{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
302 visninger | Oprettet:

Skidt- id {{forumTopicSubject}}

Jeg føler mig virkelig bondefanget af SkidtID-systemet. Indtil nu, har jeg kunnet komme ind på E-boks med papkortet.

-Nu er det lukket her pr. 1. november. Uden Skidt-id, kan jeg ikke komme ind på apps, der vedrøre læge og sundhedssystemet. Det er længe siden, at jeg blev udelukket fra banken.

Mit dankort er lige blevet fornyet. Det betød, at jeg ikke kunne få det opdateret på Mobil-pay uden det møg. (Det slog hovedet "på sømmet") Den blå avis, kan man heller ikke få adgang til annoncørernes telefonnr.

SÅ NU FØLTE JEG MIG BONDEFANGET, TIL AT FORSØGE, -meget mod min vilje. - Med min kones hjælp, og et par timers frustrationer, lykkedes det.

Der blev forlangt et portræt af mig, men det var ved at "få mig pis i kog", da jeg måtte bruge mere end ti forsøg, inden mit ansigt blev accepteret. (Min kone har nu accepteret mit ansigt i over 50 år)

Nu vil det vise sig, om skidtet kommer til at virke fremover. Jeg er lidt bange for, at det kommer til at blive skrottet. - Jeg kender ikke til store edb-systemer i det offentlige, der virker. Seneste eksempel er ejendomsvurderingerne!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Skidt- id
 • #1   4. nov 2023 Jeg tager hatten af at du har klaret det hele selv med fruen, det er sku ikke nemt.

  Nu hvor du har klaret det vil du opleve at livet er blevet lidt nemmere og at du har lært noget i processen.

  Jeg har også flere gange haft lyst at kyle de hele ud af vinduet når der gik en time før jeg fik min hoved inde i rammen på mobillen.

  Men her i huset har vi den opfattelse at vi skal med på fornyelser, for hvis vi opgiver er vi tabt bag vognen, og fornyelser holder vores grå hjerner igang, og det er vigtigt i vores alder. smiley


 • #2   4. nov 2023 For mig er det, at det er blevet TVANG.

  Iflg. loven om mit-id, er det frivilligt. Der står, at man KAN få det, men ikke at det er tvunget.

  Derfor har jeg fået det oprettet MOD MIN VILJE. Og under protest.


 • #3   4. nov 2023 Busman
  Stik modsat ser jeg MitId som et forsøg for at beskytte os brugere, jeg har tabt en del penge til svindlere, men jeg føler mig nu bedre sikret smiley


 • #4   4. nov 2023 Jeg tror de fleste på vores alder har haft bøvl med det shit-id og jeg troede selv jeg var ved at blive åndsvag da det tog 3 dage før det lykkedes at scanne det pasfoto og jeg nægtede også at vente 5 uger på en tid i borgerservice smiley

 • #5   4. nov 2023 Jaaaa jeg fik nogle søde damer fra kommunen til at komme og hjælpe mig og jeg syntes det køre fint smiley

 • Å.R.
  Å.R. Online Tilmeldt:
  sep 2019

  Følger: 2 Følgere: 30 Emner: 48 Svar: 544
  #6   4. nov 2023 #5
  Leon, så må vi håbe du bor nær kommunekontoret, for jeg har lige her i aften læst, at når man skal have sin enhed (mobil el. lign.) udskiftet, kan der gå op til 24 timer :

  https://www.msn.com/da-dk/nyheder/other/nu-er-der-nyt-om-mitid-stor-%C3%A6ndring-tr%C3%A6der-i-kraft/ar-AA1jnEEd


 • #7   5. nov 2023 Ja Å.R. så gælder det om at holde liv i sin ipad og iPhone længst muligt og det gavner jo tilmed miljøet smiley

 • #8   5. nov 2023 Å.R. jeg bor i Slagelse og ja de kom ud, men tror den hjælp er sparret væk nu også den er sparret væk.

 • #9   10. nov 2023 Nu står det på text-tv, at Shit-id er solgt til et fransk firma. - Prisen er omkring en milliard kroner. - OG det køber de da ikke, uden at de er sikre på, at kan tjene tykt på det.

  Man fortæller os, at vore personlige oplysninger skal slettes om et halvt år, men det kan vi aldrig kontrollere.

  Når der således er udenlandske kapitalinteresser der står bag, kan jeg frygte, at firmaet kan trække uanede mængder af oplysninger om os, ud af systemet, og sælge til reklamebranchen, der er sultne for at få fingre i den slags. • #10   10. nov 2023 Busmann
  Nu står det på text-tv, at Shit-id er solgt til et fransk firma. - Prisen er omkring en milliard kroner. - OG det køber de da ikke, uden at de er sikre på, at kan tjene tykt på det.


  Helt enig, Mitid skulle altid på Danske hænder og forblive inde i landet.

  Men når det nu er solgt af Nets til den førende specialist indenfor cyber kriminalitet må man håbe på at det er en forbedring.

  Hvad de kan gøre med min persons oplysninger rager mig en pind, de kan hverken blive rige eller klogere på det smiley


 • #11   10. nov 2023 Ja nu har jeg ikke nogen hemmeligheder, men som Busmann skriver køber man ikke noget for omkring en milliard uden at sku tjene på det.

Kommentér på:
Skidt- id

Annonce