{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
287 visninger | Oprettet:

anonym anmeldelse. {{forumTopicSubject}}

Ja læste lige om en der var blevet anmeldt anonymt for ja det må være socialt bedrageri og når jeg høre om sådan anmeldelse som så også er anonym tænker jeg på hvordan det for mange mennesker som bliver ramt af sådan chikane fra folk der jo nok ikke har noget at have sådan anmeldelse i - nej hvis folk har noget at have sådan social bedrageri anmeldelse i - skal de jo stå frem og ikke det dersens hokus pokus - personligt vil jeg aldrig stikke andet menneske da jeg vil passe mig selv og syntes at systemet skulle stoppe sådan anonyme anmeldelser.
Og folk der får hjælp igennem systemet er jo på en eller anden måde syg og arbejdsløs så sådan anmeldelse er jo ødelæggende for dem bliver ramt.


Kommentarer på:  anonym anmeldelse.
 • #1   21. feb Jeg er ret sikker på at kommune godt kan se relevansen i en anmeldelse, hvis den er tilstrækkelig dokumenteret som de kan følge op på.

  Det ville ikke røre mig en skid at anmelde en mulig spritbilist som køre lidt mærkeligt, det kan være en syg person, men hellere på den sikker side. Bliver jeg bekendt med social bedrageri så er jeg straks på tasterne - det røre mig ikke en skid.

  Jeg undrede mig over at overboen som jeg så flytte ind og snakkede med fik et run af mennesker sent om aftenen og de væltede først ud om morgenen. Lagde en forsigtig anmeldelse hos administrationen - ikke udlejer da det jo er et fond som administrerer ejendommen - oprettet af K C..Nielsen for at sikre billige bolig i Odense centrum - en socialdemokrat

  De fik 2 betjente med og ringede på kl. 6.00 og fandt ud af at de var østarbejdere som de havde som beboere så de boede gratis. Så nu er der rolig hos overboen, i stedet for trampen høj musik og trampen i gulvet - jeg bliver nok ikke venner med dem fremover.

  Kommuner har selv intensiveret deres kontrol med dem som får bistand hjælp - som de aktioner i Kastrup og Billund. Hvor man fandt store pengebeløb som skulle udføres, desværre havde de gæld til skat og kommune og konfiskerede pengene så det blev udlignet. Hænderne i vejret og en glæde at man bare på en aktion fandt mere end 200.000 som blev beslaglagt og modregnet. Jeg behøver vel ikke at forklare at det var af anden etnisk baggrund end dansk.

  Lign. aktioner har de også lavet sporadisk i Hamburg af tysk politi - fordi flere fra Danmark så bare køre til Hamburg og derfra ned til deres sandkasse. Igen glæder det mig at de blev nappet.


 • #2   21. feb Polysl spritbilisten vil jeg kunne forstå - men de andre ting vil jeg aldrig anmelde og nej jeg bryder mig absolut ikke om stikkeri.

 • #3   21. feb Så du blåstemler social bedrageri? fordi du ikke vil anmelde. Ved at din stemme ikke er der hvor de trængte har brug for det - de må bare klare sig selv i håbet for at systemet virker. WOW -

 • #4   21. feb Helt på linje med Polysl her.
  Det er sjældent dem der snyder der har mindst, derimod dem der har rigeligt og ikke kan få nok og simpelthen fordi de kan smiley
  Jeg ville ikke tøve et sekund med at anmelde hvis jeg blev bekendt med svindel, men jeg ville ikke gøre det anonymt smiley


 • #5   21. feb Jeg er helt enig med Leon. Ud over personfarlige ting, som spritbilister o.l. vil jeg heller ikke anmelde. Hvis folk snyder økonomisk, så må kommunen selv finde ud af det, og de bør have det nødvendige personale til det.

  Naboer skal være trygge ved hinanden, det er faktisk ret vigtigt for trivslen. Vi skal ikke gå og vogte eller anmelde hinanden.


 • #6   21. feb Polysl social bedrageri går jeg ikke ind for og jeg vil ikke være dyneløfter - men jeg kunne se i stod i kø smiley

 • #7   21. feb Cody N ja men så kan dig og Polysl få fast arbejde og i vil nok også kunne få job i gennem jobcenter eller i kan blive fastansat på jobcenteret og uanset hvad jeg mener om social bedrageri - vil jeg aldrig anmelde social bedrageri smiley

 • #8   21. feb Alis C nu er vi enig og ja hvis ikke folk kan stole på deres nabo går det helt galt og vi skulle jo nødigt have et stikkersamfund smiley

 • #9   21. feb Leon der er ingen forskel på socialt bedrageri og øvrig økonomisk kriminalitet.
  Du glemmer lige at det er fælleskassen de stjæler fra og det går netop ud over de svage i samfundet smiley


 • #10   21. feb Cody N jeg er jo enig men jeg vil aldrig stikke andet menneske og jeg vil heller hjælpe dem der har problemer frem for at give dem problemer - dog tænker jeg at de dersens spekulanter som trækker milliarder ud af Danmarks fælleskasse skulle have lovens strengeste straf og som Kim Larsen sagde de store skal nok klare sig - så hvorfor gå efter de små smiley

 • #11   21. feb Cody N og nu burde det jeg skriver nu stå i anden historie - men det vil nok kunne betale sig at ansætte mange flere folk inden hos SKAT og ellers lægge SKAT ud i kommunerne igen - jeg husker når man kunne møde op i kommunen og tale med SKAT smiley

 • #12   21. feb Cody # 9

  "Du glemmer lige at det er fælleskassen de stjæler fra og det går netop ud over de svage i samfundet"


  Så er der noget galt med opkrævningen af skat. Pengene bør ikke tages fra de svage. Det bør gå ud over topskattelettelserne hvis pengene i kassen ikke slår til. • #13   21. feb Alis C da jeg høre til blandt de svage kan jeg vel godt sige at de rige betaler nok og der skal jo være en forskel på rig og fattig - stærk og svag smiley

 • #14   22. feb Alis

  Du har en besynderlig logik, de små må gerne, men de store må ikke. For mig er der ingen forskel - lige så lidt som at være næsten gravid eller halvdød - det er nonsens.

  Så kommer der endnu mere nonsens som at pengene tages fra topskat lettelser, folk betaler rigelig i topskat som sygeplejesker - bare for at nævne en gruppe og dem vil du have at de skal betale mere i skat end alle andre - det er edder perkme det mest dumme jeg længe har hørt - du må da være total blæst i knolden.


 • #15   22. feb Polysl - mon ikke du skulle lære at lade være med at slå med sten, når du selv bor i et glashus!!

  Det er en meget dårlig ide at borgerne skal angive hinanden. Det offentlige skal selv have personale til at kontrollere. Men så skal du jo til at betale skat til det - av for katten.

  Det er en vigtig del af livskvalitet at naboer er trygge ved hinanden.

  Angående at jeg ser lempeligere på at fattige begår socialt snyderi - tænk, jeg synes det er nemt at forstå, at mennesker på kontanthjælp forsøger at skaffe sig lidt ekstra til f.eks. medicin eller en computer til børnene ... eller for den sags til ordentlig mad. Derimod har jeg intet tilovers for at mennesker med deres på det tørre de snyder for at kunne købe en dyrere bil, og jeg har lige så lidt tilovers for deres tendens til at vælge politikere ind i folketinget, som snyder for dem, skærer ned i sociale ydelser og på sundhedsvæsenet for at kunne udbetale pengene som skattelettelser til de velbjergede.

  Dette her er blevet et koldt samfund som styres af penge og magt i stedet for at målet skulle være sundhed og livskvalitet.


 • #16   22. feb alis

  nu er de jo (S) ...er de korrupte?


 • #17   22. feb Alis - alt for mange er forklædt som svage i dagens DK.
  Proforma skilsmisser der bor sammen og proforma arb.løse der arbejder sort koster samfundet mia. hvert år og de ægte svage udgør et mindretal sammenlignet med snyderne.
  Danmark holdes flydende af innovative mennesker der med gode ideer og uhørt mange arb.timer starter produktioner op og ansætter folk der tilsammen udgør det slemme rige mindretal der skal brødføde det flertal som for manges vedkommende kvitterer ved at snyde og bedrage som tak.
  Hver gang du brandbeskatter en succesfuld selvstændig flytter han til udlandet og efterlader en bunke arb.løse som nu kan begynde at arbejde sort.
  Der findes selvfølgelig mange ansatte direktører med uhørte lønninger i både det private og offentlige og de bliver selvfølgelig beskattet derefter hvilket også bidrager til fælleskassen.
  Svindel og bedrageri skal stoppes uanset hvem der begår det og hvis man lukker øjnene for naboens eller familiens svindel er man sku medskyldig i mine øjne smiley
  Bedrageri, korruption og nepotisme er langt mere udbredt end man tror smiley


 • #18   22. feb Cody

  Jeg er vokset op i en neoliberal familie så alle de undskyldninger for at rage til sig og se ned på dem, der ingen penge har, dem kender jeg.

  Du har en meget forkert samfundsopfattelse hvis du tror at de ægte svage kun er en lille gruppe. Der er mange, og gruppen er blevet større og større under Venstreregeringen. Iøvrigt er det ligegyldigt om gruppen er lille eller stor, der må overhovedet ikke findes hjemløse eller mennesker, der ikke har råd til at købe ordentlig mad eller nødvendige forbrugsgoder. For ikke at tale om at de ikke har råd til at købe lægeordineret medicin, og ikke tør at sige det højt, for så følger de ikke en behandling og så ryger understøttelsen.

  De mennesker, der som du siger bliver brandbeskattet og har så ondt af sig selv at de flytter virksomheden til udlandet, de har tjent bunker af penge på andres arbejde og ved spekulation. I stedet for at tale om hvor meget de betaler i skat, burde de tale om hvor meget de har tilbage når skatten er betalt. Både til hus, bil til hvert familiemedlem, sommerhus og en helikopter.
  Andre har ikke engang en seng at sove i eller et komfur at lave morgenkaffe ved.

  Også fra min familie ved jeg, at de, der har deres på det tørre, de giver sig ikke frivilligt og indrømmer andre retten til et ordentligt liv. Også det kender jeg alle undskyldningerne for.


 • #19   22. feb Cody N jeg husker da jeg mødte en sød kvinde og hvor vi dårligt fik lært hinanden at kende og hvor der kom en anonym anmeldelse og at vi boede sammen og jeg ringede straks til systemet og vi blev så enig om at kvinden og lille mig skulle flytte sammen (det kaldes i min verden for et tvangsægteskab) og vi var så sammen i x-antal år - hvor efter vi blev enig om at det bare ikke skulle være os to og en anden sag er at den dersens forsøger pligt er metusalem møg gammel og kun til skade for dem der ønsker at gifte sig smiley

 • #20   22. feb Alis C jeg syntes altså ikke du skal tænke i hvor mange penge de rige har tilbage - du skal tænke i hvor mange penge de betaler i SKAT og at mange gør det med glæde - endnu smiley

 • #21   22. feb ja leon

  De fattige har ondt i røven over de rige - som i flertal betaler det de skal i skat, jeg kan ikke se at man skal lave selektive skatteregler så rige skal betale mere end andre ud fra de normale regler

  Jeg har selv været fattig som i familien som ikke gjorde det store væsen af sig, slikpose og sodavand en gang om året og ingen julegaver.

  Alis kalder de fattige svage, i min barndom ville min far og mor blive skide fornærmet at kaldes svag - faktisk et beskidt ord - det er ligesom at træde på dem som ligger ned.

  Men fattig rig var for mig ligegyldigt, det som drejede sig om var at man var flere om at forsørge familien - ved at fiske, ved at slå en græsplæne osv...vi var alle forsørgere for at få det til at løbe rundt. For mig af se er det sundt at vide at penge er noget man må tjene - det er ikke noget man får af kommunen til forskel for i dag at man mener at kommunen er ansvarlig.

  Jeg er kun blevet forsørget af kommunen i 6 mdr. i hele mit liv. OG må indrømme det var det rene Gyldenkål - som har du ikke en telefon,? nej jamen den må du da have, og mad til katten og guldfisken - det var det rene tagselv bord i 70'erne - men det var jo før man opfandt begrebet snydere og hvor en kommunal ansat havde en ære i ikke at snyde.

  Den her frelste falskhed fra folk som kommer fra rige hjem er til at brække sig over, som nogle nye ikke rygere som er de mest ihærdige i at forbyde rygning.

  Men at komme fra fattige kår tror jeg er sundt, som giver en mere rolig forhold til økonomien, man stifter ikke bare gæld ti stribevis som åbenbart er normalt i dag hvor man så skider på dem som har lånt dem pengene så de ender i RKI og må leve med endeløse breve fra udlåner.

  Jeg kan huske at da jeg gik på EDB skolen så var pengene små og mig som andre levede af spaghetti og Kettrup fordi vi ikke ville tage et studielån. Dvs. at når man var færdig så sad de stakler med et studelån på 50.000 eller mere som skulle betales tilbage - det stresser jo når ens valg falder på et godt betalt job som de ikke får.

  Jeg kunne så bare tage forfaldende arbejde for at komme fremad og søge i fred og ro - så jeg har arbejdet i mange brancher som tankpasser hos Shell, Everton Cykler, Smith cykler - osv....til jeg endte i et IT firma som jeg ikke var glad for - så jeg sagde op og arbejde som freelancer for speciel Cisco med software til deres modemmer. Udviklede i 1999 et kassesystem som kunne tilrettes hvad som helst - som til restauranter hvor deres ordre gik til køkkenet, samt holdte styr på vinlager og indkøb og bestilling.

  Men nu???

  Jeg er selvpensioneret - gider ikke mere, har dog nogle konsulent opgaver hist og pist - men lige pt. har jeg ikke en skid pga. den stupide røde baron vi har siddende på potten på borgen.


 • #22   22. feb Alis jeg giver ikke fem flade for din beskrivelse af hverken rig el. fattig, men kan blot konstatere at hver gang der dukker en fattig klynker op i medierne er vedkommende overbroderet med tatoveringer i en størrelse vi andre aldrig får råd til og læs lige op på hvor mange danske hjemløse der selv har valgt at leve udenfor kontrol samfundet - det er faktisk en hel del.
  Ingen danskere behøver at gå sultne i seng og hvis de gør er det fuldstændig selvforskyldt. Problemet er oftest at de æder for meget og laver for lidt.
  De “rige” du snakker om med hus, bil og båd er skam ganske alm. arbejdsomme mennesker med middel indkomst og middel uddannelse.
  Hvor mange rige danskere med egen helikopter tror du selv der findes i DK sammenlignet med alle de arb.løse “svage og fattige” danskere der kører rundt i store biler smiley


 • #23   22. feb Cody

  Der er mange i de fattige områder som ghettoer som kører i biler som jeg ikke nogen sinde kommer i nærheden af. Så jeg forstår godt at alis betegner dem som fattige som skal ud og svindle og overfalde for at få det til at løbe rundt - men ok det er jo i orden i alis termologi for de er jo fattige - så skide med de ofre som så har en kamp med myndigheder med erstatning i årtier imens de går fra hus og hjem og må sidde som hjemløs - kampen med myndigheder er ikke engang forbi når de bæster som Alis elsker bliver løsladt - og griner ofret lige i ansigtet.


 • #24   22. feb Helt enig Polysl - men i Alis socialistiske univers er det omvendt.
  Alle der ikke gider arbejde er ofre og dem der tjener penge er rige svin.
  At det er de “rige” svin der der giver hende og “ofrene” brød på bordet skænker hun ikke en tanke smiley


 • #25   i går kl. 00:10 Polysl du fik sku et LIKE fordi jeg kunne li din historie og ja dem der bliver rige har jo mange gange sat alt på et bræt og kunne ligeså godt være endt som fattig og x-antal stor gæld - nu ender det jo Gudskelov godt for en del og det er dem der kaldes for rige og jeg ønsker at de skal kunne nyde deres rigdom.
  Min mor var fattig og hun døde fattig - men med et stort hjerte et hjerte på rette sted og jeg glæder mig over at Danmark er et så rigt land at jeg kan få en førtidspension som gør at jeg sagtens kan klare mig - men det gør jo ikke mine sygdomme bedre - hvis jeg var som jer min debatvenner - vil jeg være på arbejdsmarked som selvstændig i eget firma smiley


 • #26   i går kl. 08:42 Leon

  Jeg misunder ikke Alis's barndom som vi jo kender, med så meget kontrol - jeg kigger mere på min barndom som var fuld af kærlighed og et frit liv - dog var min far som jo var præst meget kontrollerende, hvor vi skulle bede bordbøn osv...Men det fik jeg hurtig pillet af for mit vedkommende selvom jeg stod til en livrem -på et tidspunkt gad han ikke straffe mig i guds navn - for jeg sagde ikke en lyd under afstraffelserne. Jeg har læst hele biblen og var ikke imponeret og begyndte at stille kritiske spørgsmål over alle de ulogiske konflikter der er i biblen.

  Eksempel:

  Kain slog Abel ihjel og blev forvist og tog ud i verden og giftede sig ??? Med hvem?

  og sådan kunne jeg blive ved med at finde en masse vrøvl som gjorde at jeg forkastede den kristne tro - jeg er ikke engang konfirmeret da det jo skal være en bekræftelse på ens tro som kristen.

  Men jeg tror ikke at rige er mere lykkelige som barn, nok mere det modsatte - med forældre som har travlt med at tjene penge og det sociale liv som ikke giver plads til børnene.

  Jeg er ikke rig i dag men har hvad jeg skal bruge resten af mit liv. Man skal bare havde det i baghovedet at penge ikke altid er lig med lykke hvis man er alene med sin rigdom.

  Jeg har lige en anekdote men den kommer jeg med senere da jeg lige skal med i tur på hjerterfri på Spigo.


 • #27   i går kl. 11:04 Her kommer anekdote

  en rig tysker er på ferie i Grækenland og ser at en fisker har en båd - tyskeren spørger: Hvis du har flere både så kunne du fange flere fisk.

  grækeren siger: jo men den her båd giver mig til dagen og vejen så jeg har ikke behov for flere både.

  Tyskeren gik hovedrystende videre.

  Hvad kan man lære at det?


 • #28   i går kl. 14:59 Polysl ingen er misundelig på Alis C og hendes barndom og jeg kender også historier fra Det Gamle Testamente også den om Kain og Abel og ja der mangler en masse især mennesker - når de nu var alene i verden smiley

 • #29   i går kl. 15:01 Polysl jeg kan godt li den anekdote og den fortæller jo at Grækeren jo har nok i en båd + han tager kun det han har brug for smiley

 • #30   i går kl. 16:32 Leon #29

  Den fortæller lidt mere som at rigdom ikke behøver at være en stor bankkonto, men at den åndelige rigdom er mere værd.

  tyskeren hviler ikke ikke i sig selv, men lever for at forøge sin rigdom materielt. Penge er en lidt diffus ting, men indre ro og fred er mere værd en alskens penge.

  Jeg vil hellere være grækeren end tyskeren.


 • #31   i går kl. 17:38 Polysl jeg er helt med det er også min tanke i det jeg skriver smiley

Kommentér på:
anonym anmeldelse.

x