{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
169 visninger | Oprettet:

Åbent brev til Mette F. fra 600 lærerstuderende... {{forumTopicSubject}}

Lærerstuderende mener at statsministeren’s brug af ordet “indvandrerdrenge” i forbindelse med utryghedsskabende adfærd gør deres arbejde som lærere meget besværligt !

https://www.folkeskolen.dk/1858580/578-laererstuderende-til-statsministeren-din-retorik-goer-vores-opgave-svaerere

Efter mere end 40 års komplet nyttesløs forsøg på integration af især mellemøstligt og nord afrikansk afkom kan vi konstatere at landets venstreradikale læreraspiranter minsandten stadig følger den politisk korrekte og berøringsangste linje som de er blevet indoktrineret med på seminarier uden kendskab til hvad der foregår i virkeligheden !

Ingen regel uden undtagelse og i dette tilfælde er det afghanske Geeti Amiri der paradoksalt nok kan se den virkelighed som seminarier og læreraspiranter stadig ikke kan få øje på.

https://ekstrabladet.dk/opinionen/geetiamiri/hvad-laererstuderende-boer-forstaa-om-lille-ahmed/8372751

Hvad mener i andre ?
Holder Ahmed op med at overfalde folk hvis vi kalder ham dansker,(som medierne iøvrigt har gjort i årevis) istedet for indvandrer ???

Kommentarer på:  Åbent brev til Mette F. fra 600 lærerstuderende...
 • #1   21. nov Holder Ahmed op med at overfalde folk hvis vi kalder ham dansker,

  Nej - det har intet med hvad vi kalder dem, det er bare en undskyldning for at trække offerkortet - Acmed har nemlig lært hjemmefra at de nemme penge er at overfalde folk og kalde kvinder og piger for luder. Så føler han sig hævdet over vores samfund og hans små "abe" venner klapper i hænderne og tager bmw'en ned af Bollemose alle' med 250 km i timen - for de mener at færdselsloven ikke gælder dem.

  Helt fra barnsben er rolle terror indprentet med negativ social kontrol, ikke for acmed, men for hans søster og videre op i den betændte familie af kvindelig herkomst.


 • #2   21. nov Cody N den unge Geeti Amiri rammer rigtigt og jeg vil gætte på at de lærestuderende er så venstreorienteret at de har berøringsangst og det går ikke med Ahmed da han har brug for lidt mere hjælp - men i ved som jeg ved jo godt at der findes mange gode indvandre som for gode karakter - uddannelser og som arbejder 24/7 og bare gerne vil have fred og ro ligesom os andre smiley

 • #3   22. nov Min harme går nu mest på de lærerstuderende som stadig vælger strudsemetoden når deres politiske korrekthed udfordres af de barske realiteter smiley

 • #4   22. nov Cody N jeg er helt enig med dig de burde jo være dem der lærte børn og unge mennesker hvad der er rigtigt og forkert + takt og tone - respekten for andre smiley

 • #5   22. nov Det er derfor at folkeskolen stadig sejler videre hullet som en si af hensyn til en minoritet. Man har flere gange læst at når acmed tæver en elev så er det ikke acmed man fjerner, men den elev der tæves. Det fortæller om at acmed er offer og eleven er banditten. Så det da klar at når folkeskolen lære acmed det så bliver det også brugt ude i samfundet.

 • #6   22. nov Polysl det findes i mange andre henseende eksempelvis hvis en beboer laver så meget ballade så alle andre beboer ser sig nødsaget til at flytte for at få fred - er det skruen uden ende - så ja der er noget galt i Danmark


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 40 Emner: 78 Svar: 3.927
  #7   22. nov Cody indledningen

  "Hvad mener i andre ?
  Holder Ahmed op med at overfalde folk hvis vi kalder ham dansker,(som medierne iøvrigt har gjort i årevis) istedet for indvandrer ??? "


  Det er ret fantastisk at sigte så godt og så alligevel ramme ved siden af skiven. Det drejer sig ikke om hvad man kalder folk, men om hvorvidt man respekterer dem. Børn lærer af de voksne, og de voksne lærer dem at diskriminere, og det gør de så også selv, for det tror de man skal.

  Godt hvis de lærerstuderende prøver at ændre på den del af visse danskeres mentalitet. Det er ikke kun de lærerstuderende, der gør statsministeren opmærksom på at hun hælder mere benzin på det bål, der hedder diskrimination. Det skal stoppes, og børn med en anden kulturel baggrund skal respekteres - de skal ikke først blive danske kloner før de bliver det.


 • #8   22. nov Alis C børn har godt af at lære om hvad der er rigtigt og forkert og det tager ingen skade af smiley

 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 40 Emner: 78 Svar: 3.927
  #9   22. nov Leon - Det ville være skønt hvis de voksne vidste det.

 • #10   22. nov Ingen forlanger at Ahmed og alle hans brødre og fætre skal være danske kloner, men vi forlanger fandme at de opfører sig ordentligt, men det gør de sku ikke selv om både deres forældre og bedsteforældre er født i Danmark og det er præcis hvad de lærerstuderende skal forholde sig til og ikke den sædvanlige venstreradikale inkluderende offergørelse hvor konsekvens er et ukendt begreb !

  Polysl har iøvrigt helt ret i påstanden om at indvandrerknægtes adfærd i skolen generelt medfører af det er offeret som må flytte skole - berøringsangsten er voldsomt stor overfor disse knægte og deres familie og det er præcis her de lærerstuderende skal gøre op med fortidens strudse pædagogik smiley


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 40 Emner: 78 Svar: 3.927
  #11   22. nov Cody # 10

  "Ingen forlanger at Ahmed og alle hans brødre og fætre skal være danske kloner, men vi forlanger fandme at de opfører sig ordentligt, "

  Så start med at behandle dem ordentligt!


 • #12   22. nov Leon #6

  Nu er der stor forskel på at flytte frivillig og bliver tvunget til at flytte, eleven fik ikke den valgmulighed, han blev bare afskaffet, og næste gang acmed banker en igen, så bliver eleven også afskaffet - fordi skolen ikke tør tage konfrontationen med forældre. De tør ikke, fordi så får de både onkler og fætter på nakken.

  Så langt er det kommet at man kan intimidere selv lærere og skolebestyrelse.

  Et andet eksempel af latterlig karakter.

  Præsten i Vollsmose blev truet, hans kirke vandaliseret, løsningen her var, at man betalte vandalerne til at lade kirken i fred. - altså beskyttelses penge. Alle de her mærkelige garage salg af grønsager og andet - i Vollsmose betaler også beskyttelse penge til den lokale mafia.

  Ingen tager meget notits af at jøder angribes i Vollsmose da de var på besøg, det var unge drenge som stod for angrebet. Hvorfor valgte de lige jøder? og så snakker man om at man skal have respekt for alle de forpulede kamelfødte knægte?

  Så længe muslimer og deres 5 kolonne ikke respekterer noget som helst, så vil jeg heller ikke respekterer dem. Det sørgelige er at det faktisk er forældre som er banditten og deres afkom som er et spejlbillede af forældre er "offer" Ingen tør bryde ud i de fleste tilfælde for så risikerer man at kradse af.


 • #13   22. nov Hvem er det lige der ikke behandler Ahmed ordentligt Alis - kom nu med et link for pokker.

  Vi har begravet dig i links om indvandrenes afskyelige opførsel, men du formår stadig ikke at fremlægge beviser på at vi behandler dem dårligt smiley

  Du er komplet utroværdig Alis smiley


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 40 Emner: 78 Svar: 3.927
  #14   22. nov Cody - jeg har fulgt debatten om indvandrere i 15 år. Jeg har set hvordan man nedvurderer og diskriminerer dem.
  Og så har jeg set dem, der mener at det er da en meget naturlig måde at behandle mennesker på.


 • #15   22. nov Imponerende at du har set hvordan man nedvurderer og diskriminerer dem uden at du har opdaget hvordan de selv opfører sig smiley

  Er alle venstreorienterede i familie med strudsen smiley


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 40 Emner: 78 Svar: 3.927
  #16   23. nov Cody - Jeg er sikker på at det overstiger dine evner at forstå, at hvis man behandler folk nedladende så kommer der en modreaktion. Tryk avler modtryk.
  Danskerne var så dumme at de lavede karikaturtegninger af profeten på trods af at muslimerne fortalte, hvor meget det sårede dem. Resten var nede på samme plan.


 • #17   23. nov Det sårer da også mig at der laves karikaturer af mine forbilleder, men jeg går da ikke ud og sætter ild til en masse, bomber og slår uskyldige ihjel af den grund. Deri ligger forskellen Alis! Nogle mennesker kan distancere på en korrekt måde, andre lever stadig som stenalder mennesker, og skal hævne sig. Lad nu være med at vende det blinde øje til konstant.
  Ja tegningerne har provokeret, og hvad så?
  Er en provokation pr din definition adgangsbillet til at man må slå andre ihjel som hævn?
  Alis, vi lever i et land med ytringsfrihed, og den skal bevares, men den skal ikke udvides til at den kobles op med hævn som modsvar.


 • #18   23. nov Dengang COOP solgte jesussandaler, var der få kristne som følte sig krænket, men tog dialogen med COOP og de fjernede sandalerne fra hylden - Men det skulle de ikke havde gjort, de skal føle sig rasende og brænde alle COOP butikker af og bombe de ansatte helt ned til den lille i vuggen. De skulle også gå ud til alle dem som nåede at købe sandalerne og skyde eller knivstikke dem - for det er den samme logik muslimer bruger.

  At tryk avler modtryk giver dem ikke ret til at overfalde, dræbe, røve, både personer og butikker. oveni har man en masse indvandre bander som skyder rundt om i landet, på et tidspunkt var der mere end en episode om dagen - de vil hellere ernære sig med kriminalitet nu hvor de ikke har en chance i helvede i samfundet fordi de gik ud som fungerende analfabet, det kan man så kun takke folkeskolen for at de ikke magtede opgaven- eller forældre?


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 40 Emner: 78 Svar: 3.927
  #19   23. nov Claus # 17

  "Er en provokation pr din definition adgangsbillet til at man må slå andre ihjel som hævn?
  Alis, vi lever i et land med ytringsfrihed, og den skal bevares, men den skal ikke udvides til at den kobles op med hævn som modsvar. "


  For det første har de tegninger ikke noget at gøre med ytringsfrihed, og for det andet så tror jeg at muslimerne mærker det samme som jeg - mennesker, der laver den slags tegninger og bliver ved med det, kan kun stoppes med en krig. Der er ikke noget andet, der virker.

  Profeten har en speciel betydning for muslimer, men der findes mennesker, der ikke fatter hvad man gør, når man tramper på folks værdier. De råber vældig meget op om danske værdier, men kan altså kun se en sag fra deres egen synsvinkel.


 • #20   23. nov alis

  Alle dem som bliver knivstukket, kørt ned, skudt har fortjent det, fordi nogle få personer viser en tegning? Dem det stort set går ud over har intet med de tegninger af gøre - de har heller ikke provokeret nogen som helst. jeg må indrømme jeg kan ikke se logikken.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 40 Emner: 78 Svar: 3.927
  #21   23. nov Polysl - Logikken er at danskerne accepterer at muslimer bliver behandlet nedladende, dermed er alle medansvarlige. Mennesker, der griber til vold på den måde er som regel lidt umodne og generaliserende.

  Det er bestemt ikke alle muslimer, der accepterer det. Der er et stærk sammenhold i den religion, så langt de fleste vælger at holde sammen og så arbejde på at ændre betingelserne.


 • #22   23. nov Alis

  Du har godt nok en mærkelig logik, ingen end den som udøver en kriminel handling, er alene den skyldige og ansvarlig - hvis alle har et medansvar, så ville man dælme få travlt i dommervagten.

  Så næste gang der er en terror handling så fængsler man bare hele befolkningen og dømmer dem som medansvarlig så er man ret sikker på at ramme den skyldige - det vil gøre politiet arbejde let. Grundloven kan man så også skrotte for den giver ingen mening hvis alle har et medansvar.


 • #23   23. nov Det jeg læser du giver som svar Alis, er at krig er en nødvendighed, når man føler sig krænket?
  Selvfølgelig har billederne med ytringsfrihed at gøre.
  Hvorfor forsvarer du så noget du selv er modstander af egentligt?

  Hvad skulle en kristen så sige til alle de memes og karikaturer og jokes der florerer med Jesus? Skulle det hævnes, eller mon det rent faktisk er sådan at selvironi og humor generelt bare også bedre udviklet ved moderne kristne?
  Allerede for 1000 år siden, da man kaldte Jesus for guds lam, lavede man billeder og smykker, der lignede et lam. Så vidt jeg ved, er ingen slået i hjel pga det.

  Alis, prøv at tænke tanken, når jeg nu breaker nyheden for dig, at koranens indhold faktisk er tyvstjålet fra andre trosretninger. Det er en af de få lovreligioner der opfordrer til død, undertrykkelse og erobring af land, for at opnå verdensherdømme, og nedslagtning af de vantro religioner.
  Synes du vi skulle byde den slags velkommen med åbne arme?
  Jeg ser frem til hvad du nu finder på at svar til det.


 • #24   23. nov Hvad mener i andre ?
  Holder Ahmed op med at overfalde folk hvis vi kalder ham dansker,(som medierne iøvrigt har gjort i årevis) istedet for indvandrer ??? Jr. Cody


  Et stort rungende NEJ

  Vi skal ikke gå på kompri med, at vi ikke må kalde tingene for det, de er. Der bliver alt for mange misforståelser, så lad os blive ved sagens kerne, en spade er en spade, og den kan ikke gradbøjes.

  Indvandrere vil altid blive kaldt indvandrere, sådan er det bare og forøvrigt, så kan det også ses, de ser overhovedet ikke nordiske ud. Og uanset, hvor integreret de bliver, så vil de altid have dybe rødder, der hvor de kommer fra og hvad så, hvem er det, som der har det sværest på det område, det er dem selv og det skal vi ikke lastes for.

  Danmark er for dem, som vil Danmark, resten må meget gerne forlade Danmark, de er en kæmpe byrde.


 • #25   23. nov Alis - du er blot en venstreekstremistisk autonom volds tilhænger af samme skuffe som diktatorerne Hitler, Mousollini, Franco og Stalin der ligeledes brugte vold mod anderledes tænkende.
  Dine islamistiske venner besidder samme intolerance overfor homoseksuelle, jøder og kristne, men det tør i af gode grunde ikke angribe uden at få ørerne i maskinen.
  Så hellere angribe fredelige danskere der vover at demonstrere mod indvandring.

  Din egen miserable livshistorie ligner til forveksling de historier vi hører fra muslimske kvinder på krisecentre der forsøger at undslippe familiens terror.

  Du er en bitter gammel kone med en forrykt venstreekstrem livsanskuelse hvis lige man heldigvis meget sjældent støder på smiley • #26   23. nov Alis C jeg ser nu ikke nogen muslimer som bliver behandlet grimt her hvor jeg bor er vi alle lige og hjælper hinanden - men jeg kan se du er i orkanens øje.

Kommentér på:
Åbent brev til Mette F. fra 600 lærerstuderende...

x