{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
374 visninger | Oprettet:

Eu mindsteløn {{forumTopicSubject}}

Nu må tilhængere klappe sig på låret og glæde sig og sige hygge ....for nu kommer der måske en mindsteløn i Danmark på 90 kr i timen som svarer til ca. 13.200 kr brutto - det vil så resulterer i at bistandshjælp også skal justeres nedad - for det skal jo kunne betale sig at arbejde og ikke arbejde for mindre, end en bistand.

Det vil så betyde at man får en helt ny klasse i Danmark som en enorm fattig arbejdsklasse.

Det ville resulterer i en offentlig større udgift til boligsikring - men tilhængere af EU er nok ligeglade - men det er de så nok ikke på længere sigt da man så også skal nedjuster pensioner og førtidspensioner - mon de så stadig er glade for EU?

Den ordning ville være guf for virksomheder som i flæng vil fyrer løs og senere ansætte folk på 90 kr - i stedet for 120 eller 150 kr. Man vil i stor stil ansætte øst arbejdere som er ligeglade - til forskel for danskere som ikke engang gider søge job til 150 kr i timen. Vi så allerede effekten da Jensens bøfhus fyrede medarbejdere som ikke var indbefattet af den nye ordning - så nu kan de hyre folk på den nye ordning og spare 20% på lønudgiften.

Det ville være en kæmpestor indgriben hos danskere - så mon ikke det ville kræve en folkeafstemning da det som jeg ser det er afgivelse af suverænitet på løn området.


Kommentarer på:  Eu mindsteløn
 • #1   28. okt 2020 Den må Alis da være med på, hun vil så gerne ha' at alle deler, især dem der har knoklet for deres penge skal dele med hende.

  Så nu er det hendes tur til at dele med andre... smiley smiley


 • #2   28. okt 2020 Madonna

  Tror ikke hun vil det - det skal være de rige som skal dele ud af deres penge som de har risikeret på innovation og forsyn - held og risiko, på trods af at deres ansatte får en anstændig løn.

  Det morsomme var at hun påpegede det med at få del i virksomhedens overskud, ikke indbefattede når der var underskud.

  Da virksomheder for mere end 10 år siden var begyndt at dele ud af overskud som bonus - så var hun tavs. Shit - nu var der ikke det man kan klage over.

  Jeg har altid spekuleret på hvordan en offentlig virksomhed deler ud af overskud som faktisk ikke genererer noget som helst. Det var så heller ikke noget jeg fik svar på.

  Østlande som er medlem af EU korser sig, for nu skal de til at betale 90 kr i stedet for 45 kr i timen. Det ville givetvis give en masse konkurser. Men så bliver vi jo oversvømmet af alle de fyrede østarbejdere - og igen guf for danske virksomheder.


 • #3   28. okt 2020 Så er man igen igang med at fortælle, hvad jeg mener, på trods af at jeg adskillige gange har sagt, at det kan jeg godt selv. Jeg er endda god til det.

  Emnet er ellers godt nok. Jeg synes det er en god ide at indføre mindsteløn, som udregnes efter hvad det koster at leve. Udgifterne er også forskellige fra land til land, så man kan vel ikke lave sammen mindsteløn for alle lande.

  Modstanderne hævder at det vil ødelægge vores system med forhandling mellem arbejdsgivere og arbejdstagere. Det system er jo allerede ødelagt ved at arbejdsgiverne er de stærkeste, og der kan ikke være frie forhandlinger mellem parter, der ikke er lige stærke.

  At man indfører en mindsteløn betyder ikke at man ikke kan aflønne folk højere. Det kan man hvis fagforeningerne er stærke nok.

  Polysl
  "Det morsomme var at hun påpegede det med at få del i virksomhedens overskud, ikke indbefattede når der var underskud. "

  Så fortolker du igen hvad jeg mener. Der er andre måder at indrette arbejdsmarkedet end at lønmodtagerne knokler sig selv i stykker, mens ejere og aktionærer skummer fløden. Jeg spurgte engang hvad Socialdemokratiets ideer om økonomisk demokrati gik ud på, men det var der ingen, der kunne svare på.

  "Da virksomheder for mere end 10 år siden var begyndt at dele ud af overskud som bonus - så var hun tavs. Shit - nu var der ikke det man kan klage over. "

  Igen fejlfortolker du. Det er ikke i orden at uddele kæmpebonusser på måske flere millioner kroner, mens lønmodtagerne, som gør arbejdet, de måske ikke engang tjener til en anstændig tilværelse. Desuden så så jeg med det samme, at det var din måde fortsat at holde lønarbejdere og mennesker på overførselsindkomst nede. Du har mange af den slags verbale tricks.

  "Jeg har altid spekuleret på hvordan en offentlig virksomhed deler ud af overskud som faktisk ikke genererer noget som helst. Det var så heller ikke noget jeg fik svar på. "

  For det første kan en offentlig virksomhed godt tjene penge, for det andet så er de offentlige virksomheders arbejde som regel mere administration. Virksomheden Danmark skal ligesom andre virksomheder have en administration. Kan du forestille dig en privat virksomhed uden en regnskabsafdeling? • #4   29. okt 2020 #3
  Alis


  Din påstand i en anden tråd om, at Macron er dum - den påstand står du ikke selv tilbage for - du er virkelig mere end dum at høre på.

  Så er man igen igang med at fortælle, hvad jeg mener, på trods af at jeg adskillige gange har sagt, at det kan jeg godt selv. Jeg er endda god til det.


  profilbillede
Kommentér på:
Eu mindsteløn

Annonce