{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
144 visninger | Oprettet:

Havvind mølle udbud. {{forumTopicSubject}}

Så kom Danmarks historiens største havvindmølle udbud.
Alle er dybt imponerede, nu viser Danmark vejen frem hvordan man løser hele CO2 problematikken, så vi kan blive klima neutral i 2050 måske 2045 og rede klimaet for os selv og resten af verden.
Det fordre naturligvis at alle andre lande følger trop og bliver klima neutrale, også Kina som er verdens største udleder af CO2, og som man hvis man kan tro Google vil opfører to Kulkraft værker om ugen i et ukendt antal år fremad, samt 300 i udlandet, foruden at nedlægge 1000 gamle kulkraft værker. En stor mundfyld som de mener at kunne gøre klare inden 2060. Da nye kraftværker typisk har en levetid på omkring 60 år er man nok for optimistisk med deres tids horisont.
Da der er fem til seks hundrede millioner mennesker som lever uden adgang til el, vil man nok se at man generelt vil satse i de forskellige lande på først at satse på el fra kul til alle, før man tænker på at blive klima neutral.
Så glem alt om globalt at blive CO2 neutralt mange år ud i fremtiden, måske vil det aldrig lykkes.
Hvad betyder det globalt hvis Danmark bliver CO2 neutralt om 20 til 25 år? Absolut intet, landets udledning udgør en promille af den samlede globale CO2 udledning som moder jord aldrig vil opdage hvis den mangler.
Så alle de møller man nu vil opstille løser ingen problemer, og vind og sol er to ustyrlige samarbejdes partnere som er uegnede til at levere en stabil energi uden at man har en stabil grundlast som ikke indgår i oplægget.
Det er en utilgivelig fejl og nok den største og dyreske at man historisk har taget den beslutning med vindmøller og i øvrigt også solceller, i stedet for at afvente små ti år for at få alternativ stabil energi, som vi kan få med de nye fjerde generations atomkraft anlæg, det første køre og er allerede tilsluttet det Kinesiske el net.
Så er der eksperter der siger at der ikke findes noget tripping point hvor klimaet bryder sammen, for temperatur og CO2 indhold har altid ændret sig både op og ned, det ved de fra Iskerne boringer på Grønland.
Måske er det den meget ud skældte Bjørn Lomborg der i årtier har advokeret for at acceptere klimaændringer og holde op med at tro at vi kan ændre klimaet, der har ret.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Havvind mølle udbud.
  • #1   24. apr https://www.dr.dk/nyheder/viden/klima/analyse-storstilet-vindudbud-er-knald-eller-fald-dansk-klimapolitik

    Alt kan se så rosenrødt ud på papiret, men praksis er ofte helt anerledes.



  • #2   24. apr Ole S
    Hvis jeg elleres forstår dit indlæg korrekt, så mener jeg at vindmølle parker begge on og offshore er en midlertidige løsning for tidens energi problemer.

    Og jeg forstår godt politikernes begejstring fordi Danmark tjener kassen på vindmølle eventyret, samtidigt med at der åbnes op for alternative løsninger.

    Jeg er begejstrede for at vindmølle vinger nu kan genbruges, og at de fabrikker som nu bygges ligger der hvor transport omkostninger, og belastningen for vores vejnet er minimalt.

    Der bliver nok lavet fejl undervejs, men kampen for energineutralitet er i gang og personligt er jeg begejstrede for brint eventyret via vindenergi.


  • #3   24. apr Jeg ser med glæde til hvis der opføres havvindmølle parker, hvis det det bliver til noget - tænker at staten vil tage alt alt for meget for udlejning af havbunden hvor møllerne skal opføres.
    Danmark er et afgiftland af værste skuffe, så måske gider ingen (eller kun ganske få) byde ind på projekterne.
    Det ellers gode ved havmøller er, at der aldrig er vindstille på havet.
    Men nu må vi se, om vores regering kræver så mange penge, at det aldrig vil blive udført !


  • #4   25. apr Å.R
    Det ellers gode ved havmøller er, at der aldrig er vindstille på havet.
    Men nu må vi se, om vores regering kræver så mange penge, at det aldrig vil blive udført !


    Der er andet gevinds ved havmølle parker som man ikke hører meget af og dette er at det er det allerbedste liv for fisk på stedet


  • #5   26. apr Godt skriv Ole S og fuldstændig enig.
    Det er aldeles jammerligt at Danmark leger førerhund på så billig en baggrund og til så høj en pris.
    Klima Demonstrationer og fanatikere findes i stort set alle lande lige med undtagelse af de lande der sviner allermest selvfølgelig.
    Både inden og udenrigsflyvninger slår nye rekorder og det samme gælder den samlede tonnage transport til lands og til vands.
    Det sidste nye er at Forskerne har regnet ud at skovene optager væsentlig mere co2 end man hidtil har regnet med.
    Danmarks utopiske klimamål skal betales via afgifter på afgifter pålagt en mikroskopisk befolkning der i forvejen er et af verdens mest afgiftsplagede folkefærd.
    Set i lyset af verdens stigende forbrug af kul og fossilt brændstof er det en landsskadelig adfærd regeringen har gang i og man kunne virkelig ønske der var en voksen til stede der kunne sætte de ansvarlige på plads..


Kommentér på:
Havvind mølle udbud.

Annonce