{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
459 visninger | Oprettet:

Tvist på ord {{forumTopicSubject}}

- Alle mink skal aflives, sagde Mette Frederiksen på pressemødet og tilføjede desuden, at det ikke var til forhandling.

Det viste sig senere, at der ikke er hjemmel i loven til at kræve alle mink aflivet.

Beskeden bliver i medier betegnet som en 'ordre', og sådan blev den også forstået i dagene efter pressemødet af de mange minkavlere, som straks gik i gang med at slå deres mink ned.

Derfor udsendte ministeriet torsdag en pressemeddelelse, hvor der blandt andet står, at en udtalelse på et pressemøde ikke kan udgøre en 'ordre' (en befaling eller et pålæg) til borgerne, for eksempel minkavlerne.

'Det er faktuelt forkert at omtale dette som en 'ordre',' står der videre.

Igen prøver man at hvidvaske den sorte Mette f.. nu er det minkavlere som har misforstået beskeden fra Mette Mao - så nu er det faktisk minkavleres egen skyld at de har misforstået beskeden om at alle mink skal aflives.

Jamen kan det blive mere morsomt?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tvist på ord
  • #1   23. nov 2020 Polysl sådan er det jo og sådan er det jo også i debatterne smiley

  • #2   23. nov 2020 Javel ja, men hvorfor i alverden skred Mogens Jensen så ???

    Typisk brandslukning og ansvarsflugt fra Mette !
    Hun har overtrådt både grundlov og beføjelser og skal straffes for det - længere er den sku ikke og hun er, som alle andre, heller ikke hævet over loven smiley


  • #3   23. nov 2020 Cody N nej ingen er hævet over Grundloven - men syntes at rød og blå blok har meget travlt med at kaste mudder på hinanden og ja ja der kommer et valg igen og jeg stå selv i midten i øjeblikket og syntes at jagten på Inger Støjberg er forkastelig som jeg også syntes jagten på Mette Frederiksen er og jeg støtter sku dem begge 2 også selvom man ikke skal blande pære og æbler sammen og ellers skal de brodne frugter tages fra smiley

  • #4   23. nov 2020 Leon

    Jo...der er altid en som er hævet over grundloven og det er Dronningen, og statsminister som har diplomatisk immunitet - partier kan så afsætte Mette F. men det tør de ikke enten pga. spærregrænsen eller at ingen vil overtage den gloende ildtang- og et valg kan få betydning for de små partier.

    Tænk at vi har en statsminister som bare sige undskyld for brud på grundloven, så er den ged barberet og så klipper hun bare nedad, flytter lidt rundt på hendes bønder - og de små "nazi" partier klapper i deres beskidte hænder og giver Mette F,, sin fulde støtte - for alle har pludselig fået en momentan demens.


  • #5   23. nov 2020 Polysl jeg vil nøjes med at sætte den sætning du skriver Ingen vil overtage den gloende ildtang og lade den sætning stå alene - da du selv besvare spørgsmålet.

  • #6   25. nov 2020 Nyt fra Mette fup's lakajer....

    De mener ikke at statsministeren kan drages til ansvar for hvad hun siger på et pressemøde -

    Spørgsmål: hvis ikke et pressemøde har nogen betydning - hvorfor så afholde dem?

    I sidste minut frikender alle hendes jurist lakajer hende inden hun skal forsvare sig kl. 13.00, Hvor er det bekvemt. Men det er jo inden for egne vægge, at man konkludere og frikender sig selv - mon det tages seriøst?


  • #7   25. nov 2020 Polysl dog sådan er det da i de fleste hjem smiley

Kommentér på:
Tvist på ord

Annonce