{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
95 visninger | Oprettet:

SKAT. {{forumTopicSubject}}

Ja når vi kommer op i alderen huske der fleste af os historierne om SKAT og alle de historier om hvordan SKAT er blevet snydt for milliarder må kunne siges at være sket efter at SKAT blev centraliseret og mange medarbejder i SKAT måtte finde nye arbejdspladser.
Og jeg husker da SKAT var over hele landet og hvor man kunne ringe eller gå op på det lokale rådhus og tale med SKAT - den service findes ikke længere - heller ikke den service.


Kommentarer på:  SKAT.
  • #1   30. apr Det med centraliseringen var en del af fadæsen.

    Man fastsatte politisk en dato, hvor der blev lukket ned for de decentrale kontorer/enheder, uden at der var personale, der kunne håndtere det nye, fordi man ikke havde personale nok. - Og det viste sig, at en masse forskellige It-systemer ikke kunne tale sammen,

    Mange, der havde bosat der, hvor deres arbejdsplads var, havde ikke lige mulighed for, at flytte til den anden ende af landet, på grund af familie, børn og andet i nærområdet.

    Samtidig med, at man centraliserede, var der "kloge hoveder", der så kæmpe sparemål i selve centraliseringen. - Man udsultede skattestyrelsen gennem flere år, så alt bare sejlede, og ingen havde tid til at lave ganske simple kontroller af de store beløb man gik således glip af.

    Andre dele af den offentlige administration, led ligeledes under, at man satte en dato politisk, hvor man skrottede det der fungerede, inden man havde sikret sig, at de centraliserede funktioner kunne leve op til politikernes forestillinger. .


  • #2   30. apr Busmann vi kan kun være enig og vi er vel også enig om at det stadigt ikke køre som det skal + at alle de mange milliarder Danmark har mistet nok kunne være brugt godt mange steder i det danske system smiley

Kommentér på:
SKAT.

x