{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
402 visninger | Oprettet:

Kontrolleret genåbning. {{forumTopicSubject}}

Ja nu læste jeg om hvordan Østrig vil lade frisøren åbne op og man kan læse om hvordan erhvervsdrivende i og uden for Danmark ønsker at få åbnet op og ja i Danmark tænker jeg i hvor meget en bue kan spændes set med de økonomiske briller og hvis vores velfærdssamfund skal hænge sammen - skal de økonomiske hjul i gang - det ønsker de erhvervsdrivende også i Tyskland - verden har forandret sig som den har gjort før i verdenshistorien og vi kan lære af historien og alt bliver godt igen - bare spøger vores ældre - altså dem der kan fortælle historierne fra den gang verden troede at nu var det slut - Gudskelov
kom penicillin så frem i 1928 og gjorde verden til et bedre sted at leve.


Kommentarer på:  Kontrolleret genåbning.
 • #1   14. feb Uanset hvad, har diktatoren sørget for at vores næste 2 generationer får en gigantisk regning der skal betales. Jeg kan godt få bekymrende tanker for mine børns generation.

 • #2   14. feb Claus G ja jeg tænker i mange ting og børn vil ikke få den frihedsoplevelse som vi har haft og ja der kommer en stor regning som skal betales men gælder det ikke for hele verden general smiley

 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 41 Emner: 86 Svar: 4.110
  #3   14. feb Det er ikke statsministeren, der er årsag til den gæld, det er en pandemi, som regeringen har tacklet så godt som det var muligt.

 • #4   14. feb Det er ikke pandamien der har gældsat landet! Hold nu op. Det er ikke pandamien der bestemt at holde landet lukket, og smadre folks forretninger.
  Nej, regeringen har ikke klaret det på bedste vist, og heller ikke opført sig ansvarlig, ved at lyve for befolkningen, ignorere anbefalinger fra myndigheder, og i stedet lave vælgerspin på makrelmadder, vinduspudsning, og ellers tilbageholde vigtig information for danskerne, som feks hvilke regnemodeller de bruger til beregne genåbning af erhverv, skoler m.v. Det er pure diktatormetoder de udviser, og folk er heldigvis ved at vågne op, og indser hvad der foregår.
  Lad os bare sige, den modstand regeringen kommer til at møde nu og fremadrettet, den har de selv været uden om, ved at tro at befolkningen er deres kvægflok der bare blindt følger med dem.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 41 Emner: 86 Svar: 4.110
  #5   14. feb Pandemien er skyld i at det har været nødvendigt at lukke samfundet ned, og i at man derfor måtte låne mange penge for at kompensere. Den største kompensation var 18 milliarder til minkfarmerne, og det var Venstre, der fik manipuleret det igennem.

  Havde det stået til den yderste højrefløj havde man lavet forretning på det hele og tjent kassen, og resten af samfundet var gået ned. Sundhedsvæsenet var gået ned, og bunker af mennesker var døde.

  Vi skal være glade for at vi havde en socialdemokratisk regering med venstrepartierne som støtte, det har reddet Danmark.


 • #6   14. feb Danmark er et lille land og at Danmark har klaret sig godt vil jeg nu godt give folketinget roser for om de alle sammen så vil tage imod den må de selvom - men der skal gang i de økonomiske hjul + gives en eller anden form for "frihed" intet land kan klare sig uden indtægter.

 • #7   14. feb Er Danmark reddet?

  Danmark er på randen til total diktatur og splittelse, netop pga socialdemokraterne og deres løgne og konstante manipulation og spin, for at fiske vælgere.

  Der er ingen mening med den nedluking der foregår, ud over at fastholde kvælertaget i Danskerne, som desperat forsøger at overleve.
  Hvis der så bare blev lyttet til eksperter, men ikke engang det gør de. De lyver i stedet, og giver skylden til myndighederne og andre instanser, når det for alvor brænder på.

  Socialdemokratiet har selv fremstillet forslag for at nedlægge mink industrien her hjemme, og den fik de afslag på tidligere. Så nu hvor de øjnede chancen for at få deres vilje, og bruge en virus pandami som undskyldning, så blev det udført.

  Heldigvis bliver der fremsat borgerforslag i Folketinget i uge 8, om at kyle MF for en rigsret. Folket har talt, og det ville være udemokratisk om det ikke bliver fulgt til dørs og gennemført.
  Ligeledes er der startet adskillige retssager imod MF. Det er jo heller ikke bare for sjov at de allerede er igennem første høring, og sagen fortsætter.

  Der er ingen mening i den måde at landet bliver tvunget i knæ på nu, blot for at efterfølgende regeringer og generationer skal kæmpe med at betale regningen. Det der sker i øjebliket, det overgår snart den uansvarlighed og kæmpe gæld som Anker Jørgensen og hans regering var skyld i.

  Alt i mens så sidder vælgerne af de røde nu og råber om velfærd på ældreområdet og socialområdet, og tror pengene bare kommer af sig selv, til trods for at pengene vælter ud af statskassen, pga dårlige beslutninger og tåbelige handlinger fra regeringen. Føj siger jeg bare, det er ækelt at se til på. Jeg håber de får held med at vælte regeringen, som så småt er ved at blive planlagt nu.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 41 Emner: 86 Svar: 4.110
  #8   14. feb Leon # 6

  Danmark kunne være selvforsynende, hvis vi ville. Vi er et gammelt landbrugsland. Men vi vil jo gerne have mulighed for at handle med udlandet.

  For at komme igang igen, vil jeg foreslå at vi slagter nogle hellige køer. Vi er blevet alt for sovset ind i at det hele afhænger af det private erhvevsliv, og at det er dem, der forsørger os alle sammen. Vist er det ej - det er hjernevask.
  Der er mange andre end dem, der ejer det private erhvervsliv, der kan noget. Coronakrisen har vist os een ting - når der bliver lukket af for de gamle muligheder, så er der mennesker, der finder på nye. • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 41 Emner: 86 Svar: 4.110
  #9   14. feb Claus # 7

  "Er Danmark reddet?
  Danmark er på randen til total diktatur og splittelse, "


  Magen til vrøvl! Vi har fået en regering, der varetager andet end det private erhvevslivs interesser, så vi er tværtimod på vej mod demokrati.
  Det er den forrige regering, der splittede landet op i rige og fattige.

  "Der er ingen mening med den nedluking der foregår,"

  Ja, det er der, der er reddet menneskeliv. Vi vil aldrig kunne få at vide hvor mange, men hvis vi sammenligner os med de lande, der har ført en lagt mere laissez faire politik, så er det mange, og det sundhedsvæsen, der var ved at blive overbelastet er tilbage på sporet igen.

  "Socialdemokratiet har selv fremstillet forslag for at nedlægge mink industrien her hjemme, og den fik de afslag på tidligere. Så nu hvor de øjnede chancen for at få deres vilje, og bruge en virus pandami som undskyldning, så blev det udført. "

  Minkindustrien bliver afviklet og forbudt i flere og flere lande, og jeg håber også at den bliver det her i Danmark. Det er dyrplageri, og hvorfor skal man udsætte dyr for det bare for at kunne slå dem ihjel og lave dyre pelse?
  Det var nødvendigt at aflive de mink af hensyn til folkesundheden. så længe de levede kunne de blive smittet med corona af mennesker og smitte tilbage i en muteret form, som er resistent. Mink levede under så uværdige betingelser at de ganske givet måtte fyldes med antibiotika for at overleve, og det kan give resistente virus og bakterier. Jeg håber at den industri bliver helt forbudt.

  "Heldigvis bliver der fremsat borgerforslag i Folketinget i uge 8, om at kyle MF for en rigsret. Folket har talt, og det ville være udemokratisk om det ikke bliver fulgt til dørs og gennemført. "

  Det er i orden at revidere hele forløbet for at se, hvad vi bør lære af, men en rigsretssag ... det er nogle ordentlige øretæver Mette Frederiksen må tage for os andre. Hun har folket med sig, og det er ikke folket, der ønsker en rigsretssag.

  " Det der sker i øjebliket, det overgår snart den uansvarlighed og kæmpe gæld som Anker Jørgensen og hans regering var skyld i. "


  Anker Jørgensen var ikke skyld i nogen gæld. Danmark blev ramt af et par oliekriser og det var dyrt. Alle varer, der blev udvundet af olie steg i pris.

  " Jeg håber de får held med at vælte regeringen, som så småt er ved at blive planlagt nu. "

  Det er ikke planlagt nu. Så snart S kommer til magten går højrefløjen igang med at vælte dem, så de selv kan komme til faddet igen. I dette tilfælde er de skide bange for at de velbjergede kommer til at betale en del af regningen for coronakrisen - de plejer jo at vælte regningen over på de arbejdsløse og pensionisterne. • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 41 Emner: 86 Svar: 4.110
  #10   14. feb Jeg er mest koncentreret om de menneskelige omkostninger, men det ser ud til at de økonomiske også vil blive værre, hvis vi får en tredie bølge

  https://www.avisen.dk/topoekonom-smitte-er-dyrere-end-nedlukning_634031.aspx?fbclid=IwAR3W07A16ZjdqQ4jZFuaDf7oNoW8rlAlT4TwB3ND_PoO1Xv7dqkZVF7W4q4


 • #11   14. feb Claus G jeg ved ikke lige nu hvor jeg vil sætte mit kryds ved det næste folketingsvalg og hvis der manipoleres med nogen perler det af på mig smiley

 • #12   14. feb Alis C at slagte hellige køer så kommer hinduerne nok efter dig og Danmark siger du kan brødføde sig selv og sådan var det måske i de gode gamle dage og tror altså ikke det kan lade sig gøre nu til dags og Danmark skal have alle klasser også de erhvervsdrivende de gør den store forskel som gør at Danmark har vores velfærdssystem uden de erhvervsdrivende intet velfærd - andet vil være ønsketænkning.

 • #13   14. feb Alis C Demokrati er for alle om man er til venstre eller om man er til højre smiley

 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 41 Emner: 86 Svar: 4.110
  #14   14. feb Leon

  Demokrati betyder at alle har demokratiske rettigheder.
  Det, højrefløjen har indført, er pengenes diktatur.

  Man kan have velfærd helt uden et privat erhvervsliv, men her i Danmark har vi valgt et blandingssamfund.


 • #15   14. feb Alis C Demokrati betyder at vi er med til at bestemme hvem der skal styre vores dagligdag og hvordan vil du vise mig et land hvor der ikke er et erhvervsliv og netop et blandingssamfund smiley


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 41 Emner: 86 Svar: 4.110
  #16   14. feb Leon

  Cuba er et eksempel på at man kan have meget velfærd uden et privat erhvervsliv.

  Demokrati drejer sig ikke kun om hvem der bestemmer. Demokrati er frihed for alle og ikke kun for dem, der har mange penge. Dermed kommer vores interesser til at lappe ind over hinanden, og så skal der findes demokratiske løsninger.


 • #17   14. feb Alis C sjovt du siger det så forleden dag en dokumentar om netop Cuba og det dersens velfærdssystem du skriver om er set med mine spæde øjne ved at kollapse husene er ved at styrte sammen om ørene på de stakkels cubaner og ja kunne godt se at mange ting var gratis eller de ting de kunne få på deres rationeringsmærker - hvis det er det du kalder for velfærd kunne min mund være ret meget lukket smiley

 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 41 Emner: 86 Svar: 4.110
  #18   15. feb Leon

  Jeg ved ikke hvordan der ser ud i Cuba idag, men de havde fået opbygget et veldfærdssystem som tog hånd om alle, men USA havde meget travlt med at få det brudt ned. Ligesom de har gjort alle andre steder i verden. Du går altså ind for forskel på rig og fattig og al den elendighed nogle mennesker må leve med, men det gør jeg ikke.


 • #19   15. feb Alis C dog forskel på rig og fattig - hvis ikke der var en forskel vil de to ord (rig/fattig) jo ikke eksister og atter hvis vi alle havde en milliard i banken vil der ikke være nogen der vil tage det store slæb og ja hvorfor give USA skylden for andre landes fattigdom - Cuba huspark er i en elendig forfatning eller en større del af den og det hjælper jo ikke at du kun tænker på forsiden + Cuba havde givet x-antal cubaner lov til at blive selvstændige så de kunne lægge penge i statskassen og Cuba er blevet fattig efter at USSR ikke længere spytter i kassen ved at holde Cubas sukkerindustri kunstigt i gang ved at holde da USSR så købte al Cubas sukker smiley

 • #20   15. feb Alis

  Du bliver ved med dit ævl om at vi kan have velfærd uden et erhvervsliv - Det er aldrig lykkedes en statsejet virksomhed at få andet end underskud.

  Hvis vi ikke havde et erhvervsliv til at behandle råmateriale så ville vi være nød til at købe det i udlandet, og det er ret dårligt for BNP hvis man køber mere end man eksporterer og det er netop det der vil ske uden et erhvervsliv.

  Jeg tror ikke at man gider køre sine sukkerroer til hverken Tyskland eller Polen for at få den lavet til sukker, det ville også være noget være svineri indenfor Miljø at alt skal køres til udlandet.

  Landmænd ville så bare plante andre afgrøder??? ja men hvilke? Korn er også et råmateriale og skal man også til at køre det til udlandet for at få råmaterialet behandlet så ville det simpelthen ikke kunne betale sig.

  Kød er også et råmateriale som skal behandles, som køer, grise, får, lam, kylling osv...igen skal det jo behandles i udlandet da vi ikke har et erhvervsliv til at behandle alle råvarer.

  Landbrug er også en varer som forsyner Danmark - hov?? vi har jo ikke et erhvervsliv så landbrug ville jo ikke eksisterer . faktisk ville intet eksisterer - men at alt skal købes i udlandet og vi kan jo se på hvor dyrt varer er i lande som Sverige Finland, Norge Lapland.

  Hvis det var økonomisk forsvarligt bare at købe alt i udlandet i stedet for selv at være producent så ville du have opfundet de vises sten, den dybe tallerken.

  Der ville heller ikke eksisterer nogen som helst privat forskning som jo lever af gode ideer og legater eller støtte -

  Men de røde tromler bare videre i deres komatøse tilstand om at bare man gør hele Danmark til en stor offentlig sektor så er vi demokratisk og økonomiske beviste om at alle er lige dumme - for ingen må jo skille sig ud.

  //cditat
  Cuba er et eksempel på at man kan have meget velfærd uden et privat erhvervsliv.
  //citat slut

  Cuba kunne kun overleve fordi Sovjet støttede dem med enorme beløb -samt at de måtte importerer stort set alt.

  Det mest positive i Cuba var at alle kunne få en uddannelse gratis - men til hvad? En anden positiv ting er at se Cuba selv i dag køre alle i gamle biler, det er sgu charmerende - men ikke særlig økonomisk eller miljø mæssigt klogt.


 • #21   15. feb Polysl, det er umuligt at debattere med diktatur og kommunistisk tankegang. Opgiv det, du spilder dit krudt. Lad os i stedet bruge vores tid på andre fora hvor der debatteres efter nutidens tankegang, og ikke efter datidens levn af tåbelige hjernevask.

 • #22   16. feb Det her, må for helvede da kunne få dig til at åbne øjnene og fjerne sølvpapir hatten Alis.
  Intet af det du skriver om mink skandalen er korrekt, men det er det Mette Forræderiksen gerne vil have det til at se ud. Heldigvis viser sandheden sig nu.
  Kom ikke og sig at sandheden, som er dokumenteret sort på hvidt, stadig er løgn.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/mink-kaos-rystet-over-nye-oplysninger/8474612


 • #23   16. feb Claus G jaaaaa sagen bliver jo mere og mere speget smiley

 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 41 Emner: 86 Svar: 4.110
  #24   16. feb Ja, sagen bliver mere og mere speget. Derfor er det en god ide at vente til undersøgelseskommissionerne kommer med nogle resultater før man lægger sig fast på noget.
  At der var usikkerhed omkring hvorvidt den virus ville påvirke vaccinerne - ja, selvfølgelig var der det, der var usikkerhed omkring næsten alt. Problemet var at der var ikke tid til at vente med at gribe ind, for så ville den mutation i mellemtiden have bredt sig, så den ikke længere var til at stoppe. Det tager laaaaaang til at diskutere med højreekstremister, der tror at det private erhvervsliv er det vigtigste og at vi alle er afhængige af dem. Det er vi ikke, der er andre muligheder, og forløbet det seneste år har også vist, at når folk skal til at tænk selv, så kommer de frem i lyset, dem, der har gode ideer.
  Godt at de mink er væk, så vi ikke har det problem oven i alle de andre.

  LIge nu er problemet hvordan vi undgår at lukke København helt af. Mit ene barnebarn bor i en af kommunerne på Vestegnen, og jeg bor selv i en kommune nord for København, der også er ramt af problemet.

  Hvis nogen vover at sige, at det er muslimernes skyld, så pander jeg dem een!


 • #25   16. feb Det er muslimers skyld at de er med til at lade virus sprede sig....

 • #26   16. feb Mutationen Cluster5 har ALDRIG været en risiko for vaccinen. Man vidste allerede før ordren til at slå uskyldige dyr ihjel, at mutationen ikke havde overlevelsesmuligheder, og mutationen var allerede uddød, før ordren blev givet! Det er dokumenteret og bevist. Bla WHO og flere styrelser havde påvist at mutationen var harmløs, bla også i forhold til vaccinen. Den udgjorde ingen kritisk risiko, i forhold til covid19.

  Og jo, gu er det perkerens skyld i istanhøj, det er dem og deres klynger, der skider på myndighedernes anbefalinger. Formentligt også fordi de ikke fatter en skid af hvad der foregår, da de ikke kan læse eller forstå Dansk.
  Utroligt man kan være så blind og dum, helt alene Alis. Du bliver ved med at overraske på den front. Ikke positivt vel og mærke.


 • #27   16. feb Polysl - Claus G i fik et syntes godt om - kun fordi vil se Alis C blive voldlig smiley

 • #28   16. feb Alis C jeg er ikke mink ekspert ej heller virus eller mutations ekspert - men tænker på hvordan Nord Jylland blev lukket ned så en ned lukning af vestegnen ser jeg som en udmærket ide og ellers høre jeg gerne grundet til vestegnen ikke skal lukke ned smiley

 • #29   18. feb Alis, her er et spil du kan sætte dig ned og spille med dine røde kammerater, via teams.
  Selv tak.


  profilbillede
 • #30   18. feb Claus G det spil tør jeg ikke spille smiley

 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 41 Emner: 86 Svar: 4.110
  #31   18. feb Leon

  "Claus G det spil tør jeg ikke spille "

  Så synes jeg du skal holde op med at kalde dig SF-er - samtidig med at du argumenterer for højreekstremistiske holdninger.
  Det er socialismen, der er årsag til at du får pension. Tidligere var handicappede mennesker overladt til familiens forsørgelse, og havde de ikke nogen, måtte de leve på gaden. Blev de syge overlevede de sandsynligvis ikke.

  Ved du i det hele taget at SF står for demokratisk socialisme?


 • #32   18. feb Alis, jeg har ikke set Leon kalde sig SF'er. Det er noget du må have drømt. Leon har ytret sig at han stemmer på partiet. Der er forskel. Iøvrigt skal du da nok være den sidste til at skæppe op om hvad andre er. Du bør nok flette næbbet nu.

 • #33   18. feb Claus

  Vi lever i en drømmetid for regeringen - aldrig har de haft så mange lemminge som støtter op i deres DDR for herligste.

  Den drømmetilstand er Alice i.

  Kommer til at tænke på en frekvens i filmen Crocodile Dundee hvor hun spørger til hvordan man finder vej i bushen i mørke - Dundee siger at han drømmer sig vej - hvorefter man kan høre et hult dunk fra bushen hvor man kan høre en indfødt sige - jeg hader bushen.


 • #34   18. feb Jeg er alvorligt bange for at folk ligger på deres sovepude, og ikke opdager alvoren i hvad her er ved at ske, før det går rigtig galt. Det ender som i Kina.

 • #35   19. feb Alis C jo jeg er stadigt lidt rød og har været med i SF da de har været med til at gøre en forskel - men jeg husker jo hvor lidt du viste om Cuba og deres velfærdssystem og nu var det spillet jeg ikke vil spille og jeg kan finde ting i de fleste partier jeg syntes om og tænk hvis alle de ting kunne komme igennem et parti og Alis C jeg er glad for det velfærd jeg får og har respekt for alle dem der arbejder og betaler skat som jo gør at jeg kan få min førtidspension og hvis ikke staten fik en indtægt vil det se grimt ud smiley

 • #36   19. feb Claus G jo jeg har været i SF men lige nu flyder jeg lidt fordi jeg jo ønsker mange ting og vil så se hvilken parti der har de fleste kvaliteter og velfærd - grænsekontrol er et must i mit univers smiley

 • #37   19. feb Polysl vi er nok mange der har drømme og jeg ja jeg vil godt bo hvor der er fred og ro og det er der her hvor jeg boer smiley

 • #38   19. feb Claus G er Kina slemme smiley

Kommentér på:
Kontrolleret genåbning.

x