{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
296 visninger | Oprettet:

Frankrig på afgrundens rand {{forumTopicSubject}}

Det ser overordentlig skidt ud for Frankrig og nok også langt værre end de fleste forestillede sig.

400.000 illegale migranter fra Afrika og ml.Østen vælter ind i det grænseløse land hvert år samtidig med at ca. 280.000 franskmænd forlader landet.
750 ghettoer i storbyernes udkant regeres af islamiske bander og radikale imamer.
200 voldtægter om dagen (udelukkende mod hvide) begået af illegale indvandrere der samlet set står bag 48% af al kriminalitet i Frankrig.
Umotiveret dødelig vold med halsoverskæringer er blevet hverdag i Frankrig hvor medier konsekvent blot angiver dødsårsag som “stik i halsen”.
“ Det franske uddannelsessystem er i gymnasiernes og grundskolernes klasselokaler udsat for islamisk intimidering.

Dem, der troede, at drabet og halsoverskæringen af skolelæreren Samuel Paty ville medføre, at myndighederne ville træffe drastiske beslutninger, tog fejl.
Nu fortæller lærere over hele Frankrig om de skånselsløse trusler, som de modtager. I mange af deres indgivne klager står der, at muslimske elever truer med at “lave en Samuel Paty” på dem.
Jødiske lærere udsættes for antisemitiske trusler og fornærmelser. Rektoren på et gymnasium i de parisiske forstæder modtog for nylig et anonymt brev, hvori en jødisk lærer blev truet.
“Vi laver en Samuel Paty på ham og hans far, den gamle zionistiske rabbiner”, står der i brevet. Vi vil ikke have jøder på gymnasierne. Bliv i jeres synagoger!
Vi tager os af læreren, når han går ud af gymnasiet”.
Rektoren politianmeldte det. Der sker formentlig intet. År efter år har 80% af sådanne anmeldelser i Frankrig ikke ført til yderligere tiltag.

“ Frankrigs BNP er faldet fra at være verdens femte højeste i 1980 til nu at være en tiendedel i dag, og BNP per indbygger er faldet fra en global femteplads til en 23. plads i samme periode. Frankrigs vægt i verdensøkonomien er faldet fra 4,4% i 1980 til 2,3% i dag. Frankrig er et af de europæiske lande, der påfører sin befolkning det højeste skattetryk (45,2% af BNP i 2022). Frankrig har desuden det højeste offentlige udgiftsniveau i den udviklede verden (57,9% af BNP i 2022) – og en stigende andel af de offentlige udgifter går til økonomisk støtte til indvandrere, legale såvel som illegale.”

En journalist skriver:
“ Værre end det stigende barbari er følelsen af, at vores ledere er i fornægtelse og ude af stand til at træffe de nødvendige markante og effektive beslutninger for at sikre befolkningens beskyttelse. Barbariet spreder sig, når myndighederne ikke længere formår at garantere lov og orden.”

https://24nyt.dk/frankrig-glider-mod-barbari-og-kaos/

Ovenstående link indeholder en mængde henvisninger markeret med blåt.

Frankrig er et godt eksempel på hvordan politisk korrekthed samt inkompetence og berøringsangst ødelægger en stor nation !

Er Sverige samme sted som Frankrig ?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Frankrig på afgrundens rand
Kommentér på:
Frankrig på afgrundens rand

Annonce