{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
395 visninger | Oprettet:

Åbent brev til Mette F. fra 600 lærerstuderende... {{forumTopicSubject}}

Lærerstuderende mener at statsministeren’s brug af ordet “indvandrerdrenge” i forbindelse med utryghedsskabende adfærd gør deres arbejde som lærere meget besværligt !

https://www.folkeskolen.dk/1858580/578-laererstuderende-til-statsministeren-din-retorik-goer-vores-opgave-svaerere

Efter mere end 40 års komplet nyttesløs forsøg på integration af især mellemøstligt og nord afrikansk afkom kan vi konstatere at landets venstreradikale læreraspiranter minsandten stadig følger den politisk korrekte og berøringsangste linje som de er blevet indoktrineret med på seminarier uden kendskab til hvad der foregår i virkeligheden !

Ingen regel uden undtagelse og i dette tilfælde er det afghanske Geeti Amiri der paradoksalt nok kan se den virkelighed som seminarier og læreraspiranter stadig ikke kan få øje på.

https://ekstrabladet.dk/opinionen/geetiamiri/hvad-laererstuderende-boer-forstaa-om-lille-ahmed/8372751

Hvad mener i andre ?
Holder Ahmed op med at overfalde folk hvis vi kalder ham dansker,(som medierne iøvrigt har gjort i årevis) istedet for indvandrer ???





Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Åbent brev til Mette F. fra 600 lærerstuderende...
  • #1   21. nov 2020 Holder Ahmed op med at overfalde folk hvis vi kalder ham dansker,

    Nej - det har intet med hvad vi kalder dem, det er bare en undskyldning for at trække offerkortet - Acmed har nemlig lært hjemmefra at de nemme penge er at overfalde folk og kalde kvinder og piger for luder. Så føler han sig hævdet over vores samfund og hans små "abe" venner klapper i hænderne og tager bmw'en ned af Bollemose alle' med 250 km i timen - for de mener at færdselsloven ikke gælder dem.

    Helt fra barnsben er rolle terror indprentet med negativ social kontrol, ikke for acmed, men for hans søster og videre op i den betændte familie af kvindelig herkomst.


  • #2   21. nov 2020 Cody N den unge Geeti Amiri rammer rigtigt og jeg vil gætte på at de lærestuderende er så venstreorienteret at de har berøringsangst og det går ikke med Ahmed da han har brug for lidt mere hjælp - men i ved som jeg ved jo godt at der findes mange gode indvandre som for gode karakter - uddannelser og som arbejder 24/7 og bare gerne vil have fred og ro ligesom os andre smiley

  • #3   22. nov 2020 Min harme går nu mest på de lærerstuderende som stadig vælger strudsemetoden når deres politiske korrekthed udfordres af de barske realiteter smiley

  • #4   22. nov 2020 Cody N jeg er helt enig med dig de burde jo være dem der lærte børn og unge mennesker hvad der er rigtigt og forkert + takt og tone - respekten for andre smiley

  • #5   22. nov 2020 Det er derfor at folkeskolen stadig sejler videre hullet som en si af hensyn til en minoritet. Man har flere gange læst at når acmed tæver en elev så er det ikke acmed man fjerner, men den elev der tæves. Det fortæller om at acmed er offer og eleven er banditten. Så det da klar at når folkeskolen lære acmed det så bliver det også brugt ude i samfundet.

  • #6   22. nov 2020 Polysl det findes i mange andre henseende eksempelvis hvis en beboer laver så meget ballade så alle andre beboer ser sig nødsaget til at flytte for at få fred - er det skruen uden ende - så ja der er noget galt i Danmark


  • #8   22. nov 2020 Alis C børn har godt af at lære om hvad der er rigtigt og forkert og det tager ingen skade af smiley

  • #10   22. nov 2020 Ingen forlanger at Ahmed og alle hans brødre og fætre skal være danske kloner, men vi forlanger fandme at de opfører sig ordentligt, men det gør de sku ikke selv om både deres forældre og bedsteforældre er født i Danmark og det er præcis hvad de lærerstuderende skal forholde sig til og ikke den sædvanlige venstreradikale inkluderende offergørelse hvor konsekvens er et ukendt begreb !

    Polysl har iøvrigt helt ret i påstanden om at indvandrerknægtes adfærd i skolen generelt medfører af det er offeret som må flytte skole - berøringsangsten er voldsomt stor overfor disse knægte og deres familie og det er præcis her de lærerstuderende skal gøre op med fortidens strudse pædagogik smiley


  • #12   22. nov 2020 Leon #6

    Nu er der stor forskel på at flytte frivillig og bliver tvunget til at flytte, eleven fik ikke den valgmulighed, han blev bare afskaffet, og næste gang acmed banker en igen, så bliver eleven også afskaffet - fordi skolen ikke tør tage konfrontationen med forældre. De tør ikke, fordi så får de både onkler og fætter på nakken.

    Så langt er det kommet at man kan intimidere selv lærere og skolebestyrelse.

    Et andet eksempel af latterlig karakter.

    Præsten i Vollsmose blev truet, hans kirke vandaliseret, løsningen her var, at man betalte vandalerne til at lade kirken i fred. - altså beskyttelses penge. Alle de her mærkelige garage salg af grønsager og andet - i Vollsmose betaler også beskyttelse penge til den lokale mafia.

    Ingen tager meget notits af at jøder angribes i Vollsmose da de var på besøg, det var unge drenge som stod for angrebet. Hvorfor valgte de lige jøder? og så snakker man om at man skal have respekt for alle de forpulede kamelfødte knægte?

    Så længe muslimer og deres 5 kolonne ikke respekterer noget som helst, så vil jeg heller ikke respekterer dem. Det sørgelige er at det faktisk er forældre som er banditten og deres afkom som er et spejlbillede af forældre er "offer" Ingen tør bryde ud i de fleste tilfælde for så risikerer man at kradse af.


  • #13   22. nov 2020 Hvem er det lige der ikke behandler Ahmed ordentligt Alis - kom nu med et link for pokker.

    Vi har begravet dig i links om indvandrenes afskyelige opførsel, men du formår stadig ikke at fremlægge beviser på at vi behandler dem dårligt smiley

    Du er komplet utroværdig Alis smiley


  • #15   22. nov 2020 Imponerende at du har set hvordan man nedvurderer og diskriminerer dem uden at du har opdaget hvordan de selv opfører sig smiley

    Er alle venstreorienterede i familie med strudsen smiley


  • #18   23. nov 2020 Dengang COOP solgte jesussandaler, var der få kristne som følte sig krænket, men tog dialogen med COOP og de fjernede sandalerne fra hylden - Men det skulle de ikke havde gjort, de skal føle sig rasende og brænde alle COOP butikker af og bombe de ansatte helt ned til den lille i vuggen. De skulle også gå ud til alle dem som nåede at købe sandalerne og skyde eller knivstikke dem - for det er den samme logik muslimer bruger.

    At tryk avler modtryk giver dem ikke ret til at overfalde, dræbe, røve, både personer og butikker. oveni har man en masse indvandre bander som skyder rundt om i landet, på et tidspunkt var der mere end en episode om dagen - de vil hellere ernære sig med kriminalitet nu hvor de ikke har en chance i helvede i samfundet fordi de gik ud som fungerende analfabet, det kan man så kun takke folkeskolen for at de ikke magtede opgaven- eller forældre?


  • #20   23. nov 2020 alis

    Alle dem som bliver knivstukket, kørt ned, skudt har fortjent det, fordi nogle få personer viser en tegning? Dem det stort set går ud over har intet med de tegninger af gøre - de har heller ikke provokeret nogen som helst. jeg må indrømme jeg kan ikke se logikken.


  • #22   23. nov 2020 Alis

    Du har godt nok en mærkelig logik, ingen end den som udøver en kriminel handling, er alene den skyldige og ansvarlig - hvis alle har et medansvar, så ville man dælme få travlt i dommervagten.

    Så næste gang der er en terror handling så fængsler man bare hele befolkningen og dømmer dem som medansvarlig så er man ret sikker på at ramme den skyldige - det vil gøre politiet arbejde let. Grundloven kan man så også skrotte for den giver ingen mening hvis alle har et medansvar.


  • #24   23. nov 2020 Hvad mener i andre ?
    Holder Ahmed op med at overfalde folk hvis vi kalder ham dansker,(som medierne iøvrigt har gjort i årevis) istedet for indvandrer ??? Jr. Cody


    Et stort rungende NEJ

    Vi skal ikke gå på kompri med, at vi ikke må kalde tingene for det, de er. Der bliver alt for mange misforståelser, så lad os blive ved sagens kerne, en spade er en spade, og den kan ikke gradbøjes.

    Indvandrere vil altid blive kaldt indvandrere, sådan er det bare og forøvrigt, så kan det også ses, de ser overhovedet ikke nordiske ud. Og uanset, hvor integreret de bliver, så vil de altid have dybe rødder, der hvor de kommer fra og hvad så, hvem er det, som der har det sværest på det område, det er dem selv og det skal vi ikke lastes for.

    Danmark er for dem, som vil Danmark, resten må meget gerne forlade Danmark, de er en kæmpe byrde.


  • #25   23. nov 2020 Alis - du er blot en venstreekstremistisk autonom volds tilhænger af samme skuffe som diktatorerne Hitler, Mousollini, Franco og Stalin der ligeledes brugte vold mod anderledes tænkende.
    Dine islamistiske venner besidder samme intolerance overfor homoseksuelle, jøder og kristne, men det tør i af gode grunde ikke angribe uden at få ørerne i maskinen.
    Så hellere angribe fredelige danskere der vover at demonstrere mod indvandring.

    Din egen miserable livshistorie ligner til forveksling de historier vi hører fra muslimske kvinder på krisecentre der forsøger at undslippe familiens terror.

    Du er en bitter gammel kone med en forrykt venstreekstrem livsanskuelse hvis lige man heldigvis meget sjældent støder på smiley



  • #26   23. nov 2020 Alis C jeg ser nu ikke nogen muslimer som bliver behandlet grimt her hvor jeg bor er vi alle lige og hjælper hinanden - men jeg kan se du er i orkanens øje.

Kommentér på:
Åbent brev til Mette F. fra 600 lærerstuderende...

Annonce