{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
189 visninger | Oprettet:

Mine ærede debatvenner. {{forumTopicSubject}}

Ja mine ærede debatvenner og dem der læser det - jeg må sige at jeg er blevet lidt rusten de sidste par år og det er helt sikkert alderen + alt det andet - eksempelvis min mangel medicin - men jeg vil holde en uges ferie og kun lave ting i egen hule + slænge mig på min sofa eller seng og bare se tv eller høre radio.
Jeg spøger jer lige om i er ligeså trætte af at høre om corona som jeg er og jeg er da ind til vider sluppet og hvad med jer - hvordan har i klaret jer det sidste år - har i haft ligeså travlt som jeg har eller har i været lukket inde grundet angsten for corona.
Jeg tænker på talen om at vi kan tale og have alverdens forskellige meninger - men det er jo det vi gør altså vores handlinger som viser hvordan vores hjerter er og tror ikke jeg er den eneste som har næstekærlighed.
og det indsatte billede er højest et måned gammelt - der var jeg også rusten - men jeg siger stadigt kærlighed til folket smiley


Kommentarer på:  Mine ærede debatvenner.
  • #1   14. mar Stadig ikke ramt af corona, og har for ganske nyligt sagt farvel til min farmor på 101år. Hun var ikke syg, men slidt op i kroppen.
    Corona tænker jeg ikke længere over, for vi bliver fuldt med løgn og skræmmekampagner af medierne og regeringen, så jeg færdes efter sund fornuft og omtanke, samt ser kun pressemøder om det.
    Jeg bruger ikke ret meget tid på baboom mere, jeg er udendørs menneske og amatørarkæolog, så mange timer går med det, nu hvor jeg ikke kan arbejde, netop pga restriktioner.  • #2   14. mar Claus G kondolere med din farmor og 101,år må siges at være en god alder + at din farmor jo så ikke skulle kæmpe med sygdom og jeg er som dig tænker ikke meget i corona men ser mange som gør det og hvem der har ret eller ikke ret i det corona vil jeg ikke gøre mig til dommer i - men jeg gider ikke se de pressemøder længere og ja det er sundt at være ude også som amatørarkæolog så nyd det smiley

  • #3   20. mar ja men dog leon , det er da også tide her sker mere end her gør i denne tid , kan vi da godt ,blive enige om nu ,så bare os der orker vil sker her så lidt , nu

  • #4   20. mar Rosegril kan du også li at slappe af på en sofa smiley

Kommentér på:
Mine ærede debatvenner.

x