{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Byer der begynder at synke.
 • #2   20. maj Som der står i artiklen: Geofysiker Tom Parsons mener ikke, at det var en fejl at bygge de enormt tunge skyskrabere i New York, da man mange steder har bygget på fast grundfjeld såsom skifer.

  Men visse steder er der bygget på et lag af sand og ler, hvilket over tid kan få bygninger til at synke langsomt.

  - Jo blødere jorden er, desto mere kompression er der fra bygningerne. Hver gang, der bliver bygget, skubbes der lidt mere til jorden, siger Tom Parsons.jvf. tv2 News


  Det burde jo være ret klart, hvis man bygger på lag af sand og ler, at det vil erodere på et tidspunkt. Men hvorfor har man tilladt det?

  Det er jo spørgsmålet.


 • #3   20. maj Cris7 tak for kigget og tænker på hvordan forsker jo nu til dags kan fortælle om byer der er rutsje i havet af forskellige årsager eksempelvis jordskælv - vulkan udbrud eller tsunami.

 • #4   20. maj Bare tænk på Venedig, og de problemer de har haft igennem tiderne, og sikkert stadig står overfor.

  Jeg tror forskere har det svært med at kunne forudsige ting mere, for vi har virkelig ødelagt jorden, trods advarsler igennem dekader. Så alt hvad der sker bliver mere og mere uforudsigeligt. • #5   20. maj Cris /Leon
  Problemet er jo in ældgammelt, men på et tidspunk må det gøre en INtryk på stedet.

  Jeg tror ikke at vi kommer til at opleve det, men på et tidspunkt går det galt og bliver de omtalte steder oversvømmet og så bliver scenariet med den Perfekte storm virkelighed.

  Delen af København kommer til at opleve samme problem dersom der er bygget på blød jord hvor alt langsomt synker og vandet stiger

  Personligt mener jeg dog at den slags problemer er små ting i forhold til at se hvor slemt det står til med vores natur.

  Vi var en tur til Blåvand i dag for at lufte fruen, og det er tankevækkende at se alle de døende træer i titusindvis smiley


 • #6   20. maj Cris7 ja enig og vi mennesker burde tage ved lære af de steder hvor man kan se de fejl vi mennesker burde lære af og eksempelvis for meget skovhugst hvor sandflugt og tørke gør at det bliver til umenneskelige forhold at leve i og som gør at vi har klimaflygtninge.

 • #7   20. maj Jojo enig og hvis vi bare forsætter med at kigge på frem for at gøre noget ved de problemer går det jo helt galt.

Kommentér på:
Byer der begynder at synke.

Annonce