{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
304 visninger | Oprettet:

Mødre og børn hjemtages ikke til Danmark fra Syrien. {{forumTopicSubject}}

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2022-12-16-moedrene-til-tre-danske-boern-skal-blive-i-syrien-lejr-slaar-domstol-fast

For et par dage siden slog den danske domstol fast, at 2 mødre med 3 danske børn ikke vil blive hjemtaget til Danmark.

Mødrene har fået frataget deres danske statsborgerskab, og har henholdsvis marrokansk og somalisk statsborgerskab stadig.

Der er ingen tvivl om at det er trist og forfærdeligt for disse børn at vokse op og opholde sig i Al Roj lejren, med sygdom og ingen fremtid.

Der er heller ingen tvivl om at mødrene skulle have deres danske statsborgerskab frataget, da de selv har valgt et andet 'statsborgerskab', som 'borger' af et ISIS land.
Ikke mindst at de ikke skal ha' mulighed for på nogen måde at sætte deres ben på dansk jord igen.

Man har tilbudt kun at tage børnene til Danmark, men det vil mødrere ikke tillade.

Når mødrere ikke tillader det, så kan man naturligvis heller ikke tvinge dem til det.

Men det siger jo ret meget om mødrenes indstilling, og det valg de har taget både før og som de stadig gør.

De kunne gi' deres børn en fremtid, et bedre liv nu, ved at gi' slip på dem i denne situation inden det er for sent, men det ønsker de ikke.

Istedet tager de deres egne børn som gidsler, for selv at komme til Danmark.

Det er en trist sag.

Jeg mener ikke at man skal tillade mødrere tilbage her. Mødrene må selv stå til regnskab for deres måde at forvalte deres børns liv på, trist som det er, så må børnene bøde for deres forældres forfærdelige beslutning.

Hvordan ser I på det?







Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Mødre og børn hjemtages ikke til Danmark fra Syrien.
  • #3   19. dec 2022 #1 Alis

    Begge mødre har familie her i Danmark, som hellere end gerne vil tage sig af børnene.


  • #4   19. dec 2022 Der er så mange børn rundt om i verden der lider slemt grundet deres forældres valg af den ene eller anden slags.

    Det er forfærdeligt, for hver eneste barn.

    Her er der en mulighed for børnene, men det kræver at disse mødre viser kærlighed og styrke nok, til at lade børnene få en fremtid.

    Mødrene har forspildt deres egen mulighed, idet de velvidende har tilsluttet sig et forfærdeligt styre, hvor deres børn ville opvokse og blive oplært i had til alle der ikke mener det samme som dem som styrer, og oplært til at slå folk ihjel på de forfærdeligste måder hvis de ikke fuldstændig underlægger sig.












  • #6   20. dec 2022 Fanatiske islamister er jordens bærme og skal isoleres i den muslimske verden hvor de hører hjemme.
    Den vestlige verden overrendes af disse islamistiske asyl shoppere der benytter enhver lejlighed til at bekæmpe demokrati og frihedsrettigheder hvorend de slår sig ned og de somaliske indvandrere er i særklasse hvad angår isolering fra vestlig indflydelse.
    Det er en uskik hvis børn af islamister agerer adgangsbillet for sine hjernedøde forældre.
    Med dobb. statsborgerskab er vestlige lande i sin fulde ret til at fratage disse islamister deres vestlige statsborgerskab.
    Især venstrefløjen og de radikale er fortalere for hjemtagelse af islamistiske idioter så tak og lov for at de ikke fik indflydelse på den nye regering 🧐


  • #8   21. dec 2022 Liberalister skærer ikke hovedet af folk eller sprænger uskyldige mennesker i luften, ej heller bortfører de børn som sex slaver eller oplæring i terrorisme.
    Der er ingen som i slet ingen sammenligning ml. Liberalister og islamister hvad grusomhed og fanatisme angår.
    Ja børnene er i vanskeligheder grundet deres forældre og hvis forældrene ikke vil slippe dem er de i endnu større vanskeligheder - igen på grund af deres forældre.
    Det hverken kan eller skal Danmark tage ansvaret for og det er vist kun i venstreradikal logik at Danmark har et medansvar.
    Danmark har rigeligt med dyre og uintegrerbare udlændinge i forvejen så hvorfor i himlens navn skulle vi hente flere hertil der oven i købet har vendt os ryggen ?
    Skiftende krigsherrer, klaner og terrorgrupper som bl.a. Al-Shabaab har ødelagt Somalia og adskillige vestlige forsøg på at stabilisere landet har været forgæves.
    Danmarks demokrati er hverken mere eller mindre demokratisk end andre landes demokratier og hvis du fulgte med i regeringsdannelsen har du vel opdaget at der ikke noget der hedder rød og blå blok mere 😏


  • #10   22. dec 2022 Om man vælger at være kriminel, terrorist, landsforræder eller at støtte og leve sammen med en morderisk terrororganisation, så går det ud over ens familie.

    Uanset hvilken af delene, så udsætter man selv sin familie for fare og svigt m.m.

    Man har kun sig selv at bebrejde i disse situationer, ingen andre.



  • #13   22. dec 2022 Alis #11

    Ja og i vikingetiden drog vi ud og plyndrede og voldtog 🙄
    Vi taler nutid Alis så det er vist din virkelighed der halter gevaldigt efter !
    Gabestoks princippet - mener du som når et medlem af Nye Borgerlige på Nørrebro får sin hoveddør overmalet med nazi symboler og sedler i opgangene at der bor en nazi tilhænger ?
    Eller den højreorienterede politiker der måtte sige sit job op fordi den butik hun arbejdede i blev vandaliseret af autonome venstreorienterede der tilmed på facebook rådede folk til at boycotte forretningen ?
    Er det den slags gabestok metoder du mener?
    Hvis forældrene ikke vil slippe børnene er det forældrene der straffer børnene og ingen andre !
    Specielt muslimer er uintegrerbare overalt hvor de slår sig ned i demokratiske lande og har derfor intet med diskriminering at gøre !
    “Forkerte metoder” - Somalia er et sammenrend af konkurrerende islamiske grupperinger der konstant bekriger hinanden og landet er konstant i top hvad angår et af verdens farligste lande.
    Det er nemt for dig at sidde i din lænestol og påstå at krig i muslimske lande altid er vestens skyld når virkeligheden er at islams religiøse vanvid har eksisteret siden Muhammed voldtog sin 7 årige kone 🤨


  • #15   22. dec 2022 Lyder mærkeligt JoJo - bliver det præciseret hvilke nationaliteter disse europæiske voldtægtsmænd havde ?
    Jeg formoder du hentyder til den store nordamerikanske indvandring fra især Europa og Asien.
    Til forskel fra den Islamiske kultur er resten af verden trods alt kravlet ud af middelalderen 😄
    At voldtage er bestemt ikke forbeholdt hvide 🤔


  • #18   23. dec 2022 Til forskel fra islam’s muslimer har danskerne bestemt forandret sig de sidste 150 år hvilket du jo selv nyder godt af i form af ligeberettigelse og stemmeret hvilket du ikke finder i muslimske lande - husk det !
    At sammenligne amagermanden med terrorister giver ingen mening og iøvrigt er du jo fortaler for at det altid er samfundets skyld når sådanne mennesker slår ihjel 🙄
    Ja Alis det kommer ikke bag på mig at du forveksler film med virkelighed 🤔
    Der er ingen undskyldning for pirateri og terrorisme bortset fra i hovedet på de venstreorienterede 🤨


  • #20   24. dec 2022 #19 Alis

    Jeg taler ikke om skyld, jeg taler om årsager og virkning. jvf. Alis

    Når mennesker bliver voldelige, så er der en årsag, og det er den man skal have fat i hvis man vil ændre samfundet til mere fredeligt. jvf. Alis


    Man kan ofte ikke bruge hverken dårlig barndom eller andre årsager til at undskylde for kriminelle handlinger.

    Dermed ikke sagt at der ikke er mennesker hvor deres baggrund/opvækst spiller ind, men ikke som du mener er mere generalt for alle.


    Man kan ha' det som 'blommen i et æg', og begå forskellige former for kriminalitet.

    Man kan ha' den værste opvækst, men viljestyrke nok til at uddanne sig, leve godt og være det ærligste menneske.

    Det er magt, begær og egoisme, der oftest er grunden til kriminalitet af forskellig art.


















  • #21   25. dec 2022 Alis vi kan ikke debattere seriøst hvis du fastholder at mennesker ikke har forandret sig i flere tusinde år for det er noget forfærdeligt sludder 🙄
    Lovgivninger ændres selvfølgelig fordi mennesker ændrer sig - længere er den ikke.
    Islam’s Sharia lovtekster har derimod ikke ændret sig siden Muhammed og da det er de dybt religiøse der stadig svinger taktstokken i den muslimske verden vil det moderate flertal af muslimer blive fastholdt i deres middelalder kultur.
    Iran er et godt ex. på hvor svært fornyelse har det i den muslimske verden fordi det moderate flertal ganske givet støtter op om kvinderne, men alligevel bliver banket på plads af det fundamentalistiske mindretal.
    Afghanistan er et andet ex. på hvor galt det går når det religiøse vanvid igen får overtaget.
    Islam er på alle leder og kanter en ondskabens religion der bygger på Koranens fanatiske gudedyrkelse fra fødsel til død uden mulighed for at undslippe.
    Hvis det moderate flertal virkelig ønsker reformationer (jeg tvivler dog stærkt) kræver det et samlet oprør mod fundamentalismen i hele den muslimske verden på tværs af landegrænser.

    “ Jeg taler ikke om skyld, jeg taler om årsager og virkning.”

    Hvordan vil du definere årsag hvis ikke du vil tale om skyld ?
    Du bruger jo stort set alle dine indlæg på at give samfundet skyld for alting - ingenting er menneskets eget ansvar - alting er samfundets skyld !

    “ Derimod kan film gøre at man kommer igennem et følelsesmæssigt forløb, så man bedre kan forstå den følelsesmæssige side af problemerne.”

    Alt for mange mennesker lever i en drømmeverden hvor fantasien overtager virkeligheden og det er bestemt ikke samfundets skyld.

    Jeg benægter hverken hungersnød eller krig i Somalia, men det er stadig den enkeltes ansvar hvis vedkommende vælger at slå andre ihjel !
    Som Cris7 skrev er der masser af mennesker der med samme udfordringer vælger en anden vej end den kriminelle.
    Det er heller ikke en tilfældighed at Somalia er er blandt de mest korrupte og voldelige lande i verden med konstante religiøse konflikter (islam igen igen).

    Det er ikke en naturlov at blive kriminel el. morder fordi man har det svært 🤔


Kommentér på:
Mødre og børn hjemtages ikke til Danmark fra Syrien.

Annonce