{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Minkerstatning til skattelyfirma
 • #2   28. jan Mink-konge scorer kassen

  Formanden for Danske Minkavlere, Tage Pedersen, og hans familie kan få over 100 millioner kroner i erstatning, viser Ekstra Bladets opgørelse.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/mink-konge-scorer-kassen/8443575?fbclid=IwAR1lutTu3WwdWfVXd8X84GztamBjNJX9sdhIelJLrX53qzVzJ8-Mu1m2d_A


 • #3   28. jan Utroligt at S og SF er hoppet med på denne mørkeblå galej.
  Der bliver jo ingen penge tilbage til de reelt nødlidende.
  10 års erstatning til et erhverv, der i forvejen var under afvikling.
  Mink Koncentrationslejrene med gaskamrene burde have været lukket for 10 år siden.

  Og DFs mærkesag er dyrevelfærd.
  Men gælder åbenbart kun katte og hunde. Vorherretilhest. En ren parodi.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 41 Emner: 86 Svar: 4.110
  #4   28. jan Ja, det virker helt vanvittigt, og er blev hele tiden advaret. Der er mange andre, der har ret til kompensation for deres tab.

  Jeg har spekuleret over Jacob Ellemanns rolle. Først rådede han til at godkende aflivningen af mink. Næste dag havde han skiftet mening. Hvem fik ham til at skift mening?? Minkbrancen må have en eller anden magt i baghånden.

  Alle, jeg har set, er enige om at de skulle have en erstatning, men ikke en formue i den størrelse.

  Hvad ville højrefløjen selv have gjort? Ville de bare have ladet en resistent virus brede sig i hele Danmark og i hele verden?


 • #5   29. jan Resistent virus? Du vrøvler igen. Cluster5 er hverken resistent eller mere smitsom end covid19. Hold dig nu til fakta, i stedet for at cykle rundt i fantasifirestillinger.

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 221 Emner: 670 Svar: 8.606
  #6   29. jan Resistens betyder øget modstandskraft mod f.eks. vacciner - det er så ikke tilfældet her da den vaccine vi har, virker på begge typer af Corona. Hvis vi tager Israel så har de allerede vaccineret 30% af befolkningen, og meget få er siden blevet indlagt. Så fakta må være at den ikke er resistens.

  Hos nogle mennesker kan den være resistens, som skyldes fysiske ting, på samme måde som influenza vaccine som heller ikke virker på alle i befolkningen - eller antibiotika.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 221 Emner: 670 Svar: 8.606
  #7   29. jan Jeg er forbløffet over hvor stor hjælp mink producenter får, da man kan læse at at stort set alle havde et underskud i 2019 på 700.000 kr.

  Det må så betyde at man har hældt penge over en kam og ikke behandlet sagerne individuelt.

  Lugter det lidt af dårlig samvittighed?

  Erstatningen er skattefri, så den er i grunden helt uhørt stor og forgylder en del minkavlere som ikke klager over den rundhåndethed for de kan så sidde med gennemsnit 3 millioner kr når alt er betalt af skyld - flere ville alligevel været gået konkurs så minkavlere klapper sig på låret over hvor heldige de er.

  Beløbet kan endda blive meget større da man ikke endnu har opgjort den bonus slagtning - så her ryger nok omkring 500.000 oveni erstatningen.

  Regeringen er endda så frække at man er begyndt at kræve penge tilbage fra 1 hjælpepakker som frisører - som ikke har en jordisk chance for at betale da deres erhverv helt tiden bliver lukket ned.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 41 Emner: 86 Svar: 4.110
  #8   29. jan Resistent betyder modstandsdygtig over for antistof og behandling. Det drejer sig ikke kun om vacciner men om al form for behandling og antistof. Minkversionen blev vistnok slået helt ned ved at man aflivede alle mink. Kan i se at vi havde haft den oven i alt det andet nu?

  Regeringen har ikke nogen grund til at have dårlig samvittighed, tværtimod. Jeg er ikke socialdemokrat med coronakrisen har de klaret til topkarakter. Havde højrefløjen haft magten var mange flere døde.

  Det er Venstre, der har grund til dårlig samvittighed. Ellemann pralede med at det var ham, der havde fået trumfet den kæmpeerstatning igennem.

  Det bekymrer mig at mønstret ligner møntret ved oliekriserne i 70erne, hvor højrefløjen til sidst gjorde det umuligt for S at regere. Det skulle meget nødig ske nu hvor vi oven i købet skal igang med at skaffe penge til en stor regning efter coronakrisen.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 221 Emner: 670 Svar: 8.606
  #9   29. jan Alis

  Bare rolig man gør som i Sverige, man henter pengene hos FTP og pensionister ved at nedsætte deres pension - så de går fra hus og hjem - som så overtages af af Muhammed med 9 børn.

  Sveriges pensionister er her kåret som nordens fattigste, som må hutle sig igennem hverdagen og sove i busser og skure for at overleve. Det kan man så takke den omfattende indvandring som har presset kommuner til at nedsætte pensionen til et minimum for at få råd til at installere Muhammed og 9 børn i en 5 værelses lejlighed.

  Gu hvor er jeg glad for at selvpensionerer mig . Jeg har stadig 3 år til min pension som jeg naturligvis vil sige fra, da man optjener point og dermed en større folkepension når det bliver aktuelt.

  Men jeg er sikker på du gerne vil afgive en del af din pension for at Muhammed kan lege med sit cigarkasse apparat nede i Ghettoen.


 • #10   29. jan Agent A38 ja det er sku utroligt hvad der kan lade sig gøre i Danmark smiley

 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 41 Emner: 86 Svar: 4.110
  #11   29. jan Popysl # 9

  Der kom så den sædvanlige trussel. Hvem i alverden siger at pengene skal findes ved at sætte pensionerne ned? Det vil en højreorienteret regering gøre, men det vil en venstreorienteret ikke. En socialdemokratisk regering til typisk forsøge at fordele udgifterne, men vil blive presset fra højresiden.
  Det er ikke indvandrerne, der er skyld i at vores politiske system fungerer på den måde!

  Da jeg startede på de sociale medier for mere end 15 år siden blev jeg også truet med, at hvis jeg ikke bakkede op omkring højreekstremisterne og deres politik, så ville der blive skåret i min pension. Så gav jeg mig til at tænke. Vi har ikke så mange hovedrige mennesker i Danmark, at de alene kan danne flertal i folketinget, hvor kommer så deres øvrige mandater fra? Hvorfor stemmer syge, arbejdsløse og fattige på partier, der malker dem for penge? Det gør de fordi de bliver udsat for løgn og manipulation. Man bilder dem ind, at hvis bare de bakker op omkring de riges øgede indkomst og formue, så bliver der også flere penge til sociale udgifter. Hvor mange år skal der gå før det går op for folk, at det er løgn?

  Så løsningen er at få folk til at tænke selvstændigt i stedet for at lade andre tænke for sig.

  De flygtning vi lukker ind i landet spiser ikke så meget at det har nogen nævneværdig betydning, og hvis de bliver behandlet ordentligt kan de fleste selv være med til at tjene pengene.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 221 Emner: 670 Svar: 8.606
  #12   29. jan Alice

  Du burde få tilskud til en blindestok, værre vås skal man godt nok lede længe efter. Men bliv du bare nede i din kælder og fantaser der i dit fatamorgana.

  Svenske kommuner melder selv ud at de må skære i pensionen fordi de her flygtninge som du siger: spiser ikke meget.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 41 Emner: 86 Svar: 4.110
  #13   29. jan Polysl - Det er politik der bestemmer hvor mange penge kommunerne har. Der sker det samme her i Danmark. Her sørger man også for at kommunerne har så få penge at gøre godt med, at de er nødt til at spare alle vegne. Det gennemskuer folk ikke hvis de ikke lige er uddannet til det.
  Hvis der skal laves om på det, er man nødt til at vælge politikere, der har social bevidsthed og ansvarsfølelse.


 • #14   29. jan Cluster5 forsvandt ikke ved aflivningen af mink og et helt erhverv. Hvordan kan man være fortaler for tro, når viden absolut er vigtigere. Tro kan man holde sig til i kirken. Man skal vide, før man slår millioner af uskyldige ihjel, hvad enten vi taler dyr eller mennesker. Ægte vanvidssnak når man ævler om noget så usandt, og så tilmed stadig prøver at få andre til at tro på løgnen. En løgn bliver ikke sand, ved at få andre til at tro på den. Det er direkte svagt og tåbeligt.

 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 41 Emner: 86 Svar: 4.110
  #15   29. jan Hvor findes cluster5 stadigvæk?

 • #16   29. jan Cluster5 var allerede uddød før de mink blev slået ihjel. Mutationen var uddød i september, hvor den sidste person var registreret smittet med Cluster5!
  Forstå det nu, regeringen har kastet et helt erhverv ind under bussen, uden det var nødvendig for noget som helst. Og de kommer til at stå til ansvar, for hvem tror du der skal betale regningen på de 19 milliarder, for det svineri der?
  Nu prøver de at sløre sporet til at der ikke var nogen faglig vurdering og grundlag for nedlukningen sidste forår. Men sandheden den har det heldigvis med at dukke op, og det bliver nok ikke morsomt at være statsministeren, der bliver kendt for at bryde grundloven, og ofre sine ministre for sine egne tåbelige handlinger.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 221 Emner: 670 Svar: 8.606
  #17   29. jan Claus

  Det er derfor at regeringen har givet en historisk stor erstatning, som følge af at de nu ved at de har skidt i egen rede. Hele affæren er gjort semantisk for at fjerne fokus på Mette Fup som den skyldige.

  Hun undskylder ikke at have lavet et lovbrud, hun undskylder på regeringen vegne, for at sige at hun er den rene Teresa og pave i samme skikkelse.

  Hendes nikkedukker i hendes kriminelle kartel siger at hun ikke har begået lovbrud, men vil ikke svare på hvorfor der blev lavet en hastelov som gjorde det lovligt - hvis det ikke var ulovligt.???

  OG nu har hun købt noget skrammel vaccine som ikke er testes til folk over 65 år, som i grunden er dem som har mere behov for den end dem under 65 år. Det siges at Vaccinen kun har en effekt på under 60%.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 41 Emner: 86 Svar: 4.110
  #18   30. jan Og nu kommer slagsmålet om hvem der skal betale regningen. Det samme skete efter oliekriserne i 70erne.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Cluster_5

  citat: Following the lockdown and mass-testing, SSI announced on 19 November 2020 that cluster 5 in all probability had become extinct.[2]" citat slut

  Her er holdningen at den først var konstateret forsvundet i19 nov. 2020, og der skal nok være flere bud.

  Det var ikke regeringen, der ønskede den kæmpe erstatning, det var Venstre og sikkert også andre liberal partier. Ellemann praler ligefrem med det.

  https://piopio.dk/eks-minkavler-mange-avlere-var-i-forvejen-paa-vej-til-dreje-noeglen-om

  Der er simpelthen et skænderi igang efter normer der hører hjemme blandt de dårligt tilpassede unger i en skolegård. Nu skændes man om hvorvidt det var sundhedsmyndighederne eller regeringen der var ansvarlig for nedlukning i foråret. Allerede dengang fik vi at vide, at det var regeringens beslutning men ud fra sundhedmyndighedernes vurdering. Vi fik også allerede dengang at vide, at sundhedsmyndighederne ikke havde anbefalet total nedlukning af skolerne. Men alt kan jo bruges til at mistænkeliggøre regeringen nu, sådan at højrefløjen kan komme til magten og sikre de velhavende formuer og at pengene skal skaffes ved sociale nedskæringer IGEN.

  Og hvis venstrefløjen rejser en rigsretssag mod Støjbjerg, så rejser højrefløjen en rigsretssag mod Mette Frederiksen.

  Det er de mennesker, der styrer vores land.

  Med Mette Frederiksen ved magten har Danmark en chance. Hvis højrefløjen kommer til magten igen har kun de stærke og de velhavende en chance.
  Desværre er det min erfaring gennem et langt liv at kyniske højrefløjsmennesker aldrig giver op. De kan kun argumentere til deres egen fordel. Jeg er ikke enig med S i alt, men de er bedste mulighed nu indtil vi får genopbygget vores velfærdssamfund.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 221 Emner: 670 Svar: 8.606
  #19   30. jan Alis

  Kan du svare på hvorfor man lavede en hastelov om nedslagtning af mink, hvis hun ikke har begået nogen lovbrud.?

  Selv førende jurister siger sat Mette Fup har brudt grundloven.


 • #20   30. jan Samme mønster breder sig, som det gør hver gang det er en rød regering. Pengene fosser ud af statskassen, der optages ny gæld, og løftebrud på løftebrud, løgne og skandaler i halen på det.
  Hvordan i alverden kan man få sig selv til at mene, at det går godt under en sådan regering? Hvordan skal gælden betales, og hvem er der til at betale? Det er jo ikke de røde selv der står garant for at gælden bliver betalt. Det er hr og fru Danmark. Når gælden skal betales, så er det naturligt at der skal skæres ind et sted i velfærden og forbruget. Hvem bliver så straffet mon.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 221 Emner: 670 Svar: 8.606
  #21   30. jan Uanset hvilken regering vi har haft så har man altid skruet på velfærden, med besparelser, kommuner udliciterer og når de går konkurs så sidder kommunen med regningen og logistikken som når regnskabet er gjort op en meget dyrere løsning. Så får gamle Anna kun skiftet bleen hver anden dag og får liggesår og har det elendigt - så laver man delbetalinger af hjemmehjælp for at spare, som for nogle slet ikke har råd til, så de får kun gjort sporadisk rent.

  Så kommer det latterlige at de hjælpere som køber ind for de gamle ikke har pligt til at sætte varer i køleskabet, så de står på køkkenbordet og bliver fordærvet - men så spare man et helt minut og den gamle en dårlig mave.

  Plejehjem er for dem som lige er på vippen til at kradse af, og ligegyldigheden blomstrer vildt når der lige pludselig mangler en gammel som har Alzheimer. Et plejehjem gjorde ikke noget ved den kælderskakt som gamle Anna faldt ned af i første omgang, heller ikke 2 gang, og 3 gang er det ligegyldigt for her døde Anna nemlig af sit fald. På trods af påtaler om at stramme røvballerne op fra plejere så forsætter de med at svine de gamle til og laver sten saks papir om hvem der skal skifte ble og vaske numse..

  Ligegyldigheden forsætter selv under Coronaen, hvor personalet på plejehjem åbenbart er så uintelligente at de skider på sikkerheden - og de gamle døde i hobevis, men heller ikke her strammede man op, men forsætte med at smitte de gamle selvom de var isoleret for besøg - det burde slet ikke være muligt når Mette Fup jo har sagt at mundbæ og skærm er sikker - det kan kun betyde en ting som at personalet skider på de gamle. En plejer havde været på skiferie og kom hjem med Corona uden han vidste det og vupti så steg tallet syge.

  Og hvad har det med velfærd at gøre? af en mærkelig grund så hænger lysten til at være human sammen med penge - nogen skal jo bøde for det og det bliver de gamle på plejehjem.


 • #22   30. jan Popysl # 9

  Rendyrket racisme at blande muslimhadet og Sverige ind i tråden.
  Men moderationen på Baboom er sædvanen tro total fraværende


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 221 Emner: 670 Svar: 8.606
  #23   30. jan Hvis racisme er at tænke på sit land, så kan jeg med stolthed sige jeg er racist.

 • #24   30. jan Jeg er ikke socialdemokrat, men overbetalingen til minkavlerne skyldes jo først og fremmest kravet fra Venstre og Jakob Ellemann-Jensen
  og kan betragtes som en skjult bankpakke.
  Jeg er helt enig i denne kommentar fra et indlæg i Information:

  "Økonomisk set bliver de største vindere dog en række banker og realkreditinstitutter, som havde givet massive lån til minkavlerne. Eksempelvis Dansk Landbrugs Realkreditfond, Vestjysk Bank og Ringkjøbing Landbobank står til at få tilbagebetalt milliarder af kroner, som de ellers havde afskrevet. I praksis er minkaftalen først og fremmest en ny bankpakke til den del af den finansielle sektor, som havde givet alt for risikable lån til en branche uden fremtid"


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 221 Emner: 670 Svar: 8.606
  #25   30. jan Dengang man gav lånene til minkavlere, var det med tiltro at kunne få dem tilbage betalt, Altså før Corona.

  Bankerne er så heldige at de på kort tid kan få deres udestående hjem - jeg kan ikke se et problem i det. Men som sædvanlig skal noget helt simpelt gøres kompliceret.


 • #26   30. jan Polysl racisme er total plat og uden skyggen af bevis.

  Formålet er åbenbart at få lukket Baboom, med sine daglige totalt platte indlæg som en af Danmarks førende bodega-viraloger
  og i førertrøjen som den altid mest krænkelsesparate og mangel på normale debatregler -
  altid krænket hver dag året rundt med sine platte hadefulde indlæg og de utallige løgnehistorier om fx Portugal.
  Og kan kun overleve på et lille ukendt site som Baboom.
  Han har ikke modet til at stå frem i andre medier som fx de fynske aviser eller fx Facebook.

  Uddrag af reglerne for brug af Baboom:
  Generelt at fremtræde med en god og høflig opførsel;
  Ikke at anvende stødende sprogbrug eller optræden i øvrigt; herunder tilsvining af personer eller firmaer, samt racistiske og stødende indlæg/kommentarer.

  Tak for kaffe !


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 221 Emner: 670 Svar: 8.606
  #27   30. jan Nu rager Baboom's regler mig, da de selv misbruger dem som at tillade reklamer her i vores forum, som der klart og tydeligt står ikke er tilladt - så åbenbart er alt tilladt nu.

  Jeg mangler stadig svar i min tråd.

  Du må da gerne linke til hvor der står at Myhome-shop.dk snyder deres kunder.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 221 Emner: 670 Svar: 8.606
  #28   30. jan Banner fra MIB

  Hellere en død mink som legekammerat, end Mette Fup.

  Æd den din lede røde kælling.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 221 Emner: 670 Svar: 8.606
  #29   31. jan #26

  //citat
  Han har ikke modet til at stå frem i andre medier som fx de fynske aviser eller fx Facebook.
  //citat slut

  Nu er der meget få artikler i fynske aviser man kan skrive kommentarer, og prøver man så bliver kommentaren ikke gemt, flere har samme problem og derfor at man ser meget få kommentarer i fynske aviser. Har henvendt mig til redaktionen om problemet flere gange men får bare at vide at der er redaktionelle problemer med kommentarer og de arbejder på problemet.

  Med hensyn til Facebook så har jeg en profil, og medlem af flere grupper så ja - jeg er aktiv på Facebook.

  Når du endelig 1 gang om året skriver her, så er det altid sure opstød fra en gamling - og hvis nogen er krænkelses parat så er det sgu dig.

  Du laver postulater på min tråd som du ikke engang kan forsvare.


Kommentér på:
Minkerstatning til skattelyfirma

x