{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
386 visninger | Oprettet:

Ak ak Sverige {{forumTopicSubject}}

Der er vel efterhånden ikke den kriminalitetsstatistik hvor Sverige ikke ligger i toppen og nu har rigspolitichefen og flere politichefer taget bladet fra munden.
Bandekriminalitet og klansamfund vokser ukontrolleret med rekordmange drab til følge og politiet er ofte magtesløse fordi ingen tør tale med politiet.
https://www.berlingske.dk/internationalt/svenske-politichefer-kriminaliteten-er-paa-et-aldrig-foer-set

Tænk engang at det ikke er mere end 15 år siden at Sverige var foregangsland og indtog dukserollen i Europa.

Soc.demokratiet med Stefan Löfven i spidsen har med mediernes hjælp udskammet enhver kritik af indvandringen og ødelagt det trygge Sverige med sin komplet forfejlede indvandringspolitik.
Samme Löfven der gentagne gange paradoksalt nok brugte Danmark som skrækeksempel på fremmedfjendsk indvandringspolitik !

Svenskerne var uhyggeligt længe om at se realiteterne i øjnene og spørgsmålet er nu om det er for sent at vende udviklingen og vinde kampen mod klanstyrede parallelsamfund og gadebander.

Hvad tror i andre ?


Kommentarer på:  Ak ak Sverige
 • #1   6. feb Sverige har, så vidt jeg ved, samme lovgivning som Danmark hvad religionsudøvelse angår og det betyder at religion er en privat sag, men trods det har Sverige tilladt bønnekald fra tre moskeer i Sverige.
  Det er åbenbart ikke nok for i en forstad til Stockholm indkaldes der nu ulovligt til bøn tidligt om morgenen som en borger indfangede på nedenstående video.

  https://samnytt.se/video-boneutrop-i-stockholmsnatten-allahu-akbar/

  For muslimer er religionsudøvelse bestemt ikke en privat sag og mon ikke det er en af årsagerne til de sørgelige tilstande i vores naboland.  profilbillede
 • #3   6. feb Cody N ja hvis man er gæst i et land skal man følge skik eller land fly smiley

 • #4   6. feb Xanadu Z kirken stod der vel da du valgte den som nabo - sygehuset ligeså - moske er nok kommet til senere og den larmer ikke og jeg smiler af din tale om skimmelsvamp og ser at du har humoristisk sans smiley

 • #6   6. feb Xanadu Z jeg smiler og husker da jeg som barn var på ferie i Tycho Brahe alle i den ende hvor kirken ligger lige ved siden af og det er på Amager smiley

 • #8   6. feb Jeg boede ved siden af en kirke som teenager. Jeg kunne sagtens sove fra klokkerne om morgenen.

 • #9   6. feb Xanadu:

  Som skrevet står i oplægget er det Sveriges fremtid der ligger mig på sinde, men hvad religion angår er forskellen på frihed og lighed godt illustreret ved kirkeklokkerne som symboliserer vores statsreligion til forskel fra andre religioner der ikke har denne tilladelse til at vække dig smiley

  Det kunne ikke falde mig ind at være pikeret på svenskernes vegne, men jeg finder det overmåde besynderligt at deres regering overhovedet tillader muslimsk bønnekald over højtalere 😲 • Jojo
  Jojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 7 Følgere: 22 Emner: 232 Svar: 2.167
  #11   6. feb Jeg synes det er trist for Sverige, især for dem som ikke har bed om de problemer, men når jeg nu ser nyhederne fra Tyrkiet hvor nok flere end titusind mennesker har tabt livet i de mange jordskælv, så er de problemer forholds vis småt.

  Og mon ikke Sverige går noget ved problemet

  Det kan man dog ikke med en jordskælv.


  profilbillede
 • #13   6. feb JoJo jeg sidder lige nu og ser dr1 hvor en tyrkisk journalist og skribent beretter at Erdogan har bevilget mia. til bygningssikring fordi Tyrkiet ligger mellem den Nord og øst anatolske forkastning og er derfor meget ofte udsat for jordskælv.
  Problemet er blot at de dyre bygningssikringer kun er foretaget i de områder hvor Erdogans kernevælgere bor og det omfatter desværre ikke det ramte område smiley


 • Jojo
  Jojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 7 Følgere: 22 Emner: 232 Svar: 2.167
  #16   6. feb Cody
  Problemet er blot at de dyre bygningssikringer kun er foretaget i de områder hvor Erdogans kernevælgere bor og det omfatter desværre ikke det ramte område

  Det trist Leon, men desværre normalt in politik.
  Samtidigt med at det typisk er de fattige områder som bliver hårdest ramt fordi de sparer på de dyre jordskælvs sikring.

  Jeg tror bestemt ikke at Erdogan er glad for den katastrofe, det kan potentielt blive endestationen for manden, han vil jo netop blive dømt hvordan han hjælper de områder som er hårdest ramt.

  Men han er en mester manipulator som in bedste Putin style har sat en antal af hans rivaler ud af spillet.

  Jeg ved godt at der er lidt OT, men det bliver interessante af følge hvordan han klarer det.

  Men de hele er skræmmende at se, og jeg tænker hvor heldigt vi er her i landet at den slags natur katastrofer aldrig sker


 • #17   6. feb Xanadu.

  Jeg fornemmer tydeligt din indignation over min holdning, men lige såvel som du ikke behøver bo i det tyrkiske epicenter for at ytre din mening derom behøver jeg heller ikke bo nær den pågældende svenske moske’ for at ytre min mening derom !
  Til din orientering har jeg de seneste to årtier udtrykt min modvilje over den støt stigende indvandring fra især muslimske lande på dette og flere andre fora, alene udfra kulturens negative impact der medfører tilstande der ligner de svenske, franske, italienske m.v..
  Sluttelig vil jeg påpege at ingen er forpligtet til at kommentere emner der er dem imod smiley


 • Jojo
  Jojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 7 Følgere: 22 Emner: 232 Svar: 2.167
  #19   6. feb Cody
  Sluttelig vil jeg påpege at ingen er forpligtet til at kommentere emner der er dem imod


  Cody, vel sagt.
  Men bær over at Zanadu nu er ny her, han skal nok lære forskellen mellem tomater og kulturen smiley


 • #20   6. feb Helt enig JoJo og godt man ikke behøver bo i de ramte områder for at ytre sig derom 😅

 • #22   6. feb Xanadu - jeg er totalt afslapper og hvis jeg slapper mere af skider jeg i bukserne 😬

 • #24   6. feb Xanadu

  Det ville pynte på debatten hvis du delagtiggjorde forummet i dine egne meninger om substansen i de emner der lægges op.
  Ingen bliver vist klogere af smarte “oneliner” indlæg 🤔


 • #25   6. feb Jeg tænker på hvem der syntes at det er mig der skriver siden mit navn bliver nævnt og jeg siger bare jeg er kun mig ingen fake profil.

 • Jojo
  Jojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 7 Følgere: 22 Emner: 232 Svar: 2.167
  #26   6. feb Leon
  Jeg tænker på hvem der syntes at det er mig der skriver siden mit navn bliver nævnt og jeg siger bare jeg er kun mig ingen fake profil.


  Leon, det er mig som er skyldigt.
  Jeg er forfærdeligt med navner om at sige de mild, og jeg skrev Leon hvor Cody skulle være.

  Beklager gamle, sker aldrig igen før næste gang smiley

  Men det kan også være vanskeligt at holde styr på alle navne nogen profiler har.
  Jeg tror det startede med Ellen eller Annella, så blev det Daniel, så kom Dan L, og nu er det Xanadu alt imens Brok er væk


 • #27   6. feb Jeg har som JoJo også fornemmelsen af at der bag Xanadu trolden gemmer sig en gammel kending der keder sig fordi ingen gider hans el. hendes gamle profil 🤔

 • #29   7. feb Xanadu

  Tak for en regulær kommentar 👍🏼


 • #31   8. feb
  Svenskerne var uhyggeligt længe om at se realiteterne i øjnene og spørgsmålet er nu om det er for sent at vende udviklingen og vinde kampen mod klanstyrede parallelsamfund og gadebander. Jr. trådoplægget


  Jo, det er desværre meget for sent. Sverige det skønne land er blevet til Wild West på en moderne måde med knive og smart guns, Sverige har top score i drab i EU, er det nu vi siger, utak er verdens løn, men det siger også, at det nytter ikke at være gæstfri åbenbart. Vi har i DK hørt for, at vi ikke har taget godt imod den indvandring/flygtninge strøm vi har haft og det er derfor, vi har så mange problemer i DK. Jeg mangler virkelig at få en god forklaring der giver mening.

  Uanset hvad, så er der ikke noget, der er tilfredsstillende - intet kan bruges i Skandinavien, hvad fanden laver de så her - ingen har sendt bud efter dem.
 • #33   8. feb Jetset det må være op til Svenskerne at ryde op og søger for at lov og orden kommer tilbage i Sverige smiley

 • #34   8. feb Xanadu Z Der skal jo stadigt være to til en tango smiley

 • #35   8. feb Måske har Paludan ikke været den eneste, der har været i Sverige for at provokere muslimerne. For nogle år siden blev over 20 flygtningelejre i Sverige brændt af. Vi fik at vide, at det var flygtningene, der havde brændt dem af, fordi de hellere ville bo på hotel, hvilket er en højst usandsynlig forklaring. Det er mere sandsynligt at det har været islamofober og måske fra udlandet, der har været sure fordi svenskerne ikke ville være med til at mistænkeliggøre muslimer, og at det altså har været "plantede beviser".

 • #36   8. feb #35 - Jeg vil tage hatten af for dig, hvis du kan dokumentere det.

 • Jojo
  Jojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 7 Følgere: 22 Emner: 232 Svar: 2.167
  #37   8. feb Jeg tror det er dem Alis mener

  22. oktober: Et tidligere plejehjem - der var tiltænkt indkvartering af flygtninge - går i brand. To ruder er knust i kælderen, hvor der lugter af benzin.


  20. oktober: En villa i Munkedal, der bruges som flygtningebolig, er blevet ødelagt af brand.


  18. oktober: En gammel skolebygning i Onsala i Kungsbacka, som skulle huse flygtninge, brænder ned.


  17. oktober: En skole i Kånna ved Ljungby, som blev istandsat for at huse flygtninge, blev brændt ned.


  13. oktober: Brand udbryder i en barak i Arlöv, Skåne. Det skete dagen efter, at den blev taget i brug som bolig for uledsagede flygtningebørn.


  29. september: En kraftig brand udbrød i et lagerlokale ved Stenungsund. Det blev delvist brug som flygtningelejr.


  15. september: En lejlighed til uledsagede flygtningebørn i Boden bliver hærget af brand.


  16. august: Samtlige boende i en flygtningelejr i Arboga, hvor den såkaldte Ikea-morder levede, blev flyttet til andre steder, efter to affaldssæk-lignende objekter med brandfarlig væske blev fundet på ejendommen.


  16. august: Nogen sætter et brændende kors op ved en asylbolig i Malung.


  14. august: Brand udbryder på en bolig for uledsagede flygtningebørn i Värnamo.


  20. juli: Brand i en kælder på en asylbolig i Bengtsfors.


  19. juni: To brandbomber kastes ind på en kommende asylbolig i Filipstad. Det resulterer i en mindre brand.


  17. juni: En altan på en flygtningebolig i Vilhelmina brænder ned, og der bliver udført hærværk på ejendommens bus.


  22. maj: En flygtningebolig med ti lejligheder bliver brændt ned i Gusum.


  1. maj: 130 mennesker bliver evakueret fra et asylcenter i Filipstad, efter en brand opstår i en bolig.


  23. marts: En brand bryder ud på en bolig til uledsagede flygtningebørn i Kolbäck.

  Kilde: Sveriges Radio • #38   8. feb Nu vil Sverige skærpe terror lovgivningen grundet øgede terrortrusler som menes at være en følge af Paludan’s koran afbrænding.

  https://www.berlingske.dk/internationalt/sverige-skaerper-terrorlov-koranafbraending-oeger-trusselsniveau

  Den udmelding er ren populisme for præcis samme udmelding kom de med i sommers.

  https://jyllands-posten.dk/international/ECE14141951/sverige-haaber-indsats-mod-terror-vil-overbevise-tyrkiet/

  Sverige kan ikke bebrejde andre for de islamiske terrortrusler for den har været deres faste følgesvend siden årtusindeskiftet iflg. en google søgning.
  Her er en artikel fra 2010 hvor islamisten “Maximus” truer Danmark med et terrorangreb fra sin celle i Sverige fordi vi angiveligt er islams fjende.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article4261560.ece

  Jeg synes Sverige’s regering bør rejse til Canada og studere den mentor ordning som JoJo har omtalt tidligere.
  Gætter på at det vil kræve adskillige tusinde fuldtidsstillinger at implementere ordningen i Sverige, men noget skal der jo ske for de kan jo ikke blive ved med at kaste skylden på Paludan 🤔


 • #39   8. feb Det er tilsyneladende ikke kun Paludan der er skyld i Erdogans vrede.

  “ Tyrkiets kritik mod Sverige vokser efter sidste uges ophængning af en Erdogan-dukke i Stockholm. Nu efterlyser en svensk avis satiretegninger, der håner præsidenten.”

  Det var en pro kurdisk gruppe der stod bag “hængningen” af Erdogan i en lygtepæl.
  Artiklen er fra d.20 januar og bag betalingsmur, men det meste af budskabet er synligt.

  https://politiken.dk/udland/art9173152/Svensk-avis-efterlyser-tegninger-der-h%C3%A5ner-Erdogan


 • Jojo
  Jojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 7 Følgere: 22 Emner: 232 Svar: 2.167
  #40   8. feb Cody
  Det var en pro kurdisk gruppe der stod bag “hængningen” af Erdogan i en lygtepæl.


  Det er ikke nemt at være Erdogan for tiden, nu skal han yde stats hjælp til de ramte områder hvor der traditionelt bor mange Kurdere, han skal jo blive genvalgt smiley
 • #41   8. feb Ja og ikke nok med det så bliver han også voldsomt kritiseret for sin håndtering af krisen og det har ført til at adgangen til Twitter er blevet minimeret for at forhindre at kritikken spreder sig.
  Desværre rammer det også evt. overlevende i ruinerne der også bruger Twitter

  https://www.berlingske.dk/internationalt/brugen-af-twitter-i-tyrkiet-begraenses-efter-jordskaelv


Kommentér på:
Ak ak Sverige

Annonce