{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
861 visninger | Oprettet:

Nogle gange er det en god ide at pive! {{forumTopicSubject}}

Og for pokker hvor ville jeg ønske jeg havde gjort det.
Her er en lille historie om hvor galt det kan gå når man ikke gider at give efter, den er lidt lang, håber nogen gider at læse den, der er faktisk en mening med den.

For over 5 måneder siden hvor jeg kørte på knallert inde i århus, misforstod jeg et lyskryds, og hamrede ind i en bil, midt i et kryds i myldretiden. Det var et utroligt held at det eneste der skete andet end en masse hudafskrabninger og knubs, et giga hævet knæ, og nogle dybe sår på hånden, intet brækket, ingen varige men. Troede vi da..
Nå, men jeg blev hentet i ambulancen, havded ellers ligget og sagt at det var lige meget og sådan, at jeg havde det fint, men de insisterede. Ja okay, det lykkedes mig jo faktisk at smadre hele venstre side af bilen, så der var nok noget om det.. Men jeg kommer ind på hospitalet, mor og far er er allerede, så jeg mander mig lidt op og lader som om det ikke gør ondt. Privatchaufførene siger "du har det da fint, du er da ikke akut.. Du ryger bare på skadestuen". Fair nok, ikke alt det pis tænkte jeg.
Sårne bliver renset i ulidelig smerte, men jeg vælger at grine af det i stedet for. Hun spørger, "gør det meget ondt?" Jeg griner vidre og siger, "ja gu gør det ondt, bare få det overstået".. Facaden er lige ved at falde da hun siger hun kan se knogle, men jeg tænker "Smerte er kun midlertidigt, bare kæmp dig igennem uden at ligne en svans". Fandme dumt.
Det bliver kort snakket om røngtenbilleder, men det kommer de fra <I>da det ikke ser ud til at gøre så ondt igen</i>. Hun spørger om jeg kan bevæge fingerne, og det kunne jeg ikke, men de gættede på at det nok ikke være fordi den var brækket.
Anyway, jeg tager til skydetræning dagen efter, gør ufattelig ondt, DM 3 dage efter, (får en 3. plads :b ) og forestætter lidt sådan i en måneds tid.
Jeg vælger så at tage til læge fordi den stadig gør sygt ondt. Han sender mig til røngten med en <i>ventetid på 3 måneder</i> og jeg tænker, what the hell, om det er nu eller senere, gør nok ikke noget.
2 måneder efter billederne er taget, (i mandags) tager vi ind og får hele situationen forklaret.
Overlæge og hånd specialist, siger at der har været et brud langt nede af hånden, men før håndledet (shit). Han siger også at det er vokset forkert sammen(mere shit) og til sidst at hvis det skal repeareres, skal hele hånden afstives, så alle mine fingre vil bøje samtidig, og jeg vil ikke kunne holde ordentlig om ting, og det vil nok stadig gøre ondt. (Deeeeep shit). Jeg går til skydning, og er på elite niveau, går rigtig meget op i det, og det vil jo ikke kunne lade sig gøre mere, hvis fingerne ikke virker individuelt, så alt det vil måske ryge i vasken.

Og den store finale.

"Det er sgu en skam du først kommer med det nu, havde du sagt det da det skete, var det super nemt at fikse, men nu er der ikke rigtig noget at gøre."

Så hvis jeg havde pevet lidt dengang, var der intet i dag, men i stedet for kan jeg knapt holde et glas vand uden at det gør voldsomt ondt, hvilket nok ikke bliver bedre.

Så når det kommer til skader, så piv for fanden alt det i kan, det er sgu bedre end at sidde og skulle skrive de her lorte historier.

/Morten Flecks, 6 dobbelt danmarksmester, og 8 dobbelt jyllandsmester i skydning - Kommer nok ikke til at ske igen.


Kommentarer på:  Nogle gange er det en god ide at pive!
Kommentér på:
Nogle gange er det en god ide at pive!

Annonce