{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
378 visninger | Oprettet:

Stop nu ⛔ {{forumTopicSubject}}

Flere partier vil have Mette Fup til at Tage afstand til at 2 muslimske kvinder er blevet overfaldet.

Sikandar er meget højtråbende for at Mette skal tage affære, men han jo rødder i Mellemøsten - hvor man råber højt - for så kan de rigtig føle sig vigtig.

Men sjovt nok er Sikandar ekstrem tavs når muslimske drenge der overfalder, røver, chikanerer etniske danskere + alle de partier som nu kræver handling fra Mette Fup. Hun vil ikke gå ind i den debat da den reaktion høre under justitsministeren - og det har hun ret i

Hvis Mette Fup skal tage afstand til overfald overfor muslimer så skal hun også gøre det når det er med omvendt fortegn - og så kan hun jo ikke bestille andet.

Skulle man lave et logisk gæt baseret på alle de politi rapporter så er vi oppe mod 2 - 1000. Vi vader rundt i muslimske bander, vi vader rundt i udførsel af sorte penge til lande i Mellemøsten.

Muslimske frisører og grønthandlere er glade for nedlukning for så er der ikke kontrol af noget som helst og så bugner deres cigarkasse apparat fra salg af garage grøntsager og klipning i deres hjem som er forvandlet til en frisør salon.

Hvis vi går tilbage til de 2 overfald som strækker sig over 12 mdr. så høre man intet til alle de talrige overfald muslimske mænd laver overfor deres kone og børn.

Så er vi tilbage til hadeforbrydelser som det kaldes når etniske danskere overfalder et tørklæde - men ikke en lyd - ikke en overskrift fra noget steder når muslimer overfalder deres egne for at styrke deres negative kontrol.

Her er alle partier tavse, her er Sikandar tavs som jeg vil tolke som at han må være ekstrem racist.

2 politi anmeldte overfald på 2 muslimske kvinder på 12 mdr.??? Jeg siger ikke at det er i orden - for det er slet ikke i orden at overfalde nogen som helst i Danmark.

Vi har heller ikke hørt en skid til Sikandar da 6 muslimske drenge overfald en etnisk dreng som blev slået til lirekassemand - så han ikke tør gå ud men stadig oplever trusler fra de 6 på sociale medier - og fra flere andre muslimer som i deres netværk styrker hinanden at det er i orden.

Det blev sjovt nok ikke katalogiseret som en hadeforbrydelse selv om der kom flere ytringer baseret på hans hvide race. Men prøv lige at overfalde en muslimsk kvinde så er det en hadeforbrydelse fordi det er en minoritet og bruger den helt ud i lovens forstand for at de kan føle sig som ofre.


Kommentarer på:  Stop nu ⛔
 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 81 Svar: 4.268
  #1   17. mar Kan man stoppe Polysl's konstante forvrængede udgave af forholdene mellem danskere og muslimer? Kan man stoppe rascismen?

  Det forsøger Sikandar

  https://www.denoffentlige.dk/vi-maa-ikke-vende-det-blinde-oeje-til-hadforbrydelser-mod-muslimer

  Jeg vil opfordre andre til at gøre det samme som jeg - få Sikandar ind på Facebook og/eller twitter og lær ham selv at kende. Han er et særdeles velbegavet og rettænkende menneske. På nogle områder er han temmelig kontant, f.eks. angående klima, men han har jo ret: hvis vi ikke gør noget hurtigt, så ødelægger vi kloden.

  Angående vold mod muslimske kvinder, så er der mange flere episoder end de to, vi har hørt om det sidste års tid, de bliver bare ikke anmeldt, fordi det ikke nytter noget. Det er ikke nok at sige, at det ikke er i orden, der skal mere effektive midler til for at stoppe det! F.eks. skulle man mere effektivt sige dem imod, der nedgør og nedvurderer muslimerne på nettet, og som dermed er med til at legalisere vold imod dem.


 • #2   17. mar Alis

  Der er flere episoder som heller ikke anmeldes som hustruvold i en uendelighed hos muslimer så de skulle hellere feje for deres egen teltdør. Vold mod børn i muslimske kredse - hold nu op med at gøre muslimer til ofre og helte som kæmper for at kunne gøre som det passer dem.

  Men det er ikke fakta at nogle angreb på muslimer ikke bliver anmeldt, Men det vælter ind med muslimske koner på kvindehjem som er trætte af at være boksebold bare fordi kulturen siger at en muslimsk mand ejer konen og kan banke hende som de har lyst.

  Sikandar er kun fremme i skoene når det drejer sig om muslimer, men ikke om alle de talrige overfald, røveri,og chikane fra muslimske elever i skoler på etniske børn.

  Men bliv bare i din kælder og tro at muslimer ikke vælter rundt i kriminal registret og speciel i Ringe statsfængsel for unge. De består af 10% af befolkningen - men deres kriminalitet overstiger langt resten af den danske befolkning som er på 90%

  Sikandar skyder sig selv i foden med det link du viser, at hans mening er at hadeforbrydelser ikke bliver taget alvorligt nok politisk - tja - det gør hans interesse heller ikke når der er mange flere episoder med hans "ofre" som er muslimer. Det rager ham da en hatfuld at 6 muslimske unge banker en etnisk dreng til lirekassemand, eller at muslimske grupper bare gør som det passer dem, som vanvid kørsel, køre uden kørekort, muslimske bander der går ind i Fakta og stjæler med arme og ben for så at gå ud med et grin og ord: hvis i anmelder det så komme r vi igen og slår jer ihjel.

  Iøvrigt finder jeg ikke "det offentlige.dk" troværdigt, da det er et mediehus som kan tilret lægge indhold så den kun viser deres billede af virkeligheden. Flere link er døde, speciel "bliv udgiver" det viser jo klart hvor seriøs den portal er.

  Når man kommer fra en side til en anden så hopper lortet som om at det er en 5 årig som har lavet siden. Det er noget useriøst skrammel side.


 • #3   17. mar Laver man en "undersøg" via Google Chrome så er det skrammel ikke brugt rigtigt i Style.CSS - som bekendt styre hele opsætning i en web. I gammel tid før CSS måtte man tilpasse alle sider så de ikke hoppede eller så mærkelige ud- Med CSS kan man bestemme at alle sider ser ens ud i opsætning, som tekst, top bund osv...men den skrammel side du linker til har åbenbart nogle børnearbejdere fra vuggestuen til at klare den opgave.

 • #4   17. mar Sikander er nok en af de største jokes man kan finde, som er i vores folketing. Han kan tage Kristian Hegaard og Rosa Lund i hånden.

  Sikander bliver så udansk som noget kan være. Han hader Danske værdier og normer, og forsøger bla at indføre blasfemiparagrafen og andre latterlige gamle paragraffer, som vi heldigvis ikke benytter mere. Han hader Danskere der ikke er enig med ham, og han hader især kvinder der har mere at skulle have sagt end ham selv. Sikander og hans lige så tåbelige bror, dem har jeg ikke respekt for mere. Hans brors ytringer på Facebook, er ikke just kønne. Han taler ned til folk med danske navne, og hævder at han tjener flere penge end andre, og betaler mere til samfundet end andre, ja det er simpelthen hans stærkeste comeback sætning, når hans argumenter ikke slår til. Og det er iøvrigt flot, taget i betragtning af at han bor i Sverige.
  Sikander er og bliver en manipulator, og se blot hvor få på hans egne Facebook opslag i hans partinavn, som støtter hans idioti. Demokratiet sørger heldigvis for at vi ikke har aber som ham ret længe i Folketinget.


 • #5   17. mar ja vi skal have en sortering af aber som vitterlig høre til i Zoo - så folk med et vaccinepas kan stå og glo på de dumme dyr som var så åndssvage at lade sig fange for at dumme mennesker kan betale en masse penge for at se.

  Oveni så kan man læse at kvinder som ammer deres skrammel er sure over at man ikke må amme i Zoo da deres poderum er lukket så de tøffer rundt og viser bryster så poden kan få noget mad.

  Men ikke en tanke på at kællingen kan malke sig selv inden hun tager i zoo for så at stikke sutte børgen ned i kæften på ungen. Nej - hun skal gøre det til en stor sag i EB - hvor hun i kommentar sporet ikke får den større opbakning da der er masser andre muligheder.

  Det er ligesom at gøre det til et mantra at sidde og vifte med patterne over det hele for iq'en er ikke den største spiller i hendes hovedet.

  Folk gider sgu ikke se deres slatne bryster hvor der hænger 3 fast og kæmper om at komme. til.

  Hold da kæft....


 • #6   17. mar Får brækfornemmelser når jeg ser den klamme muslim Sikandar ....
  Sikandar er ikke andet end en klam perker som skulle sparkes ud af Danmark.... • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 81 Svar: 4.268
  #7   17. mar Det burde ikke undre nogen hvorfor muslimer er på vagt over for os.

 • #8   18. mar Alis

  Nej - men vi er så også på vagt for at de ikke prøver at udøve negativ kontrol overfor os, som vi ikke kun ser i Danmark men også i EU.

  Vi har set at Asmaa ville provokerer ved at sige at hun vil stå i folketinget med sin klud - hende fik de hurtig verfet ud. Så mon ikke det sker med tiden at den sekunda muslimske fjols ryger ud på et tidspunkt. Der er ikke plads for at religion blandes sammen med den lovgivende for så er det et tilbageskridt siden reformationen.


 • #9   18. mar Den Muslimske hund har jo også været en del af Hizb ut tahrir i Danmark i en periode...


 • #10   18. mar Muslimer er ikke på vagt over for os, det er omvendt. Vi er derimod under angreb i vort eget land. Det ved man, hvis man bevæger sig rundt i samfundet, og ikke kun lever af internettets manipulerende fortolkning.

 • #11   18. mar Claus

  ja...Fjæs shit book og YouTube er de værste med al deres skrammel, så har vi Twitter som regeringen bruger som et sted at poste deres lort som om at alle er på Twitter - jeg er ikke på Twitter og det er mere end 30% af Danmarks befolkning heller ikke.

  Senest med at man proklamerer på Twitter at der er fundet en afrikansk variant i Danmark og at der er 10 tilfælde, hvis ikke EB havde skrevet om det havde jeg aldrig fået den info.

  Det er simpelthen uforskammet at bruge medier som en stor del af befolkningen ikke kender til eller er tilsluttet. Det kan sammenlignes med at give den en fuck finger.

  Hva fan - din gamle stodder har du ikke en konto på Facebook eller Twitter - så se at få din fede røv og din rolator ned til butikken og køb dig en pc - for ellers går du glip af en masse meddelser. Hilsen Mette Fup.

  Det er så uforskammet overfor vores ældre.


 • #12   18. mar Jeg er heller ikke på Twitter, og læste netop også på ekstrabladet.dk omkring mutationen.

  Årsagen til at de bruger disse SoMe opslagsværker til at sprede "vigtig info" er formentligt at de får tilskud af danskerne til at bruge det


 • #13   18. mar Det fortæller alt at den abekat som politiet kaldte ham i hans unge dage vil fejre en dyb kriminel i folketinget med 1 minut stilhed.

  Men der er ikke et minut stilhed når en muslim i Danmark dræber en dansker. Igen viser han sit sande ansigt.

  Han deltog i et møde med Hizb ut tahrir som er en kriminel organisation som ikke endnu er ulovlig i Danmark men i flere andre EU lande.

  Al det her skønbillede at han kæmper for racisme og had vejre kun en vej og det er hos hans ligesindede som tror at havenisser bliver levende om natten og slår plænen.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 81 Svar: 4.268
  #14   19. mar Man er meget optaget af at muslimske mænd udøver negativ kontrol over deres ægtefælle, men danske mænd må gerne banke dem, det går man ikke så højt op i.

  https://piopio.dk/jeg-begriber-ikke-nogen-overfalder-et-andet-menneske-paa-den-maade

  I det mindste reagerer justitsministeren. Han har ret - sådan har danskerne ikke opført sig før.
  Islamofoberne har lært os at man gerne må trampe på muslimer.

  Polysl skriver
  "Der er ikke plads for at religion blandes sammen med den lovgivende for så er det et tilbageskridt siden reformationen. "

  At muslimer kommer i folketinget har ikke noget at gøre med at blande religion og lovgivning, det har noget at gøre med at demokratiet og menneskerettigheder er for alle!

  Gas a skriver
  "Den Muslimske hund har jo også været en del af Hizb ut tahrir i Danmark i en periode... "

  Nå, har han det? Folk har jo været medlem af alle mulige grupper. Jeg opfatter Hizb ut tahrir som en yderligtgående religiøs forening. Dem har vi nogle stykker af i Danmark. Jehovas Vidner, syvendedags adventister o.s.v.

  Claus G skriver
  "Det ved man, hvis man bevæger sig rundt i samfundet, og ikke kun lever af internettets manipulerende fortolkning. "

  Nå, men jeg kan altså ikke bevæge mig ud i samfundet, og jeg lader mig ikke manipulere, det burde du have opdaget. Det var ellers en bemærkning at komme med i en gruppe, der lever af at manipulere andre, og f.eks. indprenter os en negativ opfattelse af muslimer. Vi har religionsfrihed her i landet, hvis du ikke har opdaget det.

  Polysl skriver
  "Senest med at man proklamerer på Twitter at der er fundet en afrikansk variant i Danmark og at der er 10 tilfælde, hvis ikke EB havde skrevet om det havde jeg aldrig fået den info. "

  Nå - men jeg læser ikke ekstrabladet, medmindre det er nødvendigt for at følge med i en debat. Når politikerne poster på Facebook og Twitter så er det nok fordi der når de flest mennesker. Næsten alle har en konto et af stederne, eller begge steder. For mig er det fint at de poster der, hvis jeg ikke selv følger dem, så får jeg de indlæg mine Facebookvenner har kommenteret.


 • #15   19. mar Hvis du ikke har opdaget det, så er muslimerne højt placeret i procent, hvad angår kriminalitet her i landet. Landet her er ikke et muslimsk land, hvis du ikke ved det, og derfor er muslimer ikke noget Danskerne skal indordne sig efter, men omvendt, hvis du ikke har fulgt med i historien.
  Muslimerne har i bund og grund intet at skulle have sagt, mht danske værdier. Heller ikke som konverteret muslim.
  Muslimsk tro, islam, er ikke, og bliver aldrig, noget der skal være Dansk.
  Muslimsk kultur er ikke Dansk og bliver det aldrig. Læs lidt historie, hvis du fortsat mener at Danmark har muslimsk kultur og traditioner i sin oprindelse.
  Hvad du læser og drager af egne konklusioner omkring muslimer er defakto ikke noget der betyder noget. Din tro kan du have, det er din ret, men når du udgyder din tro ved at gå stik imod danske værdier og love, er du pr definition landsskadelig. Overvej det Alis. At du er socialist, det har du ret til, men det er ikke din ret at opfordre til landsskadelig propaganda, eller manipulation for den sags skyld. Dine ytringer om Danskere, der lever og tænker efter danske værdier og normer, er på kant af injurier, og dermed strafbart. Ikke at der er nogle der vil anmelde det, men jeg sir' det bare.
  Faktum er at medløbere på landsskadelig propaganda, straffes lige så hårdt som hovedmændene der udøver den landsskadelige kriminalitet.


 • #16   19. mar Selvfølgelig skal Alis lige koble det sammen med at danske mænd laver social kontrol . for lige at gøre det som muslimer gør til noget dagligdags - Du må se at komme ud fra din kælder og ikke læse al det shit på YouTube og twitter.

  Hvis man kigger på statistisk så udøver danske mænd 1 til 100 social kontrol så alis du kan godt fise væk med din teori som ikke holder en meter.


 • #17   19. mar Alis
  Nu har Hizb ut tahrir rost og tilskynde drab på Danske soldater
  med den udtagelse du kommer med er du ikke andet end en klam muslim som skulle sparkes langt ud af Danmark....
  Føjjjjjj hvor er du klam.....


 • #18   19. mar HUM hvorfor ser jeg først den historie nu - men jeg vil sige at jeg tager stor afstand for overfald på folk i Danmark og jeg er ligeglad med hvilken religion folk har og jeg vil ønske at forældrene til dem der overfalder forsvars løse mennesker tog affære - det kunne gøre mange ting noget letter i Danmark.

 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 81 Svar: 4.268
  #19   20. mar Hvordan har du det med psykisk vold, Leon?
  Alle de aggressioner som højrenationalisterne har pustet op imod muslimer, er årsagen til at danske mænd begynder at tro at det er i orden at overfalde muslimske kvinder. Det er det, der skal stoppes. voldsmændenes forældre er ret ligegyldige.


 • #20   20. mar Alis

  Hvordan har du det psykisk når muslimske drenge i en gruppe overfalder andre på deres alder og tager deres jakke og mobil?

  Hvordan har du det med at for hvert overfaldt på en muslim så er der 100 overfald på en etnisk dansker?

  Hvordan har du det med at man skal mandsopdække synagoger men ikke moskeer?

  Hvordan har du det med at alle grønlændere måtte flytte i Vollsmose fordi de blevet chikaneret ud af muslimer?

  Hvordan har du det med at Aljezira børne tv fortæller at alle jøder skal dræbes?

  Hvordan har du det med at flere lande i Mellemøsten laver tegninger som gør grin med jøder og deres tro?

  Hvordan har du det med at vi lavede en tegning og fik milliarder af muslimer på nakken, imens at muslimer selv gør dybt grin af jøders tro med tegninger? • #21   20. mar Og ikke mindst, hvordan kan det være at Danskere skal vige for en gruppe muslimer der går imod en i feks et storcenter, for at undgå at få tæsk?

  Og hvordan har du det med at en fredelig demonstration af 3-4 danske mennesker, bliver overfaldet med grov vold af muslimer ved højlys dag, og ingen danskere tør komme til undsætning, af frygt for deres eget og deres families ve og vel?

  Hvordan har du det med at en politiker som Rasmus Paludan skal politiopdækkes konstant døgnets 24 timer, for at benytte sig af sin ytringsfrihed og uddele faktuel viden ved demonstrationer?

  Hvordan har du det med at muslimer udgører en højere procentdel i danske fængsler?

  Hvordan har du det med at det er Danskerne der betaler for svindlere som Sabit Tüfekci, en muslim som misbruger danske midler, som vi danske skatteydere betaler til, for at vores handikappede kan få hjælp i deres dagligdag? • #22   20. mar Claus

  Jeg glemte faktisk den værste.....

  Hvordan har du det med at skulle betale til den arabiske liga hver gang du køber en kylling eller anden halal produkt.

  Den arabiske liga består af de mest rendyrkede terrorister i verden.

  Her snakker man om milliarder af danske kroner som flyttet til en terror organisation.


 • #23   20. mar Alis C hvis du læser hvad jeg skriver - kan du svare mig en gang til - da det ser ud som om du ikke har læst mit svar.

 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 81 Svar: 4.268
  #24   20. mar Hvordan har jeg det med ...

  Jeg har brugt bunker af tid på at prøve at gennemskue, hvad der sker, og en af de mest vigtige ting, der kunne ske for at stoppe muslimsk vold er at stoppe den hetz som højrenationalisterne fører mod dem, for at hidse alle os andre op.

  Polysl - du fortalte på et tidspunkt om den vold, din familie havde udsat dig for, og fortalte også at hvis nogen udsatte dig for vold, så slog du igen!! Det gør muslimer også. Du er selv en af dem, der hetzer imod dem, og du er selv med til at holde den krig vedlige.

  Jeg havde engang en marokansk veninde. Hun havde to drenge, og fortalte mig om hvordan det påvirkede dem at blive udsat for rascisme.

  Jeg tilhører selv en gruppe, der er udsat for diskrimination, så jeg kender også følelserne.

  Så har jeg lagt mærke til nogle ting hos modstanderne og rascisterne - for vi danskere er jo blevet hinandens modstandere - og det er, at der er nogle imellem, som får anfald af hadefuldhed, hvis andre ikke underkaster sig. Endog nogen der bliver stimuleret af magtkampe og stridigheder. Hvad i alverden stiller man op med det?

  https://www.psykimoddiskrimination.dk/handlemuligheder?fbclid=IwAR3d31GJSBCwvTWVxaWQX7YgUx2OyBxUyjtSjPDAcSgfxLdGDe-Wgfz25Y4


 • #25   20. mar Alis

  Nu har alle i min alder været udsat for at få en livrem i enden, men ligefrem at kalde det vold som om jeg blevet klasket uden grund eller fordi forældre er fulde og lader det gå ud over børnene - nej jeg var en møgunge som kom i ballade hele tiden.

  Det var den tids måde at straffe på - selv i skoler fik man af linealen.

  Det eneste tidspunkt jeg gav tilbage var da Mortensen på Risingeskolen knaldede hans træ ting som han havde i sin nøgle knippe oven i mit hovedet fordi jeg ikke kunne klatre i torve eller var meget bevendt i en gymnastik. Se det så jeg som uretfærdigt. Jeg fik så senere min hævn ved at knalde ham over skinnebenet med mine træsko som havde metalsnuder.

  Men det betyder ikke at jeg pga. min opvækst er blevet voldelig - jeg har senere brugt dialogen som våben som virker.

  Magtkampe forgår meget i muslimske kredse, som det forgår i etniske danske kredse, det starter allerede i børnehaven, skolen, jobbet - som det har gjort i mange 100 år.

  Når muslimer i deres familie og omgangskreds får at vide de er over os andre og prøver at øve social kontrol og det ikke lykkes så ser man volden eskalerer. Så de er selv skyld i at andre tager afstand fra dem og deler dem i dem og os.

  Alle kender muslimer som er ens venner som ikke bor i ghetto parker med så kraftig social kontrol som er velfungerende på linje man etniske danskere.

  Hvorfor tror du at hjemmehjælpere er angste når de går ind i de forskellige ghetto parker?

  Fordi de bliver passet op og bliver spurgt hvad de laver her. Nogle er endda blevet klasket ned for at komme i de parker bare for at gøre deres arbejde. Det er sgu ikke etniske danskere som render og klasker hjemmehjælpere ned.

  Når de ikke har nogen at klaske så skyder de på hinanden i parker - senest i Vollsmose, det er ikke etniske danskere som render og skyder som i det vilde vesten.


 • #26   20. mar Polysl, hvis vi feks tager corona nedlukningen, og restriktioner/forsamlingsforbud der gælder for danske virksomheder og butikker, ja så har regeringen og dets støttepartier sørme i skjul vedtaget at det ikke skal gælde feks sprogskoler for indvandrere!
  Hvordan har vi det med det? Jeg ved hvordan jeg har det med det, men jeg vil undlade at skrive det, ligesom jeg vil undlade at beskrive og besvare Alis' idioti og beskrive den dybt retarderet tankegang hun fremlægger.


 • #27   20. mar Claus

  Hvis man som Alis har levet i mere end 20 år bag gardinet, så ville selv jeg blive bindegal og se spøgelser og mærkelige ting i øjenkrogen. Jeg tror ikke jeg ville havde overlevet - jeg havde pløkket mig lige i bylden.

  Social samvær er nøgleordet for at fungerer som et social menneske - bliver man afskåret fra det så tager tvangstankerne over samt med al den underlige info som bliver hentet fra andre ligesindede så det er en død cirkel hun befinder sig i.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 81 Svar: 4.268
  #28   20. mar Polysl #25 og "27

  "Hvis man som Alis har levet i mere end 20 år bag gardinet, så ville selv jeg blive bindegal og se spøgelser og mærkelige ting i øjenkrogen."

  Jeg ser ikke spøgelser, men det gør du. Du ser monstre alle vegne. Altså muslimer - og du beskriver dine monstre, så det er nemt at se, at der er noget galt med din opfattelse. Kan man ikke se det, så kan man prøve at komme med nogle reelle oplysninger om Islam og så lægge mærke til hvordan du reagerer på det.

  Da tingene lukkede sig om mig for 20 år siden, troede jeg ikke, jeg ville overleve. Idag spørger jeg mig selv hvad der er årsagen til at jeg alligevel overlevede. Jeg kan ikke sige det bestemt, men der er et par ting, jeg kan fremhæve, som er nogle af de vigtigste.
  Da jeg var først i tyverne gennemgik jeg en intensiv psykoanalyse og behandling, og det virkede. Jeg blev fri for Ocd og klarede en uddannelse og derefter fuldtidsjob. Men min familie ville ikke acceptere den forandring, der var sket med mig. Jeg afbrød kontakten med min familie for at kunne fungere på arbejdsmarkedet, men min mor ville ikke slippe mig. Hun fandt ud af hvem jeg havde som læger og socialrådgivere, og så kontaktede hun dem og bearbejdede dem. Da jeg blev indlagt for anden gang lykkedes det hende at få kontrol over psykiater og psykolog på den afdeling, hvor jeg var, og i løbet af et par år havde de fremkaldt en nyt udbrud af Ocd, efter at jeg i 8 år havde været fri for den form for angst.

  Ligesom her, så undskyldte familien deres vold og kontrol med at kalde det afstraffelser. I virkeligheden for at forhindre at nogen troede på mig, når jeg fortalte om hvad jeg havde været udsat for.
  Det er den behandling hvor jeg blev opmærksom på forbindelsen mellem den vold, jeg havde været udsat for, og så de tvangstanker, der plagede mig. Stort set altid tanker om at jeg var skyld i alverdens ulykker.
  Ja, social omgang med andre mennesker er meget vigtig, og når man kun kan komme i kontakt med sine medmennesker gennem syndebukrollen så kan det gå meget galt. Man kan ende i isolation for at overleve. Men jeg fik altså opbygget et stærkt værn imod personlige angreb, og hvis jeg ind imellem ikke kan klare det, så slukker jeg for computeren for at finde den indre balance igen.

  En anden ting, der har haft betydning er, at jeg er uddannet til at tage mig af mennesker, der p.g.a. sygdom ikke kan have en normal kontakt med andre mennesker. Til min glæde kan jeg konstatere at mine metoder også virker for mig selv.

  En tredie ting er at jeg dyrker yoga og mediterer. I østen søger mennesker, der mediterer, ud i bjergene og lever alene for ikke at blive forstyrret. Jeg er ufrivilligt endt i isolation, men tænkte, at så kan jeg jo bruge det på samme måde.

  Jeg er i den situation, at jeg har to omfattende journaler med diagnoser, der er modsatte af hinanden. Altså er jeg faktisk forpligtet til at overleve og være med til at ændre den måde, man behandler psykisk sårbare på. Hvor mange har en journal over en psykoanalyse som bevis på at en anden journal er forkert?

  Sagen er at de stærke i et samfund har det med at opbygge et diagnosesystem, der beskriver dem, der bukker under for samfundets hensynsløsheder som syge. Det har ikke ret meget med videnskab at gøre.


 • #29   20. mar Sikke en gang ynkeligt ævl igen. Det er de andres skyld det hele.... Lalalalala!
  Det er ALLE de andre onde folk, oh skræk oh ve. Det er til at kaste op over, at et voksent menneske kan pive og skabe sig som et curlingbarn.
  Hvad med at granske over om problemet reelt set ikke er og altid har været dig selv Alis. Dit tuderi kan du ikke komme længere med nu, så stop for fanden da dig selv. Der er sikkert ikke nogle voksne der har turde sige sandheden til dig før, men folk er i stedet bare stukket af, og vendt dig ryggen. Men nu får du det serveret uden omsvøb. Der er ingen der får ondt af dig, for dit liv har du selv været hovedskuespiller i, og du har selv været et svin over for dem der har været for dig, men du er blind og døv, fordi ingen andre end din mening er korrekt, og alle andre tager konsekvent fejl.
  Jeg forstår godt du ender som en særling, fordi det er det du selv har valgt, qua dine holdninger. Dit valg, dit liv, lev med det, og giv kun dig selv skylden for den vej du valgte. Diagnoserne er kommet til, fordi du er blevet syg af dine valg og dine holdninger. Du vil hverken høre eller forstå. Det har du også forudbestemt, og det er altid det mønster du har kørt i.
  Jeg havde i starten medlidenhed med dig, fordi andre var efter dig. Men det tog ikke langt tid at indse at du selv vælger at trække op til ballade, og du indbyder selv til at folk skal gå amok på dig. Du udviser ingen forståelse ej heller respekt, for andre folk med forskellige holdninger eller folk med mere viden end dig selv.
  Dine valg i livet, kan aldrig nogensinde komme andre til last, selvom du ynder at forsøge gang på gang.
  Du er i bund og grund bare higende efter negativ opmærksomhed, som du prøver at kamuflere i dine underforstået og indirekte tilsvining er af folk der ikke deler dine holdninger.
  Nu siger jeg det så, det som andre sikkert tænker - hold din kæft med dit forbandede sygdomsævl, og din ynkelige men selvvalgte levevis. Vi gider ikke høre mere om det, og hvor hårdt du har det, pga dine egne valg!
  Dit liv er vi klar over sikkert har været hårdt for dig, og hva så?
  Saml sutten op, og kom videre!


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 81 Svar: 4.268
  #30   20. mar Claus G

  "Der er sikkert ikke nogle voksne der har turde sige sandheden til dig før, o.s.v"

  Det var det, jeg hørte hele min barndom igennem. Faktisk hørte jeg aldrig andet. Ved den psykoanalyse, der befriede mig for Ocd lærte jeg at lade være med at give mig selv skylden for hvordan andre mennesker opførte sig. Alle, der støder ind i småborgerlige fordomme, bør lære det samme.

  Hvad om du selv lærte at lade være med at give muslimer skylden for alt, hvad der går galt i Danmark, og i stedet se kendsgerningerne i øjnene.


 • #31   21. mar Og så fortsætter du ud af samme kedelige sti.
  Alis, du ser ikke opgaverne i øjenhøjde, du ser dem kun ud fra hvad du selv fantaserer. Du aner reelt ikke hvad du skriver om, og det fremgår klart og tydeligt. Må jeg en sidste gang bare bruge trådens overskrift på dig. STOP NU!


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 81 Svar: 4.268
  #32   21. mar Du skal ikke diktere mig noget som helst Claus G. Hvad bilder du dig ind?

  Du forsøger at kontrollere både mig og andre, og i næste omgang går du til angreb hvis folk forsvarer sig. Nogen er nødt til at sætte grænser over for dig og din type, og jeg håber at flere lærer det.


 • #33   21. mar Endnu en Muzzi som trækker offerkortet

 • #34   21. mar Mig og min type... Du er simpelthen også komiker kan jeg se.
  Når du vrøvler og lyver os andre direkte op i ansigtet, så må du da ligesom indse at du har et problem. Det ville være forkert af "mig og min type", hvis det blev ignoreret, og "vi" ikke havde gjort dig opmærksom på, at det ikke er sådan man opfører sig. Alt den form for manipulerende piveri du prøver at køre ned over os andre, evig og altid, er ikke en opførsel mange finder sig i. Tænk så over det, og se om du kan få ligningen til at gå op med dit ynkelige liv, som du nyder at øse ud af her inde.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 81 Svar: 4.268
  #35   21. mar Ja, dig og din type Claus G, og nu fik du en mere med på linien. Gas a mener også at folk skal lære at finde sig i alt. De skal ikke bryde sig om at forsvare sig, for så går man til angreb på deres forsvar også.
  Det er netop en af svaghederne ved den neoliberalisme, der har bredt sig i Europa de sidste 40 år. Den stærkes ret. Det er fascisme.

  Jeg ved fra min opvækst i en familie, der fungerede efter samme princip, at det stopper ikke af sig selv. Først og fremmest skal man lade være med at vælge den type mennesker til magten.
  Men situationen er endnu mere indviklet, for de har det med at appellere til laveste fællesnævner, og deres stemmer tæller lige så meget som andres. Altså skal vi også have løftet mennesker med uddannelse så de lærer at tænke selvstændigt.


 • #36   21. mar Og du fatter ikke et kuk af alvoren, men ævler gladeligt løs som om intet er sket, for at få fjernet fokus fra dig selv. Men det er dig selv der bragte dig på banen. Igen. Stop dig selv og det lyveri du prøver at manipulere andre med.

 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 81 Svar: 4.268
  #37   21. mar Claus G

  "Men det er dig selv der bragte dig på banen. "

  Jo, du kan tro, jeg fatter alvoren. Alvoren af hvordan højrenationalisterne manipulerer for at få befolkningen til at tage afstand fra mennesker med arabisk baggrund, hvoraf mange oven i købet er født her i landet og er danske statsborgere. Jeg fatter også alvoren af at det var muligt at snøre en hel befolkning, og at mennesker er så uselvstændige og nemme at manipulere.

  Nej, det var ikke mig selv, der bragte mig på banen.

  Polysl skriver # 27

  "Hvis man som Alis har levet i mere end 20 år bag gardinet, så ville selv jeg blive bindegal og se spøgelser og mærkelige ting i øjenkrogen. Jeg tror ikke jeg ville havde overlevet - jeg havde pløkket mig lige i bylden. "

  Debatten i denne tråd handler om muslimer, og for jeg ved ikke hvilken gang begynder man at diskutere mig og min situation i stedet. Sådan har det været i al den tid, jeg har været i dette forum. Alle, der siger højrenationalisterne imod skal kanøfles. Vi er mange, og også de fleste, der ikke vil have diskrimination, rascisme og diktatur i Danmark. Tror du du kan fatte det?


 • #38   21. mar Jeg tror også at folk er ved at brække sig over 3 ord.

  Negerliberalister
  højre nationalister
  Racisme


  Ord bliver brugt så meget at de mistet sin betydning - hvis man ikke kan lide muslimer så er man racist - men ikke hvis man ikke kan lide naboen.

  Tænk at der er flere skyderier i Danmark end der var i forbuds tidens Chicago set ud fra befolkningstal i ghettoer og omegn. Men det er nok de hvides skyld at indvandre kæmper om magten i ghettoer overfor deres egne etniske oprindelse.

  Førhen var det sjælden at der var danske bandekonflikter hvor man bare rendte og skød vild omkring sig. Her var de mere målrettet og ikke en kæft sørgede over dem. Nu skal man fandme snart have skudsikker vest på hvis man bor et stenkast fra ghettoer for ikke at blive offer for deres egne konflikter.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 81 Svar: 4.268
  #39   21. mar Man må kalde en spade for en spade, Polysl.

  Jeg har ikke noget imod højreorienterede, hvis de er reelle og behandler deres medmennesker med respekt. De repræsenterer det private erhvervsliv, og det skal der naturligvis være nogen til at gøre.

  Rascisme drejer sig ikke om hvorvidt man kan lide folk med en anden etnisk baggrund, men om hvorvidt man aktivt prøver at undertrykke dem og forskelsbehandle dem.


 • #40   21. mar Nu er der ingen som undertrykker muslimer, for muslimske piger sejler frem med gode karakterer og får et job. speciel indenfor omsorgspleje hvis jeg var på plejehjem ville det rage mig hvad de har på hovedet bare jeg kunne få skiftet bleen/posen osv. Men det ville ikke rage mig at hvis der troppede plejere op i burka som sejler hen af gangen som spøgelser - her går fandme min grænse.

  Jeg har ikke noget imod at blive kaldt racist - faktisk er jeg stolt af at blive kaldt det, men det behøver jo ikke at betyde at jeg er det. Ser man på konflikten mellem muslimer og jøder så er de ikke bedre imod hinanden. At muslimer laver børne tv som dukkefilm hvor muslimer dræber en jøde dukke. Så er man sgu langt ude. Den slags ser man ikke i Israel - her har man andre virkemidler end at fortælle deres babyer at muslimer skal dræbes. Du ser ingen jøde der arbejder i Palæstina men man ser masser muslimer som arbejder i Israel. Så hvem er mest racist og tolerant?


 • #41   21. mar Er alle muslimer da af arabisk herkomst? Du er ikke et hak bedre selv Alus, når du i egen beskrivelse af muslimer, nævner de er arabere.
  Når en ko er født i en svinestald, er den ikke pr definition en gris! Det er noget du ikke har forstået et klap af endnu Alis.
  Du laver det ene selvmål efter det andet, og du prøver igen og igen på at manipulere andre der har en modsat holdning af din lille sære forestilling om hvordan tingene er. Din egen lille verden bliver ikke mere virkelig af at du konstant trækker offer kortet.
  Igen, du glider udenom, slimet som en ål, og prøver at fordreje virkeligheden. Men vi er mange der ikke finder os i det mere, for nu at bruge dine egne termer, og vi er mange her inde der har set og gennemskuet dig, allerede i starten Alis.
  Og du forstår stadig ikke at det ikke nødvendigvis er alle andre der er forkert på den, men faktisk er dig selv der står alene her inde, igen og igen, fordi du ikke formår at forstå andet end hvad du selv vil. Din realitetssans er pist væk, og du aner helt tydeligt en en kæft af hvad der foregår ude i verdenen, men ynder igen og igen at give andre skylden for elendighederne i dit liv.
  Det mest utrolige er, at du bare ignorerer fakta, for din holdning er den eneste der er sand. Tror du i hvert fald selv. • #44   23. mar Claus

  Hvor ville jeg kede mig hvis alle bare nikkede genkendende til alt jeg skrev - Hvad er lige ideen med det.

  Hvis man kun befinder sig i det tomrum så bliver man i det tomrum og hænger fast i det tomrum. Higen efter bekræftelse af det skrevne bliver som et narkotika som bare forsumper dem i større problemer. De kan ikke se problemet og det kan narkomanen heller ikke bar han får sit stof. Men regningen kommer en dag da man møder folk som prøver at få narkomanen på bedre tanker og prøver at hjælpe.

  Det vi ser er at narkomanen benægter at have et problem, for når man får masser af input så forbliver problemet i det skjulte.


 • #45   25. mar Iøvrigt, så er indvandrere ikke overrepræsenteret i vores statistik omkring hvem der får tilkendt førtidspension!
  Vores soldater der kommer hjem fra samme lande med PTSD og alle mulige andre skader, de får en prut at pille i, og MÅSKE et skånejob i cirkus milli. Men dem der er "flygtet" her op, fordi de boede 1000km fra krigszonen, de får tilkendt førtidspension, fordi de har ondt i højre skuldre, og armen sover. Men selvsamme person kan iøvrigt ses bære rundt på snot ungerne, på højre arm.


 • #46   25. mar .

  profilbillede
 • #47   25. mar Claus

  Læste på EB om en som har fået en dårlig ryg og piskesmæld efter et biluheld, samt blodpropper og følelses forstyrrelser og går med gangstativ fordi hun er usikker på benene og i nogle tilfælde besvimer. Tror det var Randers kommune.

  Hun fik afslag på en FTP fordi de mente hun godt kunne varetage et flexjob - dvs. hun ryger over i et afklaringsforløb hvor kommunen stjæler mellem 5 - 7000 af hendes bistand så hun må låne af sine børn. >manden er ligeledes syg med dårlige knæ.

  I min familie er der en socialrådgiver som sagde at dem som kom sejlende ind med burka og havde en masse undskyldninger som en lægeerklæring og at blive tævet af manden hvis hun ikke blev hjemme - de fik efter omkring et år en FTP. - godt nok den laveste - og så læser man hvordan man behandler etniske syge danskere i endeløse afklarings forløb - som starter forfra, fordi man ikke må sende syge på bistandshjælp.

  Det kommuner laver er rent økonomisk - da pensioner skal en kommune stå for, men afklaringsforløb støttes af staten. Så klart de ikke ønsker for mange på FTP - kun når det er folk med en masse fætter og kusiner og brødre som intimiderer sagsbehandlere, både på job og privat.

  Det er simpelthen uforskammet at flygtninge som har fået ophold som er i et forløb kan få en FTP indenfor 1 år.

  Heldigvis har man strammet kraftigt op på det område og de lader sig ikke intimiderer på nogen måder eller gider høre på deres jammer historier. Hva? vil du ikke samarbejde - jamen det er da din ret, så vil vi heller ikke samarbejde, så du får så bare ingen økonomisk hjælp fra kommunen.

  Så må tørklædet nøjes med mandens indtægt som består i flere tilfælde af en ulovlig butik i en garage, i et social boligområde hvor han får bistandshjælp.

  Har i nogensinde været i Egeparken i Vollsmose?

  Her skal i høre klingende mønt fra garager lige ned i deres cigarkasse apparat. Boligforeningen skal ikke have klinket noget - af grunde til deres egen sikkerhed da de selv bor i området.


Kommentér på:
Stop nu ⛔

x