{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
176 visninger | Oprettet:

Lad mig prøve. {{forumTopicSubject}}

Ja i det meste af verden findes der Demokrati der gør at vi kan leve et liv i frihed - altså ytre os og bare leve med den religion vi nu en gang selv ønsker og vi kan gøre det fordi vi igennem et flertal har valgt den Statsminister - Præsident - Kejser - Kansler - Konge og de fleste vil jo gøre alt for at deres lands borger kan leve et godt liv - dog er det ikke altid at deres handlinger tages imod med klapsalver - men lad mig tage Danmarks som eksempel hvis ikke Statsministeren sammen med Folketinget og andre gode embedsmænd/kvinder kunne Danmarks gader og stræder været fyldt med militærlastbilser der kørte lig ud af byerne (i ved ligesom i Spanien) - så da Danmark blev lukket ned var det jo ikke for Statsministerens skyld - nej det var for os alle sammen og ja det har kostet mange arbejdspladser - det har kostet frihed og for nogen har det kostet livet - så ja lad os holde afstand og lad os klappe af vores Folketing.


Kommentarer på:  Lad mig prøve.
 • #1   30. sep Enig Leon smiley
  Godt skrevet...

  Vi har alle et medansvar og ikke kun lov til at stå og pege fingre af Folketinget....

  Feks At der blev lavet nye restriktioner med så kort varsel i fredags var ikke uden grund.... og synes det er fint det blev gjort.. havde hun nu ventet til mandag ja så havde fanden jo været løs hvis der så havde været gigantisk smitte boom i weekenden.


 • #2   30. sep Hello Kitty ja netop hvis den smitte havde været gigantisk om Mandagen vil Statsministeren stå for skud og vi har alle et ansvar og som jeg har sagt hele tiden er jeg ikke bange for corona - men jeg har respekt for dem der er bange + ønsker at holde afstand og det er jo for sent hvis først man er en der går og smitter andre

 • #3   30. sep Jeg er hellere ikke bange for corona
  Men jeg synes bestemt det er en fordel og bo på landet pt smiley

  Misunder ikke dem som bor i kbh og de andre større byer.
  De kan jo slet ikke undgå det på samme måde.

  Så er man sgu godt stillet i 7 kartoffel række pt smiley


Kommentér på:
Lad mig prøve.

x