{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
148 visninger | Oprettet:

Medicinsk uvidenhed. {{forumTopicSubject}}

Ja jeg sidder og prøver på at drikke mig en skid på så kan komme op forbi min psykiater da ene af de mediciner jeg normalt har fået få omkring 3.år siden pludseligt kom indunder et regelsæt som gør at læge eller psykiater skal se en - netop den medicin har været årsag til at jeg har kunne have et live uden for min lille verden - den består da endnu.
Men at vi i min verden har folkevalgte politiker som intet aner om hvad de lovgiver ser jeg som meget tåbeligt for du kan jo ikke være med til at lovgive om noget man ikke har forstand på.
Når men jeg tror altså heller ikke at jeg får kommet op til psykiateren da jeg nok ikke er desperat nok til at sidde og morgen hygge drikke på tid og føler mig bare så dum når man skal prøve at tvinge sig selv til at drikke.
Jeg vil godt sige til jer som læser at i kunne sætte det op imod en der har araknofobi som så skal sidde stille ved siden af en edderkop eller tage en der har klaustrofobi og lukke personen inde i et lukket rum/elevator.
Ja på det indsatte billede kan i se noget af min morgenmad og ikke lige min kop kaffe.


Kommentarer på:  Medicinsk uvidenhed.
 • #1   7. jan Leon, lad være med at drikke imod din åbenlyse vilje. Det medfører ikke noget godt.
  Jeg skal ikke være moralens vogter over for dig, du er voksen og kan nok selv se at det er usmart det du laver.

  Hvad angår din medicin, så kender jeg din følelse og det du står i. Noget af det medicin jeg selv får, kræver et årligt besøg hos læge og speciallæge, for at recepten kan fornys.
  Det er nemmere sagt en gjort at få slæbt sig selv afsted. Men se på det sådan, at når du har været der, så går der igen noget tid, inden du skal til det igen. Der vil altid komme de små bump og udfordringer på vejen. Vodkaen burde du i stedet gemme til det er overstået, så du kan fejre det med et glas der smiley


 • #2   7. jan Claus G tak for de gode råd og ja det kunne godt være at jeg kunne forsætte med at drikke den vodka men nej jeg har det netop som du siger det ikke særligt godt med at drikke imod min vilje og vodkaen gemmes til en god lejlighed - men det er sku en falliterklæring af rang at jeg skal tænke sådan.

 • #3   7. jan Det er nemt at hoppe ned i hullet, men straks værre at kravle op igen. Men se på det som en udfordring, som du på forhånd ved at du vil vinde. Der skal være en gulerod at gå efter, og den ligger mentalt lige foran dig og venter smiley

 • #4   7. jan Claus G du er bare så ret - men det er jo der hvor man mangler den vigtigste medicin at man opdager hvor vigtig den enligt er - men ligeså rolig folk ser og høre mig ligeså svært er det for mig uden den medicin at komme op til min læge eller psykiater - da jeg er inde i dårlige tider og folk kan ikke se det på mig - du ved den rolige positive person der altid er glad smiley

 • #5   7. jan Jeg ved hvad du mener Leon. Facaden må gerne krakelere, det er ok. Det viser bare vi er mennesker, ikke maskiner.


  profilbillede
 • #6   7. jan Claus G jeg er piv ringe til sprog men jeg syntes at kunne forstå budskabet og er blevet bedre til at læse sprog + at stave det danske sprog smiley

 • #7   7. jan Oversætter det lige løst.
  "Vær som en and, rolig på overfladen, og padl som en gal under overfladen".


 • #8   7. jan Claus G tak og det jeg se var kommet til i min oversættelse smiley

Kommentér på:
Medicinsk uvidenhed.

x