{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
469 visninger | Oprettet:

Massageannoncer. {{forumTopicSubject}}

Ja tænk at Ekstra Bladet stopper med at hvad massageannoncer og pludselig det - det er et erhverv som er ligeså gammelt som mennesket - så hvorfor pludseligt det skift af Ekstra Bladet som aldrig har bøjet sig for noget før - et blad som tør hvor andre tier.
Massage er vel ikke en dårligt ting og jeg har da prøvet at få massage grundet ekstrem hold i nakken + varme omslag og det var på Sæby sygehus i sådan ca. 1968 og sygeplejersken var sød.
Men tilbage til de annoncer hvorfor massøerne betaler jo for deres annoncer så jeg vil jo syntes at det vil være en forskelsbehandling som vil besværliggøre massøernes arbejdsvilkår.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Massageannoncer.
  • #1   11. mar 2021 Det er for at please den muslimske del af hans læsere, og Metoo, BLM, og hende med knold i nakken, og andet skrald som læser EB for at blive fornærmet eller krænket.

    Men de hykler jo bare som USA, hvor man ikke må drikke spiritus før man er 21 år, men man må godt være soldat som 18 årig og dræbe folk. På samme måde hykler EB der ejer flere porno sider


  • #2   11. mar 2021 Polysl hvis folk bliver krænket over at læse Ekstra Bladet har de da et problem for sådan sider kan jo bare springes over og det du fortæller om USA fortæller jo bare at de ikke har logikken med når de laver regler for er du gammel nok til at slå ihjel er du også gammel nok til at drikke smiley

Kommentér på:
Massageannoncer.

Annonce