{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
417 visninger | Oprettet:

Den nye ejendomsvurdering. {{forumTopicSubject}}

Ja nu har jeg kun hørt om hvordan folk kan blive tvunget til at måtte sælge deres hus grundet den nye ejendomsvurdering og den kan man ikke engang klage over og hvis det har sin rigtighed vil der igen komme flere hjemløse og mon ikke i andre også har hørt om den nye ejendomsvurdering.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Den nye ejendomsvurdering.
  • #1   14. sep 2023 Ja, det ser ud til at være noget værre rod!

    10 år, 4 millarder!

    Nogle dage inden det blev lanceret, havde nogle uvildige it-eksperter set på det, de mente at det var alt for fejlbehæftet. (De udtalte sig i radioen.)

    https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/ejendomscirkus-danmark/9949766





  • #2   14. sep 2023 Ja vi praler godt nok af, hvor langt vi er foran, men det er som politikerne der ikke engang kan forstå, hvor de bor. Og ser vi på ikke mindst Amanda, og rodet hos skat. Se alle små og store svindlere der har haft nærmest fri adgang til den danske statskasse,

    Men nu er det ikke engang kun svindlere, men også krigen koster, så kommuner og regioner skal spare på samme tid som regeringen kan sikkert snakke en ko ud af en kløvermark.
    Vi er som befolkning vel bare tosse dumme.

    Ja det er ikke kun mink der slagtes, der er flere 2 benede der minster livsgnisten. bare se på en statsminister med vedhæng der ikke lever farligt, hun besøger kun Ukraine og ikke Kærshoved gård. m.m så ikke underlig, at kriminelle ikke vil ud af Danmark. Men du siger de vil stramme røven.


  • #3   14. sep 2023 Inden man laver et opslag som dette Leon, burde man sætte sig lidt mere ind i tingene - Jeg har også fået en helt åndssvag ejendomsvurdering, men der gives rabat hvis vurderingen er for høj, samtidig sættes procenterne ned, så folk i langt de fleste tilfælde kommer til at betale mindre fremover i ejendomsskat.

    Men alt det, er der ingen som kan se, før vi får forskudsopgørelsen fra skat til November.
    Så må vi tage den derfra til November - tålmodighed er en dyd smiley


  • #4   14. sep 2023 Læs dette omkring 'rabat' og nedsættelse af procenter.

    https://ekstrabladet.dk/penge/mikael-mogensen-du-betaler-selv-din-rabat/9949119


  • #5   14. sep 2023 Jeg har læst mange forskellige forklaringer om både ejemdoms og grundes nye vurderinger, og giver ikke meget for det, før vi får vores forskudsopgørelse, hvor både beløb og og evt. rabatter er opgivet på.
    Ingen kan regne med noget før midt i November.


  • #6   15. sep 2023 Desværre Å.R. ser det ud til at alt for mange mennesker er helt fortvivlede over de ejendomsvurderinger som de har modtaget.

    Nogle er ved at sælge, nogle at købe, men tør ikke.

    Det ser ret kaotisk ud.


  • #7   15. sep 2023 Det ligner noget som ejerskifteforsikring eller generel, hvor stat, kommune samt forsikringerne. er ind over.

  • #8   15. sep 2023 Det véd jeg ikke rigtig så meget om.

    Men så vidt som det er blevet undersøgt, kan man heller ikke mere regne med ejerskifteforsikringer. For som du er inde på Brok, så ja, her er forsikringsselskaber også med på sidelinjen. Samt sker der meget snyd og bedrag med dem.



  • #10   15. sep 2023 Å.R. jeg tænker på hvordan dem der er ramt, endog hårdt ramt og altså går fra en ejendomsvurdering på skal vi sige 1,5 og op til 35 millioner og så skal vente på rabatten, må gå og tænke hvordan klare vi den og så går over til dem der har fået en normal ejendomsvurdering og nu tænker du nok i at du vil se et link og det er til trods for at der har været x-antal mange historier omkring de ekstreme ejendomsvurderingshistorier op den sidste uge og det burde jo være nok smiley

  • #11   15. sep 2023 Cris7 ja det er helt væk og tak for kigget smiley


Kommentér på:
Den nye ejendomsvurdering.

Annonce