{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
348 visninger | Oprettet:

Endnu en solbrændt morder {{forumTopicSubject}}

Tre mord samt et synderegister så langt som gl.Køge landevej er resultatet af en importeret øst afrikaner’s ugerninger.
Se hans synderegister her:

https://jv.dk/artikel/fakta-en-ung-drabsmand-med-en-m%C3%B8rk-fortid

Det tog kun 14 minutter’s votering inden dagens dom på livstid blev læst op, men hvis Højesteret havde fulgt landsretten’s dom for 10 år siden havde de tre pensionister været i live i dag og dagens retssag, der har kostet millioner, været unødvendig.

https://fagligsenior.dk/2021/03/26/rovmorder-er-skyldig-i-drab-paa-tre-pensionister/

Det er vel værd at bemærke at det er afskum som ham de radikale og resten af venstrefløjen kæmper for at få endnu flere af.

Nu bliver det spændende at høre hvordan Alis vil strikke en historie sammen der giver de højreorienterede skylden.

Jeg måtte finde nyheden på “seniornyt” og er nu spændt på om dommen også bliver omtalt på de store medier.

Hvad tror du ???


Kommentarer på:  Endnu en solbrændt morder
 • #1   26. mar Jeg skyndte mig at bage en kage i anledningen.

 • #2   26. mar Cody N det er fint men det er sku billigt sluppet.

 • #3   26. mar Hold da helt kæft, hva fanden skal vi samle på sådan et afskum for her i landet. Retur til afsender med sådan en satans bananplukker. Lad hans eget land håndtere ham.

  Iøvrigt, hvad siger i til PET's rapport om 5 af de 7 stykker affald i Syrien, som Rosa Lund og hendes ligesindede idioter synes vi skal importere? Skræmmende at der er nogle der så hjernedøde at de kan få sådan en tanke.


 • #4   26. mar Claus

  <det læste jeg også - og for mig at se er det en opblødning hvor man prøver at at få naive lemminge i regeringen til at accepterer at vi tager nogle mor og barn. Vi skal ikke tage noget som helst affald derfra. Jo siger venlig boere - vi skal tage børn hjem inden de udvikler sig som en terrorist. - og? Hvad rager det os - chancen er nok ikke stor at de gider lave terror i Danmark som slet ikke vil få den store opmærksomhed i verdens presse.

  Jeg ser gerne de bliver terrorister så de kan pløkkes.


 • #5   26. mar Cody

  Dit nr 2 link virker ikke.

  Men udover det så er det jo Alis kerne mennesker som bare har en sexualitet ud over det almindelige, Vi vil nok se og høre at etniske danskere også voldtager, ja men sgu ikke allerede som 10 årig - så har han sgu en skrue løs og hele hans forløb er et stort kriminel billede på at han skulle lukkes inde for evigt, men igen skal vi se dommere som gerne ser han kommer ud igen så han forhåbentlig kan voldtage en af de dommers døtre - så han kan mærke hvad fanden han havde gang i .


 • #6   26. mar Jeg har kopieret det igen, men linket virker stadig ikke.
  Historien er dog den samme som nu dukker op på de øvrige medier.
  Yderst positivt at PET vurderer kvinderne som farlige så nu må vi håbe at Mette holder ord så vi ikke får det skrald til landet smiley


 • #7   27. mar Cody

  Har ændret lidt i linket så nu virker det.

  https://fagligsenior.dk/2021/03/26/rovmorder-er-skyldig-i-drab-paa-tre-pensionister/

  Livstid er en udmærket dom, så er han først ude om 16 år - måske - hvis han opfører sig ordentlig.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 81 Svar: 4.268
  #8   27. mar Og hvad har man så gjort for at finde ud af, hvordan det kunne gå så galt at en løsladt fange slår 3 pensionister ihjel?
  Ingenting, vel?

  Jeg har ikke sat mig ind i kendsgerningerne, men det er der tilsyneladende heller ikke andre her, der har. Ud fra billedet vil jeg skønne, at han er flygtning, måske endda traumatiseret flygtninge.
  Han var netop løsladt fra fængslet - til hvad? Det er vist normalt at løsladte fanger blot løslades til gaden og uden mulighed for at opbygge et liv, der fremover kunne holde dem fri af kriminalitet. Så vidt jeg ved var formålet med de mord at få fat i penge.

  Det fik mig til at tænke på en anden og lignende historie - Omar El-Hussein - han blev også løsladt til gaden og uden støtte, og han røg også lige ud i ny kriminalitet. Kan danskerne aldrig tage ved lære?

  Jeg synes at livstid er godt til denne person. Jeg tror han er for farlig at have gående løs. Vi får flere og flere livstidsfanger, og vi skal passe enormt på, for flere i denne gruppe arbejder på at få indført dødsstraf for at spare skattekroner.

  Der er de sidste 40 år sket en forråelse af det danske samfund, jeg aldrig ville have troet var mulig.

  Angående børnene i de syriske fangelejre, så er der nu forslag om at oprette en international domstol til at tage sig af de kvinder, der har tilsluttet sig IS. Det vil tage flere år ... bøhhh.
  De børn skal hjem nu mens det endnu er muligt at få mennesker ud af dem. De lider, og børn, der er magtesløse, skal ikke lide!!

  Jeg går ind for at IS skal stoppes, om nødvendigt med våben, men man skal også stoppe højrenationalister, ellers kan man ikke stoppe IS. Sproget i denne tråd bør fortælle enhver, at arabiske folk ikke har andre muligheder end at bruge magt for at få fred.


 • #9   27. mar Gu er han ej "flygtning". Han kom her til med sin familie som 7årig. Har man medlidenhed med sådan et stykke menneskeligt affald, eller prøver at dække over hans handlinger, så bør man overveje at blive undersøgt. Der findes ingen undskyldning god nok, til at gøre hans gerninger legitime. Det er dybt forfejlet at tænke over hvordan man kunne have undgået han gjorde det han gjorde. Det lovliggører det han gjorde. Det skal ikke nogensinde være nødvendigt at vi skal tænke på hvordan man beskytter ham fra at gøre det han gjorde. Hvordan forhindrer man at han kan gøre det her i landet, og til det findes et svar. To hvis man vil være helt sikker.

 • #10   27. mar Alis

  Igen viser du din uvidenhed.

  Han har siddet inde i 7 år og bliver løsladt med et beløb som svare til 5 kr pr. dag han har siddet inde - + det han har optjent i den periode ved at arbejde i fængslet. Så han kommer ikke ud med ingenting på lommen.

  Han vil ved henvendelse til kommune kunne få kontanthjælp og senere en bolig, men de hænger ikke på træerne så han bliver nok henvist til steder hvor man huser udslusnings fanger - eller han har venner han kan være hos og have en adresse.

  Men du forbavser mig ikke med at du straks trækker offer kortet

  I øvrigt har man givet kvinderne og børn et fare niveau på 3 så du kan godt spare dine tåre - de kællinger og deres affald kommer aldrig til Danmark.

  Og når jeg høre at det er endeligt så bager jeg en ny kage med en ak47 i marcipan som klare problemet for os.

  //citat
  hvordan det kunne gå så galt at en løsladt fange slår 3 pensionister ihjel?
  Ingenting, vel?
  //citat slut

  Hvorfra ved du om han ikke har modtaget noget som helst hjælp? Og hvordan vil du finde ud af at en har til hensigt at dræbe? Forlanger du nu at kommunen har en krystalkugle som viser fremtidig handlinger? Sådan en slags Agatha fra filmen " Minority Report" ?

  Man skal godt nok være ret syg i knolden at dræbe 3 gamle for småbeløb, men det er så dommere som har den flove følelse ikke at have holdt fast i en medicinsk behandling i stedet for alm 7 år i spjældet. Så jeg syntes du skulle takke de dommere for at være så menneskelige i sin vurdering at hans alder som 19 årig ville være for hård en dom som en forvaring.

  Lille regnestykke: han kom ud af fængslet med 12.770 kr + det han har optjent som arbejde i fængslet. Som bistands klient må man eje 10.000, så kommunen vil beregne de 2.770 som minus i hjælpen.

  OG så har du den frækhed at sige han kommer ud med ingenting?


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 81 Svar: 4.268
  #11   27. mar Polysl - Men du ved altså helt nøjagtigt hvad han havde på lommen, da han blev løsladt? Hvor har du det fra?
  Det eneste jeg kan give dig ret i er, at han må være syg i knolden når han kunne finde på at myrde 3 pensionister, og derfor synes jeg at livstid er i orden for at skåne os andre.

  Der er ingen mennesker, der er født sådan!! Han har været udsat for nogle traumer, der har ødelagt ham.

  Angående de 7 kvinder så er der en længere redegørelse i Politiken

  https://politiken.dk/indland/art8147628/Overblik-Her-er-de-7-kvinder-19-b%C3%B8rn-og-2-m%C3%A6nd-der-er-centrum-for-glohed-debat

  Det er en god ide at sætte sig ind i kendsgerningerne før man får en holdning til noget. Vi har ikke brug for mennesker af din slags, der bare skyder mennesker, der kommer i vejen for dem. Du er ikke en pind bedre end andre, der gør det samme.


 • #12   27. mar Alis

  Jeg har selv været på det åbne fængsel Søbysøgård og når man er der, er det ikke personfarlig kriminalitet man er dømt for - andet hvis det er i en udslusnings fase som morder. f.eks.

  Så ser du Alis jeg kender til det at være i fængsel og ved at man dengang optjente 5 kr om dagen, beløbet som jeg tidligere nævnte kan sagtens være højere nu, da jeg kun kan beregne fra min viden fra dengang i 80'erne - Så mon ikke at den er på omkring 7 - 8 kr pr dag pt. og så lander vi jo på et ret voldsomt beløb at have med ud.

  At sidde der er det rene svir - syntes jeg, skov, sø, slot, fodboldsbane, klaver på slottet. ture til et idræt center 1 gang om ugen. Var i England imens jeg afsonede da jeg studere Engelsk på HF, i Odense imens jeg igen jo var indsat. Så jeg har fået de mest positive oplevelser som indsat man kan drømme om.

  Jeg kan så ikke kommenterer at ophold i et lukket fængsel gør folk mere kriminelle, men selv der har de masser af muligheder for at udvikle sig.

  Nu #REF til hvad du tidligere har skrevet netop om at fængsel ikke er løsningen som bare gør folk mere kriminelle. Det tror jeg ikke en meter på for folk har masser af tid til at indse at det ikke er vejen frem at døren i lukkede bliver låst kl 22 - og i det åbne bliver døren til afdelingen lukket kl .22 - men stadig kan have et socialt samvær med alle de andre.

  Netop fængsel er et middel hvor den kriminelle kan reflekterer over sit videre forløb i livet - og vælger man i fængslet med sine kriminelle adfærd så er der ikke en psykolog som kan ændre det i hele verden. Det er noget man selv må erkende.

  Når folk bliver løsladt får de tilknyttet en person som er deres kontakt til kommunen hvor man skal møde personen 1- eller 2 gange om ugen alt efter vurdering.

  Så ser du alis - folk som lukkes ud er slet ikke udsatte eller ofre og må klare sig selv - det er bare spørgsmålet om de vil modtage eller afvise hjælpen. Men hvor skulle du også vide de fra - når du er inde 24/7.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 81 Svar: 4.268
  #13   27. mar https://en.wikipedia.org/wiki/R_(film)#:~:text=R%20%28film%29%20R.%20%28film%29%20R%20is%20a%202010,is%20set%20to%20do%20the%20dirty%20work%20

  En film med Pilou Asbæk om at være i fængsel.

  Polysl #12

  "At sidde der er det rene svir - syntes jeg, skov, sø, slot, fodboldsbane, klaver på slottet."

  Jeg har aldrig været i fængsel eller været i konflikt med loven, men jeg har kendt flere, der har. Ingen af dem beskriver fængselsophold som "den rene svir". Jeg tvivler også på at en farvet oplever mere accept i et fængsel end udenfor.

  Som sagt så har jeg ikke sat mig ind i hans historie, og har heller ikke så meget brug for at gøre det. Den er jo afsluttet med en livstidsdom, og det er andre, der har pligt til at forstå hvad der er sket i hans liv.

  Men der er altså nogen, der omgående kan bruge det til at lave en generalisering om farvede mennesker, og det er til gengæld mit bord. Det gør tilværelsen uudholdelig for de mennesker, og det kan der kun siges negativt om. Det er højrenationalisterne, der skal stoppes eller afsløres.


 • #14   27. mar Alis

  Jeg henviser kun til min viden i et åben fængsel - som er det rene svir. Det har også noget med ens adfærd og forståelse for sin egen situation og få det bedste ud af den tid. Så hvis folk hyler og hulker over at være i fængsel så kan de kun takke sig selv. Jeg kan sagtens forstille mig at sidde i Nyborg, eller andre lukkede fængsler ikke er det rene svir. Men igen hvis man er stofmisbruger så har man et alvorlig problem i lukkede fængsler - og afsoningen bliver ikke nemmere.


 • #15   27. mar Generalisering af farvede mennesker.... Sig mig en gang, har du opaget hvad emnet handler om? Så skal vi stemples som racister nu, fordi vi har en holdning til den abekat der har nakket nogle pensionister?
  Kalder du mig racist? Godt klaret din latterlige enhjørning, for jeg har været gift med en mulat! Hendes mor var fra Afrika. Og så skulle jeg iøvrigt så også hade mine egne børn?!
  Du er og bliver en kæmpe nar Alis. Du blev personlig, meget personlig, og du dømte mig uden at du kender mig. Du er simpelthen tåbelig, hjernevasket og sindssyg. Søg hjælp!

  Du aner absolut intet om den abe "James Schmidt", og du har ikke fulgt med i sagen, det fremgår tydeligt. Ved du hvor han kommer fra, og kender du hans families baggrund? Nej! Du gider end ikke sætte dig ind i det polysl beretter, som er fakta. Næh nej, din tro på hvad sagen handler om, og din egen holdning, den er den eneste rigtige. Og så generaliserer du lige igen, som om du er læge. Alle idioter som bliver mordere har pr din holdning oplevet traumer i deres barndom. Hvor ved du det fra?
  Som tidligere nævnt, er Brian Sandberg en af mine rigtig gode venner. Han har såmænd myrdet folk, ja. Men hans barndom var ganske normal, hans forældre var kærlige og omsorgsfulde, og han havde fritidsinteresser som feks kampsport.
  Manden er intelligent, og klarede sig yderst godt i skolen. Han har ikke oplevet traumer der fik ham til at tage dumme valg, iøvrigt valg som han er blevet erfaren af, og indser de valg var forkerte, men han lærte af dem og har udstået sin straf.

  Dit klaver stemmer ikke, og det er ganske tydeligt at du ikke fatter en brik. At du har fejl i styrehuset, det er trist, men lad være med at tro din mening om alt er den eneste rigtige, for det er den ikke.


 • #16   27. mar #13 alis

  Jeg ved ikke hvad du vil med det film link som bare drejer sig om en narkodømt som forsætter sin karriere i Fængslet.

  Nu skriver du at du kender flere som har været i fængsel og at det ikke er et svir. Det fortæller jo ingen ting - da jeg ikke får at vide om det er et lukket eller åben fængsel eller hvad de er dømt for.

  Men uanset det så skal man resignerer og tage sin situation op med sig selv.

  I den tid jeg var på <Søbysøgård kom der mange sprit bilister som skulle afsone 3 mdr. Værre hylere findes ikke - og dem gad vi ikke. Vær for fanden en "mand" og erkend hvad fanden du er blevet dømt for i stedet for at have så ondt af sig selv. Hold kæft nogle pivlinge - hold kæft hvor de pissede os af.

  Farvede? din kæphest - uden tvivl.

  Jeg kalder dem bare hvide som har drukket for meget kaffe, for hvad fanden kan man ellers blive så sort af.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 81 Svar: 4.268
  #17   27. mar Claus G #15

  "Generalisering af farvede mennesker.... Sig mig en gang, har du opaget hvad emnet handler om?"

  Nej, efterhånden er jeg i tvivl om hvad vi egentlig diskuterer. Jeg har ikke fulgt særligt meget med i historien om ham afrikaneren bortset fra overskrifter, og da han blev idømt livstid og jeg synes det er en rimelig dom hvis han er farlig for samfundet, så synes jeg ikke der er mere at diskutere.
  Hvad er det, du vil opnå?

  Ja, jeg mener ikke at der er nogen mennesker, der er født onde, og den holdning synes du åbenbart ikke, jeg har lov at have. Jeg har lov til at have min egen menneskeopfattelse!! Når mennesker udvikler sig til at være onde og hensynsløse, så er der en grund, og hvis vi vil forebygge det, så må vi finde den grund i hvert enkelt tilfælde, og prøve at undgå de fejl i fremtiden.

  Så bruger du gudhjælpemig Brian Sandberg som et eksempel på en synder, der har fortrudt. Han både myrdede og handlede med narko. Har han gjort noget for at redde de mennesker, han drev ud over grænsen og gjorde afhængige af narko?
  Mine forældre påstod også at jeg kom fra et godt hjem, og at tæve sine børn var opdragelse.

  Vi har flere gange haft kriminelle i de debatfora, jeg har deltaget i. Som regel har jeg opdaget, at de ikke har fortrudt, de har bare fundet ud af nogle metoder, der gav bedre resultat. De har ikke opdaget hvad fællesskab og ansvarsfølelse er.

  Men igen - hvad er egentlig meningen med denne tråd?


 • #18   27. mar Igen så fatter du ikke en brik, og tvister sandheden til noget du mener.
  Jeg skriver ikke at Brian har fortrudt. Og hvorfor skulle han det, og hvad skulle det gavne? Du har ingen virkelighedssans, du agerer så virkelighedsfjern så man af og til er helt lettet over du ikke færdes frit i det pulserende liv. Bagsiden er så bare at du ikke forstår en brik af hvad der foregår.
  Du taler konstant uden om, fordrejer fakta, og så ynder du at trække offer kortet, racisme kortet og det politiske kort.
  Du er et offer for dig selv og dit fængsel.

  Abekatten (uanset hudfarve) der dræbte 3 pensionister, hører ikke til her i landet. Han er ikke født her, og han har bevist sin modvilje til vores lands love og regler, og bevist at han ikke vil integreres. Hvor længe skal landet her bekoste på den slags menneskeligt affald. Skik følge eller land fly. Han er og bliver ikke Dansk, han har bevist det gentagende gange. Ud med affaldet.


 • #19   27. mar #17

  Jeg kan næsten ikke få armene ned over alle de selvmål du laver i din kommentar.

  Mennesker fødes ikke onde.

  Og så harcelerer du lige over Sandberg?

  Du lever stadig i en fantasi verden hvor man igen kan #href til "Minority report" Du må indse at ingen i denne verden har en perle kugle som kan forudse noget som helst, Der er heller ikke ressourcer til at sætte sig ind i hvorfor folk køre 150 km hvor de må køre 80 km. Eller hvorfor folk laver dybt kriminelle ting. Sandheden er jo ret nem, enten er de pløk eller at de har et formål med handlingen. Den med et formål skulle være nem at udrede - til forskel for den som er pløk - dem kan man ikke udrede, de skal bare gemmes så langt væk at de kan se deres mørke røvhul.


 • #20   27. mar Tak til jer begge for de gode indlæg Claus og Polysl - så slap jeg for at skrive ord jeg ikke bryder mig om at bruge smiley

  Jeg besøger indimellem et par venstredominerede debatfora, men har aldrig stødt på holdninger der er så bizarre og ude af trit med virkeligheden som dem vores venstre ekstremistiske meddebattør lægger for dagen og jeg har forsøgt at finde en forklaring.

  Hvad siger i til denne forklaring ?

  “ Når man har skizotypi, har man ofte en følelse af ulyst eller føler sig følelsesforladt eller tom. Mange har fortolkninger og forestillinger om omgivelser og medmennesker, som ikke stemmer overens med virkeligheden. Ideerne kan være paranoide eller mistroiske og kan for eksempel handle om, at andre er vrede på én, eller at man ikke kan stole på sine nærmeste. Disse misfortolkninger kan gøre helt almindelige situationer meget udfordrende og belastende, og man kan føle stærk vrede, angst eller forvirring. Disse forstyrrelser i opfattelser og følelser gør, at personer med skizotypi meget ofte trækker sig fra fællesskaber og sociale relationer, og nogle isolerer sig fuldstændigt.”

  Jeg synes beskrivelsen passer fint og det forklarer jo en hel del smiley • #21   28. mar Cody

  Har ikke forstand på psykisk sygdom, eller hvordan de udad reagerer i skrift eller i udtryk, Men som jeg har skrevet før så er det ikke sundt for et menneske at være isoleret fra social fysisk kontakt.

  Den her nedlukning har været hård for mig da jeg er et meget social menneske - og er sikker på at det også har været hårdt for andre. Ungdommen er allerede begyndt at reagerer med at kalde fest en demonstration for at kunne være sociale. Mennesker er simpelthen ikke skabt til isolation og det skaber konflikter og psykiske problemer for mange.

  At leve mere end 20 år alene og isoleret forstærker isolationen.

  Alis skal jo ud med sit sorteret skrald, så hun kommer dog ud for sin dør,

  Var der ikke et kinesisk ordsprog som sagde: Rejsen begynder med de første 2 skridt skridt.?

  Samme metode bliver også brugt for dem som har fly angst - hvor man stille og rolig forbereder den fly angste til at sætte sig i et flysæde, hvor flyet køre en strækning på landingsbanen og tilbage igen - næste gang lidt længere osv... indtil at man letter og lander hurtig igen. Jeg har så aldrig forstået hvorfor man er bange for at flyve, for intet fly er nogensinde blevet oppe - ok den var lidt morbid.


 • #22   28. mar Cody, jeg læser desværre om flere med lign tilfælde. Forskellen er bare at de sjældent bruger Facebook eller andre sociale medier, og netop lever i komplet isolation.
  Dog må jeg sige at det rammer ret meget spot on.

  Er i klar til en langside fra hende? 3....2....1


 • #23   28. mar Her kommer nok en perstribe af de bedste som kan forventes.

  Neoliberale
  Racister
  De rige
  De dygtige
  Traumatiserede
  Ofre for samfundet
  Generalisering
  Arabere forfølges

  Men det som går stærkt igennem er at når der berettes om jøder der generes, grønlændere presset ud af ghettoer, synagoger er politi beskyttet, så ikke en lyd.

  Men lige komme med et pip med en araber, eller muslim - så får vi en langt beretning, hvor de er udsatte, forfulgte, forskelsbehandles, når så man kommer med 100 A-4 sider om det modsatte - ikke et pip. Heller ikke når samme gruppe som arabere og muslimer forfølges i andre lande, fordi de er enten shia eller sunnier. Heller ikke når man i Iran hænger Homer til tørre i kraner.

  Det er ligesom om at horisonten krymper ind - så man kun kan håndterer få ting.

  Nøgleordet er overskud.

  Jeg havde en ven engang - han er nu død af alkoholisme, hans lejlighed så ud af helvede til, men jeg har ikke nogen sinde set et køkkenbord eller komfur der var så rent. Så det fortæller os om at jo værre folk har det jo mere bliver deres fysiske eller psykiske kræfter mindre så store ting ikke kan overskues, og man må koncentrerer sig om det de mener er de basale.


 • #24   28. mar Ja Polysl hvis du er helt alene kan jeg godt forstå dig, men hvis man som jeg har en ægtefælle er det ikke noget problem smiley
  De store sammenkomster med børn og børnebørn er smadder hyggelige, men ikke uundværlige i min optik, hvilket min hustru absolut ikke er enig i smiley
  Jeg tænker tit på børn i små ø samfund eller ude på Lars tyndskid’s mark som er vant til isolation fra venner indtil de er gamle nok til at flytte hjemmefra.
  Spørgsmålet er om de har taget skade af en isoleret opvækst eller om ikke de udvikler sig lige så godt som alle andre.
  Det er nok et spørgsmål om hvad man er vant til tror jeg smiley


 • #25   28. mar Ja Claus jeg står nok til en ordentlig skideballe hvis hun vælger at kommentere.
  Hun plejer dog at søge tilflugt hos vennerne på facebook når hun er kommet i modvind herinde, men lad os se hvad hun vælger smiley


 • #26   28. mar Nogle kloge ord fremsat af John F. hvis jeg husker rigtigt.

  “Tænk ikke på hvad dit land kan gøre for dig, men hvad du kan gøre for dit land”

  Venstreorienterede har siden 70’erne bevidst byttet om på rækkefølgen og anser idag enhver der bekymrer sig om sit land for højre nationale.
  Det er desværre resultatet af hippiernes venstreradikale indflydelse i uddannelsessystemet de sidste 40 år smiley


 • #27   28. mar Cody #24

  ja de er isoleret i et ø samfund, men hver person er ikke alene - det er forskellen. Er der børn i et ø samfund er der også voksne - så vi taler ikke her om en isolation for det enkelte individ.


 • #28   28. mar Jeg har det som dig Cody. Jeg kunne snildt undvære disse komsammen, men omvendt så har jeg det egentligt også sådan, at når det så endeligt er at man er samlet, så er det hyggeligt nok.
  Dog har det kun været en enkelt begravelse vi har deltaget i under coronaen, og det er jo ikke ligefrem en hyggelig komsammen, når det er et nært familiemedlem der tages afsked med.

  Men langt fra at man mister forbindelsen til sine venner og familie, selvom man ikke kan ses smiley jeg har feks aldrig talt så meget i telefon, som det seneste år, pga coronaen. Så hvor der er vilje er der vej. Vel og mærke hvis man gider gøre lidt for det selv, i stedet for at ynke, give andre skylden, og beklage sig konstant med den samme forskruet jammerkoncert om hvor onde andre er, fordi man ikke bryder sig om realister og virkeligheden. Så lever man i stedet i eventyrland, og så er det sku klart at folk skrider ud af ens liv og hverdag.


 • #29   28. mar Polysl #27

  Jeg formoder da at det samme gælder de unge mennesker som demonstrerer.
  De har vel også familie omkring sig derhjemme
  Der tales meget om hvor hårdt det er for unge mennesker når de ikke kan gå til fester m.v.
  og det var her jeg brugte ø samfund som sammenligning smiley


 • #30   28. mar Ja Claus hos os er det fruen der står for tlf. kontakten til familie og venner og når de lange samtaler lakker mod enden så råber jeg altid - HILS, så de kan høre at jeg også er i live smiley

 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 81 Svar: 4.268
  #31   28. mar Cody #20

  Den tekst så jeg i aftes, men var ikke i humør til at svare. Jeg tænkte desuden at jeg ville se hvor mange likes, der kom. Der kom en - fra Annella, der også mener, at mennesker, der siger hende imod må være sindssyge.

  "Disse forstyrrelser i opfattelser og følelser gør, at personer med skizotypi meget ofte trækker sig fra fællesskaber og sociale relationer, og nogle isolerer sig fuldstændigt."

  Det var ellers en fejltagelse. Jeg har ikke trukket mig fra fællesskabet, jeg blev udstødt. I mere end 10 år kom jeg i et fritidscenter, hvor jeg havde mange venner, men da kommunen skulle spare penge for at bruge dem til et jobtræningscenter i stedet, så blev både jeg og andre udstødt, og på trods af at de vidste, at med de symptomer jeg har, kunne jeg ikke bygge en ny vennekreds op. Jeg kan kun komme sammen med mennesker, der tager de nødvendige hensyn, og jeg kan ikke starte med at forklare hvad det er for hændelser, der skaber angst, det er simpelthen en umulig situation. Jeg rejste klagesag ved kommunen, men det gad de ikke at tage sig af. Den blev ikke behandlet.
  Jeg mistede ved samme lejlighed min søn og mine børnebørn. Det var kommunen ligeglad med. Der skulle spares og det gik igen ud over dem, der ikke kunne gøre modstand.
  Faktisk så har jeg en del gange fortalt, at det er ufrivilligt at jeg er endt i isolation, men måske husker du ikke så godt. Eller også husker du kun det, der passer i dit eget kram.

  Hvordan fandt du den tekst du refererer til? Tastede du nogle søgeord ind og ledte efter psykiatriske diagnoser, der passede dit formål. Din forståelse af det menneskelige følelsesliv kan ligge på et meget lille sted.

  Hvad er egentlig dit mål med at rejse en tråd om en mand, der har fået livsvarigt fængsel for 3 mord? Jeg har ikke set nogen steder, at nogen mener at den dom er forkert, så det kan ikke have været dit formål. Men når nu du er så dygtig til det med diagnoser (ironi) hvorfor ledte du så ikke efter nogen, der kan forklare hvad der får et menneske til at begå mord? Det er vi nødt til at finde ud af, hvis vi skal begrænse den slags ulykker, og det skal vi.

  Nu opnåede du ikke andet end at vise, hvor diktatorisk den yderste højrefløj er. Folk bestemmer end ikke selv, hvad de føler og tænker, eller hvad de mener er rigtigt eller forkert. Det skal højreekstremisterne nok afgøre, og de vil gøre hvad de kan for at ødelægge alle, der siger dem imod. Det er diktatur og mangel på respekt for andre menneskers grænser.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 81 Svar: 4.268
  #32   28. mar Polysl #21

  "At leve mere end 20 år alene og isoleret forstærker isolationen.
  Alis skal jo ud med sit sorteret skrald, så hun kommer dog ud for sin dør
  Var der ikke et kinesisk ordsprog som sagde: Rejsen begynder med de første 2 skridt skridt.? "


  Det viser så hvor lidt folk forstår om hvad Ocd drejer sig om. Den kan ikke trænes væk, den kan kun forsvinde ved at problemerne bliver løst. Det var en af de ting, jeg lærte gennem en 5 år lang psykoanalyse, som virkede så godt at jeg blev helt fri for symptomer og var rask i 8 år. Det var i 70erne, så det er længe siden jeg tog de første skridt ud af angsten, og fortsatte resten af vejen. Desværre var min familie ikke indforstået med at jeg begyndte at tænke selvstændigt og træffe mine egne beslutninger i mit eget liv.
  Desværre fulgte samfundet efter og bekæmpede den åndelige frigørelse der kendetegner 60erne og 70erne. De stærke gider ikke at prøve at forstå eller respektere andre menneskers følelser, folk skal bare lære at lystre, når de får besked på hvad de skal føle. Man opfandt kognitiv adfærdsterapi. Hvis det ikke virker, smadrer man hjernen på dem med kemikalier eller elektrochok.

  Så har denne pandemi endnu et element, der netop rammer os med Ocd - vi er bange for smitsomme virus eller bakterier, og kan slide mange stykker sæbe op ved at vaske hænder.

  For nylig så jeg at der blev spredt den opfattelse, at vi der lever i isolation, vi i virkeligheden er indadvendte, og det er noget vi selv vælger. Nej, det er det ikke, og jeg er medfødt oven i købet ret udadvendt. Samtidig med højredrejningen i samfundet, så ændrede man også psykiatrien, der før havde som opgave at forstå og afhjælpe psykiske lidelser til at nu skulle psykiatrien i stedet varetage de stærkes interesser og administrere de socialt svage efter de stærkes behov.

  Højreekstremisterne har ikke forstået, at demokrati betyder at alle skal komme til orde, og at samfundet skal gøre plads til alle. Det er det, der er meningen med ytringsfriheden, det har aldrig været meningen at ytringsfriheden skulle bruges til at lukke munden på dem, man ikke er enig med.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 81 Svar: 4.268
  #33   28. mar Da der også i denne tråd og i det hele taget er kommet en del forkerte forestillinger om socialisme vil jeg fortælle hvad det er.
  Socialisme betyder at alle har ret til en menneskeværdig tilværelse. Det er ikke noget, der afhænger af hverken intelligens eller fysisk styrke og helbred, det er en medfødt ret som man ikke skylder nogen noget for.

  Maslows pyramide fra 1943 https://da.wikipedia.org/wiki/Maslows_behovspyramide

  Den bygger på at der er nogle fundamentale behov der først og fremmest skal være opfyldt for at mennesker kan fungere. Der har ind imellem været debat om hvorvidt der bør byttes rundt på nogle af brikkerne, men det er en meget god tankegang at gå ud fra. Hvis mennesker f.eks. ikke har et hjem eller penge til mad, så kan man ikke forlange noget af dem, for så har de intet overskud.
  Så det at skære ned på arbejdsløshedsunderstøttelse og tro at så får folk mere energi til at bestille noget, der direkte tåbeligt. Det får de netop ikke.

  Når det kommer til følelsesmæssige og psykiske behov er der ikke længere nogen opdkrift man bare kan følge. Derfor er det meget vigtigt at folk får lov at følge deres egne instinkter når det gælder uddannelse og arbejde. De ved selv, hvad de har lyst til, og skulle gennem barndommen gerne have opdaget hvad de er gode til. Det kaldt man tidligere at komme på rette hylde, og dengang man tog hensyn til det, kunne et samfund producere langt mere og meget bedre kvalitet end idag, hvor folk er marionetdukker for et pengemaskineri og konkurrencementalitet.

  Og skråt så alle de højreorienterede fortolkninger af hvad socialisme er.


 • #34   28. mar Ha ha ha, se hvad jeg sagde. Det er simpelthen så forudsigeligt.

 • #35   29. mar Alis - ikke at det kommer bag på mig, meeen det er sku mærkværdigt du ikke tænker lidt mere over hvad du skriver så vi undgår alle de selvmål du lægger for dagen smiley

  Venstrefløjen accepterer kun ytringsfrihed fra meningsfæller og det burde du vide med alle de links vi har vist dig fra Pegida (ForFrihed) demonstrationer, Rasmus Paludan, Moses Olsen, utallige 1.maj talere, Glistrup og mange mange flere som alle blev angrebet af venstrefløjens idioter fordi de brugte sin ytringsfrihed.
  Vis mig bare et enkelt eksempel på at venstrefløjen er blevet angrebet af højrefløjen når de har ytret sig, men det kan du jo ikke vel smiley

  Det er udtalelser som ovenstående der gør dig komplet utroværdig og mens vi er igang så har du ved flere tilfælde fortalt hvordan hele din familie har slået hånden af dig og hver gang har du skiftevis givet højrefløjen, psykiatrien, kommunen, sagsbehandlere og blå regeringer skylden for din situation smiley

  Ikke en eneste gang har du antydet at du måske selv kunne være medskyldig i din situation og netop den detalje ville overbevise enhver psykiater om at din egen virkelighed er illusorisk, indbildning og selvbedrag smiley


 • #36   29. mar #31
  Alis
  - du er det typiske eksempel på en verbal terrorist, der findes vist ikke et eneste forum i Danmark, hvor du ikke har terroriseret medlemmerne med din lidelseshistorie, den plejer og passer du og søler dig i den.

  Tror du i ramme alvor, det interesserer et menneske her på kloden, hvad du angiveligt har oplevet og været igennem fra fødsel til dags dato?

  Og før du ævler videre om, hvad socialisme er, burde du virkelig sætte dig ind i, HVAD socialisme er, du gør dig jo komplet latterlig med dine påstande og din tyrkertro på "Jeg alene vide".

  Skråt op med din fortolkning af, hvad socialisme er.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 81 Svar: 4.268
  #37   30. mar Annella #36

  Samtidig med at højreekstremismen gik frem og udstødte mennesker fra samfundet, der ikke kan bruges som arbejdsslaver, gik man også igang med at tyrannisere de sociale medier. Befolkningen skulle hjernevaskes til at tro, at penge er det vigtigste i verden, og man opfandt udtryk som at spille på offerrollen, og curlingbørn om mennesker, der kæmpede med angst.
  Man gik igang med en hjernevask, der desværre lykkedes alt for godt. Indtil videre.

  På Mingler forsøgte jeg at samle underskrifter til et krav om at jeg har ret til en sagsbehandling. Den sag førte jeg i min blog og ikke i debatfora, og min blog kunne man lade være med at læse hvis man ikke var interesseret, men så diskrete var højreekstremisterne ikke. Folk forsøgte at finde sammen i private fora, men de blev også infiltreret af højreekstremisterne. Alle skulle hjernevaskes til at tro at DF var de eneste, der vidste hvad danske værdier er.

  Da Mingler blev nedlagt sivede folk over i et privat forum for mennesker, der var interesseret i alternativ filosofi, hvilket er det modsatte af højreekstremisme. Det forum blev også nedlagt fordi ejeren ikke havde tid til at bruge hele dagen på at rydde op i rascisme og injurier.

  Så sivede man videre til et forum der blev drevet fra et bibliotek og som overvejende var for ældre og ensomme mennesker. Det forum led samme skæbne og blev også nedlagt.

  Og nu Baboom. Da jeg kom herover var det ikke min mening at nævne, at jeg lider af Ocd, men det begyndte man omgående at bruge imod mig.

  Og så tror du, Annella, at du skal forklare danskerne hvad socialisme er?! Socialisme er respekt for andre menneskers grænser og alle menneskers ret til et værdigt liv. Det er du ikke i stand til at forklare for nogen!


 • #38   30. mar #37
  Alis

  ....og man opfandt udtryk som at spille på offerrollen,....

  DEN opfindelse har du sandelig bogstaveligt taget til dig, og den dyrker du 24/7. smiley

  Og så tror du, Annella, at du skal forklare danskerne hvad socialisme er?! Socialisme er respekt for andre menneskers grænser og alle menneskers ret til et værdigt liv. Det er du ikke i stand til at forklare for nogen!

  Jeg går ud fra du i din forskruede verdens anskuelse aldrig om hørt om det hedengangne DDR? Hvis ikke - i det tidligere land var der så meget respekt for menneskerne og deres værdige liv, at landet ophørte med at eksistere, så læs du nu heller på, hvad socialisme står og stod for.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 81 Svar: 4.268
  #39   30. mar Annella - Jeg taler om den danske socialisme i den version, som blev indført af Aksel Larsen og SF, som har været mit parti i mange år.

Kommentér på:
Endnu en solbrændt morder

x