{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
195 visninger | Oprettet:

Magtens elite {{forumTopicSubject}}

Den pandemi er kommet til magthavere som et kys, nu kan man få indført en masse love som ellers ikke ville kunne lade sig gøre uden en pandemi.

Over hele verden bruger ledere deres magt til at begrænse ytringsfrihed i pandemiens hellige navn. Unge i Danmark vil ikke finde sig i mere så de går til modværge som at kalde en fest en demonstration - men det hul skal Mette tyran snart få lukket og, så kan vi få brændt resten af grundloven af som et stykke lokums papir.

Dengang terrorloven blev vedtaget kunne politi bare kalde det terror relateret og banke folks døre ind med en rambuk og gå ind i folks bolig - uden man på nogen måde kan sagsøge, fordi de ikke har en dommerkendelse.

Alle kriser bruges til at at snitte lidt af på friheden indtil man møder den anden ende som til slut betyder diktatur.

Skat kan kan ikke vade ind af ens gadedør uden en dommerkendelse, men de kan vade ind i folks haver uden en dommerkendelse.

Nu har man åbnet op for de liberale erhverv, men kun adgang til dem som er testet eller som i bedste DDR stil, har papirerne i orden.

Mette Tyran sagde engang at man ikke skal opdele landet i A og B - Hvad Fanden er det hun så gør her?

Jamen de kan sgu da bare lade sig teste og stå i 5 timer i minus grader så der klar til den store åbning - ja det kan de - og folk kan også stå og få en influenza, men det tænker den lede kælling ikke på. Hun skal ikke flytte sig flere kilometer hen til et testcenter hvor køen er mega lang.


Kommentarer på:  Magtens elite
 • Peter P
  Peter P Tilmeldt:
  feb 2017

  Følger: 3 Følgere: 1 Svar: 74
  #1   7. apr Mette Tyran sagde engang at man ikke skal opdele landet i A og B - Hvad Fanden er det hun så gør her?


  Lader folk tage ansvar for deres valg.
  Alle har et frit personligt valg. Og et hvert tilvalg medfører et fravalg; det er en endegyldig sandhed, for ingen kan vælge både til og fra på samme tid.

  Nu er det så op til hver enkelt borger at vælge, hvad man vil - og derefter leve med sine tilvalg og sine fravalg.


 • #2   7. apr Polysl jeg syntes også at ventetiden er forlang ved de testcenter.

 • #3   7. apr Leon/peter

  Det som er det værste er at de som er gangbesværet eller ikke kan overskue at rejse flere kilometer - måske af økonomiske grunde, de bliver taberne i det her show som Mette shit ikke har en skid styr på. Igen bliver der ikke taget hensyn til de ældre, men dem som gerne og kan stå oprejst i flere timer.

  FØJ.


 • Peter P
  Peter P Tilmeldt:
  feb 2017

  Følger: 3 Følgere: 1 Svar: 74
  #4   7. apr Det har I så ret i.
  Testmuligheder og testkapacitet skal øges voldsomt. Bl.a. skal der flere kørende teams, som kan køre ud til gangbesværede og ældre.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 87 Svar: 4.267
  #5   7. apr Jo, Mette FREDERIKSEN har styr på det. Hun har fundet nogle muligheder for at i det mindste en del af Danmark kan genåbne, og det er bedre end ingenting.

  Havde det stået til højrefløjen, så havde de prisgivet danskerne til en meget ubehagelig virus. For dem er penge vigtigere end mennesker. De har selv stemt for denne mulighed, og alligevel brokker de sig.

  Mette Frederiksen er lidt for autoritær til mine begreber, men det er det, Danmark har brug for lige nu - en statsminister, der kan holde balancen.


 • #6   7. apr Alis

  Som sædvanlig sejler du hen over problemet med det ældre, som ikke kan stå oprejst i flere timer og vente på at få en pind i næsen og helt ned i røven.

  Der er ca. 20% som føler sig kørt af sporet, ikke en kæft vogn i miles omkreds. De gamle idioter kan sgu da bare taget toget, bussen, bilen - og når de kommer til stedet så er køen 100 meter lang. Ikke noget med et telt hvor de udsatte ældre kan være imens de venter, næ - de skal sgu bare stå udenfor i minus grader - det er de færreste ældre som kan stå op i flere timer. Nå - har du ikke taget din stol med, det er sørme ærgerligt, så må du sgu bare stå op dit gamle røvhul.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 87 Svar: 4.267
  #7   7. apr Polysl - og som sædvanlig kan du ikke se, at de, der ikke kan stå i en lang kø, de må blive hjemme! Der er ingen, der tvinger dem.
  Nu får vi ganske langsomt samfundet igang igen, og så må vi tage et skridt ad gangen i takt med at der er kontrol med smittetallene.
  Jeg kan heller ikke komme afsted til test, men så må jeg vente nogle måneder endnu, og der går ikke noget fra mig, fordi i det mindste nogle kan komme til frisør og få klippet coronahåret af.
  Det var da skønt at se igår, hvor glade frisørerne og deres kunder var.


 • #8   7. apr Jaaaa jeg må jo sige at der ikke findes en manuel om corona så lige der vil jeg godt forsvare Statsministeren og hvis i ser hvordan det går i Brasilien forstår jeg godt hvis Statsministeren er forsigtig - men jeg er også glad for at der bliver åbnet op og det samtidigt med at jeg ikke dagligt gider høre om at ulven kommer smiley

 • #9   7. apr Leon

  Det rager mig en høstblomst hvad der sker i andre lande, det her med at sammenligne er tåbeligt, da flere parameter er forskellige , som kultur, religion, adfærd. Regeringen skal ikke kigge på andre lande - så de glemmer hvad der skal ske her.

  Hele forløbet er så latterlig at man korser sig, man lukker Jylland ned, men da smittetallet eksplodere i hovedstaden og vestegenen så skulle man ikke have kringlet noget fordi der var så mange fra sandkassen som jo er deres kernevælgere. Så det vil sige at der faktisk gik politik i det.


 • Peter P
  Peter P Tilmeldt:
  feb 2017

  Følger: 3 Følgere: 1 Svar: 74
  #10   7. apr Alis C: og som sædvanlig kan du ikke se, at de, der ikke kan stå i en lang kø, de må blive hjemme! Der er ingen, der tvinger dem.


  Vi er så rigt et samfund, at denne holdning ikke hører nogen steder hjemme. Når vi kræver tests for at kunne deltage i almindelige hverdagsaktiviteter, som fx. frisørbesøg, massør, etc., så må vi som samfund også give ALLE mulighed for at blive testet på en ordenligt og respektfuld måde.

  Selvfølgelig skal der være mulighed for, at man kan blive testet på en måde, som man kan være med til.


 • #11   7. apr Peter

  Den sad lige i skabet din kommentar.

  Det sjove er at Alis altid plædere for at vi er et rigt samfund med økonomisk råderum for de svage. Det harmonere ikke lige med hendes kommentar som om at - Nå kan du ikke gå så må du kravle eller bare blive hjemme. Her fik vi sgu vist hvor kold hun er og tager fokus på sig selv.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 87 Svar: 4.267
  #12   7. apr Peter P #10

  "Vi er så rigt et samfund, at denne holdning ikke hører nogen steder hjemme. "

  Det ville være rigtigt hvis betingelserne var normale, men det er de ikke. Hvis du vil have de rigtige betingelser for test og vacciner, så skal du have de velbjergede til at betale mere i skat af deres overskud. Som oven i købet de mennesker, der må stå i kø, har tjent sammen til dem.
  De seneste 40 år har man forringet betingelser for ældre og syge rigtigt meget for at spare skattekroner. Det er man gået igang med at rette op på nu, men det kan ikke gøres på kort tid. Og så skal du stadig have højrefløjen i samfundet til at stemme for forhøjelser af skat på de højeste indkomster.

  Regeringen har fået det bedst mulige ud af de betingelser, de har. Ved hjælp af et coronapas kan man holde smitten nede mens man åbner dele af samfundet op. Det kan nogle mennesker benytte sig af, og andre kan ikke endnu. Men sommer og varme er på vej.

  Mit svar var oprindeligt til Polysl, der evindeligt råber og skælder på regeringen, og som forlanger at de skal give de bedst mulige betingelser, uanset om de har penge og arbejdskraft til det. Den bedste service, men det må ikke koste noget. Polysl mener at alle de forsigtighedsregler kan vi bare springe over, og så lade de svage i samfundet dø på stribe ligesom de gør andre steder i verden. Regeringens restriktioner er ikke andet end unødvendig diktatur har han flere gange givet udtryk for. Man kan blive enormt træt af hele tiden at skulle være på vagt over for den slags holdninger.

  Så skaf os nogle skattelettelser til at forbedre hele sundhedssektoren.


 • #13   7. apr Hvad i alverden har skattelettelser med forbedring af sundhedssektoren? - det lyder som det rene vrøvl.

 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 87 Svar: 4.267
  #14   7. apr Polysl - Jeg har prøvet det før og jeg prøver igen. For at man kan have rimelige betingelser for ældre og syge så skal der være penge til hvad det koster. Bedre betingelser til teststeder ville koste biler og mandskab. Det ville være fint, så kunne ældre og dårligt gående sidde i bilen indtil det blev deres tur.
  Men der er ikke penge og mandskab og biler til det, og kommunerne kan ikke bruge penge, de ikke har. Så ender de i RKI /ironi)

  Jeg synes det er helt ufatteligt at de mennesker, der har kæmpet for skattelettelser og nedskæringer i sundhedssektoren, de ikke kan forstå hvilke konsekvenser, det har haft!

  For tiden bliver der også kæmpet for bedre forhold for fødende kvinder.

  For et stykke tid siden argumenterede jeg med dig angående sagsbehandlernes arbejde. Det var lige så umuligt at få dig til at forstå, at sagsbehandlerne ikke kan bevilge penge, de ikke har.

  Dengang jeg arbejdede i sundhedssektoren havde ældre altid den nødvendige hjælp med, når de skulle til læge eller på hospitalet.
  Angående de teststeder, så kan de foreløbig kun benyttes af mennesker, der er stærke nok til at stå i kø. Eller som har familiemedlemmer der har tid at køre for dem. Alle vi andre må vente et par måneder endnu.


 • #15   8. apr //citat
  Så skaf os nogle skattelettelser til at forbedre hele sundhedssektoren.
  //citat slut

  Det forklare ikke det vrøvl.

  Så din logik er, at jo flere skattelettelser man laver jo bedre bliver sundhedsvæsnet - Jeg troede slet ikke at skattelettelser - altså borgers penge bliver afleveret af borget til kommunen så de kan forbedre sundhedsvæsnet. Så er det jo ikke en skattelettelse men en skatte forhøjelse.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 87 Svar: 4.267
  #16   8. apr Ja, der skulle have stået en skatteforhøjelse.

 • #17   8. apr Helt ærligt Alis...

  Man kan ikke forsætte med at lave skatteforhøjelser for folk betaler faktisk 75% af deres løn i skat + når du handler ind, køber bil, har en bil osv..

  Skatte forhøjelser rammer især de svage, for de andre middelklassen og op efter er sgu ligeglade - de skal nok finde omveje. De omveje kan folk ikke på FTP, pension, bistand, udrednings ydelse. Så med højere skatter gør man bare bunden endnu mere fattige.

  For mit vedkommende kan jeg skubbe min folkepension som så giver en højere folkepension - så imens man forringer folkepensionen for andre så beriger de den for mig. Dog kan jeg kun skubbe den i 10 år.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 87 Svar: 4.267
  #18   8. apr Jeg beklager at jeg kom til at bruge et forkert ord. Det skyldes nok at jeg for et par dage siden fik en meget ubehagelig oplysning om hvordan min far døde, som kører rundt i hovedet. Det er over 10 år siden, men jeg har besvær med at få det rystet af mig.

  Polysl - du har en kedelig evne til at fordreje kendsgerningerne for at få manipuleret folk derhen hvor du vil have dem.

  "Man kan ikke forsætte med at lave skatteforhøjelser for folk betaler faktisk 75% af deres løn i skat + når du handler ind, køber bil, har en bil osv.. "

  Jamen dog dog - Jeg betaler 39% i skat efter at alle fradrag er foretaget. Tror du man har skrevet forkert på mit skattekort?

  "Skatte forhøjelser rammer især de svage"

  Nej, det gør de ikke. Vi har progressiv skatteskala her i landet, så regeringen kan beskatte den indkomstgruppe de vælger. Med Fogh og Løkke ved magten så beskatter man de økonomisk svage, samtidig med at man skærer ned på overførselsindkomsterne, så de rammes dobbelt, men med socialistisk flertal beskatter man de store indkomster, og lader de socialt svage være i fred. Der er masser af muligheder for at beskatte de høje indkomster, man kan hæve trækprocenten for de sidste del af indkomsten, man kan lave formuebeskatning, man kan beskatte de hurtige aktiegevinster o.s.v.

  Det sidste år har Danmark lånt en masse penge, og hvis danskerne er kloge, så sørger de for at bevare rødt flertal i folketinget. De rige kan sagtens undvære et par flasker champagne, men de fattige er allerede plukkede, så der er ikke mere at hente.

  Du vælger helt bevidst at lade ældre mennesker stå i kø til testcentre fordi du ikke vil betale hvad det koster i skat at sørge for bedre muligheder til dem. Det er dig og skattesparebanden der skal skældes ud, det er ikke en regering der gør deres bedste ud fra de muligheder, de har.


 • #19   8. apr ....det er dig og skattesparebanden der skal skældes ud,....

  næh Alis det er fandme folk som dig, der har nasset på systemet i 20 år eller var det 30-40 år, du har siddet hjemme og krydret røv for skatteydernes penge, der skal skældes ud.


 • #20   8. apr Alis #18

  citat
  Du vælger helt bevidst at lade ældre mennesker stå i kø til testcentre fordi du ikke vil betale hvad det koster i skat at sørge for bedre
  //citat slut

  Hvorfor giver du mig skylden for det? Jeg kan ikke gøre noget som helst - andet påpege at regeringen har haft masser af tid til at sørge for de ældre kan få deres test - uden de skal stå op i timevis eller stå i minus grader. Jeg betaler min skat som alle andre, og da jeg ikke står for fordelingen så kan du fandme ikke give mig skylden.

  Man skal fandme ikke have en eksamen i klamhuggeri for at sætte nogle telte op som er opvarmet med stole. Men det har kommunen sparet væk - og jeg tror som standard at de er skide ligeglade.

  Og nu er der jo vigtigere ting på dagsordenen som nye motorveje og broer til milliarder og så kan man ikke bruge en smule på at de gamle kan sidde ned og få varmen.

  Det er din røverøde shit regering.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 87 Svar: 4.267
  #21   8. apr annella #19

  Der leverede du en foræring. Da man startede på de sociale nedskæringer i 80erne, da gik man samtidig igang med at bearbejde befolkningen. Os alle sammen. Pensionister skulle opfatte sig selv som en belastning for samfundet, og det samme skulle alle andre.
  Hvis folk på overførselsindkomst fortalte om hvordan de havde det, syge, der ikke fik den hjælp, de havde brug for, arbejdsløse, der ikke havde penge nok til husleje, så stod højreekstremisterne klar og tilbød tudekiks og andre nedværdigende bemærkninger.

  Kendsgerningerne måtte ikke gå op for befolkningen. Man kan forstå at folketinget har brug for de rigtige oplysninger for at træffe rigtige beslutninger, men man kan ikke forstå, at vælgerne også har brug for kendsgerningerne for at vide, hvor de skal sætte deres kryds.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 87 Svar: 4.267
  #22   8. apr Polysl #20

  "Hvorfor giver du mig skylden for det? Jeg kan ikke gøre noget som helst - andet påpege at regeringen har haft masser af tid til at sørge for de ældre kan få deres test - uden de skal stå op i timevis eller stå i minus grader."

  Jeg prøver een gang til ... eller 10 hvis det bliver nødvendigt.
  For at skaffe bedre betingelser for tests skal der bruges penge. Penge til personale og penge til materialer. Det hele skal ikke alene stilles op, det skal også tages ned igen og opbevares et eller andet sted, som også koster penge, og du vil ikke betale i skat, hvad det koster.
  Det bliver ekstra ironisk fordi al din kritik af regeringen har til formål at få folk til at stemme på højrefløjspartier, der står parat til at lave yderligere sociale nedskæringer.

  Denne regering gør det så godt de kan ud fra de betingelser, de har.
 • #23   8. apr Alis #21

  Næ det var i slutningen af 90'erne og ind i år 2000 at folk begyndte at høvle på de svage.

  80'erne var det fede år hvor alle med en burka kunne få en FTP som man uddelte i grams.

  I slutningen af 80'erne og ind i 90'erne begynde man at bemærke den store forskel at dem med tørklæder og burka kom først i køen for at få en FTP - og dem uden arme og ben blev sat bagerst af kommuner. Allerede dengang var man berøringsangst over for de hættemåger som hulkende kunne fortælle deres løgn historier om tæsk hvis de tog job eller kom i aktivering. Dengang startede det med at bearbejde sagsbehandlere så de gav stemplet. FTP.

  Heldigvis kan de kutte klædte ikke komme med deres hulke historie mere for det er man ligeglade med. Vil de ikke - så er der ingen penge. Hvis de havde gjort det noget før så kunn vi spare milliarder som så kunne bruges der hvor behovet er.


 • #24   8. apr #20 Alis

  Jeg betaler den skat som jeg skal -

  Du skriver penge penge penge-

  hvorfor er man så begyndt at forhandle om motorveje og broer til milliarder hvis der ikke er penge nok?


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 87 Svar: 4.267
  #25   8. apr Jeg fik førtidspension først i 80erne, og da var man begyndt på nedskæringer og på at bearbejde befolkningen. Jeg var heldig at jeg lige nåede at komme med på vognen. Mennesker med Ocd kunne ikke længere tolereres på arbejdsmarkedet.
  Schlüters omkvæd var "stop klynkeriet" og så overså han højt og flot, at de der klynkede mest var de velhavende. de klynkede over at de skulle betale skat.

  Dengang fik de kvindelige gæstearbejdere arbejde i sundhedssektoren. Jeg mødte dem i rengøringsafdelingen og på vaskeriet.

  Da man kom længere med privatisering skulle de klare sig i konkurrencen på det private arbejdsmarked, hvor de oven i købet blev diskrimineret. Havde det et eller andet handicap så blev de yderligere diskrimineret (det samme blev nu også vi andre) og så var der ikke andet at gøre end at få gæstearbejderne over på en førtidspension. Arbejdsmarkedet var lukket for dem.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 87 Svar: 4.267
  #26   8. apr "hvorfor er man så begyndt at forhandle om motorveje og broer til milliarder hvis der ikke er penge nok? "

  Det synes jeg også er en dårlig ide. Man skal hellere udbygge den kollektive trafik.


Kommentér på:
Magtens elite

x