{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
155 visninger | Oprettet:

Urenset spildevand {{forumTopicSubject}}

København vil lukke spildevand ud som kun er renset i niveau 1, som betyder at det kun er faste dele som filtres via riste - resten ryger ud i Øresund. Sverige klager for de har lort nok i forvejen.

Miljøministeren er tavs og skal ikke have bagt nogen kage med Københavns kommune som lukker "cigarer" ud. Så hvis du har tænkt dig at bade i Øresund 1.5 km fra kysten så kunne man nemt ende op med en lækker brun cigar som er svær at få ild i.

Miljøministre har i årevis forsøgt at forbyde at private vasker deres bil fordi der løber gummi, olie, og andre ting i kloakken - og så er der ingen reaktion fra ham nu hvor 9 kommuners spildevand løber ud i Øresund.???

Det morsomme er at man slet ikke tænker på at det som udledes også kommer ind uanset hvor langt ude man lukker lortet ud.


Kommentarer på:  Urenset spildevand
 • #1   23. maj Det har nok forgået i årevis uden vi har haft viden der om - men det gør det jo ikke mere appetitlig smiley

 • #2   23. maj Så er der en god forklaring på, hvorfor det kaldes "Pløresund"

  Her i byen har man et af de bedste rensningsanlæg, der leder det rensede vand ud i Gudenåen. Jeg har set det rensede vand, der hvor det kommer op og bliver iltet. Det ligner til forveksling drikkevand.

  Noget af det genbruges som "procesvand", som slamsugerne bruger til spuleopgaver. Så undgår man at bruge rent drikkevand, når det alligevel bliver spulet direkte tilbage til rensning. (nok også et spørgsmål om vandafgifter)

  MEN i disse koronatider; - De der arbejder med den slags, har fået at vide, at de ikke har nogen garanti for, at vandet er fri for virus!

  Sønnen, der kører slamsuger, er bevist om det, og holder derfor ekstra fastand til famile og venner. Så vi ser dem ikke så ofte for tiden. Vi "gamle" har vore skavanker at slås med, så vi nok er i en udvidet risikogruppe.


 • #3   23. maj Nu ser jeg lige, at det er midlertidigt, at der udledes spildevand på den måde.

  Årsagen er reparation på en hovedledning i spildevandssystemet.


Kommentér på:
Urenset spildevand

x