{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.563 visninger | Oprettet:

Nye updates i 4.2.1 {{forumTopicSubject}}

Hey folkens.
Her er en lille liste omkring hvad der er af ændringer i den nye 4.2 Firmware.



Airprint:
Med AirPrint er det nemt at udskrive e-post, fotografier, websider og dokumenter direkte fra iPhone, iPad og iPod touch. Med nogle få tryk har du en udskrevet kopi i hånden i stedet for at se dokumentet på skærmen. Der er ingen software, du skal hente, ingen drivere, du skal installere, og ingen kabler, du skal tilslutte.

Airplay:
Med AirPlay kan du streame digitale medier trådløst fra iPhone, iPad og iPod touch til AirPlay-højttalere. Så kan du afspille musik på de bedste højttalere, du har i huset.

Find min Iphone:
Find min iPhone, iPad eller iPod touch - det er navnet på den MobileMe-funktion, der hjælper dig med at finde din forlagte enhed og beskytte dens data. Og nu får du funktionen gratis på iPhone 4, iPad og iPod touch (4. generation) med iOS 4.2.3 Når du har indstillet funktionen, kan du finde din forlagte enhed på et kort, vise en besked på dens skærm, indstille en lås med kode eksternt og slette dine data eksternt. Og hvis du finder din iPhone, iPad eller iPod touch igen, kan du gendanne alt fra den seneste sikkerhedskopi.

Game Center

Vær mere social, når du spiller. Find venner, eller brug auto-match til spil med flere deltagere mod nye modstandere. Hold styr på bedrifter, og sammenlign point.4

Endnu bedre Mail

Du kan se beskeder fra alle dine konti i en fælles indbakke, organisere beskeder efter tråd og åbne bilag i programmer fra tredjeparter m.m.

Find tekst på websider

I Safari kan du foretage en hurtig tekstsøgning og finde og fremhæve bestemte ord og sætninger på selv de længste websider.

Noter med skrifter

Tilpas dine noter med forskellige skrifter – Marker Felt, Helvetica og Chalkboard.

Svar på kalenderinvitationer

Svar på invitationer til begivenheder fra venner vha. kalendertjenester som Yahoo!, Google og Microsoft Exchange – direkte fra det indbyggede Kalender-program.

Forbedringer i tastatur og ordbog

iOS 4.2 understøtter over 50 sprog og dialekter med mere end 30 nye internationale tastaturer og ordbøger til iPad.

Endnu bedre tilgængelighed

Betjen VoiceOver vha. et trådløst tastatur. Output i braille til over 30 understøttede Bluetooth-brailleskærme, der kan opdateres, på mere end 25 sprog.

Endnu bedre til erhverv

Virksomheder får stærkere sikkerhedsfunktioner, nye funktioner til administration af enheder og forbedret integration af funktioner til erhvervslivet.

Sms'er med toner

Få at vide, hvem der sender en sms, uden at se på skærmen. Vælg mellem 17 nye advarsler, og tildel specielle toner til personer på din kontaktliste.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Nye updates i 4.2.1

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce