{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Byer der begynder at synke.
 • #2   20. maj 2023 Som der står i artiklen: Geofysiker Tom Parsons mener ikke, at det var en fejl at bygge de enormt tunge skyskrabere i New York, da man mange steder har bygget på fast grundfjeld såsom skifer.

  Men visse steder er der bygget på et lag af sand og ler, hvilket over tid kan få bygninger til at synke langsomt.

  - Jo blødere jorden er, desto mere kompression er der fra bygningerne. Hver gang, der bliver bygget, skubbes der lidt mere til jorden, siger Tom Parsons.jvf. tv2 News


  Det burde jo være ret klart, hvis man bygger på lag af sand og ler, at det vil erodere på et tidspunkt. Men hvorfor har man tilladt det?

  Det er jo spørgsmålet.


 • #3   20. maj 2023 Cris7 tak for kigget og tænker på hvordan forsker jo nu til dags kan fortælle om byer der er rutsje i havet af forskellige årsager eksempelvis jordskælv - vulkan udbrud eller tsunami.

 • #4   20. maj 2023 Bare tænk på Venedig, og de problemer de har haft igennem tiderne, og sikkert stadig står overfor.

  Jeg tror forskere har det svært med at kunne forudsige ting mere, for vi har virkelig ødelagt jorden, trods advarsler igennem dekader. Så alt hvad der sker bliver mere og mere uforudsigeligt. • #6   20. maj 2023 Cris7 ja enig og vi mennesker burde tage ved lære af de steder hvor man kan se de fejl vi mennesker burde lære af og eksempelvis for meget skovhugst hvor sandflugt og tørke gør at det bliver til umenneskelige forhold at leve i og som gør at vi har klimaflygtninge.

 • #7   20. maj 2023 Jojo enig og hvis vi bare forsætter med at kigge på frem for at gøre noget ved de problemer går det jo helt galt.

Kommentér på:
Byer der begynder at synke.

Annonce