{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
208 visninger | Oprettet:

Upassende adfærd {{forumTopicSubject}}

Moderaterne har ekskluderet Mike Fonseca (28 år) grundet hans åbenlyse forhold til en 15 årig skoleelev 😲
Noget tyder på at partiet tiltrækker små klamme politikere for også hedengange Jon Stephensen (57 år) røg ud efter klamme beskeder til en ung pige fra partiets ungdomsafdeling.

https://www.tv2east.dk/sjaelland-og-oeerne/smidt-ud-af-partiet-efter-forhold-til-15-aarig-pige

Hvis man som voksen har et seksuelt forhold til en mindreårig er man kriminel og skal retsforfølges og mon ikke det er det næste der sker for Mike Fonseca som nu har sygemeldt sig efter at han forgæves har bejlet til andre partier der selvfølgelig ikke vil have noget med ham at gøre.

Bekymrende at politikere med så dårlig moral og dømmekraft kan blive valgt til folketinget !

Hvad mener i andre ?


Kommentarer på:  Upassende adfærd
 • #1   19. nov Jo, men hvordan opdager man at en politiker har dårlig moral og dømmekraft?

  Lige bortset fra en åbenlys sag som denne, så vil jeg mene, at hvis god moral og dømmekraft skulle være betingelsen for at være medlem af Folketinget, så kan man fyre en meget stor del af politikerne.
  Det er ikke alle sager, der er så åbenlyse som denne.


 • #2   19. nov Alis C

  Ganske enig, men nu var det mere moralen og situations fornemmelsen på det personlige plan jeg tænkte på smiley


 • #3   19. nov Cody

  Bare alle sager om dårligt moral var så enkelt som denne her

  Vi har godt nok haft mange sager om dårligt moral og etik hos vores ledende politikere, men hver gang der skal stemmes er de sager åbenbart glemt.'
  Jeg ved ikke om Fonseca er klamt, men det ville ikke undre mig.

  I hvert fald forstår han ikke noget om situations fornemmelse smiley • #4   19. nov Jeg tænker at dem der ønsker at være sammen med en pige på 15.år nok ikke høre til inde i Folketinget og det ku ligeså godt være en dreng på 15.år og der er jo en grund til at der findes en alder hvor vi siger at så er de voksende nok til at gå i byen, drikke og for den sagsskyld få børn og et kørekort som 18.årig.

 • #5   20. nov Bekymrende at politikere med så dårlig moral og dømmekraft kan blive valgt til folketinget ! jvf. Cody

  Ja, det er meget bekymrende. Hvilket også gælder dem som misbruger deres embede på forskellig vis.


 • #6   20. nov ris7 ÅRH det er der jo intet nyt i.

 • #7   20. nov Netop Leon. At der intet nyt er i det er bekymrende.

  Ham fjolset Jon Stephensen som ingen heller vil røre med en ildtang, ... altså lige til at regeringen kan vakle med sit flertal, for så kan han godt bruges til at lave en aftale med. smiley
 • #8   20. nov Cris7 politik behøves jo ikke være kønt, bare det køre og det uanset om jeg syntes om det eller ej.

 • #9   22. nov #8 Leon

  Det kan godt være at politik ikke behøver at være kønt, men politikkere bliver utroværdige når de omgår deres egne holdninger for at redde deres politiske liv.

  De har ingen integritet overfor dét som de påstår at stå for på et tidspunkt, og så vender bøtten for at påstå noget andet.


 • #10   22. nov Cris7 nu er jeg jo en ældre herre, så jeg er ikke til 15.årig piger, men hvis vi tager den kriminelle lavalder er den 15,år og var politikeren 28.år og syntes at huske at der findes x-antal mange unge kvinder der er sammen med en oldsag på og over min alder, syntes i det lyder bedre smiley

 • #11   23. nov Da jeg gik i skole, var der en pige i klassen over mig, hun var 15 år, som begyndte at komme sammen med en meget kendt sportsjournalist, som var 19 år ældre. (Vil ikke nævne hans navn).

  Han kom nogle gange og hentede hende i sin sportsbil når hun fik fri fra skole. Selvom nogle af os mente det var mærkeligt, var der også mange som synes det var sejt. Ingen voksne greb ind.

  Nu er tiden så en anden. Hvilket er godt.

  Men jeg mener at det er en skandale at Jon Stephensen bliver lukket ind i varmen igen, og får plads i Folketingets Udenrigsudvalg, Socialudvalg og Grønlandsudvalg, bare fordi man vil sikre regeringens overlevelse.

  Ingen ville ha' med ham at gøre efter alle hans sager. Det er mangel på integritet overfor det man har sagt før, og det man gør nu. smiley

 • #12   23. nov Cris7 tænker du på den sag hvor de var tre i en seng.

Kommentér på:
Upassende adfærd

Annonce