange for der bli'r ryddet op i den au pair pige ordning.

  Men kører man på villavejene i kvartererne nord for København, kan man om søndagen se dem i hobetal.

  De har ikke bedre vilkår end tjenestepigerne i good old days...

  Har en veninde der gi'r en 7-800 kr. for et par timers hjælp af et rengøringsfirma.


 • Ronald G
  Ronald G Online Tilmeldt:
  dec 2015

  Følger: 5 Følgere: 21 Emner: 37 Svar: 1.238
  #4   27. jul 2017 Den familie skal hænges ud i en SHITSTORM. det er langt fra acceptabelt hvad de fortager sig. sådan nogle røvhuller. de kan sku selv gøre rent.

 • #5   27. jul 2017 Man tror at det er løgn, at en dansk velstillet familie, kan behandle et menneske sådan. De skulle udstilles til spot og spe. FØJ FOR DEN DA.
  Skam jer.


 • #6   28. jul 2017 Ja jeg er godt nok ikke særlig overrasket over dårlig behandling, men selve historien som den er fremstillet tror jeg ikke meget på. • #7   28. jul 2017 #6
  ole S

  det gør jeg heller ikke.


 • #8   28. jul 2017 Jeg forstår ikke at det kan koste 4000 kr at få trukket tænder ud - ha selv fået en del trukket ud men aldrig til den vanvittige pris.

  Om historien er hel sand skal jeg ikke kunne sige, men den skildre i grunden bare de mulige forhold <Aupair lever under når familien har fat i den lange ende med at hendes opholds tilladelse er knyttet til stillingen.-

  Den del skal fjernes - det er for mig en slags stavnsbinding.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 12 Følgere: 26 Emner: 40 Svar: 2.237
  #9   28. jul 2017 Netop - Den del, der drejer sig om opholdstilladelse skal fjernes. Men kan det lade sig gøre? De kan jo ikke lige gå ud og finde et andet arbejde, der giver dem ret til at være i landet!

  Er der ingen foreninger, de kan henvende sig til og bede om hjælp ... men så ryger opholdstilladelsen måske?

  Shitstorms kan ikke løse den slags problemer. En au pair kan heller ikke rejse storm i aviserne. I det hele taget er det en rigtig dårlig ide at retssikkerhed skal afgøres af aviser og mennesker, der hidser sig op.

  Der bør være et organ, der objektivt undersøger hvad der er kendsgerningerne i sådan en sag, og som kan sikre pigens retssikkerhed. Som hun trygt kan henvende sig til uden at frygte at blive udvist.


 • #10   28. jul 2017 #8
  rigtigt polysl - det med de 4ooo kr, forstår jeg heller ikke, jeg går da ud fra, at familien har forsikret au-pair pigen.


 • #11   28. jul 2017 tandlægeregningen blev betalt, der står ikke, at det kun er de to tænder der er trukket ud.

  Men lavede de opholdstilladelsen om, så havde de fleste værts familier kun aupair i ganske få dage.

  Jeg ved ikke om det er bedre med dem der har midlertidig opholdstilladelse
  på grund af giftemål. Der har den danske ægtefælle jo også hånd og halsret over ægtefællen, i mindst 7 år. • #12   28. jul 2017 #1 - ole S fordi det er fængsel modsat DK fængsel, der er det rene hotelophold

  Og hvad er det så, der gør jer mistænksomme, at I ikke tror på den hændelse ?? - er det fordi I mener, der ikke kan være danske familier, der kunne drømme om at være så modbydelige eller hvad får jer til at tro ??

  FOA og Au Pair Network er gået ind i sagen, og jeg håber, de kan sørge for, at hun får de penge, hun har tilgode.


 • #14   28. jul 2017 Ja, jeg mener også Au Pair pigen skal have en erstatning udover den løn, hun har velfortjent - hun er blevet så skræmt af DK at hun er rejst til Holland - der skulle været meget mere kontrol. Bare fordi de bor på Strandvejen er de ikke mere end alle andre mennesker, men vi har hørt før om lignende sager, jeg synes de stakkels piger fra østen bliver groft udnyttet, tænk at skulle rejse flere 1000 km væk, for at tjene til dagen af vejen, det må være skrækkeligt, hun skal sørge for hele familien i Filippinerne

 • #16   28. jul 2017 Ja, og netop disse nationaliteter i Fjerne Østen ved vi godt, hvor flittige de er, de fortjener, at vi behandler dem ordentligt, de har også ret til at eksistere. Tænk, så får hun lov til at bo i en lejlighed 10 km fra den villa, hun arbejder i og har bare at møde op og lave morgenmad inden de skal ud af døren alle sammen, mon ikke de kunne have et værelse tilovers, så hun ikke behøvede at bruge tid på transport ligeså, hvor er det bare ringe vilkår, og tænk det foregår i Danmark, sådan noget kan gøre mig harm

 • #17   28. jul 2017 #12
  jetset, hvorfor skal Thailand dog blandes i Filipiner og Aupair piger derfra? • #18   28. jul 2017 Og hvad er det så, der gør jer mistænksomme, at I ikke tror på den hændelse ?? - er det fordi I mener, der ikke kan være danske familier, der kunne drømme om at være så modbydelige eller hvad får jer til at tro ??

  jetset, jeg tror bare jeg er mere kildekritisk,


 • #19   28. jul 2017 # 8.
  polysl, det kan udmærket være rigtigt at en tandudtrækning koster 4000 kroner.
  jeg har selv oplevet det, min tandlæge havde deltaget i et kursus om hvordan man trak prisen op på tandbehandlinger,( som om de ikke er høje nok,) Men hvis man kalder det et "operativt " indgreb kan man forlange den pris,
  Sjovt nok havde jeg lige læst en artikel om disse foredrag for unge tandlæger, det konfronterede jeg ham med, og jeg forstår stadig ikke at jeg betalte for det. Og som jeg sagde til ham en operation kræver vist at man skal skære og sy bagefter, Ikke bare stå og rive i tanden i en halv time.
  Men bortset fra dette lille sidespring, syntes jeg at det er godt at der bliver sat spørgsmålstegn ved hvordan disse aupair piger bliver behandlet, det er et system der får mig til at tænke på de tilstande der herskede i Amerika med slaverne, ren menneske handel. Jeg er lidt ligeglad med at der er nogle der ikke tror på artiklen, men i min optik er det helt forkert at underbetale folk, bare fordi de er i nød. det er ikke rigtigt.


 • #21   28. jul 2017 #19

  Kisser, der er ingen tvivl om, at det er en fantastisk ordning for det er helt på linie med billig arbejdskraft, men det sørgelige er, at det er meget udbredt i de fine kredse.
  Men er der sket noget ulovligt?

  Men se her hvor perfekt ordningen er for politikere og tænk pigerne skal dog betale skat af deres store løn, men nu er der godt nok nogen der forarges, men bare vent, det er ikke noget politikerne vil lave om.
  Tænk hvis de rige ikke må have billig barnepige og hushjælp.

  https://www.tax.dk/jv/ca/C_A_3_4_4.htm

  Var det ikke Pind og konen der også udnyttede en pige som de delte ved en skilsmisse, i stedet for 2 udgifter delte de om 1, så jo forargelsen har været der mange gange i mange mange år, og i morgen er det glemt.


 • #22   29. jul 2017 #12
  jetset

  hvad der gør mig mistænkelig er, at vi kun kender sagen fra au-pair pigens side, og jeg forstår heller ikke, hvorfor hun vil være anonym, da hun jo forlader Danmark for at arbejde i Holland.


 • #23   29. jul 2017 Jeg kan da godt forstå, hvorfor hun vil være anonym, da artiklen blev til, var hun måske ikke flyttet endnu, det kan vi ikke vide, og mon ikke redaktionen kender hendes rigtige identitet, men den danske familie er et kendt smykkepar.

  Og jeg tror på pigen, hvorfor skulle hun lyve ??


 • #25   29. jul 2017 Jeg forundres meget over, at det nu er smykke paret der får skylden, det viser hvor lidt af selve historien der læses før man tror på en overskrift,

  Jetset starter med, at blande Thai fængsel ind i historien og nu er det ikke den værftsfamilie, hvor piger har været der hænges ud men smykkeparet.

  Uanset hvad der skrives er ordningen kun tilbud om billig arbejdskraft, for rige eller bare lidt velstillede. • #26   29. jul 2017 # 23, Lige min mening, hun er i klemme, når hun skal til en anden familie vil hun ikke promovere sig selv negativt, sladder kan også nå over grænser.

  Jeg forstår ikke denne mistænksomhed, hvorfor i alle rigers lande skulle hun digte sådan en historie, hvad skulle hun få ud af det. Er det ikke i orden at minoriteter tager til genmæle. Penge får hun vist ikke ud af det, og hvad skulle grunden så være???????????????????????????????????????


 • #27   29. jul 2017 #25 - ole S enten læser du ikke, hvad jeg skriver eller også forstå du ikke teksten, jeg har ikke blandet noget sammen, men du vil tilsyneladende gerne have, det bliver blandet sammen.

  Her debatteres om artiklens indhold og jeg giver udtryk for, hvad jeg mener om værtsparrets måde at behandle kvinden på, jeg tror på, hun taler sandt.


 • #29   29. jul 2017
  Citat fra trådstart.

  det gyselige ægtepar får en klækkelig bøde, skulle faktisk også sendes i Thailands fængsel.
  Citat slut.
  Og i
  #23. Skriver du, at det er et kendt smykkepar.

  Så prøv nu lige at holde dig til hvad du skriver og læser, for jeg har læst andet en overskriften. • #30   29. jul 2017 Tak ole S - godt jeg har dig, som kan holde lidt styr på sagerne, jeg har forklaret dig, hvad jeg mente med Thailands fængsel, men du vil ikke forstå det. Og så beklager jeg, at jeg kom til at skrive et kendt smykkepar, undskyld smykkepar.

  Tilbage til emnet.


 • #31   29. jul 2017 #23
  Den aupair ordning har altid været en god mulighed for billig barnepige og hushjælp.
  Og hvis det virkelig har været det der lignede slavearbejde, så tror jeg ikke BT ville lade den gode historie gå dem forbi med betalt advokat bistand til en retssag om erstatning. • #32   29. jul 2017 Hvad jeg kan forstå, så er FOA bl.a. gået ind i sagen.

 • #33   29. jul 2017 Jetset, med den lovgivning der er på området vil jeg garantere for, at den sag forsvinder som alle de andre der har været gennem tiderne.


 • #34   29. jul 2017 Et kendt smykkepar, hvor manden var tidligere professionel sportsudøver.... Hvor svært kan det være?

 • #35   29. jul 2017 Pandora?

 • #37   29. jul 2017 Vi lægger lige Rudersdal til.

 • #38   29. jul 2017 #33 - ole S - med de sager, hvor FOA har været involveret, ja, så snakker de mere end de handler, men jeg kan godt forstå, hvorfor værtsparret ikke vil udtale sig, hvis de havde rent mel i posen, ville der jo ikke være noget, at være bange for

 • #39   29. jul 2017 Penge får hun vist ikke ud af det, og hvad skulle grunden så være???????????????????????????????????????

  Kisser

  Vel drejer det sig om at få penge, au-pair pigen stiller da krav på at få betalt de 9 ugers ferie, hun angiveligt ikke har holdt.

  Og så kan man vel ikke klandre værtsfamilien for at pigen har levet for 1700 kr. om måneden, fordi hun har sendt penge hjem til sin egen familie?


 • #40   29. jul 2017 Er der nogen der har set hvor meget hun får i løn om måneden, for så oplys mig venligst om det, for det er sikkert ikke en lønning der svarer til hvad danske forhold kan præstere, og ja, jeg ved at hun får kost og logi, Men denne aupair ordning oser langt væk af udnyttelse, Ellers ville de rige nok tage en dansk hushjælp, Mon ikke, så det kan ikke bort forklares at det er den riges ret frem for den fattige,

 • #41   29. jul 2017 I Marias værtsfamilie var faderen tidligere professionel sportsudøver, hans kone hjemmegående og de tre børn er nu 6 måneder, 2½ år og 6 år. Familien bor i et stort hus i Rudersdals Kommune, mens Maria blev indkvarteret i en lejlighed i ca ti kilometer væk.

  Og nu kom Pandora også på banen, så herligt med de virkelige kilder.
  Jo flere indlæg jo mere tror jeg historien er endnu mere en and.

  Prøv at læs betingelserne for Aupair på Ny i Danmark.


 • #42   29. jul 2017 #40

  Der er klare regler for hvor meget mindste betalingen er og hvordan tingene skal gøres, det er derfor jeg ikke tror på historien, for når først et medie tager historien, så bliver den normalt kørt, mindst som underbetaling, for 1700 og 1500kr er jo ca. 1000kr under mindste lønnen.


 • #43   30. jul 2017 Jeg har tænkt meget over denne her tråd. Min hjerne eller mangel på samme, jeg kan slet ikke forstå, hvordan jeg lige kom til at kludre det sammen, det er virkelig bekymrende - skulle I en dag ikke høre mere fra mig, så er det fordi, jeg ikke kan huske, at jeg var på siden BB - tænk at det skulle komme til mig, jeg havde ellers håbet på, at jeg bare ville lukke mine øjne og sige tak for alt

 • #44   31. jul 2017 Jamen jamen Jetset dog, hvad er det du har kludret i, er der da noget at misforstå i denne situation. Er der noget som helst der kan bortforklare den måde der "importeres" billig arbejdskraft fra fjerne lande på.
  Og når man så forestiller sig at det er virkeligt rige mennesker der benytter sig af andre mennesker for at spare penge, så skal man være rimelig kold fo at goutere denne udnyttelse.
  Men ca. 2000" værtsfamilier" blæser på alt hvad der hedder regler, FOA, har registreret 188 au pair-klager det seneste halvandet år- herunder sager om vold og sexovergreb, men de mener at det reelle omfang burde vurderes højere.
  Så din hjerne fungerer, ihvertfald efter min mening, godt nok. Der er ingen undskyldning for denne au pair import.


 • #45   31. jul 2017 Der er ingen undskyldning for denne au pair import.

  Nu er det jo ikke sådan, at au-pair pigerne bliver tvunget til at komme til Danmark vel? det er på frivillig basis, og lønnen for deres arbejde må de vel kende, inden de tager den lange tur til det lille Danmark i nord., au-pair pigernes/drengenes lønninger har aldrig nogensinde været særlig høje hverken i Danmark eller i andre vestlige lande.


 • #46   31. jul 2017 Det kunne være jeg skulle have en au-pair pige, kan ordet "kneppe" indgå i kontrakten?

 • #47   31. jul 2017 Jeg har da selv en som gør rent, vasker tøj, støvsuger 2 gang om ugen, men det er ikke au pair men på ganske danske betingelser, for når jeg kommer hjem så gider jeg ikke rode med den slags.

  Mad laver jeg selv - det er mit område.


 • #48   31. jul 2017 # 45.
  Nød kan tvinge folk til mange ting, for en Fillippiner er den lave løn vi tilbyder rigtig mange penge, det ved jeg. Men hvor mange har mon lyst til at forlade sine kære langt borte, for at leve i et land der på alle måder er så diametralt modsat deres eget.
  Det kan ikke bortforklares at det er en form for menneskehandel, og at det er en uværdig udnyttelse af arbejdskraft.
  Når man så samtidig modtager så mange klager om sexovergreb og vold, skriger det lidt til himlen om forne tiders Upstairs. Downstairs tilstande, der brugte man også tyendet til afløb for sine lyster.
  Ingen kan få mig til at godtage denne form for opførsel.


 • #50   31. jul 2017 # 49.
  Tusind tak Polysl. Jeg overlader hermed sagen til nogen der virkeligt er inde i den. LÆS og LÆR. det er hårrejsende.


 • #51   31. jul 2017 Facit er at danskerne er nogle frygtelige mennesker, stakkels au-pair piger, der kommer til Danmark under falske forudsætninger om at blive behandlet godt, mærkeligt nok er det i Danmark, at pigerne bliver behandlet som slaver, i tysksprogede lande har jeg vist aldrig læst noget lignende. • #52   31. jul 2017 #51,
  Ej den er for letkøbt, fordi der er 2000 familier der holder au pair piger, skal hele Danmarks befolkning vel ikke stemples som forfærdelige mennesker.
  Gå efter bolden istedet for.
  Blev hele Tysklands befolkning stemplet som forfærdelige mennesker på grund af Holocaust , ??


 • #53   31. jul 2017 Nu har Holocausten jo ikke ret meget at gøre med au-pair piger i Danmark. Men til dit dumme spørgsmål - ja flertallet den tyske befolkning blev stemplet.

 • #54   31. jul 2017 Kisser

  Jeg giver annella ret

  Jeg har selv venner i Tyskland helt tilbage til 70'erne, hvor rigtig mange tyskere skammede sig selvom de intet havde med Holocaust at gøre. Men der var så også mange tyskere som var stærkt racistisk i 70'erne som den tyske Instruktør Rainer Verner Fassbinder viste i f.eks. "Angst Essen Selen Auf" Her gik det så ud over tyrkere som de dengang mente var en invasiv art som arbejde i kulminer og tog alt det beskidte arbejde.

  Og ja til at hele den tyske befolkning blev stemplet speciel af Englændere som vi også har set en humoristisk måde at vise det på med Falty Towers.

  Jeg havde også en længere snak med en tysk ven som har en whiskey butik i gågaden i Flensburg, hvor hans far var dybt involveret i nazismen og han skammer sig i dag over sin far.

  Nå det var så lige OT - sorry......


 • #55   31. jul 2017 Anella,
  Dumt eller dumt, det ved jeg så ikke, du dømmer jo så efter samme parametre som du samtidig fordømmer. SÅH hva.
  Og selvfølgelig ved jeg at Holocast er i en helt anden dimension end au pair pigerne, men den ene forkerte handling undskylder ikke den anden.


 • #56   31. jul 2017 Mærkeligt startede tråden med, for mit vedkommende, at jeg ikke troede på historien som den var fortalt.

  punktum.

  Nu handler det som om hvordan ordningen med aupair bliver misbrugt og ja det bliver den som billig arbejdskraft til rige.

  Hvis som vi ser at ordningen misbruges til det vi ser, billig barnepige og hushjælp, så hvad er det der er så forargeligt, den ordning har været misbrugt i mange år, men ingen politiker vil stoppe misbruget da de selv bruger ordningen.

  Det bedste er nok, at pigen skal gå på sprogskole (dansk) og må være her 2 år og så kalder de det, at pigen lærer om dansk kultur.

  God morgen min bare røv.

  Er der nogensinde nogen der har set en historie, hvor de danske rige familier er blevet straffet, nej pigen ryger bare ud, hvis hun ikke har opholdstilladelse. • #57   31. jul 2017 Og selvfølgelig ved jeg at Holocast er i en helt anden dimension end au pair pigerne, men den ene forkerte handling undskylder ikke den anden.

  Godwins lov!


 • #58   31. jul 2017

  Endvidere mener folk, at den, som opfylder Godwins lov har tabt diskussionen.

  Jeg vil formulere det anderledes:

  Som længden på en online-diskussion vokser, vil sandsynligheden for en sammenligning med alt muligt nærme sig 100 %.

  Nazi-sammenligningen er slet ikke så speciel. Jeg kunne tage 100 diskussioner, og man vil altid kunne finde en sammenligning med alt muligt. Der er ingen grund til at tro, at nazi-sammenligninger har en højere frekvens end andre sammenligninger.

  Derfor virker det mærkeligt, at man fremhæver Godwins lov når man sammenligner noget eller nogen med nazister. Jeg kunne sammenligne noget i en diskussion med Mussolini eller Mao Zedong. Jeg kunne sammenligne med Putin. Det vil være akkurat det samme argument, men så opfylder jeg ikke Godwins lov, hvormed jeg kan fortsætte diskussionen.

  Dermed giver Godwins lov ingen mening.


 • #59   31. jul 2017 Godwins lov er som sådan bare helt kort afsporing, så behøver i ikke at læse 200 sider A4 ark - og når man er færdig så er man afsporet og går ud og tænder grillen og så fuck resten.

  Nej ikke helt afsporing bare man holder indlægget for øje og vender tilbage så vil jeg ikke kalde det afsporing men en afledning - man kan også se det som back to the future med en tidslinje som bøjer af og skaber en ny tidsline hvorefter man fixer den og vender tilbage til den originale tidslinje.


 • #60   31. jul 2017 OT - Godwins Law - siger : If an online discussion (regardless of topic or scope) goes on long enough, sooner or later someone will compare someone or something to Hitler or his deeds.

  Den har hverken med afsporing af en debat eller en sammenligning med noget som helst andet end Hitler og hans gerninger at gøre.


 • #61   1. aug 2017 Der er ingen dumme spørgsmål, som jeg læser det, og hvorfor kan alt det onde udover au pair, der bliver holdt som slaver ikke sammenlignes med grusomme Hitler eksempelvis, han var et møgsvin, herskesyg. Når man behandler andre mennesker, som var de døde ting, så mister jeg alt respekt, ingen mennesker er mere end andre, men den værtsfamilie og Hitler for den sags skyld, mener de er/var noget særligt. FØJ !! - men jeg kan læse ud af #49, at denne her sag ikke er enestående

 • #62   1. aug 2017 Nu har folketinget besluttet helt at trække tæppet væk under Au Pair piger for de lukker af for netværket som hjælper dem når de er i krise.

  Pengene overføres til at hjælpe nydanskere og det kommer Au Pair ikke under.

  Så nu har de ingen steder at gå hen hvis de smides ud, snydes for penge, sexchikane, voldtægt. 2602 sager i 2016 markerer klart et behov - men nu pisser folketinget dem ned af ryggen. • #63   1. aug 2017 jetset, jeg tror ikke nogen mener aupair familier er nogle engle, men historien som den er fremstillet, ja den er jeg kritisk overfor.

  Men går du ind for noget med, at ordningen burde gøres på mindsteløn efter danske normer, så lønnen burde være ca. 13.000 kr, i stedet for 4.100.?


 • #64   1. aug 2017 Er 13.000 med kost og logi ??

 • #65   1. aug 2017 #62 - stakkels kvinder, de har det ikke for godt i forvejen

 • #66   1. aug 2017 4100 er inc. mad og logi som så er skattepligtig. Skulle de have 13.000 så skulle de selv betale for bolig og mad, vand, lys, antenne og så tror jeg de ville have mindre til rådighed end 4100 - skat.

 • #67   1. aug 2017 Det er uartigt, de bliver groft udnyttet, men det her er ikke en enestående sag, den er blandt mange.

 • #68   1. aug 2017 #62
  Hvilket netværk er det folketinget har lukket?

  Skat beregner kost og logi til ca 3.300kr så mon ikke det ville være en fordel for pigerne.

  Disse piger har været udnyttet i den tid jeg husker, så for mig er der intet nyt, men som sagt før, det var en god historie, og så dør den ud, ingen hjælper pigerne, men alle forarges.


 • #69   1. aug 2017 Der er ingen dumme spørgsmål, som jeg læser det, og hvorfor kan alt det onde udover au pair, der bliver holdt som slaver ikke sammenlignes med grusomme Hitler eksempelvis

  Helt ærligt jetsetdet er nu virkelig en sammenligning, jeg håber enhver tager afstand fra, det er virkelig en afskyelig sammenligning, der ingen paraleller har til trådens tema. • #70   1. aug 2017 NU der du ved at blive doven Ole, for følger du mit link tidligere så er der et link til det...

  https://www.avisen.dk/folketinget-dropper-stoette-til-au-pairer_425437.aspx

  Næste gang tørre jeg ikke røven på dig og du må for eftertiden selv betale for lokums papir.


 • #71   1. aug 2017 Jeg kan ikke se, at der er lukket ned, men hvis man vil tage forskud på, hvat sats puljerne ikke vil dække så er det da godt nok flot, at kunne se ind i fremtiden.

  Og flot af FOA, der kommer med den påstand inden der overhovedet er søgt om en bevilling.

  https://www.foa.dk/forbund/presse/nyt-fra-foa?newsid=04931B70-9289-4AFD-8BEA-4289838C23A5

  Så tør bare røv i kildekritk, for folketinget har slet ikke trukket stikket ud, men kunne jo overlade det til FOA, at give en donation på et par millioner til det gode formål. • #73   1. aug 2017 tja hvem skal man stole på Fyens.dk eller avisen.dk eller Foa? eller slet ingen?

 • #74   1. aug 2017 Bedst er vist polysl, slet ikke at stole på nogen eller noget som helst, hele sandheden får vi alligevel aldrig at vide.

 • #75   1. aug 2017 Så kan vi godt lukke ned for hele baboom for det giver ingen mening at diskuterer noget på aviser osv....så det tror jeg gør- fuck det og rend mig i røven med noget som er spild af tid.

 • #76   1. aug 2017 Det er vist ikke det store tab at lukke ned for BB, her sker jo alligevel ikke meget, aktiviteten er mere og mere dalende, og os 5-7 stykker der stadigvæk er aktive, er ikke noget at tale om.

 • #77   1. aug 2017 Nogle gange var det måske godt, at være kilde kritisk, indtil sagerne er belyst neutralt

  http://tidende.dk/?Id=76339


 • #78   1. aug 2017 <Ole
  Og?

  Du kan ikke være sikker på at det ikke er en løgn - produceret af avisen - alle kan komme med sjove og mærkelige indslag i aviser og man skal nok bare læse dem og så nå det var den underholdning som når man ser en film, nå det var den film - næste.

  Så det er måske det man skal gøre i fremtiden bare at sige Nå? og så sætte en film på flimmeren.


 • #79   1. aug 2017 Steen problemet er, at historien er kørt langt ud over, hvad den startede med.

  Denne tråd beviser helt det gamle ord, om 1 fjer blev til 5 høns.


 • #80   1. aug 2017 Jeg vil for eftertiden behandle alle indlæg som løgn, hvis i ikke kan trække personen som har været til et møde eller folketingsmedlem som kan verificerer indlægget.

  Så jeg næste gang kommer med et indlæg så vil jeg skrive: er det løgn? Eller hvis der kommer indlæg er det løgn? bevis - jeg vil have lig på bordet

  >Og kan man være sikker når 3 aviser lukker pis ud og er diametral modsat hinanden så kan de for min skyld lukke det lort ned.


 • #81   1. aug 2017 Polysl #80

  Her er et herligt essay :

  https://www.fyldepennen.dk/tekster/48027/loegn-og-sandhed


 • #82   1. aug 2017 #79
  problemet er, at historien er kørt langt ud over, hvad den startede med.

  ha. ha Ole - det har du fuldkommen ret i, vi er kommet 'langt omkring', her er både citeret Holocausten, Hitler, Mao og Mussolini til temaet, lidt skuffet er jeg dog over, at alle andre despoter ikke bliver citeret, det vil jeg kalde for diskrimination.


 • #83   1. aug 2017
  Helt ærligt jetsetdet er nu virkelig en sammenligning, jeg håber enhver tager afstand fra, det er virkelig en afskyelig sammenligning, der ingen paraleller har til trådens tema. Jr. Anella.

  Du har ikke forstået pointen - men du kan heller ikke se det modbydelige i at behandler filippinske kvinder med manglende løn, 10 timers daglig arbejde, manglende feriepenge, seksuelt udnyttelse og blive smidt på gaden, det kan være en sej død, jeg synes det er modbydeligt ondt.

  ole S + dig mener det ikke er noget særligt, i tror ikke på den "historie" selvom det slet ikke er et nyt fænomen, kildekritisk og min bare, det er nok bare blevet moderne at tænke sådan - men and eller ej, så mener jeg bestemt, at det er et debat emne værdigt.


 • #84   1. aug 2017 Jetset, hvad er det så debatten skal handle om? For lige nu er det godt nok svært at se.

  Men som det er nu har de rige der vil spare på deres børnepasning og rengøring en meget fin ordning, hvor de med vores velsignelse har hånd og halsret over den billige arbejdskraft.
  Så forstår godt din forargelse over, at jeg ikke tror på denne historie, er helt som fremstillet, men jeg så gerne ordningen helt forbudt.


 • #85   2. aug 2017 Jeg kan ikke forstå, hvorfor det er så svært, at finde ud af, hvad tråden handler om. Den handler om at være ond, og så udvikler ord sig i en debat, som at sige, det ene ord tager det andet ord.

  Men at sige, jeg tror ikke på den artikel, det er en and, det er det samme som at sige, det er en løgnhistorie, så er det debatoplæg manet i jorden.

  Men jeg forstår ikke helt jeres argument, for at mene, det er en løgnhistorie, denne her artikel er ikke enestående, det er hørt og læst før og iøvrigt, så er der et yderlige link #49 omkring den samme katastrofale problematik, men det er måske også løgnhistorier ??

  Jeg ser ikke ordningen forbudt, det er en måde for filippinerne at komme ud af fattigdom på, disse kvinder sender jo penge hjem, hvor de kan hjælpe deres familier til at komme videre.

  Men de skal have en sikkerhed i ikke at kunne smides ud af landet og et sted at gå hen og få hjælp, hvis de skulle være så uheldig at komme til en dansk familie, der kun vil dem ondt, det er slet ikke OK.


 • #86   2. aug 2017
  ha. ha Ole - det har du fuldkommen ret i, vi er kommet 'langt omkring', her er både citeret Holocausten, Hitler, Mao og Mussolini til temaet, lidt skuffet er jeg dog over, at alle andre despoter ikke bliver citeret, det vil jeg kalde for diskrimination.

  Anella det er altid skønt med humor, men jeg hader nedladende kommentarer, uden en direkte adresse, men hvor man tydeligt kan se hvem bemærkningen er møntet på. Det er en barnlig måde at debattere på. I øvrigt er det ikke en debat værdig mellem voksne mennesker at nedgøre andres meninger, Hvis ikke man kan holde sig indendenfor en høflig og sober omgangstone så skal man lade være med at kommentere, uanset hvo langt man syntes at modparten er ude i en verdens omspændende rundfart i verdens ondskab.
  # 82.
  ha. ha Ole - det har du fuldkommen ret i, vi er kommet 'langt omkring', her er både citeret Holocausten, Hitler, Mao og Mussolini til temaet, lidt skuffet er jeg dog over, at alle andre despoter ikke bliver citeret, det vil jeg kalde for diskrimination.

 • #87   2. aug 2017 Hvis ikke man kan holde sig indendenfor en høflig og sober omgangstone så skal man lade være med at kommentere, uanset hvo langt man syntes at modparten er ude i en verdens omspændende rundfart i verdens ondskab.

  Det burde du have tænkt på, da du blandede Holocausten ind i en tråd om au-pair-piger.


 • #88   2. aug 2017 #85
  jetset

  nu vil jeg ikke kalde historien for en løgnehistorie, men jeg er skeptisk over for den, og anser den for vildt overdrevet fra pigens side.

  Hvad der også undrer mig, der er adskillige au-pair piger i Danmark fra forskellige nationer, men er det ikke lidt mærkeligt, at det så godt som altid er piger fra Filippinerne, der klager over dårlige forhold hos deres værtsfamilier, jeg synes det.


 • #89   2. aug 2017 Jo, det kan man måske nok studse over, men måske det kan skyldes, at de er i flertal.

  Men havde jeg nu været en del af den værtsfamilie og havde rent mel i posen, så ville jeg gøre alt, for at komme frem i TV, medierne og andre aviser. For god reklame, det er det bestemt ikke.

  Asiater er et flittigt folkefærd og de vil gerne arbejde, men at holde dem som slaver, det hører ingen steder hjemme i et moderne samfund som Danmark.


 • #91   2. aug 2017 # 90.

  Skøn humor Claus.

  # 87. Hvem skal afgøre hvad der er rimeligt at udtale sig om i en debat.
  Den Sammenligning jeg kom med var sådan set formuleret som et spørgsmål. Nemlig om hele det Tyske folk blev stillet til regnskab for den grufulde tid mellem 1939-1945. Og dit svar var ja. Så det svar godtager jeg, men den fremstilling som der efterfølgende bliver formuleret,fra din side, står for din regning. Jeg er ikke så naiv at sammenligne de to handlinger. Men hvis man læser og optager det skrevne efter forgodt befindende, så er det svært at debattere.


 • #93   3. aug 2017 Claus, jeg glemte også at skrive, asiater ligeledes også går i dybden med deres jobs - altså bagom opgaverne

 • #94   3. aug 2017 Nu har jeg jo levet flere år i asien, og det er godt nok ikke det samme arbejdsiver jeg har set.


 • #95   3. aug 2017 Hvad mener du med de samme arbejdsgivere ??

 • #96   4. aug 2017 Der står Iver ikke giver


 • #97   4. aug 2017 - så det, din tekst så betyder er, at de er lud dovne. Du er en meget sjov fætter

 • #98   4. aug 2017 jetset, du er nu så klog på asien og deres kultur og deres arbejdsglæde, så det ved du nok bedst.

  Men jeg vil da gerne spørge dig om, hvor din store viden kommer fra, for du må jo have set noget andet end, hvad jeg så hver dag.

  Så jeg venter i spænding på en opdatering på ham der ligger i hængekøjen.


 • #99   4. aug 2017 Jeg kan godt huske min hængekøje i haven som jeg smed mig i med en bajer efter 12 timer på arbejde. til tider misundte jeg dem som efter 37 timer om ugen kunne holde weekend - men hvad fanden hjulene i ved

 • #100   4. aug 2017 Men jeg vil da gerne spørge dig om, hvor din store viden kommer fra, for du må jo have set noget andet end, hvad jeg så hver dag. Jr. ole S.

  Ja, jeg ved godt fra tidligere, at du har informeret om, at du har boet i Thailand i en del år, men langt ude på landet, der ude, hvor de er meget fattige, hvor der ikke er så meget arbejde, så du har ikke oplevet de civiliserede flittige, men jeg kan info om, at de har et ganske godt ry.


 • #101   5. aug 2017 Godt klaret jetset, nu har du også bestemt hvor jeg har boet i Thailand,

  din uvidenhed kender ingen grænser, og din viden om asien er nærmest ikke eksisterende.

  Og svare på spørgsmålet kan du ikke engang,

  Har du rejst meget derude, ? siden du ved hvor de fattige bor, som du tidligere
  fortalte var meget arbejdsom.

  Jeg kan fortælle dig, at de lever i nuet, i morgen bliver det bedre igen igen igen, men som sagt - din store viden kan ingen gøre bedre, jeg må bøje mig i støvet og erkende, at jeg intet ved i forhold til dig.

  Dog ved jeg noget om fodbold, men nej ikke som dig undskyld.


 • #102   5. aug 2017 Nej, jeg har ikke bestemt, hvor du har boet i Thailand, det har du selv givet oplysninger om og vist billeder, men det kan du nok ikke huske. Men kunne du ikke bare nøjes med at forholde dig til emnet og lade være med at fortælle mig, hvor uvidende jeg er ?? - eller skal du endelig det, i den bedste dårlige debatstil, så dokumenterer dine påstande, for jeg har ikke set et eneste.

  Jeg mener ikke at have manglet at svare på dine venlige spørgsmål.

  Dine tidligere billeder, taler for sig selv, med div. udekøkkener og lagen over hovedet, det er fattigdom, der vil noget, og selvfølgelig lever de i nuet, det gør alle mennesker, der ikke har noget, hvad skulle de dog planlægge.

  Din sarkasme klæder dig ikke, brug energi på at dokumentere dine påstande, så er du en debattør med pli.

  Citat - Asien: Forældrene ser børnene én gang om året
  I Asien er arbejdsmoralen en helt anden end i Danmark, lyder det fra TV 2's korrespondent, Tenna Schoer, der har boet i både Kina og Singapore de seneste fem år. Folk arbejder som regel fra klokken syv-otte om morgen til klokken 21-22 om aftenen, hvorfor de fleste daginstitutioner har åbent fra klokken syv morgen til 19 aften. I dag er Tenna Schoer bosat i Singapore med sine to børn, det ene på fire år, og det andet på otte måneder. Citat slut.


  Kilde: TV2


 • Ronald G
  Ronald G Online Tilmeldt:
  dec 2015

  Følger: 5 Følgere: 21 Emner: 37 Svar: 1.238
  #103   5. aug 2017 Og jeg griner min røv i laser . over denne helt igennem åndsvage debat. eller hvad i kalder det. den ene er klogere end den anden. eller tror det. uden at vide en skid. men pyt bare man føler sig veltilpas over at have fået sagt noget lort til en af vennerne.
  så er det helt i orden.. hæhæhæhæ
  Dette er en trappe op til en lille bænk. hvor vi tit sad og nød en lille en i Solnedgangen.


 • #104   5. aug 2017 Ja, Jeg er parat til at bøje mig, hvis jeg har taget fejl, men for at jeg gør det, skal argumenterne være tilstede, ikke en hel masse lort om min person.

  Men godt at du kan grine lidt og hvor er det bare et smukt billede af en skøn dansk skov, elsker dine billeder


 • #105   5. aug 2017 Ligner ikke et billede fra en dansk skov

 • #106   5. aug 2017 jetset til dit citat:

  Tenna Schoer har ret, hvad angår Kina og Singapore, men den arbejdstid gælder så sandelig ikke i alle asiatiske lande tværtimod.

 • #107   5. aug 2017 Hvordan de arbejder i Asien er vel ligegyldig, vi kan se hvor flittige de er her i >Danmark og det er mere vigtigt end en eller andet provins i Asien.

  Kommer til at tænke på om Asier stammer derfra, elsker dem til en lever børge.


 • #108   5. aug 2017 #107
  Vel er det da uvigtigt, hvordan asiaternes arbejdsmoral er, det var ikke mig, der påstod, at asiaterne er flittige, for det er alle asiater så sandelig ikke.


 • Ronald G
  Ronald G Online Tilmeldt:
  dec 2015

  Følger: 5 Følgere: 21 Emner: 37 Svar: 1.238
  #109   5. aug 2017 Billedet er ikke fra en skov. det er et parti fra vore gamle hjem i Kr.Hyllinge. i yderkanten, var der en bakketop. og derunder fandt jeg disse granitsten. Jeg gravede det hele ud. og bagefter fik det til at se sådan ud. dansk natur. som jeg elsker den.

 • #110   5. aug 2017 #102
  Nu holdt jeg mig totalt til trådstarten, men den faldt ikke i god jord, så det er ved gud ikke mig der har fået den ud på et sidespor, men jeg føler mig i min gode ret til, at fortælle, hvis jeg hører og ser noget der direkte er forkert, og dethR jeg gjort, men du kan eller vil ikke forstå hvad jeg skriver.

  Jeg kan fortælle dig, at mange store hoteller og ikke mindst de store rige risbønder henter deres arbejdskraft udenfor Thailand. • #111   5. aug 2017 #108 - Det var mig, men selvfølgelig glemte jeg at skrive, at der også der er undtagelser. Der er mange millioner i Kina, knap så mange i Singapore, men de er også meget flittige i Japan, der er de gift med deres job og så glemte jeg lige Vietnam og der er sikkert flere lande.

  Denne her tråd handler om asiatisk arbejdskraft, hvor den bliver udnyttet på det groveste, så jeg kan ikke se, hvor sidesporet er. Asiater vil gerne arbejde.


 • #113   6. aug 2017 Nu har du selv lavet tråden og, jeg ser den som en historie i BT om Aupair udnyttelse i Danmark.

  Den fattige del af asiater vil gerne tjene flere penge end de kan i deres hjemland, derfor udnyttes de i de lande der er rigere, Thaier udnytter Burmesere, Japanere udnytter de fleste osv.


Kommentér på:
Det her er bare ikke OK