{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
651 visninger | Oprettet:

Esben
Esben
Tilmeldt:
20. apr 2018
Følger: 1 Følgere: 8 Emner: 61 Svar: 1.966

Kedeligt? {{forumTopicSubject}}

Det siges, at kun uintelligente mennesker keder sig! Hvem, der har sagt det har jeg ikke klart for mig, men jeg er dybt uenig!
Nu om dage synes ALT at skulle undersøges - igen og igen! - og der nedsættes kommiteer og hvad ved jeg for at undersøge ting, som i mange tilfælde ville kunne besvares ved blot at kaste et hurtigt tilbageblik på den ikke sååå fjerne fortid, eksempelvis tiden efter 2. verdenskrig, hvor rigtig mange af nutidens forældre (nu formodentlig bedsteforældre) så dagens lys for 1. gang.
Bortset fra, at ALLE mennesker engang imellem oplever at kede sig, så er det minsandten ikke noget, der kan accepteres i nutidens krav om konstant underholdning.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kedeligt?
  • #1   30. jun 2018 Hvis ensomhenden indtræder og nyhederne på News bare er evige gentagelser. Men hvornår keder man sig egentlig? Der er vel altid et eller andet at finde på i hjemmet eller udenfor. Alene eller sammen med andre. Læs en bog, smil til dig selv i spejlet, ring til en ven eller gå en tur. Man behøver så absolut ikke at kede sig på noget tidspunkt. Ligesom op til en selv. Nogen er så desværre, af forskellige årsager, forhindret i at være aktiv, men behøver alligevel ikke at kede sig i nuet. Man kan tænke og filosere om hvad som helst. Skrive i en dagbog. Sprede tanker.

  • #2   30. jun 2018 Hov, der var en flue - Hej flue, hvad laver du - Hvor skal du hen -- hov nu er du væk -- næe nu kom du igen - Hvad laver du flue? Nå nu skal jeg lukke op, så du kan komme ud --- det er DEN der vej -------------------!!!!!!!

    Det var bare et eksempel smiley smiley på en oplevelse


  • #3   13. aug 2018 Jeg glæder mig til hverdagen. Til mennesker på gaden og dytten fra biler. Til folk, der smutter over for rødt med et barn i deres hånd. Cykler på fortovet, så jeg må gå på cykelstien på må og få. Dans du smukke, så let på tå. En ko, der står i kø i et supermaked med en kurv på fire (h)jul, efterbaghjul. Smil, latter og gråd. Den røde tråd.

  • #4   13. aug 2018 Jeg keder mig ikke lige nu i hvert fald --- jeg er bare træt

  • #5   13. aug 2018 Det er nu kedeligt, at vi kun er 1½ aktive her i gruppen!

  • #6   13. aug 2018 Ja det har du ret i ---- men den det varme sommer har ikke gjort det bedre smiley

  • #7   14. aug 2018 Hallo! Vi er nu kun 3 aktive medlemmer i 3 grupper. Er det så nødvendig med 3 grupper?
    Her er så blvet så RØV kedeligt, at det gør ondt. Her i gruppen kun dig og mig, da "Rosegirl" ikke må være medlem for sin mand. Alise, er også røget af. Jeg ved ved så ikke hvorfor. Nu er jeg så ikke længere aktiv i dine grupper Britta. Lad os se hvordan det går.


  • #8   14. aug 2018 Jeg holder ud til det sidste smiley

  • #9   14. aug 2018 Der bliver kun dig selv om dagen. "Rosegirl" er kun på om natten, der sover du. smiley


Kommentér på:
Kedeligt?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce