{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
188 visninger | Oprettet:

cris7
cris7
Online Tilmeldt:
16. dec 2014
Følger: 16 Følgere: 80 Emner: 355 Svar: 3.294

Frastødende Forsvarskommando! {{forumTopicSubject}}

https://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/afghanistan-veteran-om-overgreb-de-tog-dem-ind-i-en-hytte-paa-skift/10175830

https://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/afghanistan-veteran-om-overgreb-man-blev-briefet-hjemmefra/10175775

Ikke kun de sidste par dage har der været omtale omkring grov voldtægt af børn, begået af de 'såkaldte allierede ' Afghanske soldater.

Forsvarskommandoen har hele tiden nægtet at kende til det. Hvilket også hele tiden har været løgn. Det er så frastødende!

De Afghanske soldater burde ha' været henrettet. Men det må man vist ikke sådan lige!

Det allermindste man kunne have gjort var at påtale det, og at det IKKE måtte finde sted hvis man ønskede hjælp og optræning af danske soldater.

Men Forsvarskommandoen har sikkert vendt det blinde øje til, ikke ladet den slags rapporter gå igennem systemet men 'arkiveret dem lodret'.

For hva', det er jo bare afghanske børn, som er blevet købt/stjålet til misbrug. Det er bare en del af den afghanske kultur!

Så skidt vær med det, man skal tænke på det store hele. smiley

Så at hjælpe mod overgreb fra Talibans side, så er det åbenbart okay at tillade overgreb på små uskyldige børn, der må sys bagi fordi de er sprættet op! Tænk den smerte, m.m. de har været udsat for!

Bør der ikke være en slags kodeks for at vores soldater må/skal påtale sådanne handlinger. Ikke mindst indberetninger hvis vores egne soldater selv gør sig skyldige i overgreb af kvinder og børn? Hvilket jo også er sket.Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Frastødende Forsvarskommando!
Kommentér på:
Frastødende Forsvarskommando!

Annonce