{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
158 visninger | Oprettet:

Madonna M
Madonna M
Online Tilmeldt:
11. jan 2019
Følger: 9 Følgere: 23 Emner: 67 Svar: 707

Grundlovssikrede rettigheder i krisetider vs. risici for smittefare {{forumTopicSubject}}

I krisetid som denne er der ingen logik i at bringe andres liv i fare, ved at politikerne er vatnisser og tillader demonstrationer med 15.000 mennesker gående tæt tæt forsamlede, og så ved et forsamlingsforbud og opholdsforbud på Islands Brygge, at uddele store bøder.

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/deltager-i-demo-smittet-med-coronavirus/8165762

Det virker på mig, som om man ikke tør støde nogle grupper af mennesker, hvad er jeres opfattelse af den nye situation, som mange jo for længst havde forudset?!


Kommentarer på:  Grundlovssikrede rettigheder i krisetider vs. risici for smittefare
 • #1   16. jun Demonstrationer er en grundlovssikret ret.

  Det er nu problemet er aktuelt. Man kan ikke samle mennesker til en demonstration hvis gassen er gået af ballonen. Men alle, der har deltaget, bør lade sig teste ved mindste mistanke om smitte.


 • #2   16. jun Det er fuldstændig sindsygt at tillade en demonstration hvor kravet om antal og afstand ikke kan lade sig gøre - og bagefter skal bruge mandskab og penge til at teste folk. De kan jo i realiteten allerede havde smittet mindst 1000 eller flere - og bagefter så smitte videre.

  Folk må så havde ret lidt mellem ørerne ved at deltage og være så tankeløs.


 • #3   17. jun Mon ikke mange efterhånden er dødtrætte af demonstrationer hvad enten det er om racisme, krænkelser, mee-too, klima, statuer, BLM eller “whatever” venstrefløjen nu kan finde på at blive fornærmede over ???

  Der bliver givet alt for lang snor hvad demo tilladelser angår og det er fandme ikke iorden at tillade sympati demoer under en Corona krise smiley • #4   17. jun #3

  Det er helt grotesk, at myndighederne giver tilladelse til de store demonstrationer med 15.000 mennesker, sålænge Coronaen hærger, og samtidig er de så forsigtige på utroligt mange andre punkter, og det virker bestemt ikke altid logisk.

  Hvidovre Hospital efterlyste jo på et tidspunkt svar fra Sundhedsmyndighederne, da ikke-vestlige var i overtal mht. Corona indlagte, men det har vi aldrig fået svar på.

  Mon vi nøjes med én smittet fra den demonstration, hvor så mange har været samlet, og hvor mange andre når de så at smitte???


 • #5   17. jun Nej, jeg tror ikke vi nøjes med en smittet fra den demonstration.

  Det hører med i redegørelsen for demonstrationen, de de, der arrangerede den, ikke havde forventet at det ville komme så mange. Den del var ikke planlagt.


 • #6   17. jun Cody # 3

  "Der bliver givet alt for lang snor hvad demo tilladelser angår og det er fandme ikke iorden at tillade sympati demoer under en Corona krise "

  Hvordan har du det med meningsløse Paludan-provokationer, som han jo også kalder demoer.


 • #7   17. jun Selvmål Alis smiley

  Det er jo ikke Paludan der udgør smitterisikoen, men derimod det antal idioter der ikke kan finde ud af at ignorere ham smiley

  Generelt har muslimer og venstreorienterede meget svært ved at tage hansyn og holde afstand smiley


 • #8   17. jun Cody

  "Generelt har muslimer og venstreorienterede meget svært ved at tage hansyn og holde afstand "


  Tænk, jeg synes det er omvendt. At det er højreorienterede der har en alt for tydelig tendens til at overskride andre menneskers grænser og prøve at dominere dem.


 • #9   17. jun #5

  "Det hører med i redegørelsen for demonstrationen, de de, der arrangerede den, ikke havde forventet at det ville komme så mange. Den del var ikke planlagt."


  Sikke noget pladder, da der ikke er tilmelding til demonstrationer, ved man jo aldrig, HVOR mange der dukker op.

  Og uanset hvor mange, skulle demonstrationer i en tid som denne med undtagelsestilstand på mangt og meget, så skulle det ikke tillades i lande, der ramt af Corona.

  Så kan de skal demonstrere, alt det de vil , når vi har fået normale tilstande igen.

  Og så må du bide skuffelsen i dig, Alis, over at der ikke bli'r så meget gange i gaden, når gemytterne er faldet til ro...


 • #10   23. jun Madonna # 9

  At demonstrere er en grundslovssikret ret, og en vigtig del af vores demokrati. Det har været nødvendigt at lukke ned for mange af vores grundlovssikrede rettigheder, men det har vi vist alle forstået. Demonstrationer har været undtaget.
  Det er nogle af deltagerne der på Facebook har givet udtryk for, at det kom bag på dem, at der kom så mange.
  Nu var det rascisme, der blev demonstreret imod, og det kan være, det er det, der generer dig. Faktum er, at vi er mange, der har svært ved at klare magtesløsheden over for den rascisme der er i verden og i Danmark. Hvorfor holder rascister så systematisk fast på den ret, de tror de har til at genere andre mennesker? Det er meningsløst.

  Hvis du tror jeg kan lide gang i gaden, så er du en dårlig menneskekender. Jeg synes det er meget vigtigt at få afviklet stridigheder før endnu flere kommer til skade.

  Men jeg håber at modstanden imod rascisme den holder sig lige indtil der kommer resultater. Jeg kan ikke se nogen som helst mening med at mennesker skal vurderes efter hudfarve eller etnisk oprindelse. Vi er alle forskellige, og det er en af de udfordringer vi må lære at håndtere.


 • #11   23. jun alis

  //citat
  Hvorfor holder rascister så systematisk fast på den ret, de tror de har til at genere andre mennesker? Det er meningsløst.
  //citat slut

  Er det en ret at smadre alt omkring sig som i USA eller andre lande hvor der laves demonstrationer?

  Som med den sorte Jørgensen så starter hun selv ud med at være racistisk da hun mener at hvide skal gå bagerst og ikke har taleret. Så er man sgu en ynkelig flæskesteg uden svær og sælges som ribbensteg ingen gider købe.

  Hvis hun selv er racist i sine synspunkter omkring demonstrationer så er hun ikke bedre end KKK - Måske hun er en forklædt sort KKK. Når hun i sine ytringer selv er svinsk i munden overfor vores folkevalgte politikere så skal hun fandme ikke pive at hun får igen.

  Hvis sorte fik mere ret end hvide så ville vi lige netop se det som hun demonstrer imod.

  Man glemmer lige at sorte er lige så racistiske overfor indere, kinesere, mexicanere - men det er der sgu ingen demonstrationer omkring. Næ...så hellere give de hvide skylden for at sorte er racister overfor andre folkeslag.

  Hvorfor tror du der var en så stor fraflytning af grønlændere og jøder i ghettoer? Det er ikke etniske danskere som presser dem ud - hvem mon det så er?

  Det er derfor at sorte eller andre som demonstrerer ikke bevæger sig en meter da de selv er det de demonstrerer imod. Jørgensen er allerede kandidat til svikmøllen.

  Når mange ikke gider undersøge tingene ordentlig så bliver de tunnelsynet, for hvis man kigger på Mellemøsten så findes der vist ikke større racister - som Irak, Iran, Saudi Arabien som i deres aviser gøre tykt grin med jøder. Alle har lig i lasten og ikke bedre end andre - men dem som råber mest får opmærksomhed som i sin hykleriske måde breder sig til verden.

  Jeg tror ikke du er klar over at hvis du i tolden bliver taget med en bibel så bliver du anholdt - og sikkert udvist. Selv engelske flyselskaber som flyver til Saudi Arabien advare folk at bære kors og have en bibel med i bagagen. Så er vi sgu langt ude.

  Og så har man den frækhed at blive børne sur over et par tegninger af deres pædofile fjols som boller alt lige fra vugge til grav.Kommentér på:
Grundlovssikrede rettigheder i krisetider vs. risici for smittefare

x