{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
539 visninger | Oprettet:

Muslimsk begravelse {{forumTopicSubject}}

Endnu et eksempel på at muslimer skider på de restriktioner der gælder i forb. med Corona smitte og ligeledes et godt bevis på hvorfor hovedparten af alle smittede er netop muslimer.

Flere hundrede var stimlet sammen til begravelsen og på trods af at politiet to gange standsede ceremonien og bad den imam som stod for begravelsen om at få folk til at sprede sig blev de ved med at vende tilbage og stimle sammen.
https://a.msn.com/r/2/BB18c1go?m=da-dk&referrerID=InAppShare

Politiet overvejer nu om der skal udskrives bøder.
Overvejer hvad er der at overveje, selvfølgelig skal der udskrives bøder eller gælder restriktionerne kun for danskere og ikke de muslimske superspredere ???

Hvad mener i andre smiley


Kommentarer på:  Muslimsk begravelse
 • #1   21. aug Politiet behøver ikke overveje, bøderne skal falde her og nu, som hos etniske danskere, der klumper sig sammen f.eks. på Islands Brygge.

  Ellers er det diskrimination af os etniske danskere, for det er vel ikke sådan, at politiet ikke tør gi' muslimerne bøder???


 • #2   21. aug Det er ikke nogen nem situation. Ved en begravelse er fok i sorg, og har næppe overskud til konflikter med politiet.
  Der må kunne laves nogle aftaler med de imamer, der forestår begravelsen, om at de selv kan sikre justits, evt. sørge for hjælpere til det blandt deres egne.
  Brydes reglerne alligevel må det være muligt at opgive navne til politiet, så man kan tage konflikterne bagefter. Men så er det for sent, hvis der er flere, der er blevet smittet, så det skal helst undgåes.


 • #3   21. aug Sorg eller ej, Jeg har aldrig hørt at sorg skal være en grund til at bryde loven - og det vil ikke få medhold i retten.

  Der var en konsekvens tilbageløb mod begravelsen når politiet prøvede at sprede mængden på trods af snak med Imam.

  Muslimer prøver hele tiden at flytte grænser og lov.

  Men det er jo nemmere at give en mor til et barn en bøde for at opholde sig på Island Brygge - som nød en is.

  Det er den slags som pisser befolkningen af - de må men lillemor må ikke.


 • #4   21. aug # 2

  Du heldigvis ikke nogen typisk dansker, og sørger åbenbart ikke over din egen familie, men der kan du roligt regne med, at de fleste etniske danskere gør, og de respekterer myndighedernes på- og forbud, og har måttet rette sig efter, hvor mange man f.eks. har måttet være i en kirke til en begravelse.

  Og igen...vi skal ikke indrette vores samfund overfor tilløbere, der hverken har fattet alvoren med Corona smitten, eller gider at respektere det tilladte antal i forsamlinger, sorg eller ej.

  De samme har også gjort hospitalsbesøg til en større udflugt af ikke- vestlige/muslimer i mange år, så det både har generet hospitalspersonalet og andre syge og besøgende.

  Du er sgu BaBooms Özlem Cekic, Alis!!!


 • #5   21. aug Madonna

  Det bringer mig tilbage til kortfilmen "grisen" som netop beskriver muslimers opførsel på et hospital.

  Medlemmer af den muslimske familie river et billede ned af væggen som viser en tegning af en gris - som muslimen sagde: den tegning er krænkende - det sjove er at den syge muslim er total blind, så den kan næppe krænke ham.


 • #6   21. aug Reglerne gælder for alle smiley


 • #7   21. aug Ja, reglerne gælder for alle - og i dette tilfælde er der en grund til reglerne om hvor mange man må være forsamlet.

  I stedet for at bruge situationen til endnu et angreb på muslimer, så synes jeg hellere man skal diskutere hvordan man sørger for at reglerne bliver overholdt ved muslimske begravelser.Men det kommer måske i anden række?

  Der må være nogle mennesker, der ved hvordan man kommunikerer med muslimer, og det ved deltagerne i denne tråd tydeligtvis ikke.


 • #8   21. aug #7

  "I stedet for at bruge situationen til endnu et angreb på muslimer, så synes jeg hellere man skal diskutere hvordan man sørger for at reglerne bliver overholdt ved muslimske begravelser.Men det kommer måske i anden række?"

  De skal ikke ha' særbehandling, men rette sig efter de danske regler, så der er ikke noget at diskutere. Punktum.


 • #9   21. aug #7


  profilbillede
 • #10   21. aug Madonna # 8

  Ja, det skal de - i alle tilfælde i dette tilfælde.

  Men det er som regel ikke en god ide at gennemføre den slags ved at sætte folk en rygende pistol for panden.

  De fleste kan ikke fordrage diktatorer som dig.

  Jeg er medlem af flere muslimske grupper på Facebook, og det er udmærkede mennesker, der forstår demokratiske regler og gennemskuer hykleri.

  Kunne du ikke tænke dig et job med at fodre aber med bananer.


 • #11   21. aug Jeg har lige set et opslag på Facebook fra en ekspedient på et apotek, der fortæller at tydeligt syge mennesker kommer ind uden mundbind, oven i købet hvis de er testet positive. Det er etniske danskere.

  Hvad med en seriøs snak om hvordan man begrænser smitte? Det kan få alvorlige konsekvenser for samfundet, hvis det hele skal lukkes ned igen.


 • #12   21. aug #10

  "Men det er som regel ikke en god ide at gennemføre den slags ved at sætte folk en rygende pistol for panden."

  Hvis de pågældende grupper er for dumme og ikke enten kan eller VIL forstå det, så må de flyttes og ha' en klækkelig bøde!!!

  Mon ikke du holder dig så meget til de grupper, er, at du også har et problem med at kunne og ville forstå regler?!

  Og så gider jeg ikke, at underholde dig mere i dag, du keder dig jo bare!


 • #13   21. aug Politiet overvejer nu om der skal udskrives bøder.
  Overvejer hvad er der at overveje, selvfølgelig skal der udskrives bøder eller gælder restriktionerne kun for danskere og ikke de muslimske superspredere ???

  Hvad mener i andre  Foran indgangen til kirkegården blev deltagerne talt med et tælleapparat. Kl. 13.52 var antallet nået op på 246, oplyste manden med tælleapparatet til Jyllands-Postens udsendte.

  Over for Jyllands-Posten forklarer Martin Løye, at årsagen til, at politiet ikke lukkede for adgangen til kirkegården, i det øjeblik flere end 200 var troppet op, beror på »en konkret vurdering«.


  Så kunne politiet jo have stoppet de sidste 46 i at træde ind på kirkegården, og evtl. bøder kan vel heller ikke gælde mere end dem, der ankom efter de første tilladte 200.


 • #14   21. aug #13

  "Så kunne politiet jo have stoppet de sidste 46 i at træde ind på kirkegården, og evtl. bøder kan vel heller ikke gælde mere end dem, der ankom efter de første tilladte 200."

  Netop, hvad dælen nøler de efter...?


 • #15   21. aug Og hvad så hvis der var nære familiemedlemmer blandt dem, der dukkede op sidst?

  Hvis man derimod aftaler og arrangerer på forhånd hvem der kommer, og at de har mundbind på, så kan det forløbe meget mere gnidningsløst. Er det ikke det, der er opgaven?!


 • #16   21. aug Ja vil fandme også snart have mine egne særregler smiley

 • #17   21. aug #15
  Alis


  For een gangs skyld er jeg enig med dig, problemet burde have været løst på forhånd, der ville sikkert have været flere muligheder at vælge mellem, f.eks. i Tyskland ved muslimske begravelser bliver folk lukket ind på kirkegården i grupper og fordeler sig ligeledes i grupper med den forlangte afstand, men det samme gælder også for andre trosretningers begravelser.


 • #18   21. aug Ja, reglerne gælder for alle - og i dette tilfælde er der en grund til reglerne om hvor mange man må være forsamlet.
  I stedet for at bruge situationen til endnu et angreb på muslimer, så synes jeg hellere man skal diskutere hvordan man sørger for at reglerne bliver overholdt ved muslimske begravelser.Men det kommer måske i anden række?
  Der må være nogle mennesker, der ved hvordan man kommunikerer med muslimer, og det ved deltagerne i denne tråd tydeligtvis ikke. Jr. Alis


  Alis, her er ikke tale om angreb på muslimer. Det er pt reglen i Danmark. Synes du, der skal være en "barnepige" tilstede ved muslimske handlinger ??. Jeg ved, at der er blevet sendt et specielt cirkulære ud fra Kirkeministeriet om, hvordan alle kirkelige handlinger skal foregå pt., og kirkelige handlinger er moskéer includeret. Her er absolut ingen undskyldninger for ikke at overholde gældende regler.

  Mundbind erstatter ikke gældende regler, det giver ikke adgang til flere antal forsamlinger og afstanden er stadig den samme. Mundbind minder os bare om, at vi stadig skal overholde de gældende regler.

  Jeg tager afstand fra somalier + andre muslimer, som ikke kan finde ud af at overholde danske regler, det er deres skyld, hvis DK må lukke ned igen, det tillader jeg mig at sige i ytringsfrihedens navn, vi har smitte kilden denne her gang.


 • #19   21. aug Jetset # 18

  I større forsamlinger er der næsten altid nogen, der ikke kan finde ud af reglerne. De fleste religiøse grupper, der tror på et liv efter døden, har også nogle normer for hvordan de døde skal sendes videre til den åndelige verden. Jeg ved ikke hvordan det fungerer hos muslimer, og derfor bør der være nogle aftaler på forhånd om hvordan en begravelse skal forløbe.

  "Jeg tager afstand fra somalier + andre muslimer, som ikke kan finde ud af at overholde danske regler, det er deres skyld, hvis DK må lukke ned igen"

  Det er netop sådan noget, der ikke må ske - at muslimerne nu igen skal have skylden. Flere af de somalier i Århus, der var testet positive, var buschauffører. De kan være smittet af hvem som helst.
  Det ser ud til at der er overvægt af smittede blandt unge mennesker.
  Østeuropæiske arbejdere er kommet ind i landet uden at være i karantæne først.

  Det er meningsløst at begynde at pege fingre af hinanden. Vi skal have løst problemerne, og det vedkommer hovedsageligt de offentlige myndigheder, der har ansvaret for det, hvilke grupper der har flest smittede og hvordan man forebygger det.


 • #20   21. aug Alis

  //citat
  diskutere hvordan man sørger for at reglerne bliver overholdt ved muslimske begravelser.
  //citat slut

  Hvad er der at diskuterer? grænsen er 200 - vil du dermed oprette et debatforum på kirkegården og inviterer pressen så man i bedste stil kan diskuterer? Imamen går i flyverskjul, men det er ham som øvrighedsperson for muslimer som skal varetage loven.

  Hjernedødt...

  Så efter alis model så skal man diskutere en bøde fordi man er kørt for stærkt på trods af at der er bevis som vil holde helt ind i helvede.

  WOW WOW ....pæren er sprunget og Alis vader rundt i mørket. Igen skal vi se den ansvarfraskrivelse - ikke mit problem - det er de andres. og Når de andres håndhæver loven så er det et angreb mod muslimer. Så er man godt nok langt forbi al pædagogisk rækkevidde.


 • #21   21. aug Alis #19

  “ Jeg ved ikke hvordan det fungerer hos muslimer, og derfor bør der være nogle aftaler på forhånd om hvordan en begravelse skal forløbe.”

  Igen en vanvittig påstand med tanke på at muslimer afskyr kontakt med danske myndigheder.
  Hvordan havde du lige forestillet dig at sådanne aftaler skulle arrangeres når politiet ikke aner hvem, hvad, hvor og hvornår muslimerne afholder begravelse ?

  Hvis muslimer ikke engang kan finde ud af at regulere sig selv må de fandme tage konsekvenserne præcis som danske klaphatte også må !

  Fandme træls når nogen mener der skal tages muslimske særhensyn smiley


 • #22   22. aug Cody # 19

  Efter mine civiliserede begreber skal der altid tages særhensyn hvis det kan lade sig gøre. Vi mennesker er forskellige, og jeg synes det er træls med alle de standarregler som alle skal passe ind i. Der går ikke skår af nogen ved at man tager lidt hensyn til hinanden.

  Jeg ved ikke hvordan det skulle ske ved en muslimsk begravelse, men der er åbenbart en imam tilstede. De ved ikke hvor mange der kommer, men så kunne man på forhånd afmærke hvor folk må stå. Der kunne også være nogle af deres egne tilstede som holdt opsyn med at det blev overholdt.

  Skal jeg også tænke for dig? Det er dig selv, der har rejst spørgsmålet. • #23   22. aug Du skal tænke for dig selv og ikke for mig !

  Du skriver:
  “ og derfor bør der være nogle aftaler på forhånd om hvordan en begravelse skal forløbe. ”

  Jeg foreslår bødestraf omgående, men du foreslår aftaler og jeg spørger dig hvordan det skal fungere så tænk for dig selv og svar hvis du kan !


 • #24   22. aug Jeg har kommet med et par forslag, men det skal først og fremmest være aftaler mellem de involverede parter. Vi skal ikke sidde her i et offentligt forum og diktere hvordan en muslimsk begravelse skal foregå.

 • #25   22. aug Alis

  Loven kan ikke difranceres, for så skal grundloven skrives om at alle er lige for loven.

  hvis man begynder at udvandre retspraksis så falder det hele som et korthus, og ikke mere baseret på jura, men følelser og særhensyn.


 • #26   22. aug Den udlægning er jeg absolut ikke enig i, Polysl.

  Loven er at man kun må være 200 samlet, og det er der nogle grunde til, og den skal overholdes.
  Men hvordan man gør det er en anden sag, og det bør aftales med de involverede parter.


 • #27   22. aug Alis

  Jo du har allerede meldt ud om særhensyn - som betyder at de skal have lov til at være mere end 200 ellers giver særhensyn ingen mening.

  Kirken skal melde ud til politiet at de skal fortage en muslimsk begravelse så de kan tage deres forholdsregler om hvor mange der må lukkes ind. Det kan gøres med afskærmning fra politiets side - nu hvor de selv er for dumme til selv at styre det.


 • #28   22. aug Nu begynder du igen at fordreje hvad jeg har skrevet, Polysl - det gider jeg ikke!!!

 • #29   22. aug Ved godt du ikke elsker sandheden når du bliver taget med trusser nede.

 • #30   22. aug Loven er at man kun må være 200 samlet, og det er der nogle grunde til, og den skal overholdes.
  Men hvordan man gør det er en anden sag, og det bør aftales med de involverede parter. Jr Alis


  Jeg henviser til #18, der er givet info om, hvordan det skal foregå med max antal deltagende og afstand, så der er ingen undskyldninger for at overtræde det, det er dybt respektløst ikke at følge reglerne.

  Hvorfor har vi så mange problemer med muslimerne. Vi har jeg ved ikke hvor mange nationaliteter efterhånden i DK - men det er KUN musliner vi har konstant problemer med, hvilket også er alt rigeligt. • #31   22. aug Jetset - muslimske begravelser sker efter andre måder end kristne. F.eks. ved de ikke på forhånd hvor mange, der dukker op. Der kan også være andre forhold jeg ikke har kendskab til.
  Derfor er der nødt til at være et samarbejde om hvordan det kan forløbe i overensstemmelse med reglerne.

  Når det ser ud som om der er mange problemer med muslimer, så er det fordi islamofoberne hele tiden trækker dem frem, fordrejer hvor det er nødvendigt og så sætter man projektør på. Nøjagtigt det samme som der sker her på siden.


 • #32   22. aug Alis

  Loven er ikke til for at genere muslimer - det er for at sikre at mindske smttetrykket. Hvis muslimer ikke gider følge loven, så må der andre boller på halal suppen. Så hold op med det bræk om at muslimske begravelser er anderledes - Anderledes, har intet med at overholde loven.


 • #33   22. aug Alis, det er stadig ikke en undskyldning. Der er givet cirkulære om de regler der er pt ift Corona - og jeg er sikker på, at de ansvarlige for Moskéer også har en dør, de kan lukke, når antal er på plads.

  Bild mig ikke ind, at de ikke ved det, men de er bare blot ligeglad, dansk lov er ikke for dem, de har deres egne regler også når det gælder begravelser.

  Og så behøver vi slet ikke at trække muslimer frem, det gør de selv, hver dag er der problemer - og hvad gør det ved os - det er så trættende og afstanden bliver større og større - muslimer kan ikke integreres, må vi bare konstatere, modpoler kan ikke forenes.


 • #34   22. aug https://www.bt.dk/krimi/kaempe-politiarbejde-efter-begravelse

  citat "Skønsmæssigt mellem 400 og 500 deltog i begravelsen af den 22-årige Youssef El Souki, som led en voldsom død 6. august, da han siddende i en bil i Vårkjærparken i Aarhus-forstaden Viby blev dræbt af skud." citat slut

  Kæmpe politiarbejde - hvorfor h....... springer de det ikke bare over og så bruger kræfterne på at finde ud af, hvordan man forhindrer en lignende situation?? Altså konsevativ lovgivning ......

  De skriver at der var 400 til 500 tilstede - DR sagde 240, men faktum er at ingen ved det. Reglerne var blevet ændret dagen før, og familien til begravelsen var helt sikkert opdaget af noget andet.
  Der var stillet en tæller op ved indgangen til kirkegården, men der var flere arrangementer den dag, så man ved ikke hvor mange af dem, der var til begravelse. Man ved heller ikke om den nærmeste familie kom først eller sidst.
  Nogle blev bedt om at forlade begravelsen, og det gjorde de også, men man ved ikke om nogle af dem kom tilbage eller om det var nye deltagere.

  Man skal have rede på navnene og hvor de bor, hvis det kan lade sig gøre, og dernæst tage stilling til om de var til begravelsen lovligt eller senere.

  Gud fri mig vel - eller hvem der nu har tjek på sådan noget.

  Jeg ville springe let hen over alt det, og så koncentrere kræfterne om hvad man bør gøre i fremtiden. Det er da det, der er vigtigt, hvis man vil begrænse smittespredningen.


 • #35   22. aug //citat

  »Det er jo os, der har bevisbyrden, og derfor er vi nødt til at lave en meget grundig juridisk vurdering af det materiale, vi har, før vi ved, om der er et grundlag for at rejse sigtelser eller ej,« siger han videre.
  //citat slut

  Ja...lad os bare gøre det svært - men lur mig der kommer ikke en eneste sigelse.


 • #36   22. aug Alis -du skriver:

  “ Kæmpe politiarbejde - hvorfor h....... springer de det ikke bare over og så bruger kræfterne på at finde ud af, hvordan man forhindrer en lignende situation?? Altså konsevativ lovgivning ...... ”

  Hvordan i h... h... h...... havde du lige forestillet dig at det skulle foregå ???
  Vi taler om dybt dysfunktionelle kriminelle amøber der hellere vil dø end tale med politiet så hvordan havde du forestillet dig at politiet skulle forhindre en lign. situation ???

  Det er åbenlyst du ikke har begreb om hvilket menneskeligt affald vi har med at gøre her smiley


 • #37   22. aug Cody

  "Hvordan i h... h... h...... havde du lige forestillet dig at det skulle foregå ???
  Vi taler om dybt dysfunktionelle kriminelle amøber der hellere vil dø end tale med politiet så hvordan havde du forestillet dig at politiet skulle forhindre en lign. situation ??? "


  Fordi vi taler om ganske almindelige mennesker som dig og mig!!
  Derudover kan jeg kun ryste på hovedet over sådan en gang rascistisk pløre.


 • #38   22. aug “Ganske almindelige mennesker” smiley smiley

  Sig mig lige engang Alis, hvor i alverden har du det fra at bandemiljøet består af ganske almindelige mennesker ???

  Bor du på månen ?


 • #39   22. aug Ganske almindelige mennesker, ja!!

  Jeg har ikke tjekket om han var medlem af en bande, eller om han bare kom i vejen for en kugle, for det er underordnet i denne sammenhæng.

  Hvad er det for en mærkelig indstilling man har i nogle kredse, at hvis man kan dømme mennesker skyldige i et eller andet, så må man gerne trampe på dem. Nej, man må ej! Hvordan du opfører dig i forbindelse med en muslimsk begravelse er et udtryk for din karakter og ikke for deres.

  Politiet var til stede, og jeg er sikker på at de kunne vurdere, hvad der var relevant at gøre.
  Det drejer sig om hvordan man kan sørge for at reglerne om hvor mange man må være forsamlet, de kan overholdes og også ved muslimske begravelser, som åbenbart har det med at samle mange mennesker.


 • #40   23. aug Sig mig engang Alis - taler vi overhovedet om det samme her ?

  Jeg kommenterer ikke begravelsen men den der blev begravet !

  Nærmere bestemt dette:

  “ citat "Skønsmæssigt mellem 400 og 500 deltog i begravelsen af den 22-årige Youssef El Souki, som led en voldsom død 6. august, da han siddende i en bil i Vårkjærparken i Aarhus-forstaden Viby blev dræbt af skud." citat slut

  Kæmpe politiarbejde - hvorfor h....... springer de det ikke bare over og så bruger kræfterne på at finde ud af, hvordan man forhindrer en lignende situation?? Altså konsevativ lovgivning ...... ”

  Jeg taler om indvandrerbanderne og ikke begravelsesgæsterne !


 • #41   23. aug Cody - fra din indledning

  "Politiet overvejer nu om der skal udskrives bøder.
  Overvejer hvad er der at overveje, selvfølgelig skal der udskrives bøder eller gælder restriktionerne kun for danskere og ikke de muslimske superspredere ???

  Hvad mener i andre"


  Jeg kender ikke ham, der blev begravet, jeg ved ikke engang hvad han hedder, men jeg går ikke automatisk ud fra at et menneske, der bliver skudt er et dårligt menneske. Moralen er ikke bedre i toppen af Danmark end den er i bunden, det er kun facaden, der er anderledes.


 • #42   23. aug Åh - du mener at begravelsesgæsterne er affald? Det gør det kun endnu værre. Kender du nogen af dem?

 • #43   23. aug Alis

  Hvis du har været i Mellemøsten så er man som mand ikke noget problem når man færdes rundt. Jeg har aldrig oplevet overfald som skete efter en fodboldkamp med Danmark - Portugal (Lisboa) hvor vi bankede dem helt ned under græsset. Her var der en som gik mig i hælende hvor jeg så vendte mig om og greb hans arm og vred et par fingre, Et tydelig tegn på at de vil have en konfrontation.

  Problemet er at alle de bæster som flygter er flere eller nok de fleste, affald som myndigheder er efter - så dapper vi til Danmark for lige at få en pause og så starter man netværket op. Aldrig har vi haft så mange muslimske bander siden man åbnede den store røde ladeport.

  Aldrig før har vi oplevet så meget meningsløs vold hvor 10 - 15 unge bæster af tvivlsom opvækst med fætter og kusine siden man åbnede op.

  Vi ser grupperinger enten som bander eller bæster som vil forsvare deres lille Libanon. Politiet har prøvet at lave nærpoliti i ghetto områder men ingen betjent tør gå hjem fra arbejde uden de har eskorte ud af området. De nærstationer skal sikres næsten som en bunker for at være sikker på ikke at blive overfaldet.

  Politiet render ikke rundt og banker alle med knipler, de er der som en service hvis der sker kriminalitet i området og som en torn i øjet for bander.

  Og så snakker de om at oprette 20 nye nærpoliti stationer - held og lykke med at finde medarbejdere - flere er ikke engang betjent, men kontor personale som er truet i de områder.

  Så jeg vil citere en afdød ung kvindelig sanger (Natasja Saad) - giv os Danmark tilbage.


 • #44   23. aug Polysl - den sang betyder noget andet, end det du bruger den til

  https://www.youtube.com/watch?v=NONnUBKcNZI

  Din kamp for at give muslimerne skylden for alt, hvad der går galt i Danmark, orker jeg ikke at kommentere endnu engang lige nu.


 • #45   23. aug Alis

  Nu er din fortolkning lige så god som tusinde andres meninger om fortolkningen.


 • #46   26. aug Alis, jeg kan ikke forstå, hvorfor du går ind for parallelsamfund, det kommer der aldrig noget godt ud af, tværtimod.

 • #47   26. aug Jetset - jeg går ind for at mennesker skal have lov at være forskellige. Jeg kan godt lide en mangfoldig verden i stedet for den ensretning nogle mennesker går ind for. Jeg kan overhovedet ikke se, hvorfor man skal genere mennesker ved en begravelse for et problem, der kunne løses hvis man er lidt praktisk, men det skal løses af den pågældende familie sammen med politiet - ikke styres af et debatfora på Nettet af mennesker, der oven i købet kun er optaget af at genere selskabet.

 • #48   26. aug Alis C ja vi er og må alle godt være forskellige - men selv med de forskelligheder skal der være respekt for at folk ønsker at leve i fred og ro og altså ikke være bange for bandevold og andet.

 • #49   26. aug Mangfoldighed skriver du ???

  Kommunisme er sku ikke mangfoldighed, men ensretning så det basker !
  Derudover hader du liberale, nationalkonservative og nationalister så hvad er det for en mangfoldighed du taler om smiley


 • #50   26. aug Leon - der ville være mindre bandevold, hvis mennesker respekterede hinanden, og hvis alle havde de fundamentale rettigheder.

 • #51   26. aug Alis

  Mangfoldighed?

  Er det at man indretter sig efter mangfoldigheden? Eller er det mangfoldigheden der skal indrette sig efter Danmark?

  Jeg er ikke i tvivl om hvad der pisser folk mest af.


 • #52   26. aug #50

  Du er jo helt væk....


 • #53   29. aug Alis

  Og hvordan vil du få bander til at respekterer fundamentale rettigheder? Jeg tror slet ikke du har forstået hvordan banders sammenhæng er.

  De er ligeglad med rettigheder - for dem er det kun at have magten og handlen. Specielt bander fra Østeuropa og Mellemøsten er opvokset med vold som det eneste værktøj. Det er derfor vi ser at volden bliver mere og mere rå. Frankrig er slemt inficeret af bander fra Østeruropa, samt Tyskland, England.

  Hvordan bekæmper man kriminelle som er ligeglade med konsekvenser? De griner dommeren lige op i fjæset når de får deres dom - for dem er det en "manddoms" Prøve.

  Når folk er så ligeglade - så har samfundet kun en måde at reagerer på som at putte dem væk så langt loven rækker, så laver de ikke lort imens.

  Afkriminaliserer dem i Fængslet?

  Lukkede Fængsles formål er kun at prøve at give uddannelse op til 7 klasse - så hvad fanden skal de bruge det til.?

  Når de kommer ud på prøvetid, så har de et tilsyn som spørger om hvordan det går? tjit tjat og det er det. De gider ikke bruge tid på at skaffe arbejde - for de ved godt at det rager de bandemedlemmer som er på prøve.

  Hele deres netværk er i det kriminelle miljø og de har ingen intentioner om at droppe et netværk og risikerer at blive nakket.


 • #54   29. aug #47, Alis - så du går ind for et lovløst samfund, vi kan bare gøre, hvad der passer os. Ingen skal fornærme muslimer, de skal bare have lov til at gøre, som de vil, de er Fredet i klasse A - for jeg kan da ikke tro, at DK skal være lovløs, vi kan tage Afrika igen, se hvor mange lovløse lande der er der, og der gå det godt eller ??

  Muslimer har selv valgt DK og så har de bare at rette sig efter, hvad der står i grundloven og hvad der bliver vedtaget i Folketinget, det er slet ikke til diskussion, men det vil de ikke, de har deres egne love og regler, det er grunden til, at vi har alle disse sammenstød, der er jo intet til hinter for, at alle de andre nationaliteter vi har i DK, har vi ingen problemer med - og ved du hvorfor ?? - fordi de kan finde ud af at retter sig efter lovgivningen, lige som Hr. Olsen og Fru Jensen.


 • #55   30. aug Jetset # 54

  Der var politi til stede ved den begravelse, og jeg er sikker på, at de bedre end du kunne vurdere, hvordan de bedst kunne løse opgaven.
  Det var en begravelse og det var mennesker i sorg.

  Du får ikke lovlydighed ved at knække mennesker og tvinge dem til underkastelse. Du får modstand.

  Oven i det så er det de helt unge, der er værst til at forsamles og glemme coronareglerne, det er ikke muslimerne.


 • #56   2. sep Alis, jeg kan ikke bruge dit ynk til noget, der gælder samme regler for muslimer ift til den corona vi har. Der er ikke særregler for muslimer, at de gerne må være dobbelt så mange forsamlet ved div. arrangementer.

  De unger får også besked, stop nu din store kærlighed til muslimer, som du har pakket ind i tonsvis af vat, politiet er i fuld gang med at stoppe Piratfester og hvad det ellers kaldes.


 • #57   2. sep Jetset -

  Jeg arbejder for et fredeligt Danmark, så det er dig, der skal stoppe dine aggressioner.

  Reglen for hvor mange man må være samlet var blevet ændret dagen før. Ved en muslimsk begravelse møder man bare op, så de vidste ikke hvor mange, der ville komme. Nogle aviser skrev 400 andre 240. Faktum er at der var politi til stedet, og jeg er sikker på at de gjorde hvad de følte var mest rigtigt.


 • #58   2. sep # 57

  'Arbejder'..??? Hvad pokker er det for noget?!

  Det er sgu da en by i Rusland for dig, Alis... smiley smiley smiley


 • #59   2. sep Det er en pligt, at man går ind og tjekker reglerne i disse tider, for de bliver hele tiden ændret, så nej, Alis, der er ingen undskyldninger.

 • #60   2. sep Jetset

  Reglerne er der for at skabe et godt samfund, de er der ikke for at nogen skal knække halsen på dem, eller for at andre skal slå folk oven i hovedet med dem. I dette tilfælde gjorde politiet hvad de mente var bedst.
  Dit ærinde er vist udelukkende at genere muslimer.

  Vi skal ikke have Danmark så langt ud at man kan blive idømt fængsel for at have en hobbykniv med på fisketur. Så er man på vej mod fascisme. • #61   3. sep #57 Alis
  i går kl. 17:49
  Jetset -

  Jeg arbejder for et fredeligt Danmark, så det er dig, der skal stoppe dine aggressioner.


  Siger en arbejdssky person!


  profilbillede
 • #62   3. sep Alis #60

  Du må da godt have en stor kniv med på fisketur, den skal bare være forsvarligt opbevaret under transport.

  Knivloven var en konsekvens af at der var flere og flere episoder hvor knive blev brugt, så at der komme begrænsninger, kan man takke de bæster for.

  Jeg er selv blevet stoppet på vej til en fisketur med kutter TUT eller var det Katrine K? kan ikke huske det - kniven var opbevaret i en fiskekasse med lås. Så det så de ikke noget forkert i. Dog må kniv længden ikke overstige 12 cm.

  Så jeg ser ikke noget forkert i, at har man den med i nattelivet og bliver taget med den, så koster det 7 dage i spjældet og en stor bøde.


 • #63   3. sep Polysl - Så man fik blødt den knivlov op.

  Pointen er også at der skal være fornuft i det hele. Det er ikke regler for reglernes skyld, det er fascisme. Det er regler fordi der er en grund til dem.
  Når ingen kunne finde ud af hvor mange der var til en muslimsk begravelse, og reglerne var blevet lavet om dagen før hvor det hele var arrangeret, og der oven i købet var politi tilstede, så er der ingen grund til at blive ved med at pukke på det.


 • #64   3. sep Annella # 61

  Der fik du leveret et typisk eksempel på alt det, der er gået galt i Danmark de sidste mange år. Hvis folk har nogle helbredsproblemer, der har indflydelse på deres arbejdsevne, så skal de beskyldes for at være dovne, og så kan man trampe på dem, som man har lyst. Og det har du!


 • #65   3. sep #64

  Alis


  [/i]Der fik du leveret et typisk eksempel på alt det, der er gået galt i Danmark de sidste mange år. Hvis folk har nogle helbredsproblemer, der har indflydelse på deres arbejdsevne, så skal de beskyldes for at være dovne, og så kan man trampe på dem, som man har lyst. Og det har du![/i]

  Der er forskel på syge mennesker, og dem der dyrker en indbildt sygdom. • #66   3. sep Og du, Annella, skal nok afgøre hvad der er hvad. Det ved du meget mere om end de læger og psykologer, der har undersøgt sagen. Typisk!

 • #67   3. sep Annella :

  Det er lidt underholdende med dig smiley
  Men også en lille smule trættende. Men mest underholdende smiley
  For din hetz i mod Alis siger da mere om dig end Alis....
  Jeg vil hellere fejle det som Alis fejler end det du fejler....
  for med dine behov for at nedgør Alis må det da betyde du fejler et eller andet sygt smiley


 • #68   3. sep
  Dit ærinde er vist udelukkende at genere muslimer. Jr. alis.

  Havde det været en dansk begravelse, hvor reglerne blev overtrådt, så er min holdning til det det samme.

  Jeg mener ikke at denne regel blev lavet om samme dag, kan ikke huske, hvornår den indtraf.


 • #69   3. sep Jetset - reglen var blevet lavet om dagen før, og en familie, der skal til begravelse har næppe så meget overskud.

 • #70   3. sep #67
  Kitty


  Det er lidt underholdende med dig smiley
  Men også en lille smule trættende. Men mest underholdende smiley
  For din hetz i mod Alis siger da mere om dig end Alis....

  Jeg vil hellere fejle det som Alis fejler end det du fejler....

  for med dine behov for at nedgør Alis må det da betyde du fejler et eller andet sygt


  Nej jeg fejler ikke noget og underholder heller ikke mine meddebattører med min lidelseshistore.

  Men lad os tale ved om 10-15 år, når du selv har været vidne til Alis' obligatoriske og permanente beklagelser, så tror jeg heller ikke længere, du ønsker at fejle det samme som Alis bilder sig ind, hun fejler.


 • #71   3. sep Alis

  burde få sig en kat.....en som kærligt dupper en på næsen om morgenen, for at vække en for at fortælle at jeg er altså sulten - så se at komme ud af høet og fodre mig. Gå tur med mig. Nogle har brug for en slags ansvar for at komme ud af sit tummerum. • #72   3. sep Da jeg startede i dette forum var det slet ikke min mening at fortælle, at jeg lider af Ocd, men flere her kendte mig allerede og begyndte at bruge det imod mig. Jeg skulle ikke mene noget om noget som helst, fordi ...
  Det bad jeg om at blive fri for, men man fortsatte med at angribe mig - og dernæst i at forhindre mig i at forsvare mig.

  Hvorfor i alverden er det nedgørende at lide af Ocd?
  Ligesom det er nedgørende at være arbejdsløs, eller muslim, eller hvad som helst, der ikke passer de selvfede og mere heldigt stillede danskere. Hverken jeg eller andre skal finde os i at blive sorteret fra. Det er dem, der sorterer deres medmennesker efter hvad de selv kan bruge, der fejler noget. Dårlig opdragelse vil jeg gætte på.


 • #73   3. sep Alis

  Jeg sorterer ikke mennesker i om de kan bidrage til mig personligt - jeg sorterer i at de matcher i at dem kan jeg lide og andre kan jeg ikke lide - alle gør det. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<det har noget med kemi at gøre • #74   3. sep Knivloven var en konsekvens af at der var flere og flere episoder hvor knive blev brugt, så at der komme begrænsninger, kan man takke de bæster for. Jr. Polysl

  Det er nemlig rigtig og uanset lov, så går de stadigvæk med knive, det er deres image, desværre, grupper af 10-12 stk det er også kotume, kan de ikke li dit udseende, så får du kniven smiley smiley smiley


 • #75   3. sep Alis C #50 det er sku ikke rigtigt og denne historie eller alle de svar fra i går og til i dag ser jeg først nu.:-(

Kommentér på:
Muslimsk begravelse

x