{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
512 visninger | Oprettet:

Nedlæg jobcenter. {{forumTopicSubject}}

Ja nu har jeg jo både fulgt med og set alverdens steder at jobcenter i 99% af tilfældene ikke er for dem der er arbejdsløse og da slet ikke hvis folk er syge og det en da selvom jobcenteret kan kurer folk som er dødsyge - eksempelvis kan en kræftsyg med få dage tilbage blive bedt om at skulle møde op til jobtræning - folk som er døde kan stadigt modtage trusselsbreve som fortæller om at de vil miste retten til at få kontanthjælp hvis ikke de møder op og ja historier findes der mange af og hvem husker ikke dengang det hed jobformidling og hvor der sad mennesker og tog imod folk - nu er det jo for det meste kun menneskelige robotter som tager imod og med et ordforråd der i de fleste tilfælde kun kan sige det modsatte af hvad en arbejdsløs borger ønsker og nej der findes ikke længere arbejde til alle.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Nedlæg jobcenter.
  • #2   30. okt 2020 Det er nok de færreste som sådan bare lige får en førtidspension i dag,, først skal de igennem et 3 årig langt forløb, hvor der altid ryger nogle i svinget. Nogle tager livet af sig andre dør af deres skader.

    Førtidspension er noget kommuner selv skal betale, så de har ingen interesse i at bare uddele den til højre og venstre.

    Så det er kassetænkning af de værste, da et forløb får de dækkes af staten.

    Jobcenter har mistet sit formål da man gav det et nyt navn, nu bruges det kun til kontrol og at sende folk ud i tvivlsomme prøvninger, det her med at man ikke må tage en plads op for en som kunne udfylde det som et normalt job er helt forbi. Det er ikke noget kommuner går op i og virksomheder elsker al det gratis krudt som en kommune kan leverer,

    Næste trin på tanken hen på tvangsarbejde er at kommuner laver direkte fabrikker hvor folk kan arbejde gratis - nej - ikke arbejde gratis men arbejdsprøves siges der.

    Man har i stor stil skåret i arbejdsstyrken kommunalt - hvor man så kan sende folk ned på stranden og samle affald, rense skove, og grøfter og affald fra byens buske.

    Så klart de ikke vil have at jobcenter skaffer regulære jobs, for så er deres gratis arbejd styrke jo hurtig væk.

    Et eksempel....

    3 malere blev arbejdsløse og jobcenter prøvede at formidle dem et job med tilskud, det ville de 3 ikke for de var godt klar over at når det er i tilskud så optjener de ikke arbejdstimer.

    Så de fandt selv et regulært job, malerne kontaktede jobcenter med den gode nyhed, hvor jobcenter spurgte til hvor henne?

    Her efter kontaktede jobcenter firmaet og tilbød en tilskuds ordning, men det ville de ikke.

    Når man er i en tilskudsordning så er man stadig betegnet som ledig, hvor de stadig skulle melde sig og vise jobansøgninger og være under kontrol.

    Så man skal vist ikke have for travlt med at skyde firmaer for at være kassetænkere - når de værste er kommuner.


  • #4   30. okt 2020 claus

    Det er sket før man begyndte at lave stramninger. Det man gør at lade hættemåger være, for de kan ikke nogensinde komme på arbejdsmarkedet - så er det stadig staten der betaler - så de får bare bistand. så har de tid til at deltage i maddysten på dr. så det program skal også sodes til af tørklæder.


  • #6   30. okt 2020 Claus G det er dem der bare ikke orker at kæmpe du tænker på smiley

  • #7   30. okt 2020 Polysl folk kæmper i årtier før de får en førtidspension og det er helt væk og hvis folk kun kan løfte deres lillefinger bliver de stadigt sendt ud i arbejdsprøvning og vil gå så langt at folk uden arme og ben bliver sent ud som gadefejer og det er jo ikke fordi jobcenteret er ideforladt - nej da det er jo bare det at de ideer de har ikke kan bruges på borger der er syge af en eller anden grund og mange kampe kunne vindes hvis der kom folk ind og som så skulle hjælpe borgerne og ikke bekæmpe borgerne.

  • #8   30. okt 2020 Leon

    Der komme aldrig nogen som tænker på borgere i jobcenter - de holder fast i dem de har som dumme svin for det er godt for den kommunale bundlinje.


  • #9   30. okt 2020 Polysl de kunne ansætte sådan en som mig jeg har nemlig moral tro det eller ej - men den er der.

Kommentér på:
Nedlæg jobcenter.

Annonce