{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
385 visninger | Oprettet:

Sort Borgmester må gerne være racist {{forumTopicSubject}}

Chicagos sorte borgmester, den kvindelige Lori Lightfoot, meddelte for nylig, at hun på ubestemt tid fremover kun ville give solointerviews til ikke-hvide journalister. Hun siger også at der udøves systematisk racisme i det amerikanske samfund. smiley

Det er ikke en "smart" udmelding, da man generelt anklager de hvide for at være racister.

NU kan systematisk racisme nemt tilbagevises, hvis man kigger på hvor stor andelen af sorte der sidder i fængsel, til forskel for latinos og asiatere.

En VAT prøve viser også at hvide score 1123, sorte score 946, latinos score 990, hvor asiatere score langt højere end hvide nemlig 1223 - så den påstand holder ikke en meter.

https://bit.ly/3vp8RPi


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Sort Borgmester må gerne være racist
  • #3   25. maj 2021 Alis

    Så din logik er at man godt må være racistisk 1 dag, bare man kalder det en demonstration?

    Så din logik er at man godt må diskriminerer 1 dag, bare man kalder det en demonstration.

    Det sjove er at hvide amerikanere ikke går på gaden og smadre hele byen og brænder biler af over den udmelding.

    Det sjove er at sorte amerikanere går på gaden og smadre hele byen og brænder biler af over den udmelding hvis en hvid havde sagt, han kun vil snakke med hvide journalister.


  • #5   25. maj 2021 Hvis de sorte stoppede med at være så kriminelle så kunne de sagtens sidde i gode stillinger, faktisk er der mange sorte i gode stillinger, der er også mange sorte filmstjerner.

    Men hvis man køre den attitude at man er offer, så komme man ingen vegne. Sorte er også presset af deres egne som helst holder dem på deres niveau. En slags amerikansk sort jantelov.

    En kriminel som har afsonet sin dom, skal bryde med sin omgangskreds eller kommer man ingen vegne. Det er basal viden. Jeg ved så ikke om mange sorte kriminelle syntes at genvejen er bedst som kriminel, for at få penge nok til at blive hæderlig - men mange sorte er ikke særlig gode som kriminelle - det er derfor de vælter ind i fængslerne.

    Asiatere er gode kriminelle - det er sjældent at man napper en i både USA eller Danmark. Det er nok derfor man anser dem som godt integrerede, ikke for at sige at at alle asiatere er kriminelle, men de har en helt anden indstilling og drive og en forståelse for at uddannelse er vejen frem.

    Vi ser også at muslimske piger stormer frem med gode karakterer, faktisk bedre end etniske danskere - mens at brødre ligger og køre ræs i Vollsmose og dårlig kan stave deres navn. Det er sgu lidt besynderligt at der er så stor forskel på brødre og søster - men forklaringen er nok at brødre for en længere snor - til forskel fra søster som holdes i stram snor og så bruger tiden på at uddanne sig. Når søster uddanner sig er de jo uden for forældres og brødres opsyn.


Kommentér på:
Sort Borgmester må gerne være racist

Annonce