{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
166 visninger | Oprettet:

Lukasjenko opfordrer til en betingelsesløs våbenhvile i Ukraine {{forumTopicSubject}}

https://www.n-tv.de/politik/Lukaschenko-fordert-bedingungslose-Waffenruhe-in-der-Ukraine-article24025357.html

Alexander Lukasjenko henvender sig i en tale til nationen egentlig til det hviderussiske folk i. Præsidenten appellerer dog - først og fremmest - til Ukraine. Hans tenor: først 'ubetinget' våbenhvile, derefter afklaring af de resterende spørgsmål ved forhandlingsbordet.

"Det skal stoppe nu, før det eskalerer yderligere," sagde Lukasjenko i sn tale til nationen. "Alle territoriale spørgsmål, genopbygning, sikkerhed og andre spørgsmål bør og kan afgøres ved forhandlingsbordet."

Han advarede Ukraine om den forventede modoffensiv. Den ville umuliggøre forhandlinger mellem regeringerne i Moskva og Kiev.


Hvad mener du om Lukaschenkos appel?

Den er fornuftig nok, men jeg tvivler stærkt på, om den er opstået af hans egen overbevisning eller om det er en appel, der er aftalt med hans ven Putin.

Jeg er sådan set også lige glad, hvad baggrunden er for appellen, så længe den vil blive efterkommet og fører til fremgang til fredsforhandling, der igem forhåbentlig kan bevirke en afslutning på krigen.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Lukasjenko opfordrer til en betingelsesløs våbenhvile i Ukraine
  • #1   31. mar 2023 Annella Lukasjenko er da talerør for Putin og de er bange for Ukraine og deres modoffensiv - kun der for de ønsker våbenhvile og jeg tror bare ikke på Lukasjenko og Putin.

  • #2   31. mar 2023 Leon

    I det mindste har Rusland forsigtigt reageret på Lukaschenkos appel:

    Opfordringen er blevet taget til efterretning, og vil blive drøftet med Lukasjenko i den kommende uge, sagde Putins talsmand Dmitry Peskov.

    Nu har den spanske premierminister Pedro Sanchez på en pressekonforence i Beijing opfordret Kinas præsident Xi Jinping til at føre samtaler med den ukrainske regering. Han opfordrede Xi til at tale med præsident Volodymyr Zelensky for selv at høre om Ukraines fredsplan.



  • #3   31. mar 2023 Nå skidt pyt den fantasiløse provokatør har så igen gjort et af mine trådtemaer til sit eget, men hvad noget skal tiden vel gå med, når man sidder hjemme og kun skuler til, hvad andre foretager sig.

    Det må sgu være surt at have sådan et indhold i sin dagligdag og slå tiden ihjel med det.


  • #4   1. apr 2023 Nu begynder også tyske SPD-politikere at efterlyse et fredsinitiativ og opfordrer kansler Olaf Scholz "til at få især Brasilien, Kina, Indien og Indonesien til at mægle sammen med Frankrig for hurtigt at opnå en våbenhvile," uderstøttet af historikeren Peter Brandt, søn af tidligere kansler Willy Brandt (SPD).

    "For hver dag, der går," vokser "faren for en eskalering af fjendtligheder", hedder det i tekstens opfordring. "Skyggen af ​​en atomkrig" ligger over Europa, verden må ikke "glide ind i en ny stor krig". Det er "det vigtigste" nu "at gøre alt for en hurtig våbenhvile, at stoppe den russiske angrebskrig og finde vejen til forhandlinger". Først da kan "vejen til en fælles sikkerhedsorden i Europa banes".

    Teksten er offentliggjort af bl.a. ; DW, afp og dpa.

    Så Lukaschenko står i mellemtiden ikke alene med hans appel til våbenhvile.


Kommentér på:
Lukasjenko opfordrer til en betingelsesløs våbenhvile i Ukraine

Annonce