{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
308 visninger | Oprettet:

Polysl
Polysl
Online Tilmeldt:
4. dec 2014
Følger: 9 Følgere: 217 Emner: 643 Svar: 8.062

Doktor Trump {{forumTopicSubject}}

//- Jeg ser, at desinficeringsmidler dræber virusset på et minut, sagde Donald Trump torsdag ved sit daglige pressemøde om coronavirus ifølge det amerikanske medie NBC News.

- Er der en måde, vi kan gøre det på ved at indsprøjte det? Man kan se, at virusset rammer lungerne, så det kunne være spændende at undersøge. // citat fra EB.

Endnu forbløffes man over Trump's fremsynethed. Men jeg håber da at det kun er hans stemmekvæg som er så dumme at sprøjte desinficeringsmidler ind i kroppen. Men på den anden side så har man prøvet mange ting som,,spark i skridtet, skyde sig i hovedet, skære en fod af uden det har haft en effekt - man har endda brugt Klorakin som viste flere dødsfald end hvis man brugte den alm behandling.

Jeg vil anbefale Trump at være den første til at få sprøjtet Klorin ind i årerne - så venter vi 20 sekunder på at han går fra orange til blå og så sort.


Kommentarer på:  Doktor Trump
 • #1   24. apr Nogle af de største gennembrud indenfor lægemiddelforskningen er sket enten ved tilfælde eller ved utraditionel tænkning.

  Hvis man fortyndede ex. Ethanol med vand til en tålelig dosis og proppede det ned i en inhalator burde det vel, alt andet lige, have en effekt på Corona virus.

  “ Ethanols katabolisme i organismen resulterer i et energiudbytte på 7 kcal/g, og omsættes med en hastighed svarende til ca. 0,1 g/kg legemsvægt/time. Ethanol oxideres af alkoholdehydrogenase til acetaldehyd ”

  Man skal dog ikke tænde en smøg samtidig smiley

  Jeg kan sagtens sætte mig ind i Trump’s tankegang og lur mig om ikke der allerede er flere forskere der har tænkt (hvorfor fanden tænkte jeg ikke på det).

  Ex.:
  Tag en smittet patient og lad ham indånde 1% ethanol og 99% vand - blodprøve.
  Derefter 2% ethanol og 98% vand - blodprøve.. osv-osv.

  Hvem ved - måske Trump lige har scoret en nominering til årets Nobelpris smiley


 • #2   24. apr Det viser sig måske snart at storrygende sprittere er immune overfor Corona smiley
  Frem med brændevinen og smøgerne venner 🥴


 • #3   24. apr Det eksperimenterede Mengele også med.

  Her en artikel om farlige eksperimenter

  https://nyheder.tv2.dk/udland/2020-04-23-usa-betalte-kina-for-at-arbejde-med-smitsom-coronavirus-i-wuhan

  Når man flytter farlige eksperimenter til den anden side af kloden, så glemmer man at tænke på, at sådan nogle virusbastarder sagtens kan finde tilbage til USA.
  For vores allesammens skyld burde det være forbudt, eller kontrolleret af et internationalt organ.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 217 Emner: 643 Svar: 8.062
  #4   24. apr Cody

  Grønland rummer en masse sjældne råstoffer som bla. bruges i mobiler så klart at Trump er interesseret i at få rettigheder til at udvinde dem.


 • #5   24. apr #2

  Min farfar, der var en af datidens bedemænd med hest og vogn, han var ligkistesnedker, og blev som nævnt andetsteds, formuende under Den spanske Syge.

  Han blev selv ramt af sygdommen, måske i mildere grad, men foruden at han røg, så drak han iflg. min far en halv flaske snaps, den dag han følte sig sløj, og blev hurtig kvik igen.

  Så noget er der måske om snakken...


 • #6   24. apr Ja, bortset fra at man skal være døddrukken hver dag.

 • #7   24. apr Typisk dansk sensations overskrift Alis henviser til og hvis man ikke dykker ned i artiklen sidder man tilbage med troen på at det er Trump’s skyld.

  USA støtter forskning i hele verden og faktisk burde støtten til Wuhan laboratoriet være fjernet allerede 2014 under Obama, men det skete ikke.

  “ Men i Kina blev videnskabsfolkene ikke ramt af Barack Obamas stramninger i 2014.
  En menneskeskabt coronavirus
  For eksempel hjalp Wuhans Institut for Virologi i 2015 med at bygge en menneskeskabt coronavirus sammen med forskere fra universitetet i den amerikanske stat North Carolina.”

  Årsagen til stramningerne i 2014 var en række uheld i am. vira- laboratorier, men uvist hvorfor ramte stramningerne ikke Wuhan smiley


 • #8   24. apr Trump er lige så meget skyldig som kineserne er.

 • #9   24. apr Ja det er godt med dig og dit gammel kommunistiske vrøvl Alis smiley

 • #10   24. apr Cody

  Man er ikke kommunist fordi man vil have retfærdighed for kineserne også. Man er retfærdig.

  For mig er verden ikke sort/hvid.


 • #11   25. apr Du lyver for dig selv Alis !

  Alle dine indlæg oser af sort/hvid - ond/god - højre/venstre - rig/fattig osv. osv. og du skal fandme nok bestemme hvem der tilhører hvad smiley


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 217 Emner: 643 Svar: 8.062
  #12   25. apr Alis

  Retfærdighed for kinesere?

  Kinesere stjæler med arme og ben og kopierer som kan tjenes penge på - det er faktisk indenfor alle grene af erhvervslivet. Ansatte er også ligeglade med retfærdighed over for resten af verden. De sender en masse medicinudstyr på marked som er det rene fup.

  Hvor er retfærdigheden overfor Brands? Firmaer, danske mærkevarer? osv.... • #13   25. apr Polysl # 12

  Jeg bryder mig ikke om Kinas handelsmetoder, men det er ingen undskyldning for at beskylde dem for noget, de måske ikke har gjort, for så er det os, der er uretfærdige.

  Der er ingen, der ved bestemt, hvordan den virus slap ud. Det må man starte med at finde ud af - om det var et uheld eller om det skyldtes en menneskelig fejl.

  Jeg bryder mig ikke om alle de eksperimenter man laver, og hvis USA financierer dem, så er de lige så skyldige som Kina. Der burde være et overordnet organ, der holder øje med den slags, for når det går galt, går det ud over os alle sammen.


 • #14   25. apr Cody - du er lige så manipulerende som Trump, og jeg kan ikke tage dig alvorligt.

 • #15   25. apr Men Cody har ret i #11

  Du nægter at have balance i tingene Alis.
  Alt hvad venstrefløjen siger skal du nok få til at passe ind i din agenda.

  Hvorimod ting fra den anden side, uanset hvor sympatisk det kan være, bliver haglet ned.

  Du siger selv at ting ikke er så enkle, nej det er de ikke, fuldstændig sandt.


 • #16   25. apr Jeg tænker faktisk at Trump måske har fat i noget der kunne være en løsning. Altså om folk æder gift via behandlet frugt, grøntsager og kød, eller om de får indsprøjtning af feks ethanolblanding, det er vel det samme.
  Måske der løsningen rent faktisk skal findes i noget så simpelt som i en inhalator, så infektion i luftvejene kan bekæmpes som det første, og videre derfra i resten af kroppen.
  Måske er Trump ikke helt ved siden af i tanken.


 • #17   25. apr #16

  "Altså om folk æder gift via behandlet frugt, grøntsager og kød, eller om de får indsprøjtning af feks ethanolblanding, det er vel det samme."

  Som en sidebemærkning, så undrer det altid veganere og andre afholdende, hvis de får cancer og alvorlige sygdomme.

  Så en skønne dag finder 'de kloge' nok ud af, at kød ikke er mere usundt end frugt og grøntsager. smiley

  Kig bare på, hvad en næsespray indeholder, selv det kun er få promille, det er både saltsyre og lign. skrappe sager, og hvem husker ikke fra barndommen, hvordan toilettet så ud efter behandling med saltsyre. smiley


 • #18   25. apr Jeg har aldrig brugt næsespray, heller ikke til at ordne badeværelset med smiley

  Men ja, faktisk bliver mange af de fedtforskrækkede, veganere og div andre trossamfund også ramt af sygdom. Det er lidt pudsigt. Men det må være Allahns og de riges straf, for én skal have skylden.


 • #19   25. apr Cris7 # 15

  Så du kommer Cody til hjælp og bakke op omkring personangreb. Det er ikke min person, der er til debat!!!
  Jeg har dannet mig en mening om temmeligt mange ting, og den passer ikke personer, der går op i penge, magt og afstraffelsessystemer. Så kommer magtsystemerne i brug.

  Emnet her er Trump og hans idiotiske forsøg på at lege læge. Hvorfor falder folk for den slags.

  Så er der Kina og hvad det var, der gik galt der. Det har danske højreekstremister også fuldt tjek på længe før der er foretaget en undersøgelse af kendsgerningerne.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 217 Emner: 643 Svar: 8.062
  #20   25. apr Madonne

  Jeg kender ikke til toilet i min spæde barndom, her var det et DAS - som blev gravet ned i baghaven da vi boede i H.C.Anderensgade i Odense. Varm vand? ha - nej havde vi ikke, Varme - ha ha - havde vi ikke, andet en kakkelovn i stuen. Men jeg savnede ikke noget, da jeg ikke kendte til andet.


 • #21   25. apr Polysl

  Er opvokset med koldt og varmt vand, brusebad og centralvarme i vinterdomicilet, men DAS og primus i sommerhuset... smiley


 • #22   25. apr Madonna # 17

  "Som en sidebemærkning, så undrer det altid veganere og andre afholdende, hvis de får cancer og alvorlige sygdomme. "

  Hvor mange veganere kender du? Dem er der ikke ret mange af, der er betydeligt flere vegetarer som jeg.

  Jeg opfatter dyr som medskabninger og ikke som mad.

  Et par videnskabelige kendsgerninger: Vegetarer får ikke så ofte canser, og det har noget at gøre med kroppens kemi er lidt anderledes end kødspiseres.
  Når mennesker spiser kød reagerer fordøjelsessystemet som om det er gift.
  Jeg har været vegetar i så mange år, at jeg bliver hundesyg hvis nogen har kommet kød eller produkter fra kød i det, jeg spiser.

  Angående Trumps forslag om at prøjte gift ind i kroppen på folk, så burde han overlade sådan en vurdering til lægerne. Man har allerede penicillin og forskellige andre produkter, og jeg vil gætte på, at det er der allerede eksperimenteret med. Det er godt til at slå bakterier ned, men virus er mere sejglivede. Nogle af dem gemmer sig oven i købet i kroppens celler og kan ikke rammes af hverken penicillin eller tilsvarende.

  Min tanke er, om vores immunforsvar kan klare opgaven. Så er man i det mindste delvis beskyttet resten af livet.


 • #23   25. apr Alis, årsagen til "at ikke så mange vegetarer får cancer", kunne vel sagtens være fordi der ikke er ret mange vegetarer i forhold til normaltspisende mennesker på verdensplan?

  Jeg forstår ikke at vegetarer skal forgribe sig på naturen på den måde. Planter har faktisk følelser, som dyr også har.
  Og mennesket, har igennem evolutionen jo været kødspisere. Hvorfor pludseligt få den idé at det er usundt når lægevidenskaben rent faktisk modbeviser det.
  Der er bla nogle ting i fisk, og dyr, som proteintyper og vitaminer og fedt, som mennesket bør få, og ikke kan erstattes af planter.
  Der var for noget tid siden, en artikel om et studie, der viste at veganere bla havde mindre chance for at overleve et menneske der spiste kød og varieret kost.


 • #24   25. apr Claus

  Forklaringen på at vegetarer ikke så tit får canser fik jeg engang af min læge, men jeg kan ikke huske hvad det er for en kemisk balance i kroppen, der er anderledes.

  Man skal skelne mellem vegetarer og veganere. Veganere spiser slet ikke animalske produkter, mens jeg som vegetar spiser æg og mælkeprodukter. Man skal også sætte sig lidt ind i det. Vitaminer som B12 og D-vitaminer findes ikke i frugt og grøntsager, så det må man sørge for at få på andre måder.

  Jeg kan være lidt betænkelig hvis forældre lader mindre børn leve af veganerkost. I deres sted ville jeg tage en læge med på råd og sørge for at få taget nødvendige blodprøver for at kontrollere, at det går godt.

  Hvad vi spiser har ret stor betydning for også hvordan vi har det psykisk, så lad mennesker eksperimentere som de vil, men med ansvarsfølelse.


 • #25   25. apr Jeg kender godt forskellen på vegetar og veganer Alis.

  Men stadig, jeg er overbevist om at mennesker der spiser kød, de dels lever længere og sundere. Det er videnskabeligt bevist. Der er nogle grønne ting, som maven ikke engang kan nedbryde. Bla majs og de fleste former for kerner/frø.
  Kød kan nedbrydes og optages i vores fordøjelse og krop.
  Man må konkludere at mennesket aldrig har været bygget til kun at spise grønt. Det påstår studierne i hvert fald. Og dem vælger jeg at tro på.
  Min læge er iøvrigt enig. Uden proteiner fra kød, så har mennesket et problem med at have styrke nok i muskelmasse og sener. Desuden kan manglende kød også medføre psykiske lidelser, så som sindssyge, præcis som bla for meget salt også kan.
  Jeg havde snakken med egen læge for mange år siden, i forbindelse med styrketræning og min kost.
  Ja kroppen er et fint maskineri, hvorfor jeg også tror at Trump faktisk er inde på noget rigtigt.


 • #26   25. apr Leon.

  "Desuden kan manglende kød også medføre psykiske lidelser, så som sindssyge, præcis som bla for meget salt også kan. "

  Den må være til Alis..... LOOOOOL smiley


 • #27   25. apr Markgreven

  Hvorfor i alverden skal man diskutere hvad folk må spise? Lad dem spise, hvad de selv føler for. Forskellige typer har forskellige behov ang. kost.

  Jeg kan jo også påstå, at det at spise kød gør folk følelseskolde. Det er der faktisk nogen, der mener.

  Efter at have været rundt i forskellige teorier er jeg kommet til den konklusion, at mennesker selv må mærke hvad de har brug for at spise. Hvorfor skal man have så travlt med at gøre sig klog på andres vegne, de kan vel tænke selv.

  Ang. psykiske lidelser så er Ocd ikke en sindssygdom. Tidligere kaldte man det tvangsneuroser, og det er et bedre udtryk.


 • #28   26. apr Ang. idioten Trump.

  Han forsøger jo at udlægge sin vanvittige idé om blegemiddel o. lign. sprøjtet ind i kroppen som et sarkastisk svar, for at redde ansigt.

  Men nej, han mente det skam alvorligt, hvilket der ingen tvivl bør være om.

  Manden er ikke rigtig klog, total sociopat.


 • #29   3. maj Ang. kost, gad li at vide, hvad Trumpet er til smiley - Etanohl 85% smiley smiley smiley

  Men mennesker tilhører Rovdyr, og det kan vel ikke komme bag på nogen, vi er født til at spise kød, så det må betyde, at vi rent faktisk har brug for det.


Kommentér på:
Doktor Trump

x