{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
167 visninger | Oprettet:

Knæfald for voldsmænd. {{forumTopicSubject}}

Ja jeg går jo og tænker på mange ting og en af dem er hvordan folk som flygter fra lande hvor de ikke kan bruge deres evner inden for ytring og ligeså tør de ikke bruge muskler og ja fordi de ved at straffen i deres hjemland er streng.
Lad mig komme med nogle eksempler og vi tager Ruslands præsident Putin og folk der ytre sig på en måde der ikke fremmer den gode tone og ligeså prøver at lave ballade vil få en passende straf.
Tyrkiets præsident Erdogan Har også styr på hvordan dårligt reklame og brug af muskler gør at dem der gør det får en passende straf.
Præstestyret i Iran lader heller ikke folk ytre sig imod præstestyret ej heller få de lov til at demonstrer eller sagt på anden måde præstestyret bestemmer.
Kinas præsident XI JINPING har også styr på det hele og syntes at man altid ved hvor man har Kina - der til og ikke længere.
Der findes jo mange som flygter fra kaos og hvor folk ikke må ytre sig - nogle kommer til Danmark hvor et få tal begynder og lave ballade fordi de syntes Danmark skal beriges med vold og andet og hvorfor så ikke bare sende dem hjem igen.


Kommentarer på:  Knæfald for voldsmænd.
Kommentér på:
Knæfald for voldsmænd.

x