{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
291 visninger | Oprettet:

Corona hjemme test - OSV. {{forumTopicSubject}}

Ja jeg møder jo en hel del mennesker trods det at jeg ikke kommer ud som andre gør og det jeg høre er jo at den dersens Corona hjemmetest kun er omkring 20% vejledende - altså vil en ud af fem være misvisende og kun test ved et testcenter kan man få ordenligt besked.
Når man så samtidigt høre om nye varianter hver 14 dag / en gang om måneden tænker jeg bare (gab) og jeg ved at de fleste er så trætte af Corona snak at det kun går helt galt - dog syntes jeg at høre om flokimmunitet + talen om det 4 stik og hvad jeg tænker tror jeg ikke skal ud.


Kommentarer på:  Corona hjemme test - OSV.
 • Jojo
  Jojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 5 Følgere: 8 Emner: 78 Svar: 905
  #1   10. jan Hej Leon.
  Stik modsat dig kommer jeg meget ud til dagligt.
  Golf tager meget af min fritid, men jeg kan til gengæld meget godt lide det, så det går nok.

  Vi er nu kommet så langt at vi ikke mere har Covid som et dagligt tema, kun nogen gange hører man noget om det.

  Men jeg tager det jeg hører ikke så tungt, jeg er snart voksent og kan forme min egen mening og bruger kun det jeg kan bruge til efterretning.

  Min kone bruger hjemme test og den har upåklageligt altid været retvisende, altså at hun ofte følget op med en rigtige test og den var i alle tilfælde de samme.

  Flok immunitet skulle vi opnå her sidst på måneden ifølge eksperten og så er der kun dem som nægter vaccine tilbage som skal tage hensyn til deres pårørende.

  Vi har en i familien som nægter indtil videre, men dersom han har egen firma bliver det efterhånden temmelig bøvlet for ham om ikke at snakke om hans kone som har tre små børn, så mon ikke han kommer til fornuften på et tidspunkt.

  Ellers må han selv om det, vi har gjort hvad vi kan for at passe på samfundet og nu er covid ikke mere noget vi spekulere på. smiley


 • #2   10. jan jojojo ja men dejligt med en aktivitet som golf og du skal vel snart have stik nr.4 og jeg er ikke nået til den første endnu og det selv om jeg jo gerne tager den for Gud - Dronning og fædre landet - men jeg syntes der er meget forvirring + jeg tænker at dem der mangler at få deres stik er vigtigere end mig - sådan har jeg nu altid tænkt smiley

 • #3   10. jan jojojo jeg læste også at der var kommet en ny variant som muteret på liv og løs - så intet på den front kan overraske mig smiley

 • Jojo
  Jojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 5 Følgere: 8 Emner: 78 Svar: 905
  #4   10. jan Jo, Leon, den nye variant kommer nu som influenza hvert år m.fl. men de er fra nu af ikke så farligt mere,

  Jeg tager pga. min kone gerne en fjerde stik, og også de kommende årlige ligesom vi får den imod influenza.

  Det er forresten godt at vide at hele forløbet er som de har varslet, skide godt at vi bor i et land hvor de tager hånd om deres borgere og har penge og overskudt til at dele ud til befolkningen.

  Hvis de små gris vi spiser kan klare hele 11 eller 12 vaccine stik i deres liv kan vi vel også klare det tænker jeg smiley


 • #5   10. jan Hjemmetest - gider ikke bruge penge på det bras. Markedet vælter ud med en masse bras for at folk skal købe det bras, jeg har så bare valgt at stå helt af det Corona pis. Er dødtræt at læse om det, høre om det i nyheder, nu har man igen fundet flere nye varianter i 2 lande - flere stik - flere stik- folk kunne i en situation blive anklaget for at være narkoman, med alle de huller og blå mærker som nogle får.

  Næ tak - behold jeres skrammel for jer selv, jeg gider ikke være en dansk nålepude, med stik nr 4 som er på vej - måske stik nr. 5 - måske stik nr. 6 -

  Det holder ikke op - i bliver fyldt op med så meget bras at nogle dør af det.


 • Jojo
  Jojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 5 Følgere: 8 Emner: 78 Svar: 905
  #6   10. jan Polysl
  Sådan har jeg det med brok smiley


 • #7   10. jan jojojo Godt du beskyttet din kone smiley

 • #8   10. jan jojo

  Ikke sjovt at du har brok, hvor klunkerne når ned på knæet, det begrænser en - speciel hvis man vil ride på en pruhest.


Kommentér på:
Corona hjemme test - OSV.

x