{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
414 visninger | Oprettet:

Esben
Esben
Tilmeldt:
20. apr 2018
Følger: 1 Følgere: 8 Emner: 61 Svar: 1.966

Normalhed. {{forumTopicSubject}}

Daniella Laubech
10 timer ·
Undskyld jeg forstyrrer

Når jeg ser, hvor mange, der ikke kan få et job, og hvor mange der er sat til meningsløst arbejde her til lands, kan jeg med et blik konstatere, at der er skovsvin alle vejne, som smider deres affald her og der i naturen, på gaderne i kældernedgange m.m. Jeg ser cigaretskod, som lyser med deres gule kulør - det kaldes vist mundstykket. De brillierer med deres fine farver på gader og stræder, så det er en lyst
(Jeg kommer til pointen længere nede i min klumme.)

En dag så jeg en dame hjemme ved min adresse i byen, som jeg så tit hilser på. Hun havde travlt med at samle et hav af skodder op fra rendestene og andre steder - det grove tog hun med. Det var plastickflasker, som lå og flød.
En hundeejer havde "glemt" at tage en pose med til vovses efterladenskaber. Jeg var lige ved at træde på "herligheden", men en venlig sjæl hev mig i ærmet, så jeg undgik svineriet under mine sko - dennegang.

Jeg drømmer mig tit tilbage til min ferie i Japan. Her ser man ikke den slags svineri og efterlanskaber. Hvorfor?
Japanerne er et stolt folkefærd, som er renlige - ikke alene med sig selv, men også med hensyn til affald på gaden og i naturen.
Midt i alt det her ser jeg vagter overalt. De har fine uniformer på og vogter over, at det hele er så rent og pænt, at man næsten kan slikke fortorvene.
I Japan har man nemlig set lyset. Man beskæftiger et utal af mænd og kvinder til at holde øje med alt uden for japanernes hjem.
De ser meget autoritære ud, og deres uniform gør dem ikke venligere at se på, men den giver respekt.
Man kan heller ikke svine eller larme i toget, for der går en vagt igennem hver tiende minut og bukker for passagererne, inden han går ind i den næste kupe.

Her sakker Danmark langt bag ud. Man giver folk kontanthjælp, mens de skal op på jobcenteret og lægge arm med sagsbehandlerne. De får sommetider noget arbejde, der er det rene idioti, i stedet for at politikerne tænkte sig lidt om og så, hvordan man KAN løse nogle af vore problemer.
Der MÅ da findes NOGEN, som dur til at være vagter. Så slap damen, jeg fortalte om før, for at rense gaden for skodder og andet lort.

På den ene side, er der fobi mod vagter i gaderne - på den anden side ømmer man sig over hundelorte, skodder, cykler der flyder på fortovet - ja jeg kan blive ved.
Nå jeg kan jo være hamrende ligeglad. Jeg betaler min skat, så affaldet kan blive fjernet en gang om ugen - hvis det bliver fjernet. Men jeg kunne satme godt bruge lidt af min pension til vagter, så blev jeg måske fri for at vade i en hundelort, og eventuelt falde og brække både arme og ben - men det er nok ønsketænkning.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Normalhed.
Kommentér på:
Normalhed.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce